Мдаааа толкова добре те разбирам, че просто не можеш да си представиш!
Само че аз трябва да чакам до 1ви октомври... дотогава ремонт. УжасТ 
Бравос на ученика... и на другите всъщност. Пожелавам им много хубави години, добри приятели и полезни знания...
Абе май имаме бая първокласници в декемврийския отбор... Не стига декемврийчетата ми и кактите и батковците все на една възраст... после пък и малчовците... Добре сме се събрали

Абе хора тая Мая почна да се напикава нон стоп. Баси... Като махнахме памперса не беше такова чудо. Всяка нощ, почти всеки следобеден сън... През деня също чат-пат. Питам я, отговаря, че не й се пишка. Понякога с борба и увещания я слагам да пикае и се изпишква, но рядко успявам да я склоня... Задължително преди лягане я изпикавам. После я будя към 12-1 да пишка пак... В чудо съм се видяла. Какво може да е според вас? Аз мисля другата седмица да ходим при Чамурле, ама дайте и вие някакво мнение. И освен това отново има зверски истерии.

Боже кога порасна толкова. Раичка, все едно вчера беше като написа тука "Отвисях си в предродилна". А ето днес вече имаме ходещо човече.
Обяснявам си поведението й с пустия бебешки пубертет, щото много се кефи на локвите които прави..
Но почвам да се притеснявам ако трябва да съм честна със себе си.
, тъкмо се бях зарадвала, че изкарахме цяла седмица на градина без да се разболее. Та ако е зле утре, ще дойдем без нея.
снощи му изкарах спалният чувал и нямаше произшествия.
обади се да пием по кафе някой ден. 

Много е контактен...срещне ли готина какичка и започва да я сваля