Време до НОЕМВРИ не остана и аз ще стана скоро мама!

• 12 587
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ох, направо ме втриса като си помисля за нои и за всички бюрократщини, които ни предстоят.притеснявам се, че няма по-неподходящ период за забавяне на парите и то докато гледаш бебе.направо ще ги  #2gunfire.
от счетоводството на фирмата ни казаха, че ще ми проверят всичко по-подробно, но в общи линии от нои проверяват дали фирмата е превела осигуровките за съответния месец /и то при условие, че на нас ни превеждат само 3.6% здравни/ и тогава до 30 дни превеждали парите.като ми обяснат вече всичко, ще пиша, че да не взема да заблудя някой  Rolling Eyes
Медхен, добре ли си-днес не пишеш.вчера пита за педиатър в квартала.на мен ми похвалиха каменова от 10-та поликлиника-била много мила и отзивчива, можеш да я търсиш по всяко време.ще разпитвам още, де, но засега е това  Laughing

# 166
  • София
ей, sladurka, стига спа днес  Wink-сега гледах снимките-с бретон ти е супер /аз пак се изкушавам да си отрежа, ама като знам колко трудно ми се изравни-та още се чудя/.иначе имам същата жилетка  Embarassed /нея я прежалих по-бързо и я отрязах  Wink/.утре мисля да видя по магазините за истински бременски дрехи, та стискайте палци да вляза в някои  Sad

# 167
За мамите в заварено положение като Лили-33 и Galaxy_25, като така или иначе ще ви носи работодателя пак болничните, извадете си ново удостоверение от банката и напишете нова декларация за банкова сметка, за да не чакате още месец или два на празно.
Успех!!
Благодаря ти m_face, още в същия ден като ми се обадиха с информацията за грешните болнични се попълни от мен декларация за смяна на името и подаде към банката обслужваща ф-та ,в която работя и превежда парите към дебитните карти, изпратих копие от новата ЛК и свидетелството за граждански брак!:) Имат си всичко и сега ще видим кога ще благоволят господата да ни спонсорират.Simple Smile А аз вече почти изнемогвам:(, то нали знаете,че като нямаш парички и като ги чакаш товно в този момент идват едни такива непредвидени "огромни разходи", като ремонт на колата, каско вноски, такса за магистратура и защита на магистърска теза:))),,,точно сега ми са на главата, е ми нямам пари бе хора, нямам...............
лек:) денннннннн

# 168
  • София
Здравейте момичета Hug
    Сега се връщам от общината и... успех - оправихме адресните регистрации. Но когато отидах в 6-то районно да си сменя и личната карта, се оказа, че няма ток и няма и да има в близките часове. Та така, сега ще чакам тока #2gunfire
Пууу, едва ви изчетох - ама срам нямате - за един ден цял роман Heart Eyes
    Jutoo - бързо да кажеш подробности за тази нощница за кърмене и от къде и кака да се сдобия, моля ти се Praynig
    marusj - извинявай, че ще се изкажа по темата, но такива неща не ми ги побира главата. Сега май най-вече трябва да си почиваш и да те ухажват едва ли не - какво пък иска това твоето момче Thinking
Ако искате ми се смейте, но всяка сутрин, като се събудя, благодаря на Господ, че имам тоя късмет и че така ми се е подредил живота. Че имам дома и мъжа, за които цял живот съм мечтала. Благодарна съм, че всеки ден ми се засвидетелства страхотно внимание и уважение, и че Николай ми помага безкрайно много във всичко - та дори и в домакинството. А сега, тъй като е много зает и аз не искам да го натоварвам излишно, ще идва една жена да ми помага в чистенето, веднъж в демицата, защото аз вече не мога сама - когато му изгладя 3 ризи и после 2 часа ми е зле и ме боли кръста и корема. И той самият предложи да вземем помощница, защото майка ми не е в София, а неговата гледа племенницата му и не е нужно да ги занимаваме тях...
    bilba1 - май наистина ще сме си комшийки пак. Ние сме на ул. Ралевица - това е точно до Околовръстното, до нас има един огромен фитнес и СПА - ще си бутаме количките заедно - само малко да редуцират бездомните кученца до нас, че сега е направо опасно - има една болна от бяс глутница и е много страшно #Crazy

