Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?
.Аз съм от тези обаче дето вече искат да раждат , а нямам никъкви симптоми , освен леките болки в кръста от време на време!!И леки болки в корема обаче близо до ребрата, та така и нЕ разбрах дали нещо е настинка или храна или наистина ще се ражда.

Ние живеем точно до Билла.
Положинакс ми предписаха пак за 12 дни. mimi, за 3 дни са твоите-не са много. И мен ме караха да си слагам някакви за 3 дни. Мисля, че се изчистват за 1 ден после.
Поизморихме се с мишока и затова спахме чак досега 
ох и друго щях да ви питам ама аиде де мозък...
всичко ще е наред стига се притеснява 
. Виж за П...Пламен ми харесва 
уфф при
сега е спаднала ужжж.....уффф
не +15 ми +25 ша стана скоро 
ама като си лежа и почивам съм добре.
, нито грам.Моят бебок в началото на 9 тия беше 3 кг и 9.3 глава и ако не излезе скоро до края ще стане огормно бебе , незнам как ще го изкарат