ДЕКЕМВРИЙСКИ ЛУДИ КРАВИ ПАК КРЪСТОСВАТ ШПАГИ

• 15 857
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От понеделник пускам малката на градина и не мисля да пророня и една сълза по случая/толкова съм й насъбрала..../ Изкарах  2 "почивки" с X 2 деца на морето

Мдаааа толкова добре те разбирам, че просто не можеш да си представиш! Simple Smile Само че аз трябва да чакам до 1ви октомври... дотогава ремонт. УжасТ Wink
Бравос на ученика... и на другите всъщност. Пожелавам им много хубави години, добри приятели и полезни знания...
Абе май имаме бая първокласници в декемврийския отбор... Не стига декемврийчетата ми и кактите и батковците все на една възраст... после пък и малчовците... Добре сме се събрали Simple Smile

Абе хора тая Мая почна да се напикава нон стоп. Баси... Като махнахме памперса не беше такова чудо. Всяка нощ, почти всеки следобеден сън... През деня също чат-пат. Питам я, отговаря, че не й се пишка. Понякога с борба и увещания я слагам да пикае и се изпишква, но рядко успявам да я склоня... Задължително преди лягане я изпикавам. После я будя към 12-1 да пишка пак... В чудо съм се видяла. Какво може да е според вас? Аз мисля другата седмица да ходим при Чамурле, ама дайте и вие някакво мнение. И освен това отново има зверски истерии.

# 136
  • у дома
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ДЕН В УЧИЛИЩЕ НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЧЕТА.  Heart Eyes

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА КАЛОЯНЧО. Браво на момчето!  Heart Eyes Hug Боже кога порасна толкова. Раичка, все едно вчера беше като написа тука "Отвисях си в предродилна". А ето днес вече имаме ходещо човече.

Абе хора тая Мая почна да се напикава нон стоп. Баси... Като махнахме памперса не беше такова чудо. Всяка нощ, почти всеки следобеден сън... През деня също чат-пат. Питам я, отговаря, че не й се пишка. Понякога с борба и увещания я слагам да пикае и се изпишква, но рядко успявам да я склоня...

Янче, все едно Катето ми описваш. И аз се чудя какво става. От как сме се върнали от морето е така.  ooooh! Обяснявам си поведението й с пустия бебешки пубертет, щото много се кефи на локвите които прави.. hahaha Но почвам да се притеснявам ако трябва да съм честна със себе си.

Ние понакупихме за утре за акцията едно друго.  Катето е с течащ нос  Sad , тъкмо се бях зарадвала, че изкарахме цяла седмица на градина без да се разболее. Та ако е зле утре, ще дойдем без нея. Sad
За протокола - първата ни седмица в градината мина според очакванията. Вече ни изчезнаха пантофките, нямаше сълзи и истерии сутрин, но и в яслата нямаше в началото.  Wink Едната учителка ме кефи, а от поведението на другата съм втрещена - тотална липса на подход към новопостъпващи, адаптиращи се малки деца, но всички ми казват да не се оплаквам, в държавно ОДЗ било така  ooooh! и че ще настроя персонала на градината срещу моето дете, ако й направя забележка. За момента решавам да си трая, но ако ми кипне пак, решила съм - вдигам скандал и местя детето в частна градина.

# 137
Честит пьрви учебен ден на всички ученици и учителки. Спорна и лека учебна година.

еее , мина този така чакан пьрви учебен ден  ooooh! . големи емоции , голяма лудница, мартин дивя като за последно. яна участва в програмата по откриване на учебната година - поздравява пьрволаците. учебниците за пьрви клас не бяха пистигнали и си вьрнахме празна раницата. останахме доста разочаровани.....РД. като че ли остана на по заден план тази година. е, получи си сутринта подарьците де. после си купихме една торта от НЕДЕЛЯ-та и си похапнахме в кьщи. духа и свещичка - с марто се надпреварваха кой ще я духне повече пьти. снимки ще ви кача утре за да ни видите.

Раичка, честито прохождане на Калоян. изглежда много доволен на снимките. 
Янче, абе марто от както захладня и той се понапишква няколко вечери. спи по цяла нощ отвит и като премрьзне през ноща и се напишква. да не е от това и при мая   Thinking  снощи му изкарах спалният чувал и нямаше произшествия.
Нели, в аптеките и бебешките мгазини , дето продават и памперси има такива чаршав-памперс. аз с яна доста ги ползвах. водят ги за еднократна употреба , ама аз като беше пишкала един два пьти през ноща и го сушях на терасата и пак го ползвах. ако решиш да ги пробваш , тьрси такива дето отстрани имат продьлжение , което се подпьхва под матрака. щото има едни дето са само като парче и много се разместват.
Юле, тук ли сте си вече   newsm78  обади се да пием по кафе някой ден.

