АВГУСТинчетО не СпИра и нЕ трАе, искА тО да тИчА и ИгрАе!

• 9 312
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
blanc,dreams благодаря за поздравленията,(то на тази възраст май вече не е за радост ,ама ... Embarassed) все още приемам  Mr. Green,защото клуб 40 ми се вижда още по страшен  Laughing ,единствената ми утеха е че студа запазва кожата млада   hahaha

И аз съм виснала тук да чакам още снимки  Mr. Green

Кристияна много е порасла малката,браво!

Аватарите ви определено си ги бива,особено тези като на adrianska  Crazy

Малката шушумига отдавна спи и аз май трябва да взема да си лягам ,че утре аз ще водя Ники на училище  Whistling,а както обичам да ставам рано.... ooooh!
Трябва да се ориентирам към нощните професии  Joy

# 46
Значи да се успокоя за тая спирала и да не се шашкам, но и аз така си мислех, че докато самата аз не пробвам, няма как да разбера. Цвети, а размери имат ли или тия от 15 лв. са си стандартни?
Ауу Валка ти мъ уби, как размери бе злато според размера на вагината ли ?  newsm78 Joy по малка е от 1см и е вързана с конче, за да може да се извади, но то не се усеща, споко не се шашкай сложи си пък ако не ти понася ще я махнеш Адрианска незнам как точно се казва обикновена медна е и струва около 15лв,мисля че е само един вид. Много готини снимки, а клипчето на Блу е върха, Ния много музикална, записвай я на танци по скоро. И аз същото си мислех за vst80 точно такава трябва да е една учителка на деца  bouquet Ние днес изкарахме страхотно с Марио пусна се на една пързалка около 100 пъти, стана целия мръсен и се вози с един батко в един джип от тези детските акумулаторните и сега спи непробудно,дано е така до сутринта. Хайде отивам да гледам още снимки. Целувки на сладките бебоци и лека нощ!

# 47
Здравейте и от мен!
Цял ден се каня да пиша, но само  хвърлям по един поглед и най-накрая успях да се класирам на трета страничка  Rolling Eyes
Благодаря на Блу , Марулка    bouquet

Кайли нагушкай хубаво сладкиья Тони от нас Hug Heart Eyes Поздрави и за твоята сестричка   bouquet

Относно маратонките на Лори - и аз си ги харесвам много  Mr. Green ама ако знаете колко ни беше трудно да намерим, какво обикаляне падна. Моето мишленце е с малко краче, носи 18 номер и навсякъде има само буйки. Тези са 19,5  Crazy и са й големички, но не успяхме да намерим по-малки - то милото сигурно и затова ходи като роботче с тях.

Нори браво на сладката Яна - дано и занапред да е така и да се забавлява много там.

За ваксините и Лори беше яла преди това, а пъпчици не съм забелязала до сега да има, освен онзи ден две, три на лицето, които обаче изчезнаха бързо.

Кристияна Лени е прекрасна - да ти е жива и здравичка  Hug

Момичета ама направо ме притеснихте с тези приказки за мен  Embarassed Embarassed Embarassed, недейте така, че каквато съм ужасно срамежлива следващият път няма да се престраша да дойда, а ми беше изключително приятно с вас и невероятните ви дечица.

А работата и дечицата ги обожавам и се надявам чувствата да са взаимни. Точно затова сега не ми се почва работа, тъй като с Лори няма да имам възможност да си върша работата така както го правех преди - вглеждах се във всеки детайл, отделях часове да подготвям неща в къщи и се чудех какво да измислям за да им е по-интересно на дечицата - дано да съм успявала. Имаше един период когато работех в държавна детска градина и не можех да преснимам разни материали за дечицата - тогава седях по нощите и прекопирах от книжки с индиго  ooooh! Сега просто няма как да стане. Или няма да си обръщам достатъчно внимание на детенцето или ще ощетя учениците си. Както и да е спирам, че се отплеснах.

Отивам да се наслаждавам на снимките

Ох, забравих да благодаря за помощта при надписването на снимките - незнам чия е заслугата, но искрено и голямо благодаря   bouquet - аз още нищо не съм надписала  Embarassed

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 01:28 от vst_80

# 48
  • софия
Добро утро,милички  Hug!

# 49
  • у дома
дубрутро мацки  Hug

докато стине попарата, да драсна два реда...
успях да кача и аз снимките вчера малко и днес останалите, който иска да слага коментари  Laughing за събраните парички - да ги внесем по сметката на това дете, което най-скоро му предстои операция или с други думи има най-малко време за събиране на парички  Peace gecumka, на теб се падна тежката задача да избереш. мисля, че всички ще се доверим на твоята преценка!  Peace
Благодаря за милите думи за Ния   bouquet определено ще има танци, да видим само какви, кога... дано детето е по-сериозно от майка си   Mr. Green
иначе при нас е малка лудница, обикаляме по задачи, тази събота сме на сватба, в неделя на кръщене в Пловдив няма да имаме време за среща с тамошните мами, а пък другата седмица се очертава с татито да сме ергени за ЦЕЛИ 5 дни без дете и без куче  Mr. Green ще видим дали ще се получи и как ще се справим  Mr. Green пу пу пу да не ни мине черна котка път  Simple Smile

ставам, че диването е гладно... слънчев ден от нас  Hug   bouquet

# 50
  • София
Добро утро!

Днес най-накрая сме на оглед на двустайния апартамент, за който моля от 1 седмица Mr. Green Стискайте палци момичета, да не е прекалено мизерен, че е след наематели. И да не трябва да му се прави голям ремонт.
Ако ми хареса ще трябва да преговарям със собственика и въобще влизам с пълна сила в лудницата.
Много сте хубави всички на снимките. А и наистина августинчетата са най-хубавите бебета Wink
Блу стискам палци да останате младоженци пет дена.
Хайде, че плаче...

# 51
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета.
Тъй като до снощи нищо не решихме за паричките, аз довечера ще се разровя и утре ги пускам без да ви кажа за кой Whistling
Хайде лек ден от мен, че имам работа да върша Laughing

# 52
Здравейте и от мен днес.
Вчера бяхме навън целия ден от 10,30 до 19,30. Прибрах се много уморена. Бяхме на консултация -Тони вече е 80 см. / т.е. за 1 г. е пораснал с 30 см./ и над 10 кг. Нямаше точен кантар, но ще отида до работата някой ден и ще го претегля точно. Днес му взеха кръв,занесох и урина в едно бурканче. Следобед ще взема резултатите.

Блу  да използвате ползотворно времето без дете и куче.  Mr. Green

Благодаря на Dreams за краткия коментар.Сега отивам да разгледам още снимки. После ще се включа пак.

# 53
  • В ЛЮтеницата
Закъснели  Embarassed поздравления и от мен на големите рожденници!!
Много здраве, усмивки и мечтите да станат реалност!!!

Много беше приятно на детския РД, но и на мен ми беше кратко и освен, че видях колко са ни готини децата, мамите и някои татковци - не можахме да се разприказваме!!! Лора не спря да мрънка и реве, но се оказа, че се е доразболявала, та ще я оправдая и този път. Вече е с бронхит и пие антибиотик  Cry.
Малките сладури бяха като хлебарки - щъкаха навсякъде, а Викито на Ember с такава бясна скорост се придвижваше, че незнам как са я уловоли да я щракнат за снимка  Wink. Ния и Найа, двете Дарита и Сашко на Адрианска са големи хитряги - водеха си мамите само да им плащат, а иначе си се забавляват съвсем сами!! Токи си ме хареса, ама защото и аз съм си го харесала с тези хубави големи очи!!! А Гого е от тези мъже дето цял живот първо мама, а после някоя мадама ще си го носи на ръце, че с тези сини очи смееш ли да ги оставиш да плачат и да страдат Naughty
Начко на Душето много е пораснал - явно виенския климат е много хранителен! Ивчо на Elwing пак беше много кротък и добричък и тази снимка от морето дето е специално за мен изобщо не е на сърдит, а на прозяващ се Ивчо!!!
Сега отивам да полегна до Лора, че ми треперят краката вече от умора...., а вие не изпускайте хубавото време за разходки!!!!

# 54
Здравейте и от нас!
Много снимки от общия РД, много нещо, представям си всички като ги качат... Денят наистина е много хубав и слънчев, даже на слънце е страшна жега, а ние ПАК нямаме вода. Заради ремонта на Каблешков, няма да имаме и утре  #2gunfire. Направо се побърквам вече  Crazy. Ходихме и до детската градина и ме обнадеждиха, че най-късно до 5-ти октомври Боби ще тръгне.
Pepper, дано Лорка да се оправи бързо, миличката. То е ясно, че без причина малко дечица мрънкат, а тя си е имала съвсем основателна  Hug
Блу  да използвате ползотворно времето без дете и куче.  Mr. Green
Да си починете и за нас Peace
Айде и аз като Пепър, слагам дечурлигата да спят и се опъвам до тях.

# 55
Наистина ли не е писал никой от 13,30 Shocked ПРи мен по едно време из4езна форума следобед....Преди малко се прибрахме от разходка, Дари мрънка 4е май й се доспа, та ще ходя да я оправям за сън.ПО-късно ще се вклю4а пак и се надявам да не си говоря сама Crazy

# 56
  • гр.София
 Привет!
 Велмар,скърца ли ти количката.Моята е същата и скърца ужасно( колелетата).Често се налага да я смазвам.
 Блу,успех с плановете за почивка насаме.

Ще допълня малко коментарите-друго си е някой да започне пръв(Дриймс и Пепър).

Вики на Ембър все я виждах спокойна и заиграна с нещо,но Начко на Душето се носеше като торпила,влачейки след себе си майка си.
 Ина дойде твърде късно и не я видяхме в акция.
 Ния на Блу си се движеше съвсем самосиндикално навсякъде.Качваше се сама по стръмното( т.е. не по стълбите) на пързалката и се пускаше.
 От разстояние непрекъснато я следеше...Миташки на Пух,когото видях на идване дълбоко спящ,после ходеше рошав и прозяващ се-страшен перчем вади!
 Адрианска и Обърквация на живо са големи финяги-по ТВ-то ми изглеждаха по-едри.Сигурно е нормално за екрана.
 Лори е копие на майка си Вст-слънчеви и двете.
 Димана,Лори и Лора ми се набиваха на очи с тоалети ала Бенетон-силни и ясни цветове-патладжан,циклама,отровно зелено Peace
 София дойде с едно герданче,което използва като броеница.Видях го почти във всички момичешки ръце после и накрая се прибрахме без него.Най-много да е някъде из шарените топки.( Това не беше оплакване!)
 Не се реших да намачкам Найа,както винаги ми идва като й гледам страхотната усмивка.Но я чух да реве гръмовно и се успокоих,че не само у нас се чуват такива звуци.
Дани се е стопила-едни очи само!( Готиният ти мъж,Дани,да те поохрани малко Naughty)
 Дидка25-през цялото време ми се струваше,че съм я виждала на снимките с русенки.Нещо бъркам,явно.
 Дария нацелува всички деца поред JoyПрегръща и залепва уста до бузката.
 На Анди й отива да държи Гого на ръце-изпъната е като струна,докато аз обикновено съм в поза S,когато София ми е на хълбока. Танци му е майката.
 И Марти на Милена се беше залепила неотлъчно за майка си.И има вид на страшно сериозна мадама.
 Имаше едно августинче Ангелчо,за което 100 пъти питах Елвинг за майка му.
 И нали се правя на отворена,добре,че беше Елвинг,та да се чувствам у дома си.И аз си гълтам граматиката с по-непознати хора.Залетях се към Вст-нали си говорим сами нощем често,а наживо две думи не казах.
 А,Ники на Кабив беше с професионално направена прическа.Май го снимах.Дочух,че и Токи вече е имал първо сериозно подстригване.
хайде,разказвайте,как протича подобна процедура.( Петър чак след 3-тата годинка си хареса фризьор.Дотогава плачеше,че щели да му отрежат ушите-когато проговори,де)

Praynig Praynig- ШЪ мъ извинявате за фермана.Ако ми искочи още нещо-ще си кажа.

София заспа рано и си отдъхвам с вас.
 Болничките да оздравяват,хремите да спират Praynig

# 57
  • софия
Бланк, Hug!

# 58
velmar и при мен целия следобед нямаше форум. Явно за това никой не е писал от обед.

blanc ето че като си събра мислите и ти дойде музата да разказваш.  Simple Smile  HugТъкмо се чудих кой ми липсва на снимките, а то фурията Ина я видях само на 1 снимка. Наистина снимките са страхотни и като има кратък разказ към тях все едно и аз съм присъствала. Не всички снимки бяха надписани и това ме затрудни в разпознаването на някои деца.
И аз много се притеснявам в компанията на непознати, а и с толкова деца не знам как изобщо сте успели да си говорите. Те обикновено тичат във всички посоки. Като ги гледам колко хубаво се движат сами и са все по-самостоятелни. Тони все още предпочита да ме държи за пръста и рядко се пуска сам. Особено след като падна от спалнята е залепен за мен.
А за фризьора и мен ме интересува как се държат децата. Мисля в събота или неделя да водя Тони на фризьор и да се сдобие с мъжка прическа, че сега редовно го бъркат с момиченце и аз само уточнявам че е МОМЧЕ.
Нещо май започвам да настивам и ще отида да се напаря в банята, след което ще лягам.
Лека вечер на всички! Hug

# 59
Запис в новата тема. Peace От днес се надявама съм по-редовна. Явно сте си изкарали хубаво на срещата, аз съжалявам, че не успяхме да дойдем с Деничка.
Честит имен ден на патерици на вчерашните празнуващи   bouquet
Отивам да дочета старата тема и да гледам снимки.
До утре и лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт