Още месец или два с малките слънца НОЕМВРИ ще сме у дома

• 12 390
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
добро утро и от мен  Laughing
като ви чета, направо се плаша как изоставам аз с пазаруването  Wink-но ще наваксам, тая събота мисля да обзаведем бебчо с някои по-крупни неща.
ProstoAz , стискам палци днес на прегледа  Praynig и после да кажеш как е минал.
аз спрях да слушам какво ми говорят лекарите /, че нали ходя при двама и всеки различно казва/.така за два дни ми казаха съответно, че бебето тежи 1050, а другия 1980 ????-то аз не мога да кача килограм за един ден, та бебето  Wink и затова-спирам да се стресирам допълнително  Rolling Eyes
а за кошчето за кола и аз бързах, че ще ни трябва още от изписването, но сега пак се чудя  newsm78
като ходихме до шейново, точно излизаха една майка с бебето и и то беше толкова мъничко, че трудно си представих как ще го сложат и закопчаят с коланите.даже изчаках да се качат в колата, за да видя как ще стане.майката си го носеше в ръце и така и потеглиха.съмнявам се някой да ги спре и да се заяжда за това.
хайде, лек ден засега  Joy

# 166
Добро утро!

Как сте, майчета? Вчера вечерта страаааашно ме боляха кокалите по хълбоците. Shocked Милото трябваше да ме завърта докато лежа, защото аз просто не можех.Гадост.

ПростоАЗ, не се тревожи за беба. Аз това за половите органи и проблеми в бъбреците го чувам за първи път. Ама си спомням, че съм чела, че на бебенцата по принцип са им големи тези органи, нещо заради хормоните беше. Пиши какво са ти казали днес.

Като си говорим за кошчето за кола, все се чудя как ще се приберем от Плевен с бебето... Thinking Страх ме е, ако е много студено да не го простудим...Ама, няма как, ще трябва да си дойдем...

цеци, как ще ни организираш за Инфакола? Hug

# 167
И аз искам рецептата за катмите  Blush  Вълната с домашните торти мина, този месец съм на домашни тестени изделия.

много ме примързява вече-незнам как е с вас....дали няма услуга някой да търчи и по магазините вместо теб Simple Smile само ти носи артикули-ти казваш това да това не и айде... Laughing

Онлайн магазини?  Mr. Green

Да попитам кошче за кола кога ми трябва, още от 1-те дни ли?
Пия си млякото с нес и отивам да се боря с НОИ.Пожелайте ми успех![/color][/size]

Зависи от кога ще го возиш с кола. На Иво му потрябва столче чак на 4 месеца, когато ходихме на една почивка. Преди това не ни се е налагало да го возим, даже от родилното го прибрахме пеш, че ни беше на една пресечка от къщи  Laughing  Късмет с НОИ.

# 168
Здравейте, момичета!
Аз заведох малката на училище, свърших и някоя друга работа и сега пия кафе.
В коя седмица за последно се пуска микробиология и по принцип колко пъти по време на бременността се прави такова изследване? На мен първия път ми я загубиха, втория нищо не изолираха, а пък определено си имах проблем  Shocked и сега незнам. Май ще взема сама да си пусна, но в друга лаборатория.
tsetseto, много хубави покупки  Simple Smile Като правите поръчка за инфакол, пишете и на мен на лични. Както писах незнам дали ще искам още капки, но вероятно ще поръчам някои други работи. И междудругото, сега да ви пусна мухата  Laughing, видях, че предлагат едно кремче Sudocrem. Моя приятелка много ми го похвали - и за подсичане, и за разни обриви, ранички, дори и за разранени зърна ставал. Като се разрових във форума също има страхотни отзиви от ползвалите го. Така че, имайте го предвид  Wink
Пумпал, ти почивай повечко, пък ако в легнало състояние можеш да рисуваш  Laughing, да ни покажеш после картините. Супер е че имаш такъв талант, браво, възхищавам се на подобни хора! Аз с моите две леви ръце, какво да кажа...  Crazy

# 169
Явно съм доста пооглупяла, но моля ви кажете къде са снимките с покупките ви  newsm78 Аз намирам само тези на коремчетата и другите със сладките ви дечица и семействата ви #Crazy

# 170
Явно съм доста пооглупяла, но моля ви кажете къде са снимките с покупките ви  newsm78 Аз намирам само тези на коремчетата и другите със сладките ви дечица и семействата ви #Crazy

Папката се казва "Други" Wink

# 171
  • София
Добро утро, мами!  Grinning

Ние чак сега станахме и заведох малкия на ясла. Голям купон снощи, голямо чудо Grinning Научих го, когато му подарят подарък да казва "ауу, си" , т.е. колко хубаво, мерси и всички баби бяха възхитени от това колко е учтив  Laughing

Радвам се за хубавите ви изследвания на всички  Grinning

Мишунка, при кой анестезиолог беше?

Колкото до кошницата...и аз ще си го пренеса на ръце до нас. Няма да го слагам в нея. Ортопеда, при който водех Любака, ми беше казал до 2м да не го слагам вътре или ако го правя да е равно..което няма как да стане лесно. Така, че няма да я вадя още от багажа.

Ох, мами,  има ли други с нисък корем?  Rolling Eyes Помня, че темата се подхвана и се обадиха само 2-3 мами..а други?
Моят определено е като увиснало шкембе...и пада все по-надолу. Така се шашкам, че ще тръгне скоро да се ражда.

# 172
Арабела, ммикробиология и анален секрет се взимат задължително деветия месец и си носиш резултатите и в родилното. Добре е да се направят около 4 седмици преди термин, за да може да се лекуваш, ако се открие нещо. Иначе в началото на бременността пак има една микробиология - когато ходиш за установяване на бременност още.

# 173
добро утро или добър ден,на кой как му хареса Mr. Green
ProstoAz,абе и аз не бях чувала,че големината на половите органи има връзка с бъбреците Thinking дано излезне поредната лекарска идиотщина,мини да пишеш после.
Аз сега ставам,че снощи нали подреждах тия пусти шкафове,а и още има ooooh! и се изморих...
На пазаруващите днес-успешни покуки,днеска има възможност да измъкна тати за около 30 мин и ще го водя по бебешки магазини Twisted Evil smile3508,ано не ми развали пак плановете,че #2gunfire Браво на тези с "чисти" микробиологии,аз мисля утре да ида,стискайте палци и там да не ме изненадат нещо,че вече лягам и не ставам.... Twisted Evil
Madchen,ми намирам сили да ти кажа,щото по цял ден какво друго да правя,поне вкъщи да ми е в ред,иначе ми е скучно,по кафета никога не съм обиала да ходя,виж биричка с картофки е друго нещо,ма няма кой да ме изведе,или пък не ми е комфортно заради дрехите...та вкъщи си ми е уютно и си действа,(по принцип съм домошар).Пускам ти веднага на ЛС рецептата-станаха дунапренче Mr. Green

# 174
юл4е,сматно си спомням 4е каза преди ,4е 6те раждаш в Пловдив,или баркам?кажи каде и при кой? Flutter
да ви се похваля от близо месец плета едно еле4енце на бебо ,по4ти ве4е приклу4вам .като го доварша ще ви го покажа.и аз сам следобяд на видиозон при мойта докторка и сам много щастлива Hug
Цеци,кажи мажеш ли се с Lansinoh.i az trqbwa da zapo4na i se otlagam.

# 175
Момичета, а вие какви одеалца ще купувате за бебчовците? Аз съм много зиморничева и спя с пет ката завивки, въпреки, че зимата потдържаме 23 градуса, затова не мога да се ориентирам по себе си. Няма да си простя ако изнежа бебчо, както са направили с мен навремето #Cussing out Само за да не мислите, че преувеличавам ще ви кажа, че сега спя с олекотен юрган и на затворени прозорци ooooh! Затова се чудя с колко и какви неща трябва да е завит бебчо при положение, че ще му потдържаме температура 21 градуса.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 11:40 от madchen

# 176
  • София
Арабела, Sudocrem-а ми е номер едно в списъка на следващата поръчка, знаех за него и видях, че го предлагат. Към 20 и няколко лева излиза, ама е огромно количество - 400 гр., така че хич няма да му мисля.
юл4е , какъв е тоя анален секрет, бе, душа? За пръв път чувам. На мен за микробиологията ми взеха влагалищен, не вярвам да не съм разбрала Laughing
Diana_T, и моят корем е много ниско от самото начало. Питах доктора на последната консултация, щото аз бебето над пъпа рядко го усещам, но той ми каза, че си е абсолютно нормално разположено. Може би е въпрос на анатомия?  newsm78
Lili-33 ,  ще го почвам може би Лансиноха, а може и да изчакам още една седмица.  В листовката пише, че преди раждането се препоръчва 2 пъти дневно, за да омекоти и съхрани здравата и еластична кожа. Ама колко преди раждането, не знам.
А за моето раждане днес нищо не се реши окончателно,  на 26-ти ще умуваме с моя доктор. Май ще се пробваме нормално, и ако има проблеми, тогава ще се режем. Няма да го мисля вече, той Господ си знае работата. 
 Hug

# 177
 Hug плануваха ми секциото за 19 октомври Mr. Green
ама според ДОКИ може и да не устискам до тогава
в момента тежим 2 600...вървим доста едрии и по оследни изчисления термина ми излиза 2 ОКТОМВРИ newsm78..100 пъти ме питат не ми ли е объркан термина..ми не е бее последна МЕН 24 януари..както и да го смяташшш все 31 октомври излиза,знамч е ехографите дават отклонения но на 3 различни ехографа показва 1 и също като 1я е 3Д Blush уффф ма няма как и цветна бременост да съм карала....нали на 29 декември ми правиха кюртаж..поради кухо яйце....и ми казаха 6 месеца да не забременявам... ма еи на дойде ми на 24 януари и  Mr. Green чакам си вързопа на 19 октомври

и на мен ми вземаха анален секрет Sick правел се на 45 дневния болничен

# 178
Привет! Grinning
Аз се разсипвам от гладене на бебешорските дрешки - целият гардероб на бебчо за първите 3 месеца е готов - свекърва ми се върна от БГ и толкова неща е накупила, че вече съм издала забрана за купуване на дрешки Laughing
Багажът ми за болницата е полуготов, нямам само най-важното - пижама Laughing, но все не мога да избера, ужасни са тези пижами с копчета отпред, ще ме депресират допълнително докато съм болницата - затова ще продължавам да търся докато намеря нещо не толкова бабешко.

Момичета, а вие какви одеалца ще купувате за бебчовците? Аз съм много зиморничева и спя с пет ката завивки, въпреки, че зимата
Мислех да купувам юрганче /лекичко/, но акушерката ми каза, че одеялце стига Shocked - едно тънко и едно дебело били достатъчни за всякакви ситуации. При нас през зимата е 25 градуса, не знам как ще сваляме температурата до 23, без да простудим бебо и дали изобщо е толкова важно newsm78

Честита дата, galentinass! Така обичам всичко да ми е планирано, професионално изкривена съм, и сега ми е много кофти, че вагиналното раждане не може да се планира, за друго, дума не ми дават да обеля! Confused

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 11:51 от Kanela

# 179
Привет и от мен на всички!
 Аз съм в къщи и успях да се добера до компютъра. Мале , колко много сте изписали - нямам думи.
  Madchen и аз имам контракции , дори в болница лежах 3 дни. Ужас ви казвам. Включиха ми системи , биха ми инжекции и така..... вчера ме пуснаха .
Повече на работа няма да ходя - пуснаха ми болничен до 1 октомври, а от 1 октомври излизам в болничен 45 дни преди термин. Така че - сега ще бъда малко по-активна тук.
  Лежа си в къщи , имам си все още контракции и така.......
 Diana T и моят корем също е много ниско. В болницата дори ме пита една от акушерките - "сигурна ли си , че нямаш грешка в термина"???

Общи условия

Активация на акаунт