# 138
  • на езерото
  Отново, честит 15 септември, за пропуснати те дечица и за двете ни учителки  bouquet
 Елена мл, много е сладък първолака Heart Eyes

# 139
  • Sofia
Честито на всички първолаци!
На Мони специални поздравления за рождения ден на Яна!Много шестици да носи! Wink
Честити ходещи крачета на Раичка!Само напред!
Ние нощем спим още с памперс.Почти не го мокри,но аз не се будя през ноща и ме е страх,че ще  се напишква  ooooh! Следобед сме без памперс и досега нямаме произшествия,сложила съм и протектор за матрака.Купих си го от Продавалника чисто нов.Тези за еднократната употреба съм ги ползвала и не ми допадат.
Ние почнахме събота да оставяме Вики при свекърва ми да спи и играе и се чувстваме като младоженци.Много ми е гот поне за един ден да се връщам към стария ми живот кръчми,дискотеки и никакви разговори за деца Laughing

# 140
  • 42.016399,23.101179
Малееееееееее, хора колко сте изписали. Виктория ще се събуди вече а аз още не съм ви изчела. Laughing
Честит първи учебен ден  на всички ученици и учители!!!  bouquet
chocha изкрено ти завиждам за младоженческият период, на мен скоро май няма да ми се случи, а определено имам нужда. Sad
И ние все още сме с нощен памперс и сигурно скоро няма да го махнем защото рядко е сух, въпреки че имахме дълги периоди в които не  се напикаваше нощем.
Раичка, честито прохождане на Калоян!
Иначе от утре и ние сме на градина, лошото е че аз съм от 7,30 на работа и няма да мога да я отведа-бабата ще да е, ами се щеше поне първият ден. newsm78

# 141
Здравейте!!  Hug Hug Hug
Липсвах ли ви??  Mr. Green

От къде да започна...
Първо честито бебчета на Янче, Шоши и Смайли  Simple Smile Да са ви живи и здрави дечицата  Hug
Честито на Райчето за смелата постъпка  married
Браво на Калоянчо...все по-смело да крачи напред  newsm10

Марио все по-див става  Crazy Много е контактен...срещне ли готина какичка и започва да я сваля  Grinning

Целувам ви всички  Hug

# 142
Мацки, много ви балгодаря за днес, съжалявам, че не ви обърнах внимание, но беше лудница, поне видях, че децата ви са живи и здрави...под вашите грижи Joy

# 143
  • София
...децата ви са живи и здрави...под вашите грижи Joy

въпреки нашите грижи Wink

# 144
  • у дома
...децата ви са живи и здрави...под вашите грижи Joy

въпреки нашите грижи Wink

Joy Joy Joy

Някой ще разкаже ли как протече срещата след 12 Simple Smile Катето много плака като я извеждахме от парка, още ми е чоглаво, че трябваше да тръгнем рано.  Cry

Дани–л, а ти къде се беше изгубила?

# 145
  • София
Честити ходещи крачета на Калоян, да крачи смело напред и нагоре Heart Eyes

Честит рожден ден на Яна на Мони   bouquet

Честито и на всички първолаци и учители в нашите редички Grinning

Незнам какво да пиша... От утре сме на градина, знам, че не трябва да се притеснявам, но отсега стомаха ми е на топка Embarassed.

# 146
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
fastuche  имаш ли ISQ да ти пратя от там няколко снимки на Катето от днес? Или дай мейл

# 147
  • София
Добър ден. Нещо съм се смръцафръцала. Опитвам се май да се разболея. Вчера уж нищо ми нямаше, снощи като се разкашлях обаче, чак въздух не мога да си взема. Дано не съм заразила детето, на което пък оченцето се възпали. Аман вече. Ужасно ми е криво днес.

Честит имен ден на всички празнуващи!

Диди, и аз имам снимки на Катето от влакчето-прасенце. Само дето не знам кога ще ги сваля.

# 148
  • у дома
Деси, Мимка - благодаря ви!  Hug

Дръжте фронта - рано е още за болести!

# 149
  • София
Добър ден. Днес ми е студено и гадно. Искам да си имам къщичка на морето в Гърция и да си живея така безметежно като тях. Баси хората са тия гърци. Но, беше супер там.

Веси от днес е на градина. Рева. За яслата, за лелките в яслата, за мен, за шкафчето си, за всичко. Направо не знам. Тъкмо си мислех, че сме забравили за драмите и хоп! - пак. Пфу! Забравих да занеса вода, пантофи и още стотина неща, направо ми иде да се гръмна. Учителката ми направи забележка, че не съм изгладила чаршафите. Ама карай, това да им е кусура. Сега очаквам включване на сополи, гърла и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт