Мама гали щръкнало тумбаче и говори нежно на свойто бебче ФЕВРУАРЧЕ!

• 17 324
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
mama_nat честито ти синьо щъркелче

# 211
Честити розови и сини щъркелчета на щастливите мами!

на Dar 77 и Pavi04 честито и за добрите резултати!

Добре дошла и на кикаМ,лека бременност ти желая !

Момичета няма да имам врема да правя нова тема и като стигнем 15 стр. ще трябва просто да копирам тази.Съжалявам много!Ако на някоя от вас и се занимава,може да сътвори нещо,защо не?Ако пък не ви се занимава аз другия път ще се реванширам   bouquet
Много  Hug за всички !

# 212
Оле почнахме с домашните, всичко сме забравили от миналата година.  #Crazy
Сутринта ходих на личната лекарка, заради припадъка, а тя вика, ами кръвното ти е много ниско и дето си седяла по-дълго време права, абе с две думи обикновен припадък си бил.  newsm78 Как ли се припада необикновено???

Честито на всички нови щъркелчета.  bouquet

izabela83 незнам дали някои има твоята дарба да прави готини темите ни. На теб явно ти иде отвътре.  Heart Eyes

# 213
  • Кьолн
Здравейте, сладки мами!  От доста време ви чета и най-после се осмелих да ви пиша. Аз ще ставам мама за втори път. Да ви се представя- на37г съм. Имам дъщеря на почти 13г. Термина ми е на 20 февруари. Знаете ли с първото си дете когато бях бременна сънувах жена която ми казва ,че ще имам момиченце и така излезе. Сега преди да разбера че съм бременна сънувах пак такава жена и тя ми каза ,че ще имам момиченце. И аз като ,чели не бързам да ми кажат пола защото си го знам.Сигурно ви се струва странно ,но и аз съм доста учудена. Желая ви приятен ден

# 214
mozila добре си дошла в нашия ФЕВРУАРСКИ отбор,сигурна съм че ще ти хареса сред нас    Hug
Лека бременност ти желая !

# 215
Честито на разбралите пола и привет на новите мами!
Да ви се оплача, че от два дни ми  е страшно зле, нали и аз съм с  ниско кръвно,  и може би от това ми става много лошо и започва да ми се гади, днес доста се уплаших докато бяхме на вън с детето и се чудя защо така изведнъж, до сега си бях добре...
За ангажирането на лекар/екип, този път не мисля да го правя и без това сме в огромен ремонт, който гълта толкова пари, а отгоре на всичко мъжа ми  трябваше да почива една седмица и да довършваме, а го пращат на обучение в София - много ми е тъпо!

# 216
  • София
Здравейте момичета!

Да се похваля - днес си взех резултата от БХС - 1:10000! Ураааа!

Добре дошли сред нас на новите мами и безпроблемно и красиво бременеене!

Честити щъркелчета на всички узнали пола - искаааам и аз! Ще трябва да изтрая до другия понеделник - евентуално!

Честит имен ден на всички именници и Софиянци!

Доскоро и хубава вечер!

# 217
zvezdobroyka честит ти хубав резултат! Много се радвам! Стискайте ми палци, и аз утре си вземам резултатите от БХС!

mozila Добре дошла!
 Hug Hug Hug

# 218
Честито на Mozila и добре дошла сред нас!
Във връзка със сънищата ти - когато бях бременна първия път през време на бременността ми моята снаха (не официалната "жена" на брат ми) ме беше сънувала че имам момиче, и после така излезе!
Сега втория път, точно когато исках да им кажа че съм бременна, и тя ми сподели, че сънувала че пак съм бременна, и че ще имам момиченце, а дори не бях им намекнала за такова нещо! Този път исках да изчакам потвърждение от лекар, и тогава да споделя с най-близките си.
Искрено се надявам тя да греши (защото много искам да си имам момченце), но каквото се случи - такова, ще си го обичаме каквото и да е!

Гушкам ви всичките.  Simple Smile

# 219
Честит празник и честито на именниците!

Iveto_86 , galiv   Hug благодаря за предложенията за венците, ще ги пробвам!
Бургазлийки, много сте свежи!
mozila , добре дошла!
 Hug

Момичета, за срещата- аз съм на работа до 19ч.  Tired, но след това ще гледам да дойда!

# 220
VIVI честит имен ден Simple Smile   bouquet
Желая ти късмет и здраве и февруари да гушкаш най-прекрасното бебче Simple Smile
Весел празник от мен и наздравееееееееееееееее  bigdance2

# 221
Здравейте пак.....
Честит празник на софийските мами....Както и честит имен ден на всички именнички или мамички с именици в семейството....Пожелавам им много здраве и късмет....
Браво на звездобройка за добрите резултати и стискам палци на Алина и тя да ни зарадва с такива...
Честити нови щъркелчета на щастливите мами....
Мозила, добре дошла сред нас....и дано бременеенето ти с нас да е песен, а резултата пухкав.... Hug
Относно дали ще плащам за раждането ми.....категорично НЕ...отивам си аз в болницата в китното ми градче и който се случи, той да ме изражда....Няма да давам пари на някой, че си върши работата...независимо кадърно или не.... Crossing Arms това е моята позиция...
Относно наглите хора на възраст нямам коментар....Предполагам сега като тръгна на лекциис автобуса ще имам доста какво да изпиша и по тази тема....Честно казано аз съм от хората пълни непукисти, така че няма да им обръщам внимание...
Днес купих първия атрибут за бебчето....комплектче....Много му се радваме с татито и сме го поставили на показ у спалнята ни....
Олеле аз май се поулях.... Blush

# 222
здравейте мами!
радвам се за всички вас, които имате цветове за вашите "щъркелчета" и за тези, които имат добър резултат на БХС-то.
Искам да ви бъда полезна и с още нещо-да ви препоръчам един продукт, в чието действие аз съм убедена. Казва се Цитросепт-много е вероятно някои от вас да го знаят и да са го ползвали. Мен лично ме стовари настинка - гурлобол, сополки и малко температура. Правя си гаргара с него и пия капки от него и заедно с малко чайчета за един ден съм на крака-все едно нищо не е било. А няма да ви разказвам за колко други неща се ползва и помага. Никога няма да си позволя да препоръчам нещо, в чието действие не съм се убедила лично(затова пиша и "ръся мозък" рядко Grinning). И най-вайното - може да се ползва от бременюхи! Продукта е естествен и е екстракт от кора и семки на грейпфрут(не е БГ, а норвежки).Давам и линк за повече инфо.
http://citroseptbg.hit.bg/
Дано ви е полезен( st_eli, помага и при венци,прочети). Знам, че ви звучи като "панацея", но ми се иска да ви помогне.
доскоро

# 223
БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!!
Честито на всички мамчета с хубави новини!Все такива да има  Praynig  Praynig  Praynig
  bouquet   bouquet  bouquet

# 224
здравейте и от мен!
Абе Бургазлийките, мноооооооооого сте очарователни, бе! големи сладурани! радвам ви се много!

утре съм на преглед, не знам дали ще ми правят ФМ, но като се върна ще докладвам!

честито на новите щъркалчета и попълнения, както и на хубавите резултати!

мен много ме боли гърба и кръста и отивам да легна. ако може някой да помага със съвети - чакам с нетърпение. мисля, че имам гръбначно изкривяване и сега започнва да ме боли, защото почвам да натежавам. не ми се мисли кво ще стане по - нататък!

айде! и се усмихвайте повече! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт