Отговори
# 105
  • София
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Уникална е  Laughing  Laughing Чакаме я на леглото   bouquet

ushco евала, закопа ни, как си слушала, Наде ние за какво ли ходим на тези лекции а??? аз успях само нагледно да видя масажа, а дали ще запомня не знам  newsm78 но и помпата на авент разгледах обстойно, та поне нещо влезе в тиквата. А ходим да се нагововорим и да папаме тортички като за последно, за нищо не съм виновна - предложението за тази сладкарница дойде от Ивон, не съм виновнаааа.

Калина е невероятна. Сладка бонбонка, дано по-бърздо се приберете в къщи.

tanini ти си герой с двете бебчета в коремчето, непременно да го снимаш за спомен да си имате снимки на тумбака.

Ивон браво за разкритието - нищо че е 1.5 - и това е нещо.

misholina представих си нагледно, как Цезар размахва наакания памперс из цялата къща  Sick да ще трябва и за това да помислим, а съм убедена че ревност ще има голяма.

Нигела - да се отчетеш утре как си, че с тези 4см.......

УШО сега разбирам защо не си се обадила на лекцията, то от нас нищо не може да се разбере, добре че си ти, та да имаме полза от днешната лекция, ама така както си изложила нещата е много интересно и разбираемо.

# 106
  • София
Гале до сега се мъчих да снимам двата листа нужни за раждането, ама си си легнала та утре ще ти ги пратя да ги видиш.
1.-Направление на бременна до родилно заведение

това от наблюдаващия бременосттта лекар, с резултат иот изследвания

2.- Направление за хостализация

от личната или лекаря който ти следи бременността, но да работи със здравната каса - иначе личната го дава-

Там пише само че се изпраща за прием с диагноза - за раждане

# 107
запис от мен, че нещо мързел ме е налегнал ooooh!

2 в 1 сме, май ми е паднал шкимбака, щото нямам киселини вече 2- ри ден Party. И аз някак много лека се чуствам, даже ми се ще да си подтичвам и не чуствам тежест от това  newsm78 newsm78.Беата, бая се е укротила, но никой не ме е гледал още  и идея нямам има ли разкритие или не. Днес си изпуснах тоновете, щото майка ме заключи  Joy, надявам се утре да успея най-накрая. Иначе тапата си е на място, водите също, болки и контракции няма.

Поли  Joy Joy Joy Joy Joy, Цезар хич няма какво да му мисли, да зарязва всички праски и да си взима булката Simple Smile

Калина е........... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed страшно сладурче, направо ми иде да я намачкам през монитора.

Ушо хич не знам за кърмата newsm78, порови в кърмаческия попадала съм на такава тема, за съхранението на изцедената кърма и годността и във  времето, ама не я четох обстойно, защото шия слинг точно за кърмене на вън Simple Smile

# 108
  • София
Ushco, мерси много. Сейвнах си го, утре ще го чета пак на бистър ум.

Наде, тоновете на бебетата са перфектни, но не засякоха контракции, което ми е чудно  newsm78

Меги, добре че ме подсети. Утре ще направя снимки на тумбака, че последните са ми от юли, а разликата е огромна.

Джиджа, в Тина Киркова слушането на тонове е безплатно, ама се чака доста, около 2 часа.

# 109
Голяма лудница беше днес - извинявайте, че не се обадих, ама съм много зле като има много хора около мен и гледам само да се свия в някой ъгъл.. Поне ще има полза от тази ми лудост  Flushed
Радвам се, че ви харесва интерпретацията ми  smile3525

# 110
ushco, полезна информация-златна си!
Днес бях на ЖК и всичко изглежда нормално.Надявам се да е така. Бебчо е пораснал-2900. Взех си направлението за ражадне. Утре обаче ще ходя да  ми правят едни изследвания, че сме ги забравили./цитонамазка/ Бебчо отново е момче. Повече ми се вярва че е момче. Моят доктор е много сихгурен. Каза, че третото ще е момиче.  LaughingАз обаче му казах, че по отношение на бебеносенето излизам вече в пенсия.Таааа на женско ..в някой друг живот май ще се радвам. Каза ми че началото на октомври да отлитам към родилния дом. Rolling Eyes
Айде вече да си лягам, че пак едно ставане ще е е вечерта. ...Лека нощ, майчетаа!

# 111
  • София
Който спи на обяд - през нощта будува  Shocked

_venera бечо ще е изненада за вас  Laughing ту момче, ту момиче, чак аз нямам търпение да разбера, за вас не знам.

Дженааа къде си, нали не правиш кросчета в парковете, нагъвайки ананас.
Я вземи и употреби мъжо три - четри пъти и раждането ти е в кърпа вързано.

Момичета хваща ме шубето - най-накрая (почвах да си мисля че съм мазохист и нещо не съм добре) ама то гадно да се шубелисваш и то да си сама. Гледам си спалнята, още не сме сложили креватчето вътре, и се чудя какво ли ме чака. Говоря за шубето от самото раждане  Blush

newsm43   newsm43   newsm43   newsm43   newsm43   newsm43   newsm43

# 112
Дженааа къде си, нали не правиш кросчета в парковете, нагъвайки ананас.
Я вземи и употреби мъжо три - четри пъти и раждането ти е в кърпа вързано.

