АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 326
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас  Hug
Тази сутрин се наспах добре,Даяна ме остави да се спя до 10 часа  smile3503,чудо невиждано  Party
Пепеджинс бързо възстановяване  Peace
Миленка гадна случка  Sad,дано утре ти е по спорен ден  Peace
Дани,аз първия път заведох Даяна следобед и много ясно че беше яла  Laughing,върнаха ни и на следващия ден я заведох сутринта -гладна  Wink
Относно Вигантола нашето педи ми каза като се захлади до края на годината да и давам по една капка  Grinning
Елфче,майче ти питаше за капките  newsm78,Даяна като и беше запушен носа също и изписаха капки за очи и аз доста бях учудена,но съм доволна за 2 дни хремата и мина,казват се Tobradex  Peace
MimSss,браво на Вики  Hug,а ходенето за нас все още е мираж  Heart Eyes
Приятен ден ви пожелавам  Hug

# 196
  • София
Привет! Hug
Пепеджинс, бързо възстановяване!  Peace
ЧРД на братчето на Тони-М! Да е здрав и щастлив!  bouquet
Мис, ние ползвахме точно тези, но при проблема с оченцата. Странна работа това с слагането на очни капки в носа, но явно се практикува от всички  Rolling Eyes
Бубче, аз съм ползвала Коризалия за мен, но нещо не ми помогнаха. Иначе на Ивчо си му давам всеки път Осцилококцинум като е хремав дори и е супер!  Peace По този начин се оправихме сега.
После ще пиша повече, че дядото разхожда Ивчо, а аз уж домакинствам Crazy Blush

# 197
Mmilena, и на мен ми стана смешно. Simple SmileНе се ядосвай, на хубаво е.Само дето ти се отваря работа сега докато изчистиш. Tired
Tony M, честит рожден ден на брат ти!Да ти е жив и здрав!  bouquet
Ако не ме лъже паметта имаме цели 3 рожденнички днес - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Nadinko, Marisha77, Ev4o!
Доста време не са се разписвали обаче... newsm78

Pepejeans, бързо въстановяване! Peace HugИ аз съм оперирана, но не от "спукан".Предтавям си как е боляло. Confused
Val_stef, благодаря за "бабешкия" лек, ще го пробвам довечера ако положението пак се влоши.Благодаря и на другите отзовали се. Simple Smile
Снощи Вики спа по-спокойно, нослето не беше така запушено и се надявам да отминава гадната хрема.
Лек ден на всички!

# 198
  • гр.София
Здравейте!
  Val_stef, Честита годишнина! Бъдете много щастливи с мъжа ти!
 Честит Рожден ден на непишещите мацки! ЧРД на брата на Тony M !
 Момичета,качих снимките от РД. Като ги видите,ще ги попрочистя,някои са по-лоши,но ги пуснах,понеже съм снимала почти всички. Нататък ще ги и надпиша.
 И мен ме вълнува темата за хремата и капките. Вчера отвисяхме на една спирка и С. пак се разсополиви.

Пепеджинс, успешно възстановяване!
 За среща в клуб съм пас,че съм ужасно НЕмобилна.
 Hug

# 199
  • у дома
Привет!

ЧъРъДъ на брата на Tony_M и на мамата на адашката Ния! newsm51ЧъРъДъ и на позабравилите ни мами!  smile3525

при нас всичко е наред, биха ни шаркавата ваксина, дадоха направление за кръв и урина (с нея ще се борим в понеделник  Mr. Green ) и в общи линии, това е... а, доки каза, че на 15-17-ия ден е възможно да се появи обрив  Peace следваща консултация на 1 годинка и 3 месеца (някой питаше дали вече наистина са на 3 месеца консултациите).
аз за капките писах, ама пак да кажа - ние бяхме на онези черните Коларгол (капех по две капки 4 пъти + 5 дни по една ампула вит.С на гладно. а капките от 5 до максимум 7 дни, не повече)  Peace но аз мисля, че всичко е супер индивидуално и най-добре да се ходи на преглед  Peace аааа чакаме си поредната доза зъби  ooooh! доволно подути венци  Crazy
за вигантола - лятото не съм давала, но сега след като се влоши времето пак ще давам по една капка, пък след 2 месеца ще видим какво ще каже педито  Peace
pepejeans бързо възстановяване  Hug cvetyab като забегнеш толкова надалеч, да не ни забравиш  Mr. Green Hug MimSss поздравления   bouquet днес 2 крачки, утре 4  Mr. Green mmilena, ако това ще те успокои, онази вечер татито ми бутна чашата с кола, която стана на лепкави парченца, добре че Ния беше заспала и спокойно почистихме  Mr. Green elen@ аз съм ЗА среща в клуб   Peace но като се върнем от отпуската с татито, т.е. от другия месец  Laughing ама съм патка, вие в кой квартал сте сега newsm78

стига толкова, че с Ния си играем на свали (тя) - обуй (аз) чорапче  Twisted Evil

# 200
blueeye и на мен ми е писнало от тази игра..ама ела да видиш като бяхме при нашите в къщата - стуууд и като обухме чорапогащника с какво удоволствие го гледах как се напъва да го свали ама не може Simple Smile))) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 201
Здравейте:)
Не съм писала от много време, ама то и няма нищо интересно де.
Дебелея си на воля, колкото и да не ми се иска. Бях се зарекла да не качвам повече от 10-12 кг, ама вече съм +11. Бебето пак върви едро, както беше и със Самуил. Та последните ми притеснения са за това как ще раждам. Определено тоя път повече ме е страх от преди, щото вече знам какво е. Преди някак си ми беше повече интересно как ще протече всичко, отколкото да се страхувах, обаче сега шубето яко ме гони.
Изморявам се адски лесно и бързо, а и грижите покрай малкия си казват думата. Но няма как. Още малко остана. Не, че съм се спряла де. Последните месеци постоянно пътувахме, ставахме кумове на една сватба, аз кръщавах едно бебенце, бяхме на почивка и т.н. Времето мина бързо, сега вече си чакам. Багажа за болницата е готов, че съм с едни постоянни контракции вече втори месец. Чувствам се адски изморена, а вечер като легна не мога да спя, боли ме всичко, корема тежи, абе знаете как е:)
Целувки на всички.

