Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е Великден през 2008 г.?
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е Великден през 2008 г.?
-
Кои са някои от подвижните празници през следващите години?
През 2009 г. - Великден ще бъде на 19 април, през 2010 г. - на 4 април, през 2011 г. - на 24 април, през 2012 г. - на 15 април, през 2013 г. - на май , През 2014 г. – на 20 април, през 2015 г. – на 12 април, през 2016 г. – на 1 май, през 2017 г. – на 16 април, през 2018 г. - на 8 април , През 2019 г. - на 28 април, през 2020 г. - на 19 април.
-
Какво е мнението за къпането с гореща вода по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите и преживяванията на бъдещите майки по време на бременност, които обсъждат във форуми?
-
Какви са мненията и преживяванията на бъдещите майки относно сексуалния живот по време на бременност?

Добре дошла в априлския отбор.
Едвам смогвам да ходя на работа нощем, защото през деня сам на лекции.Надявам се да ми мине по скоро това неразположение, че наистина се побърквам.Кажете ми ако знаете някой трик с който поне малко да се почувствам по добре...особенно сутрин.

.На мен също ми харесва предложението на Лурдес:Ще си имаме АПРИЛско бебче сладко-награда за мама и татко!