Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?
абе вчера ми казаха да си взема от личната НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ
туй пък ся отде го измислиха
някой да са го карали да си взема такоз чудо?
Ще сложа и другите 6 пък да видим, все пак мисля да раждам нормално и затова се притеснявам 
!
,явно ще остане изненада до края.Иначе сме доста едрички-2810гр.,застанали сме главично,имаме ясни тонове-140 и сме много буйни
.Утре трябва да отида да си взема резултатите от микробиологията и то кръвта и урината.Колкото до тестуването за аналгетици,упойки и антибиотици,моя лекар ми каза да го направя,независимо от това,че съм се нагласила да раждам нормално.Нямам абсолютно никакви признаци да ми предстои скоро раждане/досега не знам какво е това контракция/,само по-лесно се уморявам,е аз имам и много време -повече от месец до термина.Иначе дори ходих на банкет с татито и то над Асеновград,с автобус марка "Чавдар",голямо постижение,а? 
Правихме запис на тоновете - перфектни и контракции доста, даже по сила до 80 стигаха. Пък при раждане до 99 стигат, така че съм близко. 

Щото уж се чувствам здрава, ама знае ли човек....
, ма както си требе....
Оооо да-да-да! Че и ни почерпиха даже