Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?

родителите ми дойдоха да ме вземат след срещата, защото ще им погостувам два дена, докато мъжа ми го няма и като казаха - хайде сега да ходим на обяд...
, но само с една салатка се разминах в пицарията, защото добре си похапнах в сладкарницата и сега отказвам поне до утре да поглеждам храна.
Минахме после и през магазините майка ми да си купи някой неща....а аз само въздишам отстрани.....
...уф, искам нови дрешки пък. 
Но не знам дали го обясних правилно, пък и си мислех, че тапата наведнъж пада...
, а аз от вчера вечерта съм с това течение кафеникова....както и да е тя жената май беше в болницата, защото каза, че две септемрийки се чудят дали да раждат...
Дано да няма вече проблеми до края на бременността! 

айде
Kаталина ,каква е тази нова система в бургаската болница
ОК Гале
Успокоихме се малко сега и другата седмица пак ще ги чуем. Обаче да ви кажа голям майтап, като ми сложиха уреда за отчитане на тоновете и малката бебка като реши че е играчка и не ще да спре да го рита и то доста силно. Та така лежахме малко повечко време, докато малката се успокои за да може апарата да направи записа 
Аз не питах болницата, какво ще трябва. За сега се ръководя по списъка публикуван тук. Аз трябва да съм по подготвена обаче, защото в друг град няма да има на кой да звънна за да ми донесе и затова ще взема повече неща. Ние си купихем вече кошарка и количка от Интернет. И двете неща ми ги доставиха и да ви кажа съм доволна. И с дрешките поприключихме.