Ей ма на... пиша от родилното... ХА  tooth ... на бабати фърчилото...  Stuck Out Tongue Winking Eye

Неска в 6 и нещо сутринта се ококорих в поетичен порив и сътворих цели 7 зЪглавия... аха аха да ги публикувам и ФорумОТ УвехнА

Та ето ги сега - забележете, че са подредени в хронологичен ред и предписвам да се използуват според "бебевалежа"
Тръгвай вече Октомврийскo бебе..., всички тебе чакат и към тебе гледат...
Октомврийски бебешоци взеха да се появяват, и напеченo във темичката наша става
Октомврийските ни мами тръгват към Родилно Отделение, за да се отчитат за прираста на Българското население
Октомврийските мами - недоспали (и криви), щом гушнат своите слънца стават истински щастливи
Тралалала ли, Октомврийски бебе-дъжд, нека да вали
Много Октомврийски слънчица вече сгряват майчини сърца
Мойта радост е голяма, през Октомври станах мама

(Имате официално позволение да модифицирате, както намерите за нужно)

Тук му е мястото да кажа: МАЦКИ, мислете заглавия, 'щот' кат' се зараждаме, нема да има кой, а темите, ще се пишат скорострелно...

Та след като останах без форум, решихме да излезем с мъжо до Манхатън и миткахме чааак до вечерта. Първоначално припках като млада кобилка, обаче на 5тата миля започнах здраво да увисвам, а на 10тата тялото ми се обезчустви от умора. Викам си - Ха, сега! Родих... но не би!
И така... тука съм още, проверки ми правят моите дружки, но новини за рапорт немам.  Crazy

# 113
 hahaha mishonka95  , и ти май не спиш а? Абе луда работа! Хем ми се спи, хем не мога.

# 114
Малииии и аз да се запиша към кукуващите тая вечер. То едни киселини едно чудо направо УЖАССС!!!! Sick Sick Sick Аlyona и аз така  като тебе хем ми се спи хем не става работата, ама след малко ще ходя пак да се мъча да стискам очите.

# 115
 Mr. Green а и аз съм тука!

wavey eat eat eat eat 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

# 116
  • някъде там
Добро утро!!
Аз ей тъй да се разпиша да не ме мислите Wink
Тук съм и съм 2 в 1,почти приключихме с ремонтите,вече е чистенето. Вчера цял ден се скапах,а колко гладих,а още колко има ooooh!.Хич не е хубаво голям апартамент,тъкмо изчистя от единия край,докато стигна до другия то пак за чистене. Crossing Arms

# 117
  • София
Добро утрооо....Simple Smile

Хайде днес една хубава новина дее.... Joy

tanini - Специално стискаме палци на теб и на двата бебока, дано всичко да мине гладко и леко. Е, за тях е хубаво, ако може и още някой ден да си останат на топличко, но те сами ще си изберат.  Party  И да не забравиш да се похвалиш на някой щърк.  Mr. Green

ushco - браво на теб, колко хубаво си записала всичко, а пък и с тези картинки.  Peace  bouquet  bouquet  bouquet

polly1234 - Страхотни са снимките, а шаферкуче е един бонбон направо.... Joy Joy Joy Чак и на мен ми се прижени... Crazy

Джиджа - На мен ми направиха запис на тоновете в кабинета на лекарката ми, която ми води ЖК, но не по ЗК, а на частно.  Аз тази ЗК я зарязах отдавна, там едва ли щяха да ми правят запис.

Jenna - Дано по-често те обхваща токова поетично вдъхновение.  smile3501 Страхотни заглавия, хайде да идва време да ги използвамееее..... Joy

# 118
Добро утро на всички и на караконджулите също  Laughing
ushco благодаря ти! Ето това наистина е ценно! на лекцията колкото и да е нагледно  все не се вижда добре освен ако не стърчиш права до лекторката!
и второ с тия презентаций които ги знаем вече на изуст - мисля че там ни отива търпението!
meggyv  ааааа кучица е страшна! Вземайте момата и не мислете  newsm62  За сладкарничката имам делово предложение - лекцийте да се преместят там!
tanini браво радвам се за бебоците!А кръста сигурно те боли просто от тежеста!
_venera до последно изненадка ще е бебчо!
Jenna аплодисменти за заглавията  smile3501 smile3501 smile3501
мисля си че всички са страхотни!Ама но що ли се дължи туй лирично отклонение? Айде стисло действай че облога си е облог и не минавай с номера че вече си имаме бебета - имаме си ама не и без секцио така че   newsm53
polly1234 страхотни снимки и ти си много красива и нежна!
А брат ти  newsm10  много е сладък и той! ми то май всичките сте хубави!

# 119
Добро утро  bowuu

Тази нощ сънувах Дженна че ражда Simple Smile
Чудно ми е защо всеки сънува другите  hahaha, има ли някоя да е сънувала себе си, че ражда?

илонитка, браво, че се оправяш с голям апартамент. Ние в началото живеехме в голям и направо в чудо се виждах. Докато подредя всички стаи, пусна прахосмукачка и забърша пода навсякъде, то направо отпуска трябваше да си взема  Crossing Arms И сега съм фен на малките жилища Simple Smile

polly1234, много искрено ти завидях за обиколката из страната. Ох, така ми се ходи и на мен  Peace

ushco, чудесно си си записала всичко и мерси, че го сподели. Страшно полезна информация!

Има много момичета, които отдавна не са се разписвали. Last name например доста отдавна не се е появявала Thinking
Казвайте си как сте, да не ви мислим.

Мен напоследък ме обзе един ентусиазъм, една радост, направо не знам какво ме прихвана  ooooh! Идва ми да пея и да танцувам... Явно ще е онзи прословут прилив на енергия преди раждане, само дето хич не ми се чисти Thinking Все на други енергични занимания ме избива, по възможност далече от чистенето  Joy
Вече планирам на какви купони ще ходя след раждането, разщото разни близки хора имат рождени дни и си мисля колко ли време след появата на бебоците ще ставаме за "хора"  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт