Отговори
# 75
Здравейте на всички откомврийски мами!
Отдавна не съм писала , направо мина страшно много време , та едва успях да Ви изчета.Наистина сме железни октомврийските мами, та само 4 бебчета за сега....супер сте   bouquet.Аз съм от тези обаче дето вече искат да раждат , а нямам никъкви симптоми , освен леките болки в кръста от време на време!!И леки болки в корема обаче близо до ребрата, та така и нЕ разбрах дали нещо е настинка или храна  или наистина ще се ражда.
Тука гледам имам мами от Бели Брези и Хиподрума, и аз съм към тях , живея близо до ресторант Ниагара, така че живот и здраве , може като се родят бебоците и пораснат малко да се разхождаме заедно.!
Искам да ви питам нещо.Лекарят ми каза профилактично да си сложа три свещички Гино Дактарин , снощи си сложих една,въпреки 4е микробиологията ми е чиста.Опасявам се оба4е ,че бебето ще тръгне да се ражда и незнам за колко време ще се изчисти влгалището от лекарството.Все пак не ми остава много и много ме е страх да не му повлияе лекарството ако тръгне да излиза тия дни.
Някой да знае нещо по въпроса ?!??!?дали другите две таблетки да ги пропусна ..??? Thinking Thinking

# 76
Здравейте с днешна дата Simple Smile
Аз съм тази мама от Хиподрума Hug Ние живеем точно до Билла.
За свещичките незнам, но и аз имам подобно притеснение, защото на мен микробиологията не ми е добре и съм на Полижинакс. Само че трябва да го слагам 12 дни Thinking Малко много ми се видя, но се надявам всичко да е наред и да се оправят нещата до раждането. А на теб защо са ти ги изписали те

# 77
Нещо ми става с клавиатурата та продължавам Embarassed Защо са ти ги изписали свещичките, какво ти казаха?

# 78
vanyatr, много ти благодаря за размерите  Hug Имам спомен от снощи, че едно от бодитата беше 41см и беше май най-малкото, но днес пак ще видя. А ританките от чатала ли ги мери или от горе... Embarassed Дано да не ти се е сторил глупав въпроса ми, но наистина не съм наясно с размери и никога не съм била

minana, mimi123 и на мен ми предписаха глобулки да си слагам, но не бях се замисляла досега дали ще е проблем при раждане  newsm78 Положинакс ми предписаха пак за 12 дни. mimi, за 3 дни са твоите-не са много. И мен ме караха да си слагам някакви за 3 дни. Мисля, че се изчистват за 1 ден после. newsm78

# 79
Ми защото имам бяло течение, но микробиологията ми излезе чиста-нямам гъби уж.Доктора ми каза за всеки случай.Ама накрая да не стане по-лошо ме притеснява .Ти  имаш още доста време до края , аз имам само 15 дни и незнам колко дни ще ми трябват да се изчистя от лекарството!

# 80
Ха здравейте и от мен,
първо да ви благодаря за страхотните пожелания  вчера и да поздравя на патерица другите празнуващи на вчерашния ден и да им пожелая скоро да се радват на най- здравите и послушни мъници.
 На нас снощи ни бяха на гости мамите и татковците, за пръв път официално от как се нанесохме в новата къща, та цял дан се преправях да готвя, че и едни пердета ших, абе все едно не са ни виждали хората кочинката smile3532 Поизморихме се с мишока и затова спахме чак досега smile3507
Джиджа и вие ли на вашта мишка и казвате Картофчо, нашата беба я наричаме така от как беше голяма колкото картофче и така си остана, дано само като порасне не разбере горкото Simple Smile.
 Ние относно имената сме си избрали да е Марина с учудващо единодушие с мъжо, и двете ни майки са с М, единствената ми братовчетка с която се обожаваме е Миряна, а кума ни е Марин, така че ще зарадваме доста хора ако кръстим беба така, пък и името ни харесва доста. Обаче проблемът е че трима доктори казват че май е момиче , никой не го казва със сигурност, и сека взех да се замислям да не излезе момче и да ни свари неподготвени с името. Ако някой се сеща за хубави  мъжки имена с П ще съм много благодарна, защото мочт мозък е блокирал тотално. Мъж ми иска да е Павел ама на мен май мноо не ми допада.
galentinass кво ви правят в тоя университет бе мила, голяма мъка, ама аиде то му се вижда краят.
 smile3506 ох и друго щях да ви питам ама аиде де мозък...

Хайде целувки по томбачетата и до скоро,  Laughing

# 81
Ми да , ама аз се чудя дали  да ги слагам тия двечките , че с тия болки в кръста  ooooh!

# 82
вярка МАРИНА е много хубаво име..ми ко ако се роди Марина с пишкаа ще е МАРИН Mr. Green
ДЖИДЖА ти нали си секцио? newsm78 и да имаш гъбички не е проблем..проблем са когато раждаш вагинално Peace всичко ще е наред стига се притеснява Hug

# 83
mimi123, ако толкова се притесняваш, питай лекарката си. Аз бих ги взела. На фона на нашите 12 са направо приказка  Joy

viarkata, мъж ми започна да му вика така на бебо, незнам от къде му дойде на ум, но на мен ми хареса. Пък и името дето сме му избрали е с К, тъй че... Simple Smile Хаха, пък и нищо чудно да му вика така щото корема ми прилича на картоф  Joy
Марина е хубаво име. И аз гласувам за Марин ако е мъжко Wink. Виж за П...Пламен ми харесва Simple Smile

# 84
Привет и от мен! Абе mimi123 и аз съм така с кръста и корема, ама си мисля че ни наболява, защото бебчовците натежават и затова, а и като не се знае кога ще излязат... наистина да се чудиш какво да правиш. И аз съм на Полижинакс профилактично заради течението, но ми каза док през ден - 6 бр.са значи за 12 дни. Та си мисля че щом ги изписват са безвредни за бебето, пък и докато излезе то толкова други течности и какво ли не ще изтече, че едва ли ще остане нещо.  Mr. Green Абе аз смятам да си ги слагам така или иначе щом са ми изписани пък и знам ли. Но и да не ги слагате не мисля че е фатално.

# 85
Здравейте мамчета тумбаланчета !!!   bouquet

И аз като вас почнах да се притеснявам , че имам силно течение и утре ми излизат резултатите от микробиологията и ако се окаже , че и аз си отглеждам гъби...  smile3512

Вярката и на мен с П Пламен ми харесва !

Ние с татенцето снощи ходихме на разходка и като ме заболя корема ( ама не много силно ) , че и вечерта не спря и си помислих, че ако се засили и ще раждам но уви. Както съм си чакала и съм заспала...  Tired

Гале какво стана със Коки може ли да и се отиде на свиждане ....

А между другото и Мама миа не се е обаждала скоро...

# 86
 #Crazy уфф при КОКИ непускат...ако не е на системи може да слезе, излезее ама..незнам кога е на системи кога не....аз иначе и пращам поздрави и прегръдки от вас, на 1 ва страничка и е номер ана мобилния..който желае може да и пусне 1 есемес да я укуражии малко Hug бремени пък съвсем тя каза, че не пускат там....явно зарад стерилната обстановка ли за какео незнам....ако каже, че  можее някак да се вмъкнем при нея веднаг аще ви кажа....вчера имала 39 температура Sick сега е спаднала ужжж.....уффф Praynig Praynig Praynig дано се оправя по бързо...чакат я да влезе в 36 г.с

лелел голяма ламя съм станала току що прегреших с 1 шоколад Blush не +15 ми +25 ша стана скоро Joy

# 87
Джиджа, Каталина аз незнам как сте вие с тоя Полижинакс, но аз сложих вече 6 глобули и за сега не виждам подобрение Thinking Ще сложа и другите 6 пък да видим, все пак мисля да раждам нормално и затова се притеснявам Sick

# 88
Добър ден  Sunglasses

Наде, много ти е готин аватара  Joy   bouquet

Така смятах да си поспя до 100 часа, ама не! Сутринта док. ми се обади, че забравила да ми каже, да си направя тест за алергии към упойките и да отивам веднага  Shocked И аз к'во да правя - хукнах.
Чак сега се прибирам, голямо  висене, голяма навалица, ужас.  Е, имам някакви реакции към някои медикаменти, които е добре да се избегнат в случай на нужда.

Не успях да отида на лекцията, а ми се щеше да се видя с другите мамушки - веселушки   Hug  Но много се изморих, а и се чувствам доста дискомфортно.

Иначе и на мен вчера като ми каза док 4 см и ми се изправи косата, щото майка ми също ми е разказвала, че на 3 см е влязла да ражда, та си помислих, че трябва да ходя към болницата. Обаче ДОки обясни, че щом няма активна родилна дейност /т.е. контракцийките/ мога да си откарам така доста време.  Е, чувствам една тъпа болка в кръста и доста тежест в корема, също ходенето на дълги разстояния не ми се отдава много-много и имам чувството че беб ще изпадне hahaha  ама като си лежа и почивам съм добре.

Чакам с  нетърпение снимков материал от срещичката  Mr. Green

Поли, дано вече си съвсем здрава!

# 89
На тези които вече имат разкритие вече мога да има кажа , че ще родят доста по-лесно.Поне така ми каза моят лекар.Мен ме гледа за разкритие и нищоооо #Cussing out, нито грам.Моят бебок в началото на 9 тия беше 3 кг и 9.3 глава и ако не излезе скоро до края ще стане огормно бебе , незнам как ще го изкарат  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт