ДЕКЕМВРИЙСКИ ЛУДИ КРАВИ ПАК КРЪСТОСВАТ ШПАГИ

• 15 842
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
аз уж отидох да търся цитати, но не намерих материали, ама ме хванаха малко на работа... а и то виждам темата за със-чето вече е отшумяла, но ще гледам довечера да се доаргументирам...  Grinning

До своя Созий Сенецион - поздрав!
Радвам се‚ че писането процъфтява‚ хорските таланти се развиват и изявяват‚ обаче слушатели идват неохотно  Laughing Laughing Laughing Повечето си стоят в разни заведения и пропиляват времето за слушане в приказки‚ като от време на време карат да им съобщават дали рецитаторът е вече влязъл‚ дали е завършил встъплението си‚ дали е изчел по-голямата част от свитъка; но и тогава мудно и бавно влизат. При това пак не остават‚ а си тръгват преди края‚ едни - тихомълком и крадешком‚ други - открито и нехайно.  Mr. Green

# 91
ей, Милено, как го изкопа това, бре? ти наистина ли си нямаш работа?... но удачно си го копнала тук, бравос! ама аз нали се тренирам да разкривам преписани курсови работи, усетИх се  Wink  Embarassed
но хайде стига оф-топици, може би трябва да си говорим за любими детски филмчета и книжки все пак Naughty

# 92
  • София
ей, Милено, как го изкопа това, бре? ти наистина ли си нямаш работа?... но удачно си го копнала тук, бравос! ама аз нали се тренирам да разкривам преписани курсови работи, усетИх се  Wink  Embarassed

Е то оставаше и да не се усетиш  Laughing

# 93
 Laughing

аз наистина трябва да изчезвам скоро, но за скучаещите на работното място - ето един сладък тест по граматика /нямам идея защо излиза адрес от бон за нашия правопис/:
http://www.uni-bonn.de/~manfear/test_bg.php

а по темата за възпитанието, която само трасирах - и аз не знам защо родителите се смущават да чуват директни комплименти за децата си - може би щото ги приемат лично и за да не излезе, че се фукат... аз, когато чуя, че Савко е много сладък, често казвам: Да, така е, сЪС или без Мерси в добавка, но сякаш още по-често уточнявам: Да, ама е много дребничък, например... и това не ми харесва... но може и да си е българска черта /колкото и аз да не обичам обобщенията/ - както започваме да се оправдаваме, че еди коя си хубава дрешка е всъщност стара и т.н.  Thinking

Смайли, уреди ли се с фризьор?

# 94
  • София
Имате 30 верни отговора от 30 възможни (100,00%). Невероятно! Не допуснахте нито една грешка.

Та кво за граматика?  Laughing

# 95
Декемврийчето е женски вид/индивид. За сега сме СЪС средни антропологични мерки, иначе е най-умното дете  Laughing/поне така казва родата/. А темата е малко притеснителна, но ще рискувам. Понякога сте доста пиперливи, но винаги е весело.

# 96
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да ви се оплача. Преди малко се върнах от Тодука - водих Теди на гастроентеролог. Тя от раждането връща мляко след ядене и заради захранването при дерматита, по препоръка на лекуващия лекар. Дофторката почна да ми казва колко и била суха кожата, че и били чисти дробовете и т.н. Попита ме с какво се храни и су опули като и казах, че е само на кърма. Била голяма и сигурно не и стигало млякото, да я захранвам и в най-скоро време да съм заместила 2 хранения. Бях решила като навърши 6 месеца да почна да ия захранвам, но ако може без да замествам хранене, но тази жена ме амбицира и май ще я държа още на диета. Гадна майка съм нали?

# 97
  • София
Декемврийчето е женски вид/индивид. За сега сме СЪС средни антропологични мерки, иначе е най-умното дете  Laughing/поне така казва родата/. А темата е малко притеснителна, но ще рискувам. Понякога сте доста пиперливи, но винаги е весело.

Ааа, без такива. Подвеждаш! Или е вид, или е индивид. Осъзнатата ли е? Разумно същество, така ли? Графчето нещо общо има ли със случая? Казваш, умна била. А прозряла ли е в привидно несложната динамика на детските игри космичният смисъл на взаимодействието?  Mr. Green Средни антропологични мерки казваш? На коя раса? Дай метрични мерки на черепа, черепни индекси, прогнатизъм и форми на очниците.

# 98
  • София
Изключително ми е лигателно днес, както забелязвате, но сега съвсем сериозно ви давам срок от 15 минути за предложения. НДК? Калипсо? Желаещи?

# 99
Да ви се оплача. Преди малко се върнах от Тодука - водих Теди на гастроентеролог. Тя от раждането връща мляко след ядене и заради захранването при дерматита, по препоръка на лекуващия лекар. Дофторката почна да ми казва колко и била суха кожата, че и били чисти дробовете и т.н. Попита ме с какво се храни и су опули като и казах, че е само на кърма. Била голяма и сигурно не и стигало млякото, да я захранвам и в най-скоро време да съм заместила 2 хранения. Бях решила като навърши 6 месеца да почна да ия захранвам, но ако може без да замествам хранене, но тази жена ме амбицира и май ще я държа още на диета. Гадна майка съм нали?
Божееееееееее Божеееееееееее. нямам думи, я остави детето на кърма, мамка му

# 100
  • София
Утре в 11 часа в детски клуб "Смехорани" има куклен театър - "Снежанка и седемте джуджета". Да не кажете пак, че не съм ви предупредила. Ванеса ще е с баба си, аз съм на работа. Мисля, че е постановка на Деси, а не на другата жена, която аз по принцип повече харесвам.
Ето координати - http://www.smehorani.com/contact.htm

# 101
Имате 30 верни отговора от 30 възможни (100,00%). Невероятно! Не допуснахте нито една грешка.

Та кво за граматика?  Laughing
Ами същото, какво? Wink И наистина - днес просто надмина всичките ми очаквания! А имаше време, в което тъкмо бях се регистрирала и такова чудо като МКП ми звучеше непознато... Сега ми е трудно да си представя тази тема без присъствието ти. Hug
Деска, тая докторка в крайна сметка на базата на какво установи, че на детето не му стига храната? Не ми стана ясно.... newsm78 Сигурно и на теб. Wink Ако наддава нормално, какъв й е проблемът точно? Thinking

# 102
  • София
А имаше време, в което тъкмо бях се регистрирала и такова чудо като МКП ми звучеше непознато... Сега ми е трудно да си представя тази тема без присъствието ти. Hug

Профил: mkp
Име:  mkp
Лична титла:  Чаровна
Публикации:  807 (0,657 на ден)
Ранг:  Потребител
Дата на регистрация:  вторник, 04 май 2004, 13:09 Последно Активен:  петък, 14 септември 2007, 21:22

Име:  Lyusil
Лична титла:  Драматично взривяващ се
Публикации:  76 (0,162 на ден)
Ранг:  Ентусиаст
Дата на регистрация: петък, 02 юни 2006, 09:38
Последно Активен:  петък, 14 септември 2007, 21:20

Не те разбрах нещо....

# 103
  • София
Деска, майната й! Бъди гадна и лоша майка и си дръж детето гладно... Как може да ти говори такива неща? И то с такъв тон... Следващия път я попитай какво мисли за "Национален план за хранене 2005-2010" (или нещо подобно му беше заглавието), който беше приет преди 2 (две) години от МЗ... 

Днес сутринта бяхме на разходка в парка с Мая и Боянка. Срещнахме цялата група от Пипи и имах възможност да ги шпионирам и да ви кажа останах доволна Simple Smile Разхождаха ги, обясняваха им разни неща за дърветата и за парка. Играха при Слона. После им се показах с Мая, запозна се с дечицата, игра с тях. Като им казах, че Мая е приятелка на Сава и всичките дечица много ентусиазирано започнаха да питат "Ама наистина ли ти познаваш Сава?" с много радост. Явно Ежик им е любимец Simple Smile

За "със"-то и аз гласувам за Неви... И аз доколкото знам е така. Ама не мога да се обоснова толкова добре, колкото тя го е направила.

филм - Студио 54

# 104
А имаше време, в което тъкмо бях се регистрирала и такова чудо като МКП ми звучеше непознато... Сега ми е трудно да си представя тази тема без присъствието ти. Hug

Профил: mkp
Име:  mkp
Лична титла:  Чаровна
Публикации:  807 (0,657 на ден)
Ранг:  Потребител
Дата на регистрация:  вторник, 04 май 2004, 13:09 Последно Активен:  петък, 14 септември 2007, 21:22

Име:  Lyusil
Лична титла:  Драматично взривяващ се
Публикации:  76 (0,162 на ден)
Ранг:  Ентусиаст
Дата на регистрация: петък, 02 юни 2006, 09:38
Последно Активен:  петък, 14 септември 2007, 21:20

Не те разбрах нещо....

Ооо, наистина не си ме разбрала. Не съм забравила кои са старите пушки тук! Mr. Green Но когато аз влязох, в самото начало на моята регистрация, доста време /или поне доста ми се струва, че беше/ не бях срещала твои постове, не те познавах, но интересното е, че дори си спомням как те приветстваха при завръщането ти останалите момичета. Мисълта ми е, че в този период темата наистина е страдала от липсата ти. Wink

Общи условия

Активация на акаунт