# 202
  • София
Ember , много си наблюдателна!  Peace Честит рожден ден на Евчо, Надинко и Мариша77! Много здраве, любов и щастливи мигове с августовските слънца!

Ще гледам снимки, да се уплаша пак от себе си  Confused
За клубна среща съм навита, стига дядото или таткото да ни метнат до където е тя.  Wink
Гъбка, радвам се да те видя! Леко бременеене докрая и раждане после!  Hug  bouquet

# 203
  • София
Блу, сега живеем в Хаджи Димитър, но аз съм с кола и ми е все едно къде, стига да е на по - лесно място.
Гъбка, пожелавам ти леко раждане.
Аз миналата седмица гледах "Такъв е живота" и пак ми се ражда. Но и не съвсем, абе и аз не знам какво искам.
Бланк, вие в кой квартал бяхте, може да ви взема с колата.

# 204
  • София
Блан, страхотен фотограф си и ти - тази снимка много ми хареса http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173659&photo=193  Peace

# 205
  • София
Ама и аз какви ги говоря, преди малко Мартин ме докара до истерия, след две нощи без сън и много рев, и днес цял ден рев, приспивам го от два часа, накрая заспа в 2 и ей сега се събуди, и съм тръгнала да раждам второ дете. Ако е същото като първото, накрая ще ме приемат в някоя клиника  #Crazy
Elwing, а машината за влага със сигурност ще им свърши работа на вашите  Peace

# 206
  • София
Ама и аз какви ги говоря, преди малко Мартин ме докара до истерия, след две нощи без сън и много рев, и днес цял ден рев, приспивам го от два часа, накрая заспа в 2 и ей сега се събуди, и съм тръгнала да раждам второ дете. Ако е същото като първото, накрая ще ме приемат в някоя клиника  #Crazy
Elwing, а машината за влага със сигурност ще им свърши работа на вашите  Peace
И аз се надявам да има справедливост на този свят и второто да ми е по-кротичко.  Praynig Така едно време нашите са си рекли, че със сестра ми са случили на бебе, за разлика от с мен  Joy А  майка ми вика, че Ивчо е цвете, сравнение с моя случай  ooooh!  Blush Бе, живи и здрави да са, все ще ги изтърпим, с няколко милиона убити неврони и с бая бели коси  Wink
А машината от къде я взехте и гор-долу колко пари е? Ако не е много нахално да питам.  Blush

# 207
  • София
Чувала съм, че вторите деца били кротички, дано да е така  Praynig
Машината я взехме от Техноплис за 400 лева.
Сега Марти пак заспа и съм си сипала биричка, на всичкото отгоре на коляното ми излезе пъпка, която така зверски се възпали, че не мога да ходя.

# 208
Здравейте, момичета!
Честити годишнини на val_stef и albena_vlady на патерици! Много дълги години любов и щастие!   bouquet   bouquet   bouquet
pepejeans, добре че всичко е отминало и вече си добре.  Hug
Леле, цели 4 страници сте изписали само за един ден. Elwing и аз давам два пъти на ден АМ. Единият път е сутрин към 5-6.00ч около 150-180мл, а вторият път е вечер след супата за приспиване около 90мл.
За капките за нос слагам най-често физиологичен р-р, а иначе Виброцил или Коларголи. Истина е, че капки за очи могат да се слагат и в носа, както и в ушите. Аз съм слагала на Боби Тobrex и Макситрол, но по една капка.
Дани, как пък видя дупчицата на Найа вашата лекарка. Много обстойни прегледи ви прави. И каква е логиката, че от памперса, може да се получи срастване? newsm78 А за кръвните изследвания е хубаво да се направят на гладно. Дават по-точни резултати  Peace
Вигантол няма да давам повече, вече не е нужен. Да ви кажа аз за вторите деца. Не, те са по-кротки, а майката е много по-спокойна и сигурна в действията си. Поне аз съм така и да си призная честно, Сашко го гледам по между другото. Изобщо не му се връзвам. Оставям го като падне, да стане, като плаче, не му обръщам внимание...стига да не плаче за нещо основателно и така.
Гъбка, пожелавам ти успех!  Peace
Иначе, синката на челото ни вече е цветово изразена. Вижда се от самолет, но наистина важното е, че само с това се разминахме.
Айде до после, че отивам да простирам.

# 209
  • Някъде там...
Честит рожден ден на днешните рожденици!

Приспах Викторчо и сега ме мързи да сготвя нещо ooooh!
Биха ни днес ваксината и пореваме малко, но не много , което си е за учудване Grinning. Фонтанелата ни е затворена и доки каза без капки вече, то не че съм давала цяло лято, а ни беше казала по 2 капки Thinking

Гъбка айде още мъничко изтърпи Simple Smile и пиши по честичко какво става с вас Hug  bouquet

Тук изгря малко слънчице Hug

Айде лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт