Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?
Иначе транспортните разходи не са много 5-6 евро, има и някаква такса обработка 10%, но пък ти връщат и ДДС т.е. 16% го смятах и при мен общо взето се припокриха тези суми. Така че общо взето човек си плаща само цените на дрешките. 
Чудя се дали да не се обадя утре на лекарката, но да видим какво ще е положението. Иначе коремът ме боли постоянно, имам и контракции, но те не са свързани с болка т.е. болката си е постоянно, за това си мисля, че определено няма да раждам и не е нещо страшно. Освен това мъжът ми заминава утре на тийм билдинг до събота в някакъв спа център (аз завиждам благородно
) , така че на бебка и се забранява да се ражда до тогава. Да се е раждала преди това, когато и говорих....
А по мои планове утре съм на лекцията на 9м!
В един момент си помислих, че ще взема да раждам, а няма кой да ме откара в болницата. 
НЕЩО МИ КАЗВА, че нашата Латино-Мишонка вече се радва на малка бебка... 

Дано днес вече имаме попълнение

.Ще трябва вече да се ориентирам към такова пазаруване,че то времето си лети.Да не вземе да ме изненада
,че тогава... 

Мнооого моля, ако се обаждаш на доки да питаш кво е, кажи след тва, че нали знаеш в ква паника съм от вчера
Днес сутринта пак имах, ама съвсем малко, та не знам
на новите мами

Аз от какви жизненоважни неща се вълнувам, той ме пита за работа, направо