АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 304
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.София
 Ех,Айла, още кърмя,а ми дойде на втория месец.Де тоз късмет да нямам цяла година цикъл?!

# 241
А, blanc, без малко да забравя   Grinning  Имаш много хубав аватар   love001  Hug

На вас мамите кърмачки шапка ви свалям  newsm20

# 242
Здравейте!
Наистина много сте изписали и незнам дали запомних всичко  Embarassed
Честити годишнини на val_stef и albena_vlady  bouquet

Tony M, честит рожден ден на брат ти!   bouquet

Pepejeans, бързо въстановяване!  Hug

Бубче
  Hug

Анди успех утре с питката и хубав прощъпулник на Гого  Heart Eyes - нашият ще е  в неделя, ама мен нещо ме хвана шубето за питката  Embarassed

Дани много  Hug за теб и сладурката Найа - дано бързо мине всичко - а моята сестричка е в Испания, ако случайно  там го има това лекарство ,няма проблем да го прати, само пиши ако има нужда  Peace

За нашата фонтанела и  аз   незнам как е - лекарката ни всеки месец си я преглежда и казва, че всичко е наред, спряхме вигантола лятото, но сега май спомена, че пак ще го почваме. Иначе последният път и тя прегледа доста обстойно Лори, всъщност тя го прави всеки път за разлика от личният лекар на Лори и независимо от писъците й. Много съм доволна като ходим при нея, защото след това се чувствам по-спокойна. Аз се притеснявам особено много за инфекции на влагалището, тъй като Лори доста се цапа като ходи по голяма нужда  Sad
Капки за нос не сме слагали до сега, дано не ни се и налага често да го правим. Пръскала съм само стеримар и съм давала витС.

За съжаление не помня какво обсъждахте още  Embarassed - дано не съм изпуснала много.

blanc честит аватар - страхотен е  Peace

А видях какво съм пропуснала  Grinning - ние все още се кърмим, но малко вечер - за съжаление на мен доста ми намаля кърмата вече  Sad. А и на мен ми дойде рано - още третия месец. blanc май с теб сме изтеглили късите клечки

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 00:19 от vst_80

# 243
  • гр.София
 Айде,нЕма нужда,Валка,да се праЙш на ударена  Simple Smile.

И аз забравих. Albena_Vladi, дълго семейно щастие и на вас ви пожелавам. И ,кажи какво става с хъскито  Praynig?
 VST, ами вашето куче?

# 244
blanc, благодаря ти мила   bouquet, кученцето ми е много добре. След като го заведохме на преглед се оказа, че има някакъв червей, подобен на кърлеж  newsm78, който го е тормозел, а и отгоре на всичкото се показвал на повърхността да се изхожда по голяма нужда и затова кученцето ми е миришело неприятно  ooooh! Mr. Green. Но сега го водим през седмица да му бият някакви инжекции, пие доста лекарства, но е направо неузнаваемо, живнало е доста и изглежда много по-добре. Слава богу и безумната идеята на наште вече не е на дневен ред, дано да не откачат пак скоро.

# 245
  • гр.София
 Vst,радвам се,че сте успокоили духовете.

# 246
Добро утро, момичета Hug Кафенцето тази сутрин е от мен
Вчера  доста сте изписали, и сега се захващам с приятната задачка да ви из4ета Grinning.Така ще ми мине по-бързо и приятно деня.Аз съм на работа, и така ще е до ..през нощта Rolling Eyes.Надявам се на вашата компания.ХУбав ден желая на вси4ки  bouquet

# 247
Сядам и аз на кафенце с най-добрият ми приятел-компютъра ... и с вас ,разбира се  Simple Smile
Аз  учителите ги подкрепям за увеличаване на заплатите,въпреки,че жаля родителите,които няма кой да им гледа децата по време на стачката,обаче тоя ужас с такситата направо ще ми промени живота.Аз от както се помня не слизам от такситата и сега с Марти също.Ей ме на ще си стоя само в квартала и това е.Явно ще трябва да се уча отново да карам кола и да си извадя книжката от раклата. Laughing Не ми се мисли,ако наистина ги увеличат 3 пъти  Sad