# 169
  • София
    Jutoo - бързо да кажеш подробности за тази нощница за кърмене и от къде и кака да се сдобия, моля ти се Praynig

Ами в едно малко магазинче на Пиротска, като тръгнеш от Димитър Петков надолу към Одрин се пада от дясно - магазинчето е за халати, хавлии и пижами. Имаше само с къс ръкав вчера и с дълъг ама огромни, затова си поръчах на жената и във вторник ще докарат по-нормални размери  Simple Smile Ако искаш мини да ги видиш във вторник, че да има и с къс и дълъг. Цената на дългия ръкав ми казаха че няма да е повече от 26 лв, което ме устройва.

# 170
  • София
Пак забравих най-важното да попитам ooooh!
Оказа се, че районната ни поликлиника е 20-та. Та по този повод - момичета помагайте - кажете добър педиатър там, че аз никой никъде не познавам, а нямам особено много време да го реша този въпрос..
Мерси предварително Heart Eyes

# 171
  • София
Те ме на и мен за днес  Mr. Green

Бързам да ви се похваля, че съм минала 20-така   261uu . Тук нямам кантарче и сега, като ходих до нас се премерих. А си мислех, че съм по-добре от преди  Mr. Green

Мами, за какво са ви нощници за кърмене? За след като родите или за болницата? Щото аз мисля, че в болницата дават . Иначе не спя с нощница и мисля да си карам с пижамките или по тениска и боксерки (ако сваля толкова бързо килцата)  Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 08:46 от Diana_T

# 172
Хей момичета,не спя,аз и не мога,тука съм,ама предпочетох 1-во да си сготвя и пооправя някои неща и къщи и тогава да заседна пред нета и нищо друго да не правя,малко почивка един вид,че вчера се преуморих от емоциии и обикаляне и снощи имах ужасна вечер.
таковците кво да ги обсъждаме..на мене така мие исвало намоменти,че ми е идело да си хвана багажа и да ме няма,щото както вече неведнуж писах,мъжо е свикнал инаги и със всичко на 100% да се справям.И да ходя на работа(а ит ам си иска доказване,внимание е в детайлие и така..),защото жената според него нее  само домакиня,а и пари трябва да може да вади,не,че иначе няма да се спарвим,въпрос на разбиране.работила съм даже и на по две места,когато е било нужно и макар д ами е било трудно съсм се справяла,тгоре на всичко имам проблемни родители и с тях имам много грижи,а вкъщи....даже сервирам пред компа на мъжо...сега верно,че за ремонти,поправки и рани такива си е майстор,ама това всекидневено въртене около мивката и пчката и така нататък...Ето сега утре или вдругиден май ще правя чушки за зимнина и май пак никой няма да ми помага,а за това,че с мъжо сме различни...ей ужас,никакви общи интереси,различен начин на мислене за всичко и въпреки това,с търпение и такт(най-вече от моя страна) всепак сме семейтво 7 год и не бих го заменила за никой друг-защото тръпката може да не е същата,но аз го обичам много.Лошото е,че покрай бременнста и други доста проблеми бая ми се обтегнаха и на мене нервите и или много се обичаме или все палнуваме раздяла,дай боже да отминат тия неща.Айде наоплаквах се за това поне за 100год.напред Mr. Green Jutoo,иначе и аз като теб обожавам да готвя и обичам да посрещам гости и да ги изненадвам,особено пък откак открих готварския форум тука,пък имам и време,виж миенето на чинии ми е гадост и други неща,ма кво да се праи. Laughing
Talyyy,и аз съм доволна от бретона си-колко малко му трябва някой път на човек,пък дане забравям,че вчера имаше и шопинг де Wink
За козметиката аз лично засега съм се спряла на Клоран,за мен съм била доволна от техните неща,надявям се и за бебо да е така.
madchen,пиши бе момиче-как си?

# 173
Аз също не ползвам нощници, не са ми удобни. Или пижама, или едни ризи от баща ми (вече не му стават, а са супер меки и удобни) - с това карах предния път, с това ще карам и сега.

По мъжката тема - много е важно да се научиш и да научиш мъжа си да споделяте. На мен това качество ми липсва много, аз държа всичко в себе си, избухвам и след това не обичам да се обяснявам много-много. Докато Младен е обратното - той ме кара да говоря насила, за да решим проблемите. А неговите проблеми са му веднага на устата, понякога чак ми писва да слушам "днес в работата това и онова"  Mr. Green Но пък смятам, че като го изслушвам, това му помага да се отпусне психически. Абе ние сме малко сбъркана двойка, трябвало е той да е жена, а аз мъж - но пък се допълваме идеално  Laughing

# 174
Привет мамчета.днес е слънчево и настроението ми е на 6.

Аз подхванах темата за мъжете и какво установихме.....голяма час от мъжете не помагат.по скоро както си ги научим.аз зор да се доказвам че много неща умея и го разглезих.ама истината е че без мъжете не можем.поне сме щастливи че не ни тормозят и бия,че и такива мъже има. Много благодаря за съветите дето сте ми дали.снощи бях решила  че ще променя малко режима в къщи и успях.мъжа направи вечеря,нареди масата,а аз само си седях.казах му директно че съм скапана и той трудно но го прие.само каза :е една вечер и тебе да те мързи,ама ти е позволено.сутринта станах преди него за работа изкъпах се,но много ми се спеше и не му изгладих риза за работа даже и леглото не оправих.а довечера като се приберем ще го хвана да помогне да пооправим в къщи.

Сладурка ти си права останах си 3 дни в къщи и главата ми се напълни с глупости.за това реших докато още не ми е много натежало да постоя на работа.

Jutoo много е сладка дъщеря ти.много готино как се вълнува от бъдещата поява на бебе.

Talyyy и аз вярвам в астрологията.моята астроложка ми каза че тази година ще родя,но също ми каза че няма да се омъжа до 27 г пак го направих на 20.така че не знам до колко да и вярвам.

kler кажи добър педиатър в младост.не знам как се избира.

# 175
Момичета да ви попитам има ли някоя от Дружба,аз съвсем скоро ще се местя там и може да се видим на живо

# 176
  • София
Jutoo много е сладка дъщеря ти.много готино как се вълнува от бъдещата поява на бебе.
Simple Smileвече взе да ми гали и корема и му пее песнички. Дано само запази същия ентусиазъм като се приберем с бебо вкъщи и той започне да реве. Тя хич не обича да и е шумно и редовно като някой вика или е пуснал високо музика започва да се кара: Надухте ми глава!  Laughing

За педиатър - ние цялото семейство сме в 11 поликлиника при д-р Паскалева - много сме доволни, така че и бебо ще е там.

# 177
  • София
mishunka, ако разбереш за добър педиатър в 20та поликлиника свиркай, че и аз там търся...
Досега по форумите съм попаднала на няколко имана, но нали знаеш всеки разбира различно под добър педиатър, мисля по натам, да ги посетя и да говоря с тях...но ще е чак към октомври Grinning
А иначе моя офис е на Ралевица, само че в частта към Била:)

# 178
  • София
За педиатър, но на частно (работи със ЗК, но прегледа при него е 10-12лв) препоръчвам Субев. Винаги, когато сме имали някакъв сериозен проблем сме се обръщали към него. Доста ценя мнението му, има широк поглед в/у детското здраве. Няколко мои приятелки си го ползват за постоянно..в смисъл, че си ходят на консултации при него въпреки, че се заплаща. Изследвания, ваксини и т.н. си ги ползват.
Кабинета му е на "Иван Асен" над пощата.

# 179
Jutoo дано и остане ентусиазма.аз си спомням като се роди сестра ми бях много ревнива.от ревност вдигах температура.

моята лична лекарка е в дружба,обаче си мисля че за малкия трябва да е по-близко до там където живеем.ако ми се наложи сама да го водя на консултации.

някои от вас се оплакваха че мъжете често са в командировка.и моя сега ще започне да пътува честичко.ама мисля да си викам някой да спи при мен.страх ме е сама да оставам.да не стане нещо,пък и ме е шубе,защото блока не ни е изцяло населен.но си мисля така и така вече ще почивам,дали да не пътувам с него.какво ще кажете по въпроса с пътуванията?знам че не са много препоръчителни.

Общи условия

Активация на акаунт