АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 307
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Що народ сме във форума и никой не пише нищо. Вие да не гледате снимките от старата темичка, а Joy? Я бързо си признайте!

# 31
Що народ сме във форума и никой не пише нищо. Вие да не гледате снимките от старата темичка, а Joy? Я бързо си признайте!
Аз гледам снимки( или по-скоро дебна снимки Mr. Green) от  в4ерашното парти. Някой в момента ка4ва , и аз се опитвам да отгатна кой е той Wink Съдейки по ъгъла на снимане, подозирам Дани  Thinking
А така и не разбрах дали изгреба басейна с топките и дали откри калъфа?

# 32
  • варненка от София
Абе все да пиша, че наистина партито изглежда чудно и много сте сладурски всички.

Имам две пипания, едното е персонално към Eliona, а другото към всички ваксинирали с ваксината за Рубеола, Морбили и алабала.

Та, Елионка, Димана помни ли нещо от уроците по гмуркане и плуване, много ми е интересно и любопитно?

А за ваксината ме вълнува, дали трябва да се бие на гладно и дали може да се яде и пие след приема или се изчаква някакъв период от време. Утре ще водя Шушел на ваксина, та да се подготвя психически.

И аз чакам нови снимки, ндааааа.  Thinking

# 33
  • софия
И аз качих снимки

# 34
  • софия
Миленка ми го намери  Grinning!

# 35
Миленка ми го намери  Grinning!
Ех как прозвуча това само.... Joy

Марулка,  Дари я ваксинираха преди  няколко дни .Педито не е казвала нищо такова за глада и т.н...Ходихме сутринта към 9.30, коеот ще ре4е 4е си е била закусила  преди това.После бяхме на разходка, яде кифли4ки и т.н.... GrinningНЕ се притеснявай излишно.Не виждам някакво отношение между храната и ваксините.Дори каза 4е  след тази ваксина няма проблеми къпане и т.н..........

# 36
Хубави деца бе пу-пу!  Heart Eyes   bouquet

marulka_s, за ваксинката душко няма проблеми изобщо с храната - тя нали вече е инжекция не са капки през устата и няма значение бебче дали е папкало или не...поне на мен педи нищо не ми каза тогава де  Thinking
Дочух слухове че при тая ваксина евентуалните последствия са обрив, но това е когато се бие в жегите -  ние се обринахме, но на вън точно тях дни беше 42 градуса  Tired Надявам се при вас да няма никакви последствия  Praynig Успех   bouquet

# 37
Дочух слухове че при тая ваксина евентуалните последствия са обрив, но това е когато се бие в жегите -  ние се обринахме, но на вън точно тях дни беше 42 градуса  Tired Надявам се при вас да няма никакви последствия  Praynig Успех   bouquet
Абе и аз до4ух такова нещо newsm78.Педито нищо не ми каза, но на една приятелка педито я е предупредила 4е е възможно като реакция  да се появи обрив около 20-ия ден след ваксинацията Thinking.Не знам дали  се появява смао в жегите Confused Както и да е . Вече е минало  Hug

# 38
  • Sofia
Марулка, незнам дали Димана помни нещо, защото ваната ни малее, а до басейн така и не намерих време да я заведа.

# 39
Аз качвам снимките!  И понеже става бавно щото сте нетърпеливи  Mr. Green реших да драсна два реда!  Laughing
Първо да честитя на патерици на Мама Марго отминалия й юбилей! Много здраве и лични успехи ти пожелавам.   bouquet Аз се почерпих из онез дни, но нямах никакво време да пиша.  Embarassed
Сега да е забравя Нана 77 - Честит Р.Д. на патерици и честит имен ден!
И не на последдно място честит имен ден на малката София!

marulka_s не мога да ти отговоря пък!  Tired

И аз да ви разкажа мако за партито.  Mr. Green
vst 80 не само изглежда мила и чаровна, а наистина е такава!  Peace Не спря да се усмихва през цялото време, ето вече знаете на кого прилича малката Лора.
Ния на Блу танцува най-много - абе може си го детето. Блу време е вече да я запишеш на танцова.
Токи на моменти си мислеше, че Пепър е майка му.  Mr. Green
А да, и без малко да се повозим в количката на Вики на Ембер, че имаше като нашите мечоци.
Страшна приказка му дръпнаха Найа и Токи, но така и не разбрахме какво си казаха токова. И Димана ако се беше забавила още малко, можеше и да ни изпусне.
Всики деца се държаха много добре - личи си че вече са пораснали. И се убедих още веднъж, че нашите деца и мами са най-готини, най-чаровни, най-наконтени, абе най-, най-, най....
Бланк включи се с повече коментари де, че много хубаво разкаваш.
Айде до после.

# 40
Велмарче, при нас не бяха минали 20 дни, в сряда сутринта я биха и още от четвъртък ни изскочиха ситните, а до събота станаха  ужасно много ситните м/у които се бяха появили и големи червени /все едно от комар/ целите ръчички и крачета и по телцето, но по малко. Държаха ни цяла седмица но след Аереса ли как се казваше антиалергичния сироп минаха за два дни  Peace
Дано наистина се появяват само в топлото тия обриви  Praynig
Ние сега на 21-ви сме на първата реимунизация против Полиомиелит  Tired та  дано няма никакви последствия и болести, че аман от тях  #Cussing out

# 41
Dreams, доволна съм слънце от коментара ти...проясни ми се туй - онуй  Mr. Green...а  blanc нещо  се скатава, ама айде простено и е, нали си има именичка в къщи  Heart Eyes

п.п. и забравям все да ти кажа....поздравления за аватара, много ме кефи   bouquet

# 42
п.п. и забравям все да ти кажа....поздравления за аватара, много ме кефи   bouquet
Ех, мъча се да те настигна  Mr. Green - ама ти все някви супер готини ги намираш.  Peace

# 43
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146582&photo=78 най-накрая ги качих снимките, а се надявам и препратката най-вече да ми работи

# 44
  • гр.София
 Много сте прави двечките за аватарите ви.Красота!

Дебна Деситка,понеже й натресохме парите, а изникна проблем.
Деситка,не прочетох,че е прекратено събирането и за Криско, и за Симона,и в двата случая ще трябват още пари newsm78

А-а,Кристиана,сега е идеално Peace

Общи условия

Активация на акаунт