Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 928
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Mish, днес четох кутията на Plasmon, и прахообразните, и твърдите са със сухо мляко...Твърдите със сигурност са с глутен, другите не запомних, още на млякото се отказах да ги купя.

За топлата вода- цял ден няма, та явно са ни пропуснали в списъка просто  Crazy Ние пък нямаме никакъв бойлер, даже и счупен  tooth Тази вечер имА цигански изпълнения с тенджери вода на котлона, а аз както се къпя по 2 пъти на ден поне, май ще ставам морж. Не можаха ли това да го плануват за през лятото, когато не се и сещам да пусна топлия кран  smile3515

# 151
Mish безмлечни каши има и на Frisocrem и Nestle, Дани предпочита тези на Frisocrem. Ние нали сме с алергии и ядем безмлечни каши, като му добавям от неговото мляко.

# 152
Мацки, мерси за поздравите и пожеланията!  Hug
Аз взех, че наистина се справих с вечерята - направо се изумих от себе си. Обикновено оплесквам дори и най-елементарни ястия, а днес най-не щеш ли направих сума ти неща и се получиха добре! Дори мъжо ми призна че е много вкусно и трябвало и друг път да готвя, а той по-принцип е човек, който яростно защитава позицията, че най-добре да се храним навън. Чувствам се доволна от себе си. А и като цяло си изкарахме добре, Миата тихо кротко я занунахме, абе чудно! Айде сега да ходя да довършим празника двамката  Blush
Лека нощ! 

# 153
  • София
Привет мацки!!!

Яс,Честита ви годишнина   bouquet  bouquet Много топлина и любов в семейното огнище,а и много свободни електрони(деца) около него  Hug

Искам да питам от къде се сдобивате с лепенки за колите по тротоарите??ИСКАМ 1000 поне...

СРЕщА-ГОРЕщА В СРЯДА ПО ОБЕД ИЛИ ПРЕДИ   newsm78  НА СТАРОТО МЯСТО ИЛИ чАКАМ НОВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  ....ХАЙДЕ МАМчЕТА   bouquet

# 154
ООО Baby чу за Бейлис и спря да кърмиш.. хич и не мисля да те следвам толкова скоро.. ще се боря до последна капка аз.. имам чувството, че на мен мнооогоо ще ми липсва кърменето.. даже сега като си помисля, че ще спра някой ден и ми домъчня..
Mish на лексикона отговарям така:

я кажи какви бисквити вземаш на Ники Пласмон ли? - взех му Плазмон цели бисквити, те са с гултен и без да искам го захраних толкова рано, но нищо му няма.. но не съм му давала повече след като разбрах че са гултенови.. натрошените са без, но аз се отказах от тези неща щото имат захар.. за сухо мляко не се бях сетила, а ние нали сме алергични към млякото..
А някой може ли да ми каже има ли каши на слънчо без мляко? аз съм си взела оризова безмлечна на Милупа и си я правиш с кърма, както и елда безмлечна на Хипп.. оризова опита само чиста не я хареса но с плодово пюрея яде.. но съм му давала 6 лъжици всичко на всичко..Слънчо са с краве мляко.. навсякъде където пише сухо мляко е краве..
до кога трябва да се мажело след баня с бочко? - след като мажеш с мляко не е нужно да мажеш и гънките.. аз на Ники никога не съм ги мазала.. той беше със суха кожа при раждането.. мазах с олио 1м.. и минах на лосиона на Мустела.. много съм доволна овлажнява страхотно, но лятото го спрях и не мазах с нищо.. от седмица пак мажа. Иначе на всяка смяна на памп мажа дупето с Бочко.. винаги . има ли памперс трябва и крем за дупе..
galastra лепенки е силно казано но ги имаше в подписа на Ним по едно време.. тя е от януарките.. мисля че е нейна инициативата..
ЕТО: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=19700

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 00:35 от sky angel

# 155
Sky a как смесваш кашата с пюре newsm78 в сурово състояние или вариш абе изобщо как се действа с тези каши ако ми кажете , много са  ми сложни, аз хич не мога да се цедя успявам максимум 20-30 мл а ам неща да давам и се чудя как да ги правя
Срещата какво за сряда ли остава? нещо час и място...

# 156
Ами аз както казах само 6 лъжици съм давала.. на оризовата пише 6с.л. на 100мл вода. та аз сложих 30-35 мл. мляко с 2 с.л. каша.. бъркаш, изчакваш 2-3 мин  и добавяш лъжица готово пюре..

