АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 304
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен.
ВСТ80 Браво за питката,ама аз не можах да я видя нещо   Sad
Ние снощи имахме гости и играхме карти до 100 часа,та ще се възползвам и аз от кафенцето.Тенкс.
И аз трябва да правя прощъпулник,ама все в почивните дни някой го няма и не става.Накрая ще си го направя само аз и Марти.

# 286
  • София
Прощъпулник и ние още не сме направили, накрая и аз си мисля да направя само с детето.
А за АМ, аз не преварявам шишетата и не топля водата, която е Девин изворна.
Всички излязоха от вкъщи и ме оставиха да чистя, а на мен ми е толкова добре пред компа, че не ми се започва, ама няма начин...

# 287
  • София
Да се добера до компа и аз. Втори ден съм чирак, но успяхме да свалим самички със Супер Митко винкела. Кумът пък реши да ни направи още един подарък и ще ни иззида балкона, та със задружни усилия да намалим разходите, че вчера от Техем ме сюрпризираха със сметка от 432 лева #Cussing out
И ще трябва да отделя пари от заема, за да ги платя.
Та така. Калоян още е при баба си, ще го вземем довечера. Но трябва да почистим, че е всичко в маджун, стъкла и стружки.
Лек ден на вас момичета! Поне днес се усмихна слънчице! Wink

# 288
Нана, и нас ни изненадаха със изравнителна сметка от Техем- 160лв, но това е при условие 4е нямаме дори радиатори вкъщи #2gunfire.Чудя се дали да не "завещая" тази сметка на "любимия" ми хазяин Twisted Evil.,И без друго за тия години, дето сме тук му из4истих  няколко стотин лева стари задължения, щото оби4ам да съм коректна Crazy
Аз след 4ас ще ходя в една "дупка" за латекс. Хайде бързо да препоръ4ате добър и не много скъп  цветен латекс Praynig.Или пък вариант за оцветяване... newsm78Нямам особени претенции за то4ност на цветовете Thinking

# 289
  • София
Ха добър ден от мен Mr. Green
Вст,браво за питката сега чакаме и още снимки Hug
Дани,какво става с Найа,драсни 2 реда като имаш време Heart Eyes
Аз сега ще ви разкажа какво установих-установих,че за 2 часа е съвсем възможно човека да си свърши ЦЯЛАТА домакинска работа JoyВсъщност успях да пусна прахосмукачка във всичките 5 стаи(сигурно защото Ина не ми изключваше прахосмукачката на всеки 3 минути),успях да измия всички подове(най-вероятно защото нямаше кой да ми стъпва върху подомиячката),пуснах пералня и прострях(без едно детенце да влиза в пералнята и после да вади праните дрехи от легена и да ги пуска на мръсния балкон),изгладих(без да изпитвам ужаса,че врялата ютия ще се стовари върху главата на упорито дърпащото кабела маймунче),измих си баните и тоалетните(този път никой не пи от Доместоса),изпрах петната от килима(нямаше деца нагазили в разтвора на Вениш) и изчистих печката(не ми се наложи да издърпам бебелин от фурната,на която съм свалила врата,за да ми е по-лесно)!!! Peace
Мда,в крайна сметка установих,че това май за сега е единствената файда,която намерих в отсъствието на дъщеря ми Mr. GreenА колкото до излизането-откакто Ина не се буди нощем гледам веднъж седмично да изпусна парата с приятели,все пак съм на 24 години Whistling
И накрая само да питам,че се улях Embarassed:
Пепър,как е Лора? Hug

# 290
  • София
Велмарче в нас се боядисва от време оно само с Дисповит. Той е бял, но Супер Митко купува оцветител и сам си го бърка. Купуваш си цвета, който искаш. Кутийката беше към 4-5 лева. В магазина ще ти кажат за колко латекс е. Но принципно колкото повече слагаш, толкова е по-наситен цветът.
Аз съм много доволна от Дисповита, защото е много покривен. Една кофа от 25 литра струваше 38 лева.

# 291
  • софия
Нещо няма настроение,за писане ...
Утре сме на лекар,защото в събота и неделя не работи.
В темичката за срастването почити всички мами,които не живеят в БГ. пишат,че там първо се пробва да се разреши проблема с кремчета,а в краен случай се прибягва до сцепване...
Тук лекаря при който,ще отидем утре до колкото разбрах не е привърженик на тези мазила,защото малко или много са били на х.основа и предпочитал сцепване на тази ципичка с някакъв инструмент и после мазане с Дефламол,за да не залепне пак.Но повечето мами пишат,че слепването се повтаря,потретва  Confused....И какво всеки път ли ще я водя да я цепват  Cry...?

# 292
  • софия
Велмар,ние боядисахме с Фауст! Има в Практикер.Много богат избор на цветове,не мирише и супер покриват  Peace!