# 248
Добро утро сладурчета!
Ние сме от ранобудните. Сутринта сме станали в 5,20. Вечер иска да си ляга рано към 8 и нещо, реве докато не легне в хоризонтално положение. Преди лягаше с мен и давам цицата, успокоява се и заспива. Сега след операцията майка ми и баща му. Малко мрънка и заспива или направо замлъква, защото е изморен. Завиждам ви благородно майчета, кърмачки. Липсва ми, но ще ми мине.

Tony M честит рожден ден на братчето ти, макар и далече, той винаги ще те подкрепя.Пийнете за драве!

За учителите -подписах петицията. Имаше само 11 човека, гласували. Наистина им е трудно. Изправени са и пред възпитание и пред научаване на едно дете.

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 09:52 от pepejeans

# 249
  • София
Аз преди да тръгна на лекции да кажа:
Валка,Ина има такава "висулка".Педиатърката каза,че е по-изразена химена и няма нищо опасно или страшно.Стига да не е нараснало или да дава признаци на болка или промяна в цвета. Peace
Карим,аз просто пуснах линка с изришното обяснение,че не искам да предизвкивам полемика и караници.Всеки си има мнение,ако иска - да подпише,ако не иска - живи и здрави Party
Много мерси за успокоението.Аз снощи се прибрах и като видях празната стая си дръпнах един хубав рев и така цяла вечер CryСега освен,че съм като бит г*з в лицето, май съм по-добре Embarassed

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 10:01 от bubcheto15

# 250
  • София
Привет! Hug
Честит ви празник!  Simple Smile
Блан, на теб - честит аватар! Много е интересен. Естетката от РИА ли е? Joy  Wink
Дани, дано не е това, което ти се струва! А ако е - да се оправите бързо и да не се случва пак!  Praynig Много гушки и целувки на Найа от нас с Ивчо!  Heart Eyes Hug
Бубче, не ми се е случвало това, но сигурно и аз бих реагирала като теб. Недей обаче повече да плачеш, на Ина й е интересно там сигурно, а ти наистина използвай дните пълноценно!  Peace
Ох, дзвера днес е кисел. Отиваме навън, дано не е студ. До после! Heart Eyes

# 251
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте на всички Hug
Само да кажа, че съм пуснала паричките, но не знам кога ще успея да сканирам бележката Crazy Надявам се да ми вярвате Grinning
И да питам. Трябва да прехвърля майчинството на мъжа ми. Това че нямаме брак не било проблем. Проблем ли е обаче, че той няма нито един ден трудов стаж по документи??? Много ми е спешно и не знам къде да питам...
Иначе Алекс вече е добре.
Целувки и хубав ден  bouquet

# 252
# 253
Здравейте милички  Hug
Аз днес съм сама и скучая,а и тук няма никой  Cry
Дани,дано всичко с Найа да мине бързо и да не страда миличкото  Peace
Vst,радвам се,че всичко с любимото ти кученце е наред  Peace
Анди,пожелавам ти много емоции на прощъпулника на Гого  Peace
Марулка и на вас весело изкарване на кръщенето и ще чакаме много снимки  Hug

Отивам малко да полегна  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 15:22 от miss_74

# 254
gecumka, трябва задължително да е на трудов договор в момента.

Прощъпулникът мина страхотно и съм много горда с питката си - беше малко безсолна, но иначе стана супер. Гого след дълъг размисъл взе епруветка с буба вътре по идея на брат ми, така че решихме че ще става биолог или ветеринар. Елфче, още е един колега! Mr. Green

Аз отивам да приспивам уморения герой, че е капнал!

Общи условия

Активация на акаунт