. Пък и май нямаше как да го спазим, че вече три пъти променяме датата
. Аз по принцип исках да направих прощъпулника когато Лори си тръгне вече самостоятелно,ама бабите ме навиха, че трябвало да се направи преди това, че този ритуал "отключвал" прохождането 
- след няколко часа трябва да будя татито, който трябва да пътува до Румъния и да се върне до 13 часа обратно
. Аз трябва да меся питка с главен помощник Лори
. На обед сме на погача, а привечер ще правим прощъпулника. Как ще издържим всички и най-вече Лори просто незнам
Но определено нямах сили пак да променям датата, да се обаждам в сладкарницата за тортата, на гостите и т.н. Дано всичко мине както трябва и да не измъча много моето малко геройче.
, за прекрасната мама утре и дано да се получи, че да не се изложа много - по-рано тази вечер забърках един и за нас, но незнам какво стана, но се разпадна при изваждането от формичката
и сега е аранжиран в чиния буквално на трохи
Добре че се бях подготвила да правя два, че иначе излагацията щеше да е голяма

АМи аз иначе здраво го запарвам, а така без мене направо се беше отпуснал.
ВСТ- мерси за кафенцето
Аз се мъ4а с едно ужасно "кафе" от един смотан автомат
Днес отново съм на работа и ще ви досаждам
( пак ли я прави по предишната рецепта?Ти ме вдъхнови и мисля утре , ако съм адекватна да спретна най-сетне прощъпулника на ДАри).
- този път я направих по една друга рецепта пак от тук, но сложих повече захар, че татито иска да е сладка

, прибавих и една шоколадова глазура и трябва да ти кажа, че това вече е любимата ни рецепта - благодаря ти
Дано Лори не се измори много и да мине добре мини-празникът. 
А за питката се оказа, че е по-лесна от кекс: аз като виден кулинар я направих по възможно най-елементарния начин и стана много добре, така че пробвай...поне успях да изумя всички... 
След като направи годинка и му въведох закуската, започнах да го кърмя само сутрин, много през нощта и вечер, а през деня той не проявяваше голям интерес. Явно нощното ставане ми дойде много и затова реших да го отбия, но се оказа че това не ми решава проблема. Сега суче 1-2 пъти през нощта, но още 1-2 пъти се събужда с писъци и установих, че само ЗАйченцето бяло го успокоява и заспива пак.
Ще ме змбицираш да се пробвам 
.,ПИе мляко по веднъж( понякога 2 пъти ) на ден.КОето озна4ава едно ( или 2 ) шишета.БИберони не ползваме.А за водата- и на мен водата за мялкото в на4алото ми се струваше супер сложно да я нагодя на температура, но сега съм спец и дори в заспало състояние знам за колко секунди се затопля в микровълновата(но аз я затоплям съвсем мъни4ко).Така 4-е няма нужда от изстиване. АКо пък слу4айно я прегрееш, по-лесния вариант е да сипеш отново вода и да я затоплиш.Абе- друго си е удобството на кърменето.ТОва ми липсва най-много и на моменти съжалявам 4е насила я отбих
- тук всички около нас са ужасно шумни и Лори не можеше да спи по цял ден и на мен ми хрумна идеята да й запиша една приспивна песничка, която харесвах на диск и Лори сега си знае - щом я пуснем значи е време за нани на