# 293
  • В ЛЮтеницата
Dani, не го мисли толкова сложно от сега - може да не се повтори  Praynig!
Бубче, завиждам ти, че си "мома" тези дни, пък макар и занимаваща се с чистене!
На Лора фонтанелата се затвори изцяло още 9- 10 месец и даже се притеснявах не е ли рано?!
Нана ние това с винкела го правихме преди 4 години като се нанесохме в апартамента и беше ужасно... Моята главна задача беше да седя пред входа и да се правя на регулировчик, за да не падне някое стъкло на нечия глава...
А за латекс - признавам Levis-а - белгийски е и го оцветяват по каталог и ако ти свърши или се наложи да добоядисваш - ти го правят същия цвят. Аз си имам една кофичка от боята в коридора и през месец-два се налага да мацвам, защото все някъде го жулим с багаж. И цвета вече четвърта година не се е променил и не се личи, че съм мацала. С една ръка покрива перфектно и после се мие много успешно, ако се наложи..
Лора е все по-добре, макар че продължава да кашля и да и тече носа. Направи ме да си говоря сама - то не бяха лигни, не бяха капризи, не беше рев...
Вчера се разтоварих с малко шопинг в Мол-а, а Лора там неуспешно се опита да мине през едно огледало  Laughing
Темите за манджи, питки и кексове ги прескачам, че вече си ненавиждам кухнята - имам чувството, че от една година съм само готвачка и хранителка....

# 294
  • София
Привет!
И аз нещо не съм кефлия тези дни. Сигурно от ПМС.
Анди, честит ти биолог-ветеринар!  Hug Снимките не съм видяла още. А пък питката на ВСТ не ми се отваря  Rolling Eyes
Мама Иги, Душето, радвам се че пак пишете!  Peace За тръшкането на Лъчко - позната история, ако не стане както той иска, Ивчо почва да пищи, да се дърпа да го пусна (все едно може да ходи сам  Close ), да ми се извива в ръцете до поза мост... А така мразя деца, които се лигавят  Confused явно са прави хората, дето казват, че ти се случва това, което най-не обичаш.  Tired
Бубче, и аз правих почти всички тези работи днес, но прескачах Ивчо и дядо му  Crazy
Дани, успех, мила! Дано всичко се оправи от веднъж!  Praynig Peace
Пепър, радвам се, че и Лора оздравява вече.  Hug

# 295
Здравейте  Hug
Аз почти изчистих  Laughing,стигах до прахосмукачката и няма пускане  Twisted Evil,Даяна реве като за световно  Rolling Eyes
Гого и Софито са много сладки  Hug
И аз немога да отворя питката на Vst,но съм сигурна,че е много хубава  Peace,весело изкарване и от мен  Party
Velmar  smile3501 на Дари,явно добре се оправя с чашите  hahaha, Даяна си пие още с биберон,а като и дам да пие от чашата не се сеща какво да прави и основно я ползва за чесане на зъби  Mr. Green
Майче е време за нова тема  Heart Eyes,Бубче ще отделиш ли малко от ценното си време и да ни спретнеш една темичка  Hug  love001

# 296
Привет и от мен!

Много чистите браво! Мен пък така ме е хванал мързела..не е истина просто  Embarassed
Еличка спа 2ч а аз просто си гледах телевизия  Embarassed
Бубче уморих се само докато те прочета  Mr. Green Ще дойдеш ли и у нас другия път като оставиш Ина? Laughing(между другото утре ще пратя диска с децата на Гери ,защото се оказа ,че нея я има най много на касетата,помолих я тя да ти го даде да си го запишете с Мимето,извини ме че не съм направила повече копия ,но нямам записвачка вкъщи ,нямам и много средства в момента  Embarassed Hug
VST80 браво за питата но и на мен не ми се отваря нещо  Rolling Eyes

Анди видях снимките на Гого много е сладък! Hug
А Софийката е толкова чаровна,а майка и може да мине за каката на онази снимка от морето,Блан как не те е срам да изглеждаш толкова добре след 2 деца,ние редовите майки какво да правим? Thinking

Дано Лора скоро нпълно оздравее!
Дани не се тревожи,това не е точно цепване ,а разлепване,нали Айла го обясни подробно,не се побърквай от тревога,а и няма гаранция че при вас ще се повтори  Hug

Еличка нещо кашля от вчера,май я простудих с тази Шипка,такъв вятър беше,голяма съм патка  #2gunfire,засега няма други симптоми,но утре ще я водя да и чуят гърдите  Tired

# 297
Душе вчера каза че ще качиш снимки,но не ги намерих,може ли линк ? Praynig

# 298
Отново съм на пост Grinning.Отско4их до някоко магазина, накупих каквото ми трябваше( и най-важното латекс Wink), сега ще хапна китайско и ще се правя че работя Crazy
Ще чакам снимки  от който има да дава Joy( сещам се за ВСТ Wink )

# 299
Здравейте и от мен днес.

Нещо и аз нямам муза да пиша. Но искам да споделя как случайно се срещнахме с Блу,Ния и таткото на Ния в центъра на Пловдив. И дори се познахме. Grinning Много се радвам за което и се надявам някой път да се видим за повече време. Все пак успяхме да направим няколко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143350&photo=35 
Ще чакам и Блу да качи от техния апарат.

Гого и София са много сладки на снимките.
Ох, Тони само върви по белите.После пак.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт