Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 887
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • offshore & overseas
Ай кЪт заваляха признанията, и на мен да ми олекне --- аз бях баш кат тебе Жасминко-душко, ама в последните два месеца от бременността. КЪт ми сЪ допуши, братко, човек убивам  #2gunfire -- още ми стои в нощното шкафче кутията Ротманс, от която си пафках по четвърт до половин фас, когат ми избият чевиите. А хем ги бЕх отказала две годин преди тва, ма то човешката психика не познава логика...

Ся обаче мноо зеха да ме дронзат разни несъобразяващи се и може би това ме отврати от тУтУна... Иначе баща ми е от мАкедонско(-санданския край) и съм брала и низала тютюнец, та имам мноо миксирани чувства по отношение на тЪЙзИ култура...   

Лъвю, па, който инак не пуши (не и на трезво), ма беше запалил по лулуването... Та представи си мЪ с лула.  smokeuu

# 61
Е щом Всички ни избива на алкохол айте догава от на с Алекс допълнително нали сме и на Трифон зарезан та както си му е реда:
и
 на който каквото му се пие Наздраве!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 11:24 от Mish

# 62
Браво, Мишче! Ей, тва беше почерпка! Btw, не знаех, че има такива разновидности на бейлис. Но аз ще заложа на класическия  Wink

# 63
  • София
Опиянчихте темата еййй Joy

Ясна, голяма съм овца не съм споменала...вторият повод е Имен ден на Криси...честито и на kristina_83    bouquet ако празнува днес

Аз съм ЗА срещата, и в студ и мраз ще дойда newsm62

# 64
Мале каква голяма бутилка уиски съм качила  Joy На гладът очите големи  Joy
Мяу и аз като теб и Ясничка  през бременността от време на време палех кога превъртеех. Везничката пуши ама се караше. Последната ми ЦЯЛА почти цигара беше на 14ти февруари. Когато почнаха контракциите постоянните и разбрах на къде отиват нещата станах Влязох в кухнята взех цигарата, кантарчето вика да не си луда ще тровиш детето а аз казах Пуша последната си цигара и отивам да раждам (не ме убивайте с камъни моля Praynig). Така и стана.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 11:43 от Mish

# 65
Здравейте на всички  Simple SmileНова тема ,че и доста сте изписали. Не успях да изчета всичко , но поне да се запиша. За зъбите и на нас ни действа най-добре Хамомилата. Както го нарече нашата лекарка ,тя е лекарство " пожарна " - т. е бързо действа.
Борислав от два дни иска да спи по корем ,но когато му се доще да се обърне в просъница се омотава и започва да мрънка. Иначе на леглото е като пумпал , та съм го оградила с едни големи възглавници, иначе може пак да има " туп" Grinning
През лятото и аз не давах витамин Д ,но от една седмица възобнових , че вече не всеки ден можем да излезем. При нас е голям студ и в количката е като опакован , което хич не му се нрави , ама няма как - зима иде. Confused
Онзи ден му направих две лъжици плодова оризова каша. Купих си оризово брашно , прибавих малко плодово пюре и човека се облиза . Така му се ослади ,че вчера излапа 80 гр. докато се усетя и после не му се цокаше LaughingПоуплаших се да не си е претоварил коремчето , но няма проблеми , след това порядъчно си напълни памперса  Mr. GreenОще месо не сме започнали , но след седмица -две може и да предложа ,че този зеленчук хич не ни е любим Crazy

# 66
  • София
Мяу, мисля, че Sky, е харесала тази http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3977905 ....а аз да си призная много ме кефи тази http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3977782 ...  много е непринудена и естествена Peace

# 67
  • София
Хихихи, мислех си, че само аз си мечтая за напиване, сега ми олекна  Mr. Green
На мен още не ми се е допушвало (изключая няколко момента на силна ярост), но признавам-понякога отварям шкафа и помирисвам Балантайнса и зелената Собиески, които само мене чакат, защото любимият е въздържател  Crazy
Честито на Алекс и на всички валентинковци-зарезанковци  newsm18

# 68
Юхууу ето ни и нас.
Първо честитка на Валентинчетата , да са ни здравички , послушни и усмихнати.
Много почерпки и от мен   ura Tada  Gift beer2 cheers Drunk , че днес нали си имам имен ден . Малко съм скромна в черпенето , ама така и не разбрах как ги качвате тия големите снимки , пък и Mish , кой може да е надмине в тоз момент  smile3532 с тия огромни бутилки. Цигарите ги започнах пак с пълна сила , в момента в който спрях да кърмя  Banghead , ама така е който няма воля. С алкохола почти се сбогувах преди 2-3 години , когато си докарах жесток обрив от него. Ама довечера , като пия по едно , за всички кърмещи и мъжо ще ме носи до вкъщи (а му бях обещала , че той ще пие , аз ще карам  Whistling )

# 69
здрвейтеееееееее!първо-честито на всичко валентинчета,на отслябващите -успех,а за Бейлиса-имам останал от питката на Дари-та взема да го донеса другата седмица на срещята newsm78 newsm78

# 70
  • София
....-та взема да го донеса другата седмица на срещята newsm78 newsm78

Това беше готино Laughing аз ще донеса фотоапарат hahaha Drunk photo

# 71
Их чак ми се доиска да съм на срещата и на мене   Stuck Out Tongue Winking Eye  Yum
Нищо ще се задоволя със снимките после. Току що сложих Алекс за първи път в стола за хранене умря от кеф после ще кача малко снимки.
Честити 7 месечинки и на двете валенстински дами Евичка и Габи!

# 72
....-та взема да го донеса другата седмица на срещята newsm78 newsm78

Това беше готино Laughing аз ще донеса фотоапарат hahaha Drunk photo
а аз мезето никой не се обажда newsm78,

# 73
  • София
Киша, кажи душа, какво ти се яде и ще го донесем  Grinning
Нали си ни бремено майче, ще те поглезим малко Hug

# 74
 Joy Joy Joy Joy-всичко,което видя-цяла ламя съм.предния път стигнах 85,но този явно ще ударя 100 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт