АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 322
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Blue и ние играем на тази игра и на Яна не й омръзва.

Милена много ми стана смешно, защото се разсмях на поста ти и Яна като много разбираща взе да се хили и тя. За това ми стана още по-

весело.Понякога на всеки се случва кофти ден.

Вчера и днес сме с извинителна бележка за яслата и се гледаме вкъщи, защото имахме сополи в сряда вечерта.

# 211
  • София
Значи аз пък давам най-много АМ - 240мл  newsm78
Адрианска, за срастванията има тема в Здравния, май е точно от това. Айла имаше подобен проблем с Ники, ако помня правилно.  Rolling Eyes
Срастване при момИченцата

# 212
  • София
Момичета,безумно ми е гадно,криво и тъжно.За първи път изпратих Ина някъде без мене.Преди малко замина с баща си и майка ми за Сандански до неделя и сега само дето не съм ревнала в офиса. Cry Cry Cry

# 213
  • Някъде там...
 Бубче   bouquet и аз сигурно ще съм така ако пратя Вики някъде, ама поне ще си починеш малко Hug

Ето малко снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162771&photo=124

# 214
Бубче   Hug може би всяка от нас ще чувства така ако изпрати някъде детето си без тя е там,нормално е,така сме се привързали всички към децата си,че чак е болезнено  Sad,но пък ще си починеш,а ти трябва да свикваш нали вече си "работарка"  Peace
Блу,тъкмо щях да питам и аз за тази игра дали я играете,ама ние по цял ден почти това правим,тя се събува,аз я обувам  smile3521
Елфче,ама ти си цяла енциклопедия  Heart Eyes
MimSss и мен ме мързи нещо да сготвя и за по лесно седя и се ровя в нета  smile3534
Гъбка,стискай зъби още малко  Peace и леко раждане  Peace

# 215
Гъбка,  стискай още малко- рано ви е да се раждате! Иначе- дълбок поклон пред решението ти да имате второ дете толкова скоро- ти си мама- герой, след като успяваш да тичаш след баткото при твоето положение   bouquet
Много моля НИКОЙ  да не се заблуждава, че вторите деца са по- кротки от първите Naughty[/i]
Георги беше проклето бебе, ама Виктор направо ни стопи лагерите  Sick Май и двата пъти като раждах са ми пробутали от партидата с най- проклетите бебета ooooh!
Само като чуя как нечие бебче казвало с нежен гласа "а-а-а" само като огладнявало, а в останалото време кротко си се забавлявало само, направо ми се отщява да живея- Виктор и досега реве мощно "А-А-А-А-А"  #Cussing out със и без повод-   поне 30 мин. преди излизането за яслата и сумарно- към час вечерта  ooooh!
Обуво- събуването е на почит и у нас. Май само в яслата не се гъбарка с лелките- там и без това са с обувки по цял ден.

# 216
Здравейте, мацки!
Ники спи все още и използвам да драсна някои ред. Той напоследък стана по-спокоен и започна да спи по повече, чак не мога да повярвам. Следобед си откарва по 3 часа Grinning, направо цяло чудо, пу-пу, дано е така и занапред.

Честит рожден ден на днешните рожденници!!! Много здраве и любов!

Гъбка, стискам палци за леко и безпроблемно раждане! Моята кума ще ражда в края на ноември, та и аз сега съм в очакване с нея.

Мамчета, може ли да ми кажете как се казват капките за очи, който са ефикасни и за хремата? Ники има някакъв секрет, който му дразни гърлото и го кара да кашля и вече доста дълго време кашлицата не минава. Какви ли не сиропи и бабини лекове му давах и още не е минала. Заради това и не са му сложили ваксината все още.
Ако някой знае нещо против кашлицата, моля да сподели!

Бубче, със сигурност всяка майка се чувства така като изпрати детенцето си, но се опитай да използваш времето за себе си и да си починеш Grinning Hug

Приятна вечер и до скоро!

# 217
  • софия
Елфче,мерси,мацка за инфото.Сега,ще чакам Найа да се събуди и пак хубаво ще я огледам  Sad!Ама тя си има отвор...сега се чудя колко по дяволите трябва да е голям,че педито ми каза,че нейния бил малък  Thinking...?

# 218
  • софия
Ааааа,забравих да ти напиша,че и ние пием по 240мл вода с 8 лъжички АМ  Wink!Нали тгя си е от една категория с Ивчо и Начето  Mr. Green -сумист  Mr. Green!

# 219
  • София
Дани,Айла имаше такъв проблем с една от мадамите-Ники и я заведоха на доктор,който цепна,даде крем за омазняване,за да не се залепва пак и се оправиха нещата.Но като я питах как е познала,че Ники има такова нещо,тя каза,че било невъзможно да не се разбере и че било много личащо(страхотно се изразих).Ако искаш й пиши на лични за повече инфо Peace

# 220
  • София
Здравейте и от нас!

Бубче аз чак на рождения ми ден се престраших да дам КАлоян за една нощ да спи при баба си и дядо си и въпреки че ми беше едно такова странно и криво като гледах празното креватче, всъщност много добре ми дойде 24 часа без Вожда на червенокожите Wink Така че обърни си внимание на себе си, даже се поглези - масаж, козметик, фризьор, пазаруване, книжка или филмче в събота следобяд  Mr. Green Уф искам и аз ама няма...

За мен - къртене на винкел и покупка на Итонг-и hahaha
В допълнение Вождът на червенокожите, който за пети път "чете" Емил от Льонеберя. Трябва да го снимам Joy

# 221
Смеете се значи на мой гръб.... Wink .... и на мен вече ми е смешно,ама сутринта хич не ми беше.... Crossing Arms
Гъбка-наистина си супер мама и супер смела мама.Всички казват ,че дечица с малка разлика се гледат по-лесно.Дано е така!Ще ни гледаш по-натам сеира на нас,като отново почнем да четем,като за държавен изпит покрай захранването,което сме забравили... hahaha
Бубче-горе главата.Ще се наспиш хубавичко,ще си оправиш къщата на спокойствие,маникюр,фризьор .... и Ина ще си дойде.плюс това и майка ти ще е с нея,така че съм сигурна ,че няма за какво да се притесняваш.
Дани-сега и мен ме хванаха лудите-гледах я Марти ,ама как вярно да разберем кое е нормална и кое малка/голама дупчица.Но според мен,ако не е видимо срастнала ,всичко си е ок,все пак хората са различни.
Наща хрема,почти ни отминава,но най-добре и отпушвах нослето с по една капка витамин С .

# 222
Дани, дано Найа да няма срастване  Peace
Didka25, повечето капки за очи са с антибиотик поне тези, които аз съм капала. По-често съм ползвала Tobrex, но капи максимум по 2 капки в ноздра. А, Коларголи, също са много хубави, те са точно от този тип, който като се стича надолу лекува и гърлото.  Peace

Бубче-горе главата.Ще се наспиш хубавичко,ще си оправиш къщата на спокойствие,маникюр,фризьор .... и Ина ще си дойде.плюс това и майка ти ще е с нея,така че съм сигурна ,че няма за какво да се притесняваш.
Напълно съм съгласна. Възползвай се максимално и не ги мисли  Peace

# 223
Гъбка, наистина вече знаеш какво точно е раждането, но също така и облекчението при последния напън и синьото човече, което изревава. Не се притеснявай, ще мине и скоро след това ще мислите и за бебе номер 3. Hug

Ние утре ще правим прощъпулник и сега се сетих, че нямам брашно, с сутринта трябва да меся питката. Със сигурност ще може да се използва и като оръжие за самоотбрана. Mr. Green

elen@, че ние сме почти съседки. Grinning А За клуба съм - ЗА! Peace

Фонтанелата на Гого също не е затворена, а аз забравям и за Вигантола, но трябва да започна да му го давам. Днес пропуснахме консултацията, така че ще видим другата седмица доки какво ще каже.

# 224
  • София
Момичета,без да искам да предизвиквам споеове за или против стачката на учителите,нека който ги подкрепя да подпише петицията:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225403.0

Общи условия

Активация на акаунт