Животът на Симона е в огромен риск, заради бездействието на ЦФЛД!

• 59 948
  • 959
  •   1
Отговори
# 645
При толкова много народ във форума все някой би могъл да го познава, или да познава човек, който го познава.
Поразпитай.

# 646
Много се радвам, че паричките са почти събрани Heart Eyes
Вчера получих много хубав подарък за рождения си ден, помолих приятелките ми вместо да ми купуват нещо да дарят парите за Мони  Praynig
Моля ви кажете ми къде е давал интервю Добрев и по какъв повод, че нямам време да изчета всичко, а ми е много любопитно  #Cussing out

# 647
Интервюто е било по Хоризонт. Ето темата в save-darina.org

http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,7654/catid,26/

В този пост има подробна информация:
http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,7748/catid,26/

# 648
момичета, какво е положението тази сутрин? Как е детенцето? Какво стана с последната сума?

# 649
  • под шипковия храст
момичета, какво е положението тази сутрин? Как е детенцето? Какво стана с последната сума?
още не са извадили стен-таблото  Laughing да си отдъхнат малко и там хората, че май караха денонощни смени...
При толкова много народ във форума все някой би могъл да го познава, или да познава човек, който го познава.
Поразпитай.
можем да пуснем теми във форума - ИЗДИРВА СЕ Joy Joy Joy
а още по-добре пряк контакт по телефона и среща.
Най-добре е среща. Ама как да  хванем Карбовски на къс пас! По мейл едва ли ще стане.

има координати на предаването, офис, има начини,  който е в София може да иде на място. Peace

# 650
ЦЯЛАТА СУМА ЗА СЛЕДОПЕРАТИВНОТО ЛЕЧЕНИЕ НА СИМОНА Е ОСИГУРЕНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДАРЕНИЯТА НА ХИЛЯДИ НЕПОЗНАТИ БЪЛГАРИ! СИМОНА ОСТАВА НА ЛЕЧЕНИЕ ПРИ НЕМСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ И НЯМА ДА БЪДЕ МЕСТЕНА В БЪЛГАРИЯ ДОКАТО МЕДИЦИНСКИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ТОВА НЕ СА НАЙ-БЛАГОПРИЯТНИ.
(Преди около час ми съобщиха, че постъпилите дарения по сметката на клиниката са 16 110 евро - по-късно ще разполагаме и със списък на дарителите и ще го публикуваме тук, както правихме и досега).

(www.save-darina.org)

# 651
  • Русе
Безкрайно съм щастлива  Hug Heart Eyes
Дано по-скоро Симонка си дойде здрава удома!  Hug
Дано има все повече добри хора, които да помагат! Да са ни живи и здрави децата! Дано никога не се налага да молим за помощ хора като Добрев!

# 652
Ей, браво, много се радвам. Сега остава Симонка да се върне здрава у дома Simple Smile

А на дневен ред идва дело сре6ту фонда и келеШа Добрев.  Close

# 653
  • Плевен
Много се радвам,че се събраха толкова бързо парите!
Сега остава Симонка и родителите й да бъдат много силни Hug

# 654
  • Варна
Страхотна Новина!  Party
Дано Мони се възстанови бързо и да се радва с пълна сила на живота! Praynig
Толкова се радвам, че има хора в тази страна които мислят за децата!
Надявам се един ден и в държавните институции да има такива и все по-рядко да чуваме подобни безумия, които са се случвали с децата в нужда! Praynig

# 655
  • под шипковия храст
Ей, браво, много се радвам. Сега остава Симонка да се върне здрава у дома Simple Smile
А на дневен ред идва дело сре6ту фонда и келеШа Добрев.  Close
Peace мдаа!
ново дете има качено в сайта! и докога така!?

# 656
Браво, щастлива съм, че се събраха парите, щастието ми ще бъде пълно, когато Симонка се прибере в България здрава и Добрев - осъден. Стискам палци на родителите и кураж им желая.   bouquet  bouquet  bouquet

# 657
Моля се новините за Симонка да са все по-добри и тя да расте здрава и щастлива Praynig
Браво за единството, което постигаме в нужда. Нека бъдем единни и в търсенето на отговорност на лекета като Добрев и останалите от ЦФЛД и НЗОК, щом нямат сърца и човечност значи мястото им не е в организации, които трябва да помагат. Явно са безсърдечни и безнаказани... #2gunfire

# 658
  • Варна
Страхотна новина - за порите!
Сега остава Симонка да се възстанови изцяло и отново да бъде същото лъчезарно детенце от първата снимка! Praynig

Нека бъдем единни и в търсенето на отговорност на лекета като Добрев и останалите от ЦФЛД и НЗОК, щом нямат сърца и човечност значи мястото им не е в организации, които трябва да помагат. Явно са безсърдечни и безнаказани... #2gunfire

Подкрепям! Peace

# 659
А на дневен ред идва дело сре6ту фонда и келеШа ДобревClose

Подкрепям!! Нека не допускаме повече този индивид да се гаври с хорското нещастие! Дано заедно измислим най-добрия начин да му потърсим отговорност!

Общи условия

Активация на акаунт