Ритниче отляво,ритниче отдясно,на ЯНУАРЧЕТО му става тясно!

• 15 894
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен (още едно януарско мамче), и аз да се запиша към отбора  Flutter
Честит празник на всички именнички с красиви женски имена Вяра, Надежда, Любов и София. Бъдете много щастливи и винаги усмихнати Flowers Bouquet

# 106
Честит празник на всички именници и от мен!

Честита годишнина и на Усмивка!

lidi, радвам се че всичко е минало добре на прегледа. надявам се и аз да успея тази седмица да намеря време и да ида и аз на лекар. Peace

# 107
  • Бургас
Здравейте  Laughing

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички празнуващи!!!

Мелиса аз имам пиърсинг на пъпа,от много години.С втората бременност я махнах в 7 месец,защото нямаше как пъпа се обърна на цяло.Сложих си я веднага почти щом родих,без проблем.Сега я махнах още в 4-ти месец ,когато бях на фетална при Марков и се надявам отново да я върна след раждането.

Хубав ден на всички мамчета. Peace

# 108
  • Варна
rali_82, добре дошла! Кажи си термина ако искаш, и ако си имаш вече щъркелче - синьо или розово  Grinning

# 109
Добре дошла, rali_82! Лека бременност и сладко януарско бебче!

# 110
А как ги раличавате тези болки в срамната кост? аз имам някакви болки ниско долу, които си мислех че са в матката...даже се бях и поуплашила...

# 111
Нивеар - то ми е трудно да го обясня, усещането е различно, все едно кокала те боли и определено не е свързано с контракция; мога да го оприлича на - все едно си си ритнала коляното някъде силно и после остатъчната болка... странно усещане.

# 112
nivear, болките ниско долу вследствие на контракции са съвсем различки от болката на кост.

# 113
Здравейте момичета,
Благодаря за пожеланията и още веднъж честито  на всички празнуващи днес:)
Усмивка- страхотно начало сте положили, бъдете винаги влюбени:))
Ние празнуваме от вчера и днес съм изморена на работа. Превърнахме денят в ден на желанията:) Аз Софето и любимата и приятелка ходихме първо на кино, после както винаги шопинг- от magazin на magazin, та накрая, ги изтървах в магазина на Дисни, и хем сами си избраха подаръци- по една торба всяка, коя колкото може да носи, и хем се наиграха, и набесняха, и наглезиха. Както мъжът ми обича да казва- щом става въпрос за глезене аз съм по-страшна от неговата и мойта мaйка взети заедно. Ама какво да направя като имам слабост към детски усмивки:)
Днес купонът продължава:))

# 114
oh,ot okolo 2 4asa ot vreme na vreme me probojda ne6to dolu v liavo i Sad ve4e se pritesnih.4udia se dali da ne otida do bolnicata..ot kakvo li moje da e?dali za6oto po cial den sym na rabota v sednalo polojenie??? newsm78 ne,znam??

# 115
  • на плажа
Защо не звъннеш на гинеколога и да попиташ. Според мен не е проблем, предполагам са червата, но все пак се консултирай с по-вещ в занаята.

# 116
zvynnah na lekarkata,kaza mi da vzema magnerot i utre da ida da me pregleda!dano da ne e ni6to stra6no,4e az kakvato sym panika,sposobna sym da se pobyrkam!

# 117
Gerit0 няма да се притесняваш, недей излишно  Hug Нали сега всички органи се разместват, бебелинчето си прави местенце, така че е нормално да те наболява тук там. Няма да се тревожиш всичко ще бъде не 6 ми 66 Praynig Успех   Hug

# 118
dano da e nared! Praynig dano pri vsi4ki ni vsi4ko byde ok i prez ianurai da ni zaradvat zdravi i hubavi beb4eta Praynig Hug

# 119
Привет и от мен, най-накрая стигам до компютъра  Heart Eyes

Да ви почерпя виртуално - и аз днес празнувам Имен ден  cook
И честит празник на всички  bouquet

Аз днес бях на профилактичен преглед при Доки, всичко е наред, растем и хубавеем. За съжаление не го видях бебо, но иначе всичко е ОК  Crazy

Пожелавам ви весела и красива вечер и много усмивки  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт