АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 291
  • 308
  •   2
Отговори
# 15
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на СОФИЯ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на NANA77, сестричката на Kaili и на другите именници под прикритие
!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на NANA77 на патерици!  bouquet

Вчера наистина беше много хубаво, радвам се че се запознахме, благодаря на Velmar за организацията.  bouquet
Както и другите споменаха обаче нямахме възможност да си поговорим, а и честно казано аз малко се притеснявах, даже с някои не успях да се запозная. EmbarassedТолкова много дечица и от хубави по-хубави! GrinningБеше ми много интересно да видя на живо и майките и децата.Всички много бързо се разпознаваха кой кой е. Simple Smile
Вики не беше спала въобще и се притеснявах , че ще е кисела и сърдита, но...нищо подобно.Направо беше "пощръкляла", такава игра му удари, навръщане заспа в колата на секундата и цяла нощ спа непробудно.Ще идваме пак да знаете. Mr. Green
Още нещо щях да пиша, ама забравих.После пак. Simple Smile

# 16
Смао се разписвам и отивам да готвям 4истя, пера...... Crazy докато Дари спи. Следобед съм на работа и ще се вклю4а Peace
Честит имен ден на всички празнуващи Hug

# 17
  • София
Хайде за пореден път да изкажа официални благодарности за пожеланията, цветята, бонбоните и прочие! Laughing
Сутринта рано рано ходих да си прибера Вожда на червенокожите от майка. Но се наложи да чакам, защото не беше станал. Спа до 9 часа hahaha нещо, което не е правил откакто е роден. Та така ми направи подарък за именния ден детето.
Неща вече влизат в релси. Обадих се да заявя огледи. Стискайте ми палци апартаментът, който харесах да не сме го изпуснали заради разправиите през уикенда. Wink
Сега ще го приспивам, че се е вкиснал.
До после.

# 18
Здравейте Laughing

Честит имин ден на всички именици малки и големи!

Kaili много Hug Hug Hugна Тони.
  nana77 Успех Peace
 Отивам да гледам снимки,че сте много хубави Laughing

Лек дин засега  bouquet

# 19
Здравеейте!
Честит имен ден на всички празнуващи, специално на малката С. Много целувки за ния!
Страхотни снимки сте направили, децата са страхотни. Майките също. Лори наистина е със страхотни Найкове, по наше село няма, само Адидаски но не ми харесват. Браво, много готино са облечени всички, точно като за РД. За жалост ние не можахме да дойдем.
Бамбуча, аз съм от К-дил, да, но засега гледам, но зелено Джордани не съм видяла.
Ние правихме прощъпулник в събота, много на зор, на нерви, но карай - мина. Та Лени хвана много неща - топка, четка за зъби, химикал и парите. Та така и не е ясно каква ще я правим. Ще кача сега малко снимки да ни видите, но явно не мога да дам линк, нещо от глупост не се справям изобщо, защо ли?

# 20
  • софия
Запис

# 21
Дани, чета старата тема и попадам на това:"Мацка,и на мен ми иде да забегна 'ич не ми се мести там,но кой ще ме вземе с дете и без жлъчка  Twisted Evil!"
та се сетих за един подслушан преди 10-тина години разговор. Говорят си в едно забутано село 80г. дядо и 50-тина годишна стара мома "Дядо Иване-е-е, ака знаеш как ме боли злъчката /това по добруджански, вместо Жлъчката/" "Ма как ша та боли злъчката ма, ти едно дете ни си родила- злъчка имаш ли?  Shocked"    hahaha
Дано да съм те разсмяла  Crazy
Хубав ден на всички

# 22
  • София
Дзак и от нас !

Блу много ми хареса клипчето Heart Eyes и снимките са суперски. Голям купон е станал!

Яна сутринта беше на ясла. Като се прибрах без нея вкъщи ми беше едно пусто Sad и тъжно, но си я прибрах на обед. Тя душата сутринта изяла

2 попари и се е държала много добре. Най -малка е в групата. Прибрахме се около 13 ч и миличката още спи, каталясала е от емоции.

Честит Имен Ден на всички, които празнуват!

# 23
Ето и ни и нас!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници днес! Много здраве и късмет!

Много хубав беше рожденният ден вчера, Ники беше особено впечатлен, а всички бебчета са големи сладури, направо да им се ненагледаш Grinning

Тони_М ние вчера се прибрахме от гости при свекърите, бяхме там почти цяла седмица и можеше да се видим, но нищо следващия път задължително ще се разберем нещо Hug

Качих снимки и аз от вчера в албумчето: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173659&photo=54

До скоро! Hug

# 24
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ    bouquet  bouquet  bouquet

Много хубави снимки сте направили  Peace,а и дечицата са страшно сладки и надявам се сте си изкарали страхотно,макар и за кратко  Heart Eyes
Валка още ли боледувате  Rolling Eyes,айде това да е последно и зимата никакви болести  Mr. Green
Vst все се каня да ти кажа и все забравям  Embarassed, като те гледам на снимките имаш излъчване на  много мила и чувствителна жена,даже и срамежлива  Laughing,а като ти четох последните постове и ми се насълзиха очите, и аз съм доста чувствителна   Embarassed
Кайли много хубава питка,като му дойде времето ще те викам и мойта да омесиш  Mr. Green
Ставам да сготвя  Mr. Green

# 25
Само се разписвам че свеки са на гости  Wink
Блу ,Марулка   bouquet за темата!

Валка взимам те бе злато,те куфарите са големи,после един по един всички  Hug

Честити проходили крачета на Гого на цветенце !Да те водят  и да те слушат цял живот ! Laughing

Vst все се каня да ти кажа и все забравям  Embarassed, като те гледам на снимките имаш излъчване на  много мила и чувствителна жена,даже и срамежлива  Laughing,а като ти четох последните постове и ми се насълзиха очите, и аз съм доста чувствителна   Embarassed
Ей ама и аз това си мислех отдавна!
Кайли една  Hug за Тони!

# 26
  • гр.София
 Мама Марго,тъкмо си наблизо, а аз прочетох всичко изписано след 1-ви септ. от вас и видях,че си закръглила 30-така ! Подарявам ти малка почивка в Полинезия,да си напечеш кълките преди да се отдадеш на канадския студ.Обещай,че първата ти работа ще е да си осигуриш компютър с Интернет там.

А на останалите-да ви е сладко и благодаря за поздравите.Честит празник,Нана.Радвам се, че Рождения ти ден е завършил с хепи енд.( Цветето,което ти обещах, е една роза с дръжка-1метър и нещо Simple Smile)
Честито и на сестрата на Кайли, и на едно августинче Надя на nadinko!-  Моля,Дриймс да не гледа Simple Smile

Кайли,не мога да опиша близо 40 човека-майки,деца и тук-таме бащи. Радвам се,че видях августинки,които не познавах. Децата щъкаха като мравчици и беше малка лудница. Има много снимки-те казват всичко.( Моите още са в апарата Embarassed)

Нори,жалко,че не дойдохте. Успех с яслата!

# 27
Ей, ама никакви ви няма днес Crossing Arms.,Бях се "нато4ила" да гледам  снимки, като си мислех 4е ще ме затрупате, а то...... Thinking.Хайде бързо да се поправяте Mr. GreenКОйто не се е от4ел със снимков материал да го направи бързо( 4е после идвам и бия.... Wink-питайте Нанчето Joy)
Нори, радвам се че Яна понася така добре яслата. Дано да е така и занапред Hug

# 28
  • варненка от София
Честит имен ден на празнуващите днес, много здраве и късмет им желая, а на малката София на Блан, желая щастливо детство с много веселие и игри!

# 29
  • Sofia
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И СПЕЦИАЛНО НА МАЛКАТА СОФИЯ И НАНА!КАЙЛИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА СЕСТРИЧКАТА
Бланк, като няма друго ще хапна едно бонбонче и ще си легна жадна! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт