Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?

! А аз си мисля, че ще го играя героиня и няма да искам епидурална... 
Добре дошли на новите мами!
и наред. Млади майки ги оставят на самотек. И за работата не се вбесявай толкова. Вземи се успокой и сигурно ще можеш да си завършиш проекта.
И СЯ КО трябва да прекъсна сигур....ехх нищо живот и здравее ако не се оправят нещата до няколко дена в тъпия ни университе.....важно е да си родя Патканиш по живо по здраво......а някой ден ще завърша.....ама ..... и помнете всичко се връща в тоз животтт...аз ще ги оправя тях!!!!
май ша хвърчаат глави....и нямал свободни часове за прием със студенти 
сега почивка.
не искам толкоз рано
харесвам си 29.10 и искам тогава това е.

. Беше възмутена, че не ме е гледал моя гинеколог на видеозон последния път, че да ги види тия неща. Та в понеделник ме викат пак, за да чуят тоновете на бебока и ако не им харесат ще ме приемат в отделението. След Тина Киркова отидох при моя, взех си всички документи за раждането, даже минах и педиатър си записах

. На секцио отиват работите. Аз доста се опасявах от размера още преди днешния преглед, защото мъжа ми се е родил 4.500 кг. Свекито не знам как е раждала направо. Ама доколкото имам информация не й е било лесно на жената.