АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 304
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
 Благодаря,Кристиана! Значи,все пак има някакви принципи в цялата работа.( Че по едни краища правят едно,по други-друго. Защо аз пък да не измисля трето.) Hug

# 271
blanc  и на мен така ми действа шопинга,то нали си имаше и виц за това ,че G точката при жените е накрая на думата шопинг  Wink
Аз си я измесих сама,а съм с един родител,дано не е фатално  Rolling Eyes
Блан ,аз ти предлагам за вашия прощъпулник да дотичате до СЗ ,Иван ще измеси питката под моето мъдро ръководство, и ще я раздавате по пътя обратно до София  Mr. Green
Нямам мускулна треска ,имам тренинг от Аязмото,когато Елица откаже да стои в количката я нося на конче до върха,аз за една свясна планина не мога да се класирам,но "раницата" си я мъкна всеки ден,май трябва да актуализирам ръста си с 5 см. надолу  newsm78
Душе виждам те!Пиши как сте с Начето! Hug

Хрумна ми едно заглавие ,дано не ви се стори много тъпо  Embarassed
Августинчето с радост открива,че есента е толкова красива!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 00:17 от MamaMargo

# 272
Аз това за луната не го знаех  newsm78. Пък и май нямаше как да го спазим, че вече три пъти променяме датата  ooooh!. Аз по принцип исках да направих прощъпулника когато Лори си тръгне вече самостоятелно,ама бабите ме навиха, че трябвало да се направи преди това, че този ритуал "отключвал" прохождането  Thinking

На нас утре ще ни е отново страшно натоварен ден  ooooh! - след няколко часа трябва да будя татито, който трябва да пътува до Румъния и да се върне до 13 часа обратно  ooooh!. Аз трябва да меся питка с главен помощник Лори   chef. На обед сме на погача, а привечер ще правим прощъпулника. Как ще издържим всички и най-вече Лори просто незнам ooooh! Но определено нямах сили пак да променям датата, да се обаждам в сладкарницата за тортата, на гостите и т.н. Дано всичко мине както трябва и да не измъча много моето малко геройче.

Сега съм се хванала да правя кекс   chef, за прекрасната мама утре и дано да се получи, че да не се изложа много - по-рано тази вечер забърках един и за нас, но незнам какво стана, но се разпадна при изваждането от формичката  #Cussing out и сега е аранжиран в чиния буквално на трохи  hahaha Добре че се бях подготвила да правя два, че иначе излагацията щеше да е голяма  Joy

# 273
vst_80  стискам палци за утре! Hug
Успех с кекса и чакаме снимките! Peace

# 274
MamaMargo благодаря много - а снимки ще има стига да има и какво да се снима  Laughing

Току що видях, че има вече снимки на сладкото ни биолог-че - е много е готин тоя Гого  Heart Eyes

# 275
Привет пиленца от австрийска земя,
днес се прибрахме от студа на страхотно време, след последната седмица в игра на нерви със свекерите, сега се чувствам все едно ми почва отпуската. Само дето и малкият така го прие и цял ден не се спря да маркира жилището и играчките си, много се радваше да е у дома. На всичкото отгоре тук срещу нас са открили грил фест и моята Зироу диета, така се бъзикам с новата кока кола, пак отиде да се скрие засрамена в мазето, след като нагънах най-безцеремонно едно вурстче със земелче като онея в Билата, а после и две палачинки с домашно сладко. Довърших се с две сочни вафли Милка, но не се притеснявайте, не съм бременна за разлика от Гъбка, просто съм в ящна дупка  Joy
Бързам да коментирам по темите, след като с много паузи наваксах 2 по 15 мнения теми, макар и с диагонално четене като професорите.
За фонтанелките, ние сме все още с ДОСТА отворена, по принцип към 15/16 месеца се затваряли, такова мнение битува тук. Давам Вигантол, тоест Олиевит или нещо подобно се нарича, от дъжд на вятър, но тази седмица сме на консултация и ще питам. Елвинг, стана ми смешно за съня ти, наистина помниш за Илина, само някой да ми вземе от форума това име преди мен, ще се пляскаме  Peace
За срастването, уффф, Дани, пиши какво е станало с любимата, че са много неприятни тези неща! Аз също се притеснявам за моя малък мъж, че по принцип се забелва пишлето без проблем, ама не до край, тоест не цялата главичка. Как е при другите момченца?
Елия, Дани, ние правим абсолютно същите циркове и театри в кревата, пльосва се без да му пука, какво и как ще удари. Дани, за лекарството, стига да го има, мога да ти го взема от тук!!!
Относно кърменето, все още моето хлапе суче когато и колкото си пожелае. В момента съм в голям размисъл как и кога да го отбия, защото на моменти става прекалено деспотичен, пък и е свикнал само на гърда да заспива, докато си пие млякото, а това не е никак добре. За оставане при някого и дума не може да става, били са големи драми всичките няколко пъти, когато сме излизали с Боби за час-два, защото малкият се бути и иска автоматично да се озове на гърдата ми... Цикълът ми дойде в 7мия месец, когато въведох едно твърдо хранене и разредих кърменетата. Нищо не ме боли, но съм като пръстчето на Калоянчо на Нана.
Анди, честита докторантура, впускай се смело, тъкмо ще можем да си пофилософстваме от време на време тук. Аз обичам Хомо Фабер на Макс Фриш и Камю, мога и други да изредя...Честит прощъпулник на Гогич. Моят Начи от рождения ни ден е все по-смел, ходи много стабилно и без проблеми, но от килцата и едрото телце много бързо губи равновесие и пльосва като стара непотребна шамандура в морето. Днес така се извъртя по лице. Какво да се прави, да са ни живи и здрави с всички охлузвания и цицини!
ВСТ, браво за кучето ти! Моят Лари е вече на 15 години и е още като момченце, само дето сега разви ревматизъм. И има пародонтоза. Но иначе не можеш да му дадеш годините  Laughing
Дискусията за противозачатъчни и/или спирала е интересна, аз не употребявам нито едно от тях. Засега!
За рождения общ ден-ден много се радвам, че бяхме сред вас! Малкият беше много щастлив сред другите дечица, окуражи го присъствието им да прави по смело самостоятелни крачки. Всички до една сте пичове, ще се виждаме пак, надявам се!
Относно морето, беше великолепно изживяване за детето, много съм щастлива, че го заведохме. Ще кача утре и снимки, че сега леко заспивам по никое време.

