Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?

Luz, mirama, liolincheto, galentinass, polly1234, mimeto_iv,
Irenn, Dalia_Frina, axi
usho, mamma_mia, илонита, Fancity, gabi, Карина, МГД, valen_tina,
katalina, tanini, polly1234, Зайче Мече, MDimitrova
joly24, Nigella, Jutoo
Me_and_baby, Славка, Ивон, Маграт Чеснова, rally, elibg
АNETT, Mira_v, Neve, viodidi, svetla19, last name,
meggy, Tsveti_T, BettyV, pipi_bg, Lollipop
silverarrow, d_aleksandrova, madnez, Alyona, pra, Джиджа
mimi_mimi, Jenia`, ligla, kokи, geriing
Надя 73, Преслава, Klaudiq, enax-ta, SUSONCHO, gal4eto, mishonka95
s_vetla, _venera, Mpulle

Аз май нямам претенция за зодията на моя бебок, просто искам вече да излиза. Пък и ми остават само 20 дни. Айде отивам да се разхождам. Лек ден от мен

да видим кога ДОКИ ще ни предложи да се запознаем с него 

за темичката!Честит имен ден на Надето и Вярката-много усмивки и скоро по едно сладко бебе!
Пък и мъжо забегна на някъв зъбарски семинар още в четвъртък, та си викам-"яяяя девойко тлъста си бий камшика, вместо да ми стоиш в тая София и да мрънкаш..."
Така и направих! Като се завях на Рупите, а то и временцето едно хубавооо
Там пих вода от Самуиловия извор, че и шкембата намокрих да ми е жив и здрав юнакът, запалих свещ на гроба на Ванга и в храма "Св. Петка", разгледах къщичката на Ванга, градините с мнооого цветя, минералните извори и икона си взех за спомен. Абе красота то една природа, то една енергия кипи от самото място, а и страхотно потдържано-цветята, рай-граса, дърветата, пейчици
Мноого хубаво! И после кво, кво-то къде са рупите там и Мелник-грехота е човек да не мине да види мелнишките скали и къщичките и
И не ми трябваше още много убеждаване. В Мелник още по хубаво-ми то няма една модерна постройка-всички, ама наистина всички къщи в стар възрожденски стил, едни калдаръмени улички, едни механички. А над тях се издигат скалите като двуизмерни декори, но най хубавата част, че под тия скали и пред тия къщурки се мъдри дегустационната. Еййй каква радост за мойта пресъхнала от 9 месеца душа и за мойте пълни с жар и мечти за една чашка очи беше тая гледка....
И си викам - "да не се излагам тук пред хората, ама грехота е да си не купя една бутилчица... Е да , ама най-евтино излиза тубата от 5 литра, а аз като едно разсъдливо и пестеливо момиче няма да давам пари на вятъра я! Като ще се купува да е по-голямото..."
Чеее сега може да не пия, ама то рано или късно мъката ще свърши-бебо ще се роди, кърмата ще спре и кой ще ме утешава тогава в дъългите студени нощи?????
)