Отговори
# 225
  • София
pra - аз вече направих поръчката, защото мъжът ми утре заминава и исках той да оправи плащането с кредитната карта днес. Обаче съм готова да помагам, ето тук - http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html има много хубаво обяснение как да се регистрира човек, също така и Гугъл преводачката върши чудеса от френски на английски.  Peace Иначе транспортните разходи не са много 5-6 евро, има и някаква такса обработка 10%, но пък ти връщат и ДДС т.е. 16% го смятах и при мен общо взето се припокриха тези суми. Така че общо взето човек си плаща само цените на дрешките.  Party

Хммм....пък аз някакво кафеникаво течение имам и цяла вечер ме боли корема.  newsm78 Чудя се дали да не се обадя утре на лекарката, но да видим какво ще е положението. Иначе коремът ме боли постоянно, имам и контракции, но те не са свързани с болка т.е. болката си е постоянно, за това си мисля, че определено няма да раждам и не е нещо страшно. Освен това мъжът ми заминава утре на тийм билдинг до събота в някакъв спа център (аз завиждам благородно  Crazy) , така че на бебка и се забранява да се ражда до тогава. Да се е раждала преди това, когато и говорих.... hahaha А по мои планове утре съм на лекцията на 9м!  Peace

# 226
1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

Нашия татко ме уплаши много снощи. Беше си наумил да ходи някъде вечерта и жалните ми молби да се прибира, че ми е лошо изобщо не го впечатлиха. Отиде си човека, без да му мигне окото.....  yahoo_49 В един момент си помислих, че ще взема да раждам, а няма кой да ме откара в болницата.

Честно да ви кажа през тия 9 месеца страшно ме разочарова. Усети, че се пазя да не се ядосвам и е станал направо нагъл. На мъж Везна въобще не може да се разчита. Само да се роди бебка и Божията ярост ще се стовари върху главата му. fight

Bbibbi, и моя термин е на 6-ти Октомври. Най-много да се засечем в Тината.

# 227
 Oha! НЕЩО МИ КАЗВА, че нашата Латино-Мишонка вече се радва на малка бебка...

Чакаме щъркелови вести  alert

Мацки, аз ще гледам да не пиша тези дни (или да пиша по-малко  Mr. Green), че нещо ми останаха на заден план задачите преди обебването, а тоя форум е ужасна краста... Да знаете, че ако тръгна за болницата ще се обадя и номер на щърк ще запиша, обезвестени няма да останете. Цунки Гунки  Hug   bouquet

# 228
Добро утро!
Хайде добре дошли на новодошлите  Hug  bouquet
Jenna дано шестото чи чувство не те лъже и скоро разбереме новина!Аз пък пожелавам на теб дребич да си тръгне до 26 нормално че майче е по-неприятно да знаеш че ей на и започва раждането!
Mira SB стискам палци всичко да е на ред ама това че лежиш по гръб има значение основно за тебе а не за бебо!То притиска тая вена и не храни твойто главе с кислород а с въглероден двуокис и затова някой жени колабират!Е аз не успях ама така ме заболя главата че другия път директно си легнах на страни като ми правеха записите!Следете тоновете че е важно  newsm10
Тонито не му забелязвай!Той човека сега се е пищисал!не хаби нервички  - той сега си търси свободата щото кво ли си вика на ум? Ще отмине ще видиш!
мчомичета целувам ви всички и знам че пропускам някой ама тръгвам за лекция - после ще ви видя пак!  Hug

# 229
 eat eat eat привет-мривет!
  ееей ма и мен голям глад..голяма работааа ме мъчи Mr. Green
намирисва ми не бебевалежжж Hug мнго скоро в темичката

# 230
  • някъде там
Ха добро утро и от мен!!!
Галка,то откога мирише,чак взе д се вмирисва WinkДано днес вече имаме попълнение Naughty

# 231
Добро утро и от мен!
Ай да видим днес дали ще се появят бебоци!
Стискам палци на всички който се запътят към родилното!  Praynig
Аз пък за себе си се моля на мноого ритници днес, че нещо много е утихнал напоследък бебо.
Айде отивам да папкам яйца белким пораснал бебчо.

# 232
добро утро и от нас   Hug
Ние сме още 2/1 но се надявам за нас да си останем още 10-15 ден така, че аз си имам работа и казах на мишката да си седи на топличко и уютно там поне до октомври. Вие се пазете и до скоро целувки на тумбачетата   love001

# 233
  • София
Здравейте,момичета.Не съм писала от два месеца, защото бях в провинцията.
Честито на всички,които са станали мами.Стискам палци и на всички, на които им предстои съвсем скоро.Аз още нищо не съм купувала-представяте ли си Blush.Ще трябва вече да се ориентирам към такова пазаруване,че то времето си лети.Да не вземе да ме изненада  baby_neutral,че тогава...

# 234
Добро утро и от мен на вън вече си е есен стискам палци на тези който вече им предстои срещата с бебчо  Толкова чаках есента а сега страх почва да ме лови сигурно е нормално нашия тати все ми повтаря гледай филосовски на нещата Който не е пил кафинце д а заповяда при нас     

# 235
Здравейте..  bouquet И ние с бебка сме 2в1 все още и вчера на консултацийката бяхме...няма да се раждаме тая седмица каза доки, странно но миналата седмица ми даваше 1-2 седмици най-много да изкарам newsm78, но както и да е...

Сега ме е налегнал друг въпрос...
За болницата трябва да си приготвя дрешки за бебата(а уж до сега само за памперси ми казваха), че направо незнам какво точно да взема. То времето си е хладно вече, така че трябва и по-дебелички дрешки да взема. Мисля, като за начало да си сложа в багажа едно по-тънко и едно по-дебело гащиризонче и 2 комплекчета ританка с блузка newsm78 ако трябва друго после ще звънкам да ми доставят. Чудя се дали трябва да взема и някоя пеленка или олекотена завивка. Виждала съм, че в болницата със такива завивки ги носят бебетата, ама дали са от там незнам... ooooh!
Някой ако има идея да казва, че може и всичките й дрехи да помъкна..

# 236
Добро утро шкембаци  Stop
ама на вън какво е гадно времето  ooooh! Стуууууддд!
ИВОНКА ти пък да не видиш нещор плагиатстваш ми течението а???  smile3503 Мнооого моля, ако се обаждаш на доки да питаш кво е, кажи след тва, че нали знаеш в ква паника съм от вчера cry newsm12 Днес сутринта пак имах, ама съвсем малко, та не знам  newsm78
 welcome на новите мами
А иначе и днес стискам палци на РАЛИ и КОКИ  newsm17 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
Айде и после казвайте как е минала лекцията

# 237
Добро утро още сме 2 в 1 обаче днес ми падна тапата, поне по обясненията писани по-напред в темата. Беше слузесто почти безцветно и около 1-2 лъжички, но контракции нямам никакви. И сега вече ще чакам контракции или да ми изтекат водите. Това е от мен за сега. Целувки на всички.

# 238
Ох, момичета, не знам какво ме прихваща. Може да е от лошото време или не знам и аз от какво, обаче тази сутрин още станах и взех да чета темата на септемврийките, да видя как се справят с бебетата. И като ме налегна един рев.... рева и не мога да спра  Cry
Като гледам какви проблеми имат с кърменето, мастити, втърдявания, температури.... в това време бебето реве неистово през два-три часа и по цели нощи... Само като си го представя и ме обхваща страшна паника.

Изнервих се и от друго. Пак ми се обажда клиента да ме пита до къде съм стигнала с работата. Ама така ужасно се вбесих  Close Аз от какви жизненоважни неща се вълнувам, той ме пита за работа, направо  #Cussing out
Проблемът е, че се очакваше да завърша проекта преди да родя, но сега изобщо не мога да се настроя на тази вълна и да мисля за работа, така че ще трябва да намеря някой друг да го свърши вместо мен. Не знам защо толкова се разстроих от това, просто не обичам да не си спазвам уговорките...

Стискам палци на Рали и Коки, дано скоро да има добри новини от тях 

# 239
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Добре дошли на новите мами!

Mirama, Добре дошла на малката Калина в къщи , много е сладка!  bouquet

Rally и Коки стискам палци, дано бързо да се оправяте и леко раждане на вас и на всички мами! Praynig

Ивон, най- добре е да те види лекар,даже и да не е нещо сериозно.

Jenia, не знам в болницата дали имат завивки, но ако си купила по-добре си вземи някоя, иначе не мисля, че ще ти трябват много дебели дрешки. Аз като бях в патологична март месец при нас беше много студено, но в родилното не беше така, даже беше много топло.

Ако има някои от Пловдив желаещ да ходи на лекцията на 9 месеца в понеделник/24.09.2007/ може да ми се обади.

Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт