АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 299
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен!

miss_74  Hug Heart Eyes

AndyB супер - много се радвам,че всичко е минало ок, и браво за питката  smile3501   chef. Ще чакам с огромно нетърпение снимки на малкия биолог/ветеринар  Laughing - ще има кой да се грижи за домашните любимци на Лори  Grinning

Марулка чакам и от теб разкази за сладкто ни християнче и ако е възможно да са придружени с картинки  Mr. Green

Ние преди малко си взехме торта за утрешния ни празник - докарали са я горе-долу, малко в повече ми идва оранжевия цвят, който са избрали, но общо взето мисля, че се е получила добре. Сега остава да решим и проблема с питката - майка ми каза, че ще спретне една за утре, така че може да се пробвам и аз пак - нали ще има една за ядене, мойта ще е само за търкаляне  Joy

Ох, Лори спинка, а аз съм заредила  да й се  готви една риба и се чудя какво да правя през това време  newsm78

# 256
Дани, а какво става с вас - ходихте ли на доктор?

# 257
Привет! Hug Чета ви, обаче мен ме мързи да пиша. Пък и още не ми е много добре.
Дано Дани е намерила специалист днес, че какво им се струпа на главата Sad, първо на нея, сега на Найа. Дано всичко мине бързо и възможно най-малко травмиращо и за двете Praynig
ВСТ, браво за смелостта за питката. Аз не знам кога ще правя прощъпулник на Деница, но мисля да поръчам питка на братовчедка ми. Така ще съм сигурна, че ще е хубава и на вид и на вкус. Аз меся питка само на Бъдни вечер, че е по-непретенциозна. И браво за кучето ви.
Блан, нашето хъски е добре, расте и е много кротко куче. Както казва мъжът ми - не е досадно. Ако й обръщаме внимание, си играе, ако я подминем, си лежи. Обаче съседската котка вече не смее да влиза в нашия двор, преди си беше като у дома.
Валка, благодаря  bouquet Като имам пвреме трябва да пробвам инструкциите ти.
А сега трябва да измисля нещо за вечеря, а хич не се сещам какво newsm78
Сега отивам да чистя, докато групата е на разходка, че като се съберем всички и нищо не мога да свърша като хората. До после Hug

# 258
Здравейте от мен днес.

Тони снощи реши че се е наспал в 2,30, Tired аз обаче реших че няма да ставам и събудих баща му да си играят. Да ама аз като съм там и той все по мен се катери,бута и "мамосва".За това се изнесох в кухнята и съм заспала. Сутринта се стреснах и отидох да ги проверя, а те спят и аз се гушнах до тях та откарахме и тримата до 9,30. Днес е изцяло семеен ден- изчистихме, ходихме на разходка и кафе,Тони поспа в количката и накрая на фризьор. Вече е с прическа на момченце, но много шава. Едва го удържах да му направят прическата и сега все едно не е моето бебе.
 Aila и аз съм сред все още кърмещите ,но цикъла ми дойде на 6 месец след раждането. В началото мина малко време преди да стане редовен, та няколко пъти се стрясках да няма отново 2 чертички на теста. Искам второ дете,но поне след година.
Забравих какво още щях да пиша.  newsm78
Лек ден на всички! Hug

# 259
Vst радвам се за кученцето и те са ни като дечица. Много весел празник утре.

AndyB малкия биолог-ветеринар, ще има подход към животните. Дано гледкаме скоро снимки

albena_vlady питката може да я направи човек с живи родители, да знаеш.Извини ме, ако ти се меся.

Marulka честито ти християнче

# 260
  • Sofia, Bulgaria
Aйла, Анди   bouquet

# 261
Момичета,супер съм притеснена и изплашена.Мия дупето на Марти с топла вода на чешмата,тя помрънква,но винаги е така....после гледам една огромна червенина.Беше наакана  и като чели си беше постояла така и си помислих,че е подсечена.Сега я мия пак и детето определено изпитва дискомфорт.Мисля си ,дали не съм я попарила с водата,въпреки,че на мен не ми се е сторила много топла-нали все пак нонстоп ми тече на ръката,ама пък и дупето е много нежно.Помощ,кажете какво да я правя и дали е възможно така да я изгоря??Червенината си стои и дори излъчва топлина от нея.Иначе Марти е весела и в настроение,само като я мия проплаква и пипа дупето.Да мажа ли с дефламол,пантенол? Ще ми се пръсне сърцето от притеснение и вина.

# 262
  • Sofia, Bulgaria
Mиленка, не се притеснявай. По-скоро е от това, че е стояла наакана. Но не пречи да я намажеш е дефламол за твое успокоение  bouquet

# 263
МИлена, не се притеснявай.Едва ли става дума за изгаряне. ПИсъкът ит него би бил пронизващ и моментален и едва ли не би усетила горещата вода.И аз мисля 4е става въпрос за подси4ане. Дари беше така  миналата седмица Rolling EyesКато бебе не ми се е подси4ала, а сега......Явно е от зъбките.И сега има някакви остатъци , но  си е направо нищо в сравнение с това от преди..Буквално зачасове( от едната смяна на памперса до другата-не пове4е от 2ч-2.5ч) се слу4и вси4ко това.