# 157
  • София
Момичета добро утро Hug

Яс, чак сега влизам ....Честита ти годишнина ......мноого дълги години щастлив семеен живот Hug

За срещата утре, към 10:30-11 добре ли е  newsm78

# 158
 Здравейте и от мен и Радо!
 Нещо напоследък ми остава все по-малко време за форума,но си имам оправдание:Вече имам първокласничка! newsm44Направо не знам кога мина това време,сякаш вчера беше като Радо бебе.Та да ви почерпя:/за всички фенове,доколкото смогнах да попрочета са доста
 Сега вкъщи са големи вълнения,вчера за първи път писахме домашни,дано и занапред да има такова желание да учи.Поръчала си е поне докато е хубаво времето да ходим да я прибираме с Радо и аз естествено изпълнявам.Само ми тежи ранното ставане,че ставам преди нея да наглася закуска,тоалета да изгладя,пък после прически-нали ми е кипра.
 На патерица честито на всички празнували месечинки,годишнини и т.н.Ще се опитам да прочета по-подробно какво сте обсъждали.
 При Радо нищо ново,голям зор със зъбките-наистина ще избиват пак долни и то заедно с горните,та в момента 4 зъба го мъчат едновременно.Това е от мен.Лек ден!

# 159
Добро утро момичета  Simple Smile
Яс , честита годишнина и от мен !Да сте живи и здрави и още дълги години семеен живот ви пожелавам.
Дари , а на теб честито първолаче. Да ви е послушна и ученолюбива Wink
Два дни се борихме с ужасните сополи. В петък нощес , Борислав се събуди със запушен нос. Беше ужас- не можеше да диша , плаче , не може да суче. Слагах му физиологичен разтвор и накапвах витамин С в нослето , хеле в неделя вече беше по-добре. Нослето се отпуши и сополите спряха , та започна да се храни като хората.
Взехме проходилката от свеки и човека е като фурия. Обрисва навсякъде , а аз на никоя вещ не съм променила местата.Така постъпих с Валери и сега пак така. Просто на непозволените места му казвах " не " с нужния тон , а за цветятя го уча " да ги милва " и нямахме никакви проблеми.Наблюдавам Боби върви по стъпките на батко си Wink
Аз не купих от кашите на Милупа и др. , а си купих обикновено оризово брашно и с него приготвих кашата. До сега два пъти съм давала. Така смятам да направя с елдата и другите. Така поне , ако не яде , няма да ме е яд . Валери така и не хапна каша и имах сума ти кутии , накупени предварително , от нездравословен ентусиазъм Whistling
Аз също мажа дупето с бочко при всяка смяна на памперса.
Толкова от мен за сега Laughing

# 160
Слънчо са с краве мляко.. навсякъде където пише сухо мляко е краве..

newsm78 Т.е. неадаптирано ли? Ам пак си е краве.

Дарина, честито първолаче   bouquet

# 161
Да.. не обясних точно.. неадаптирано мляко имах предвид..

# 162
ООО Baby чу за Бейлис и спря да кърмиш.. хич и не мисля да те следвам толкова скоро.. ще се боря до последна капка аз.. имам чувството, че на мен мнооогоо ще ми липсва кърменето.. даже сега като си помисля, че ще спра някой ден и ми домъчня..

Laughing
Ама много странно се чувствам да не кърмя... Но сега като започна да спортувам и отслабвам  Joy може и да ми мине тъгата.

От лепенките на Ним трябва да си разпечатам МНОГО!  Twisted Evil

# 163
Ммммммм да и аз ще си разпечатам поне 100 засега, че много шофьори не мислят, като паркирайки заемат целия тротоар  Close
За срещата - при мен днес излезе нещо непредвидено, до няколко часа ще рзбера дали ще мога утре и ще пиша тогава.  Wink

# 164
  • София
Момичета, по въпроса с въвеждането на глутена, незнам дали сте видяли тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223635.0 ....
Склонна съм да се съглася с мнението на Червената Кралица, като пример вчера имах неразумието да дам на Петето попара за закуска, а следобед плодово пюре с бисквити Shocked Грешката ми беше очевидна, бебката се изрина по бузките Sad
Имам чувството че прекалявам, защото вече е голяма, докато с кака й бях много стриктна с въвеждането на храните и паузата между тях...макар и да започнахме много рано.

Уфф това ми беше гузната съвест Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт