Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се натрупва платеният годишен отпуск по време на майчинство?
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на бременност?
-
Какви са причините за повишеното вагинално течение по време на бременност и какво може да се направи?
-
Какви са препоръките за усещането на бебето по време на бременност?
-
Как да се справя с гъбичките по време на бременност?

вчера бяхме на преглед, но малкия дребосък се срамуваше и не ни показа пола си, за това остава за следващия път. А пък такова въртене не очаквах - ама то беше като пумпалче.
толкова се развълнувах , че една сълзичка ми тръгна - много беше хубаво и като разказвах после на татито и той много се зарадва. Следващия път ще дойде с мен да види и той мъничето

. Аз също имам в момента, но е много слабо и доки казва, че е нормално и няма да го лекуваме /поне на този етап/.
Не съм виждала бебока от 22 август и нямам търпение вече. Липсва ми ... До сряда ще припаткам
Дали ехографа не й е много стар, понеже е в ДКЦ? Смятам следващят път да отида при някой друг доктор. Пак си оставам в неведение и с човъркащо любопитство.