# 276
dusheto радвам се че пак си на линия  Peace Hug

Нашата фонтанела също не е затворена,нашето педи каза от октомври пак по една капка всеки ден,ама аз като се знам пак ще има да забравям  ooooh!

Отивам да погледам Гогича и Начето и се запътвам към далечните полета.

# 277
blanc София е прекрасна на снимките, има страхотни огромни и любознателни очи  Heart Eyes, а плажчето и моренцето изглеждат едни такива тихи и спокойни - как ми се ходи пак на мореееееее

dusheto радвам се, че се завърна към среднощния отбор - липсваше ми  Heart Eyes Hug

# 278
  • София
Здравейте и от нас!
Много съжалявам, че не успяхме да се присъединим към общия рожден ден, закъсняхме с 1 ден, но нямаше друг вариант, защото Лъчето остана в Русе и трябваше да минем да го вземем.
За мое щастие и моя малък юнак настига вашите дечица, ходи си и при това много смешно, макар че понеже лази като изтребител, предпочита все още лазенето. И имаме проблем по градинките, а понеже е лъвче иска да бъде неговата и да командва парада, а като не става така ляга на земята тръшка се и се върти наляво и надясно ревейки гръмогласно.... Направо незнам какво ще го правя с тия номера.
Аз да ви призная спирам кърменето през помпа, не мога повече предавам се и понеже на морето бях без него, се цедях по-рядко и сега съм оставила само по 1 път вечер да го правя, и нямам много кърма вече буквално по 80 мл ако събера и от двете е събитие, страх ме е да не си направя някоя беля, но идва зимата и пак с двамата в къщи, а и цедене вече не издържам, самия Лъчезар изисква повече внимание, знаете по вашите дечковци и аз самата пък съм много уморена от тази процедура. ЧУвствам вина обаче за това, макар той да е големичък вече, и освен това нали съм си и повредена  Laughing носталгия, че това повече няма да ми се случи в живота. Абе откачена работа. Но за това пък пийвам вечер едни коктейлчета, и много ми се услажда, най-после имам и свои малки забежки. Сега остава и диетата и да стана като вас красива, а за дива с което се римува няма нужда, такава съм си.
Чудя се сега и аз за прощъпулник, ама ще прочета какво се прави, че с първото ми дете, беше много набързо и без гости, а питка дадохме на комшийчетата над нас да тичат, защото Мишо ми беше точно преди втората си операция и не трябваше да се събира с никой!
За фонтанелата, и нашата още е отворена, но доста се прибра, зееше една такава голяма и ме беше уплашила, а преди 2 дена водих Лъчо и на ТЕЛК, да видим колко ли процента ще му дадат след операцията, те обикновено ги смятат за оздравяли и много орязват. Но аз предпочитам да ми е така, и без ТЕЛК, отколкото другия вариант, да ми е болно детенцето.
Ще ви чета по-често, надявам се да не гори компа, че като си дойдохме стояхме 4 дена без него, беше се повредил, сигурно от мъка по нас...  Joy Joy Joy АМи аз иначе здраво го запарвам, а така без мене направо се беше отпуснал.
Лека нощ и много целувки.
А имам едно предложение за тема: Августинчетата думичките сричат, "Обичам те" един ден ще ни изричат!

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 03:01 от Mama Igi

# 279
Добро утро!
Тази сутрин аз слагам кафенцето

една лъвска доза, че едвам гледам  Tired, но пък питката е готова - май изглежда добре, пък дали става за ядене ще разберем довечера  Laughing

Mama Igi радвам се, че се разписа и че сте добре с твойте мишленца  Hug

# 280
Добро утро и от мен Hug ВСТ- мерси за кафенцето Heart Eyes Аз се мъ4а с едно ужасно "кафе" от един смотан автомат Crazy Днес отново съм на работа и ще ви досаждам Mr. Green
Дай снимка на питката Wink ( пак ли я прави по предишната рецепта?Ти ме вдъхнови и мисля  утре , ако  съм адекватна да спретна най-сетне прощъпулника на ДАри).

# 281
velmar радвам се, че не съм сама тук  Grinning Hug - този път я направих по една друга рецепта пак от тук, но сложих повече захар, че татито иска да е сладка  Laughing, но иначе я направих пак като слънце, че ми хареса как е получи. Тази не я украсих, че топнах крачетата на Лори, но май пак се получи - и този път от блъскането на тестото ли, от какво ли незнам, но седи по-бухнала и мекичка.
ето я рецептата

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,110.msg372.html#msg372

а ето го и моето произведение  Joy  chef bowuu

http://www.bgphoto.net/request/photo/24695/101567/5567821/.jpg

Хайде, запретвай ръкави, щом аз направих нещо /още не сме я пробвали де, така че това не е много сигурно/ ти със сигурност ще се справиш . Аз направих и твоя вълшебен кекс  Wink , прибавих и една шоколадова глазура и трябва да ти кажа, че това вече е любимата ни рецепта - благодаря ти  Hug

# 282
vst_80 , браво за питката! Peace Дано Лори не се измори много и да мине добре мини-празникът. Heart Eyes

ааа,  blanc, без такива мрачни настроения... Naughty А за питката се оказа, че е по-лесна от кекс: аз като виден кулинар я направих по възможно най-елементарния начин и стана много добре, така че пробвай...поне успях да изумя всички... Mr. Green

dusheto, съжалявам че се видяхме толкова за малко, но се надявам другия път като дойдеш да направим срещичка. Heart Eyes

Аз още нямам цикъл, а от около месец се отбиваме newsm78 След като направи годинка и му въведох закуската, започнах да го кърмя само сутрин, много през нощта и вечер, а през деня той не проявяваше голям интерес. Явно нощното ставане ми дойде много  и затова реших да го отбия, но се оказа че това не ми решава проблема. Сега суче 1-2 пъти през нощта, но още 1-2 пъти се събужда с писъци и установих, че само ЗАйченцето бяло го успокоява и заспива пак.
А вече си мисля, че мамите с АМ са герои - то било ужасно: топлене на вода, после я чакаш да изстине, шишета, стерилизиране (всъщност трябва ли?)...и накрая го хвърляш, защото точно сега не му се пиело на бебчо. Mr. Green

# 283
VST,мерси за рецептата.А твоята питка изглежда....ммммммммммм Hug Ще ме змбицираш да се пробвам Peace
Анди, аз отдавна ве4е не стерилизирам. АМа то няма и какво особено Thinking.,ПИе мляко по веднъж( понякога 2 пъти ) на ден.КОето озна4ава едно ( или 2 ) шишета.БИберони не ползваме.А за водата- и на мен водата за мялкото в на4алото ми се струваше супер сложно да я нагодя на температура, но сега съм спец и дори в заспало състояние знам за колко секунди се затопля в микровълновата(но аз я затоплям съвсем  мъни4ко).Така 4-е няма нужда от изстиване. АКо пък слу4айно я прегрееш, по-лесния вариант е да сипеш отново вода и да я  затоплиш.Абе- друго си е удобството на кърменето.ТОва ми липсва най-много и на моменти съжалявам 4е насила я отбих Rolling Eyes

# 284
AndyB тоя номер с песничката при нас действа отдавна  Wink - тук всички около нас са ужасно шумни и Лори не можеше да спи по цял ден и на мен ми хрумна идеята да й запиша една приспивна песничка, която харесвах на диск и Лори сега си знае - щом я пуснем значи е време за нани на  Laughing . Даже често заспива самичка, стига тя да звучи. Питай ме обаче дали вече ми е любима тая песничка, като звучи почти цяла нощ и всеки ден наобед  Crazy

velmar давай, то май не е толкова сложно, щом успях и аз да направя нещо. Хамалогия е това месене, ама явно без него не става. Аз бая обмислях да направя тестото в машината за хляб, която само събира прах, но понеже не знам как се работи и с нея  Embarassed, реших да си блъскам тестото и това си е  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт