Животът на Симона е в огромен риск, заради бездействието на ЦФЛД!

• 59 948
  • 959
  •   1
Отговори
# 630
В понеделник късно ли е за преводи?

# 631
  • под шипковия храст
В понеделник късно ли е за преводи?
пращай, мацко! ако станат повече, ще идат за другите деца! няма да са излишни...
Стана малко като на оскарите, но като ще благодарим... Аз искам да благодаря на хората от екипа на www.save-darina.com, благодарение на които тази кампания стана възможна!   bouquet
newsm20
аз там взимам уроци по етика.  Blush а за кампанията съм във възторг.  Crazy там има някой велик стратег...идеята с 7000 българи беше гениална!!!  bouquet

# 632
Аз искам да благодаря на хората от екипа на www.save-darina.com, благодарение на които тази кампания стана възможна!   bouquet

http://www.save-darina.org/ е, нали?

# 633
  • под шипковия храст
Аз искам да благодаря на хората от екипа на www.save-darina.com, благодарение на които тази кампания стана възможна!   bouquet

да! сигурно е грешка в бързината...

# 634
Мъжът ми направи превод през e-pay сега. Борика ще ги отрази в понеделник.

# 635
Браво на Мони  Hug Миличката, голямо юначе е, дано всичко от тук нататък стане по-лесно, възстанови се бързо и всичко остане лош спомен  Praynig

# 636
а за кампанията съм във възторг.  Crazy там има някой велик стратег...идеята с 7000 българи беше гениална!!!  bouquet

Вече се търсят само 700 българи. Сигурна съм, че в понеделник като рефрешна сайта, ще се окаже че и те са се намерили.

# 637

Оправих го.

# 638
Безкрайно съм радостна, че успяхме да съберем паричките и се моля на БОГ за мъничката Симона това да остане само лош спомен. Praynig

# 639
Има и много момчета, да не ги забравяме! Grinning
Ооо, в никакъв случай не забравяме и момчетата! За къде без тях?  Grinning

Толкова много хора помогнаха /масово даренията са по 5, 10, 20 лв., само сметнете колко души са това/, че за пореден път се изпълвам с истинска наслада от факта, че съм българка. Честно ви казвам! Забравих и отчаянието, и раздразнението - всичко.

Сега обаче, само да приключим един път с Моничка, със сигурност ще трябва да пораздрусаме системата.
Не може животът на дете да виси на косъм и за 10 дни да се налага да свършваме работата на хора, които се мотаят 4 месеца! Просто не може повече така!
Или да си признаят, че са некадърни и да се махат, или да почват да работят. Колкото и да са нагли, смятам разбраха, че окото на хиляди хора вече е обърнато към тях и няма как да се покрият отново, каквито и заплахи да сипят  Naughty

# 640

Сега обаче, само да приключим един път с Моничка, със сигурност ще трябва да пораздрусаме системата.

Напълно подкрепям! Крайно време е!

Днес гледах Карбовски и се чудех, дали няма да иска да направи едно предаване. Отнякъде трябва да се започне, да се вдигне шум.

# 641
Днес гледах Карбовски и се чудех, дали няма да иска да направи едно предаване. Отнякъде трябва да се започне, да се вдигне шум.
Ако не те затруднява, може да му пишеш и предложиш тази своя идея. Достатъчно е да му пратиш линкове към тази тема и  save-darina, и ще му се изпотят очилата.. #Crazy

# 642
аз там взимам уроци по етика.  Blush а за кампанията съм във възторг.  Crazy там има някой велик стратег...идеята с 7000 българи беше гениална!!!  bouquet
Уроците са взаимни и се радвам,  че си ги преподаваме.....  bouquet

А иначе си права. Пламен Петров, създателят на  www.save-darina.org, е гениално парче. Особено, когато го нервира някоя шушумига.  Избиваща проблемите и комплексите си върху най-слабите и беззащитните. Болните деца и техните родители...

# 643
  • под шипковия храст
Ако не те затруднява, може да му пишеш и предложиш тази своя идея. Достатъчно е да му пратиш линкове към тази тема и  save-darina, и ще му се изпотят очилата.. #Crazy
ами аз писах на мейла на Отечествен фронт още като се пекохме на бавния огън, но не ми върнаха отговор! нито другите журналисти, само някой от тях бяха така добри да ми пишат, макар че после видях познати имена в списъците с дарители...
мисля, че за медиите трябва конкретно оформено писмо, а още по-добре пряк контакт по телефона и среща. те няма да отговорят на фантоми по електронната поща, не се знае и въобще кой я следи!
Не може животът на дете да виси на косъм и за 10 дни да се налага да свършваме работата на хора, които се мотаят 4 месеца! Просто не може повече така!
Или да си признаят, че са некадърни и да се махат, или да почват да работят. Колкото и да са нагли, смятам разбраха, че окото на хиляди хора вече е обърнато към тях и няма как да се покрият отново, каквито и заплахи да сипят  Naughty
тук вече си намерила точното място. тоя форум е като яташко движение Joy ако знаеш на колко хора им се мъти водата...
а тия гореспоменатите трябва да ги сложим в челните списъци!
аз все още живея с тайната надежда, че ще получа някакъв отговор от евро-институциите...освен ако не са разбрали какъв точно е проблема, писмото ни беше доста умерено, другия път мисля да сме по-резки Twisted Evil

# 644
а още по-добре пряк контакт по телефона и среща.

Най-добре е среща. Ама как да  хванем Карбовски на къс пас! По мейл едва ли ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт