АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 322
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
  • София
   Дани всичко си е строго индивидуално, при нас само в началото слепна пак малко защото не го мажех, т.к трудно открих къде да ми забъркат мехлема. Оттогава не е имало проблем, освен може би лека ципичка 1 см, която сама си се разкъсва след време. Доколкото пречетох статии наистина се препоръчва кремчето като първа стъпка, но и след него е съвсем възможно както след разлепянето да се появи отново. Наистина не се притеснявай, съвсем лек проблем е и лесно се решава, въпреки че тогава се бях шашнала доста, дори не посмях да кажа на бабите, че като ги знам какви са щяха да опищят света.
    Ще се опитам да кача снимки тези дни и ще пусна линк, да си призная качени или разпечатани снимки нямяма от втория им месец, страшно несериозна съм на тази тема....
    Благодаря ви за отговорите за кърменето, явно има още доста мами които кърмят, просто ми беше интересно след годинката колко сме останали, а за цикъла явно наистина имам късмет, но все пак при мен е малко по-често и по повече кърменето просто защото са две.
    МамоИги за мен си е чисто и просто героиство кърменето с помпа вече над година, така че мисля че трябва само да се гордееш за това, а не да се чувстваш виновна че спираш и ще успееш поне малко да си починеш и да се порадваш на момчетата си.

# 301
  • Sofia
Дани, изчисти си кутията

# 302
Хей къде сте всички... Rolling Eyes Много е пусто в теми4ката ..... На мен ми остава още малко работа и  после си тръгвам да се наспя Hug Лека  вечер и спокойна нощ от мен.

# 303
Привет и от мен!
Най-накрая се прибрахме и успях да седна да драсна някой и друг ред.
Направо сме скапани - моето мишле е истинско геройче.
Държа се подобаващо на погачата на малката ни приятелка и горката веднага след това я юрнахме на собствения й прощъпулник - милото вече беше толкова изморено и едва гледаше  Sad. Опитах се да ви кача снимки, но нещо не става, ще пробвам пак по-късно или утре. Моето мишленце се спря пред нещата, които й бяхме приготвили, огледа ги хубаво, отправи се към банкнотата, за радост на баща си ... и си избра  блистерчето с лекарства - според това, което си намислих предварително ще си имам фармацевтка, но гостите казаха, че можело да стане и доктор  Wink. На второ четене се поколеба дали да не вземе химикалката, но бързо се отказа и отново си взе блистерчето със самодоволна усмивка. Та така всичко мина мисля ок - Лори се възползва изцяло от празниците - яде питки на корем, успя да си отчупи и от тортата докато се суетяхме със снимките, а дечицата на погачата успяха да й набутат в устата и доста парчета питка с мед  Crazy. Аз паниката веднага открих няколко пъпчици тази вечер и си въобразих, че проявява реакция към нещо, но съм толкова изморена сега, че сигурно не разсъждавам нормално. Ще оглеждам и мисля утре сутринта.

Незнам защо не се вижда снимката с питката - сутринта я отварях, а сега не мога. Сигурно има някакъв проблем със сайта или пък аз да съм направила нещо  newsm78. Сега пак се пробвам да сложа снимки в албумчето ни но щом натисна добави и ми изписва, че не съм сложила снимка  Thinking  - аз ли нещо не съм в ред, толкова ли съм изморена или просто нямам късмет със сайтовете днес  Thinking

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 23:43 от vst_80

# 304
  • София
Привет!
Браво на Лори за избора!  Hug
      МамоИги за мен си е чисто и просто героиство кърменето с помпа вече над година, така че мисля че трябва само да се гордееш за това, а не да се чувстваш виновна че спираш и ще успееш поне малко да си починеш и да се порадваш на момчетата си.
Peace Аз успях да си запазя кърмата 1м по този начин  Embarassed
Стурва ли ми се, но Ния май и по Тони си е паднала?  newsm78  Wink Много са сладки! Heart Eyes И Гого и нашата любима София са прекрасни! Hug Heart Eyes А Блан наистина изглежда чудесно, Адрианска също, не само като мами на две деца, а и по принцип.  Peace Аз други не съм и виждала от двойните мами Wink
ЧРД на мама Ма-Ми-Е! Писа един път и не повтори. Rolling Eyes
Дали днес ще има нова темичка?

# 305
Браво на Лори за избора!  Hug

vst_80 , нашата торта пък я прави лелята ни и понеже вече не ми се ядат с кремове, мусове и т.н. тя направи медена и даде няколко трохички на Гого. Аз разбира се веднага започнах да очаквам алергична реакция Crazy, ама на него нищо му няма, така че едва ли и при Лори нещо се появи от няколко хапки. Peace

Ние вчера обикаляхме за осветителни тела Mr. Green, защото такива вкъщо липсват и равносметката е: 2 лампи за коридора, 2 за банята и нов килим за хола. Mr. Green Ами, мно'ооо ми хареса и не се въздържах... Embarassed

Аз днес толкова работа имам на комп-а, трябва и до СУ да ходя, до педито и още незнам къде... #Crazy

# 306
Здравейте и от мен!
Да се включа малко по дискутираните теми.
Mama Igi не бива да се обвиняваш че спираш да се мъчиш с помпата. Цяла година кърмене чрез изцеждане си е геройство  и ти го направи заради твоето момченце. Сега ще имаш повече време за децата.
vst_80 браво за питката и за хубавия празник. Сега ще чакаме снимки. А за професията е по-добре да бъде фармацевт, но тя сама ще решава след време.
AndyB и Тони така се буди с писъци и се налага да се люшкаме малко на ръце. При това не винаги иска да суче и за това и аз реших да намаля кърменията лека-полека. Сега се кърмим сутрин и вечер и на обяд за приспиване и събуждане. Но се случва и да си поиска,когато ме види да се обличам за разходка. Наистина приготвянето на АМ изисква повече усилия, а кърмата си е готова. При това го  успокоявам на гърда и не знам как ще процедирам след като го отбия.
Бубче  и аз чакам майка да дойде другата седмица и  да намеря време между лекциите да направя едно основно почистване на апартамента.
Време е да ставам преди Тони да скочи от леглото.
Elwing той Тони веднага посегна да я хване за ръката.  Wink
Лек ден на всички и чакаме новини  от Дани и другите болнички!  Hug

Ще пробвам да кача и малко снимки на Тони с новата прическа.

# 307
  • София
Момичета,понеже снощи ми спряха нета не можах да пусна новата тема от нас,за това сега понеделнишки ВИ Я ПОДАРЯВАМ доста изплагиатствана,за което се извинявам,ама от офиса нищо не мога да направя Embarassed
П.П. И понеже ми е адски смотана клавиатурата не съм успяла явно да си сменя латиницата,та тази тема ще сме или англо-говоряща или ще се надяваме някой модератор да я оправи Crazy

# 308
  • гр.София
 Добрутро! Heart Eyes
Не смея да пиша,да не създаваме работа на отпускарката бубчето,ама форумско сърце не трае.
 Кайли,Тони е неузнаваем с новата прическа.Ще ми се да ви бях видяла отстрани как се срещате и разпознавате в Пловдив.Голяма сценка ще да е било Peace
 Моите мъже рано-рано отпрашиха за Пловдивския панаир ( учениците са в стачка) .Но с тях е и бабата,та реших да не се гъчкам и аз в колата-хем знам,че цели 2 чАса София ще ми виси на гърдите. От морето насам имахме най-дългото кърмене в Историята-близо 7 чАса Sick
 Браво на Лори и Вст за успешното празненство.И аз-на опашката за снимки.
 Няма спор,че тук сме най-чудесните мами #Silly А въпросната морска снимка съм я праснала само защото е ...леко измамна Wink, тъй че, Мамо Марго,не се шашкай. А тук редовИ майки няма,всички сме нередов( Н )и Simple Smile
 Мамо Иги,радвам се,че сте добре.И все така пространно да пишеш!
 Анди,успех с докторантурата!
 Дани и Найа,чакам добри вести от вас!

Общи условия

Активация на акаунт