Българско сиропиталище за деца втрещи света!

• 47 447
  • 852
  •   1
Отговори
# 795
абе а ТВ здраве ако помолим да я викнат newsm78

# 796
ми добре,като не щат националните ТВ ,те може и да искат.Не знам за НОва ТВ.Как мислите и в кое предаване.

# 797
  • у дома
момичета, ето още една работна идея - ако се разпространи филмът сред учителите на които и без това им е някипяло .. дали няма да се присъединят и към протеста за децата? тъкмо са организирани вече и са по улиците на тумби дето се вика..

или не е добра идея да се смесват двете събития..  newsm78 ако се уцели момент обаче нещата могат да ескалират..

# 798
или не е добра идея да се смесват двете събития..  newsm78 ако се уцели момент обаче нещата могат да ескалират..

Напротив, вече сме се свързали с учителите и се надяваме да ни подкрепят. Hug

# 799
това беше първата тема за децата. стигна 40 страници, а не пророкуваните 4. браво на нас. все пак имаше смисъл да се пусне в клюкарника.  bouquet

за няма и месец се организирахме, координирахме и ще има протест. приятно съм изненадана.
специални благодарности на ГЪБКАТА за темата. тя ни събуди.

# 800
това беше първата тема за децата. стигна 40 страници, а не пророкуваните 4. браво на нас. все пак имаше смисъл да се пусне в клюкарника.  bouquet

за няма и месец се организирахме, координирахме и ще има протест. приятно съм изненадана.
специални благодарности на ГЪБКАТА за темата. тя ни събуди.
това е въобще първата тема апел за помощ за тези деца, стигнала 40 страници. браво на всички вас, сега и ако дойдете на протеста - за тези деца, всичко ще се промени  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 801
Само да знаете за клко по-дребни неща запушват устите на телевизиите... И за тези, които "никога не оставят нещата", как "темата не представлява интерес"... Вкл. "Господари на ефира", Вл. Береану, Валя Ахчиева, Анитата - Цолова и Салич, ех... Всичко си има цена, уви! Sad
А тези, които не го казват направо, идват, снимат, правят се на загрижени, а после просто не излъчват материала.

# 802
  • София
ако не е пускан линкът:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=132520&srcpos=2

# 803
Датата на протестния митинг е 09.10., часа и мястото чакаме да се уточнят.

И тук ще си позволя да напиша една мисъл, която видях тази сутрин в подписа на една съфорумка.

"Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко, няма да откажа да направя това, което мога!"

Едуард Евърит Хей

bouquet

# 804
темата не е интересна, тя е досадна, никой не иска докато вечеря да го занимават с такива теми, след като цял ден е бачкал, едва е слязъл  жив от тролея и се чуди как да си плати парното.
хората вдигнаха прага на поносимост и вече нищо не ги трогва и не ги мотивира за действие.
на тях не им се занимава дори да влязат в тази тема - не й предричам 40 страници, като тази за детенцето Мади.
ще стигне до 4, защото на всички им е писнало от Страдание.
Стигна, Лени!
В сайта на mediapool, под статията, от Галин Стефанов:
"Повода да ви пиша - инициативен комитет от граждани, майки, осиновители организираме протестен митинг на 9 октомври от 13 часа пред министерството на Масларова. Дома в Моголино и филма за него е само повода. Причините са абсолютната арогантност и цинизъм с която управляващите отговарят на всички упреци, тоталното бездействие на държавата по отношение на децата и т.н. Имаме невероятна нужда от Вас. Като слово и ангажираност.
Оставям ви и своя е-mail: gall_ss@abv.bg "

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 22:07 от Анонимен

# 805
Гражданският протест срещу равнодушието на държавата към децата в институции и децата с увреждания, ще се състои на 09.X.2007г., от 13.00ч. пред МТСП. (Министрество на труда и социалната политика), ул. "Триадица"N2.

Те са там! Сега! Те имат право на жовот! Ела!

Hug

# 806
АЗ подкрепям,но детенце с проблеми си го гледахме в кьщи,а не го оставихме на дьржавата!

# 807
ми добре,като не щат националните ТВ ,те може и да искат.Не знам за НОва ТВ.Как мислите и в кое предаване.
Единствено за Карбовски се сещам,най си пасва темата Peace
Изобщо от Нова ми се струва ,че биха откликнали...

# 808
  • София
Карбовки може и да се навие. Особено ако ще продължава с Отечествен фронт.

# 809

Общи условия

Активация на акаунт