# 264
pepejeans, това не го знаех. Благодаря, че го написа.Мислех питката да я направят колегите на братовчедка ми, които са хлебари /тя е сладкарка/, но може и да помоля сестра ми, тя прави страшни питки. Като се сетя, че от брашното и настръхваха космите на ръцете, а сега какви страхотни неща меси и направо ме е срам, че съм по-голяма от нея. Но това е до мерак най-вече, пък аз го нямам.
Преди ден-два ми се въртеше заглавие за нова тема, но вече изчезна хич ме няма в тази област.

# 265
mmilena най вероятно е подсечено,от някои храни акото става по кисело,намажи я с кремче и я остави с гащи и без памперс за малко ,да и "подиша" кожата  Peace

Тези дни чета ,но нямам настроение да пиша,при нас нищо ново.Днес се разходихме до вр.Шипка да види Ники  паметника ,беше много хубаво,имаше и страхотна гледка от върха.

Дани надявам се бързо да премахнете проблема,не се тревожи важното е че е забелязан. Hug
Аз научих за него от форума и после от Aila и редовно проверявам.Радвам се че се разписа и че мадамите са добре  Hug,аз още кърмя Еличка,по точно тя си суче когато и е кеф,а М не ми беше идвала до преди 2 месеца,после ми дойде в края на юли и от тогава нищо,не знам да се тревожа ли,правих си тест не съм бременна,от време на време имам малко зацапано,но не знам менструация ли е  newsm78,вашите кога се регулираха?

Честита годишнина на Валката и на Албена!Бъдете много щастливи и обичани жени и майки!    bouquet

gybka111 сега наистина е най тежкия период,но още малко остана,гледай да товариш таткото повече със Сами а ти си почивай,знаеш сама че когато този период отмине и си гушнеш малкото човече всичко се забравя! Hug
pepejeans не му се връзвай на таткото ви ,нека си мрънка,ти си почивай и се възстановявай,а за кърменето рано или късно идва край,и аз съм привързана към тези моменти,но знам че всичко ще свърши и така трябва  Wink
AndyB честито ти ходещо биолог-че!  bouquet Умно ще е като мама няма начин! Wink
Блан страшен аватар  Peace
Vst много се радвам за кученцето ти,и най вече че убеди вашите да му дадат шанс! Hug
И аз подкрепих учителите,не е нормално интелектуалния труд да е по ниско платен от нискоклалифицирания,но и смятам че доста хора не заслужават да са в съсловието за което се иска не само "акъл", но и голямо сърце!
Бубче стегни се и иди да пийнеш по "ергенски" Laughing

# 266
  • гр.София
 Я,май ще осъмнем с нова тема. Ако някой измисли заглавие.
 Хареса ми това с ходещото биологче Simple Smile
 Анди,браво за питката!
 М.Марго,имате ли мускулна треска? Много стъпала сте качили Peace

И на мен ми е тъпо,ама вие ме вкарвате в релси.
 Единственото интересно нещо,което съм направила днес е да ида до Метро за памперси и покрай тях да потроша още някоя пара. Ох, харченето ( не че имам много пари) ми действа като добър секс. Ама,че интересен живот имам Tired
 Та,Бубче,недей така,стегни се,виж се с приятелки.То,свободното ти време свърши.

Естествено,че съм ЗА стачката на учителите. Май и на учениците много им харесва Wink
 Но с рязкото вдигане на заплатите да отпаднат и  калпавите хора в тази професия.

Елвинг, е с т е с т в е н о  естет-ката е от РИА Simple Smile

Милена, абсолютно съм съгласна с Велмар за подсичането, а м. Марго е казала това,дето исках да добавя. Има случаи София да си седи дълги часове наакаана и да й няма нищо,но от някои храни й се получава за нула време. Също,ако й истинат крачетата ,ака рядко,мирише на кисело и задължително се подсича. Мажа с Пенатен крем.
 Успех на ВСТ и Албена Влади с питката и организацията!

# 267
абе- имаше нещо във връзка с прощъпулника, 4е трябва да се прави при нарастваща луна  или нещо такова newsm78.Не че разбирам от тия неща, ама  като се наканя най-сетне да направя това мероприятие и при нас, мисля да пробвам да го направя"като хората" Wink.( Дори мисля да опитам с питката  chef).Та- понеделник май ми се о4ертава  свободен по4ивен ден, и ако някой  е наясно с тия неща, да казва, 4е да не опусна лунните цикли Joy

# 268
  • гр.София
 Аз пък,точно днес си мислех, от какъв зор трябва да правя  на София прощъпулник,какви са тия измишльотини.Определено днес съм напушена. Но преди време ви писах,че на стари години правихме такъв на леля ми,че много се спъваше и все си ходеше с навехнат крак. То е ясно,че ще направя. Най-малкото ще си се повеселим родата.И ще спазя традициите,доколкото ми отърва. Ще си намеря кандидат да направи питката.Само да не съм аз.
 Помня,че не трябва да е пълнолуние . А това за живите родители,не беше ли при погачата за 40-те дни?

# 269
Бланк, всички питки, които се правят за здраве е хубаво да са замесени от двама живи родители.

Общи условия

Активация на акаунт