Отговори
# 60
Аз да се похваля, че вече малко ми се е смъкнал корема!!! Hug

А пък аз да се похваля, че моят е намалял  newsm78

Сега рекох да се разходя до кварталната бакалия (за сирене и мляко) и зарзаватчийница (за лук) и само дето не подтичвах по тротоара, имам чувството, че можех спокойно да се задвижа в лек крос. Да не би това да онзи "прилив на енергия" при който някои мадами се разчистват.

Или просто се наспах два дни под ред до 12:30 наобяд и се съживих малко  newsm78

# 61
  • София
Jenna повече ми прилича на добре отпочинала бременна, а не разчистила се тумбалана. Как намалял  newsm78 или бебо се е смъкнал. Представих си те в лек крос  hahaha  hahaha

Bulechka_TS охххх искам и моя да се смъкне, за да се наспя като хората, а не да ставам да драйфам.  Sick  Sick

# 62
май само аз съм караконджул тази нощ   devil и явно ще съм на пост още дълго време  smile3540   newsm66не мога да заспя, пробвах с  1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep обаче не става и не става  dontknow ей така ще си стоя тук  smile3556 и ще се пробвам да изгледам някой филм, та дано ми се приспи, а вие си спинкайте  newsm10

# 63
Айде и аз на отчет.Малко късно,но следобед бях умряла за сън,само ви прочетох на бързо и се пльоснах на леглото,та после ходихме на пазар,да заредя хладилника и шкафовете,че тез дни може и да раждам.Аз пък съм с 1 см разкритие,докторката каза,всеки момент вече чакай.И до понеделник дето идва ако не съм родила,направо да отивам с чантата на консултация.Беба вече тежи към 3200 гр.по ехограф.Напълно била узряла и готова за раждане,даже докторката ми вика,ако искаш да те мятам още днес да раждаш,аз  Shockedа не. ще чакам мама да дойде.Та така.Значи тук сега е напрегнато положението ,съвсем скоро ще има бебевалеж май,но това и е целта на задачата. ще си запиша няколко номера на щъркелчета,да видим смс а дали ще пристигне като родя,да сте хаберлиййки.
Нигелла,малко множко ми се струва твоето разкритие и това ,че са те пуснали да си ходиш .Аз отидох да раждам на толкова и със спукани води и до 2 часа след приемането родих.Да няма някоя грешка?
Рали и на мен ми се струва емоционално кръвното ти.да не си се притеснила заради тоновете на бебето,но не се тревожи сега, щом са ти изписали лекарства пий ги,ще мине.И аз мойто вече взех да го меря всяка вечер,че килата много станаха.
Моя корем така е слязъл,че чак мъжа ми забеляза,каза,че познал по циците.Преди ми били легнали на корема,а сега има разстояние. Shocked Laughing
Джиджа тези дрешки нямат ли етикети да пише на тях какви размери са?По принцип пише или месеците или см.
За памперсите и аз съм взела за болницата от 2 до 5 кг,а за в къщи от 3 до 6 кг.
Меги направо трябва вече памперс да си сложа ,щях да се напикая от смях с тези твойте белези за разпознаване.
Абе мамета мен голям сън ме гони последно време,вие как сте?Айде отивам да правя вечерята ,че имам двама тука дето само обикалят около мен и питат какво ще ядем.Лека и приятна вечер. Hug

# 64
Здравейте значи!

Ей сломихте ме да пиша и аз накрая. Хайде да се отчета сега. Ние с Николката (Никол ни е името  Flutter) имаме киселини отпреди един месец. Беше мнооого страшно, кризи и повръщане само на киселинна течност. Ходихме на преглед, предписаха ни едни хапченца, но не помагаха. Опитахме повечето български. Накрая мъжо донесе хап РЕНИ от Англия и да ви кажа и до сега само това ме спасява. Може да се взимат до 16 на ден и са приятни като бонбонки (плодови и ментови). Препоръчвам ги горещо ако има как да си ги набавите. 

Никол е в изходна поза отпреди месец мисля. Вече сме 2600 гр. и въпреки това сме много активни  newsm32. Безболезнени контракции не сме имали никога. Нашите са много и винаги с болка, пронизваща моментна понякога или по-дълготрайна. Много разнообразни са и не виждам как ще мога да ги засека. Болките доло в кръста също не са ни отскоро, но костите спейки настрани започнаха скоро да ни болят и имаме проблеми с позата за спане. Никоя не ни устройва. Да ви питам на някой случва ли се, когато легне настрани бебето да започне да блъска и шава на страната притисната от леглото? Не мога да разбера далин се бунтува от това или си играе.  #Crazy newsm78

Да ви попитам още нещо. Всички ли сте взели решение как ще раждате? Аз ли имам само проблем с избора? Дотам стигам, че чак ми се завива свят да мисля по въпроса #Shocked Искам някой да ме  #Sniper Не се понасям с тази нерешителност. То бива, бива, но моето е направо  smile3512 bash

# 65
Добро утроооооооо   bouquet
От 3:30ч съм на крака, че и телевизия гледах чак  Whistling
Няма да мога да дойда на лекцията днес, въпреки че много ми се искаше. Ще идват да ни "пускат" официално ток в новата сграда и трябва да съм там да отключа.  Като знам какъв е "сериозен" нашия строител сигурно 3-4 пъти ще ни връзва тенекия преди да доведе тези от НЕК, но все пак трябва да отида ... стават и чудеса  Joy
Мама ми идва на гости за няколко дена и съм много щастлива  Hug Сега само душа какво готвят съседите и си правя списък наум на манджите, които ще си поръчам от мама  Mr. Green И мъжо доволен щот нейното готвене мно`о го харесва.
Няколко дена сигурно няма да влизам във форума, но да знаете че сме си 2 в 1. Ще стискам кълки поне до 9 Окт., когато съм на предродилна консултация.
Цунки и приятно изкарване на лекцията   bouquet

# 66
        Добро утро и от мен.Днес се ококорих рано,но кучето не ме остави да спя цяла нощ.От снощи решихме да го отучваме да спи при нас и то милото цяла нощ не спря да лае от жал,но какво да се прави нали искаме да го отделим преди да се е родил бебо.Та затова почваме от сега па дано стане докато родя,защото не ми се ще да си имам в къщата ревчшто бебе и скимтяшто куче.
      А сега да ви се оплачя свекито е командировка до 22 октомври и ще си идва само събота и неделя,ако не вали та сега съм си сама.Мъжо е по цял ден на работа и аз малко се притеснявам,защото раждането наближава и мен ме е страх че като доиде момента ще съм сама у дома.А на него ще му отнеме между 20-30мин. да си доиде.А той иска да ме кара в болницата лично та незнам.
    Да ви питам за име на бебо мислим да е Мирослав какво ще кажете харесва ли ви?
    Относно памперсите и аз мисля да взема 3-6кг,че тя доки каза че до раждането ще сме над 3кг.
  Хайде за сега чао,но ще съм тук и ще ви наглеждам.Много целувки на тумбаците.

# 67
Днес ми "мирише" на бебе(та)...  Thinking

Ивонка, Нигелла, Мишонка стига сте ни "плашили", че ще раждате  newsm53, време е за действия, че ми омръзна с надежда да надзъртам и никакъв екшън  Crossing Arms

Хриси, Мирослав е много хубаво име  newsm10

моите пампи са от 4-6кг, но ми казаха, че май ще са големи, та ще купуваме по-малки.

Меги, кога се завръща вашият татко? 

Джиджа, не се притеснявай за големи дрешки, а за малки. Аз съм заделила за болницата, ама две комплектчета, в случай, че първият ми избор се окажат твърде малки.

# 68
Здравейте Simple Smile
В петък си взех изследванията и малко съм разочарована имала съм някакви гъбички а нямам никакви оплаквания и доки ще ги види днес и ще видим какво ще правим , казаха ми , че било нормално това се дължало на бременността , а другите ми изследвания са супер , вече ходя и на запис , днес ще ми бъде втория
чао за сега и  ::ustni:: на малките бебета Simple Smile

# 69
Добро утро момичета  Hug
Нова тема сте започнали и вече 4стр сте изписали браво личи си че вече повечето са си вкъщи  newsm03 . Надявам се сте добре аз нямам никакво време днес по случайност до обяд ще съм си у нас но другата седмица като ми е по спокоино ще ви изчета. Пазете се и до скоро   love001

# 70

Днес ще ходя на ЖК. Всъщност доки каза , че всяка седмица вече трябва да ходя. Ако не родя по тези пътища.... Rolling Eyes Wink Амиии ако нямам оплаквания незнам дали чак толкова ще се престаравам...
Като се върна ще се отчета ако има нещо интересно.
Това енабързо -после паааак Grinning

# 71
Здравейте и от мен майчета,реших и аз да се включа в новата тема и да си взема поука от забележката ви че само четем,а не пишем Simple SmileВиждам че повечето са в голяно очакване   Simple Smileна важното събитие и малко ви завиждам,защото аз вчера бях на консултация и малката още не е пораснала достатъчно-само около 2500 е а терминът ми 10.10.Докторът ми каза,че малко е мъничка,но аз не му вярвам особено,защото ме гледаше на видеозон от памтивека и то в Токуда noБях за първи път там на предродилна консултация при д-р Димитров,който ми мрънкаше това онова и чакаше аз да го подсещам за нещата,които трябва да ми каже SadТа като цяло малко съм разочарована,но ще стискам зъби,докато родя.Иначе се чувствам добре,с изключение на киселините,които получавам от време навреме.Не можах да се запиша вчера за лекцията,но вие ше разказвате по-късно.Е това е засега,по-късно ще се включа отново Simple Smile

# 72
 Party привет-мривет..ей най-после ми свършиха лекцииите... Mr. Green 1 изпит/с оназ тухла 1104 стр, и тежаща 2 кг/ го турнаха чак 24 НОЕМВРИ Whistling ша си умра от кеф...и другата седмица ко се навият да ме изпитат на по малката тухла/другия изпит/ и съм готова за държавните на пролет #Crazy

при мен нищо ново иначе,само дето все повече започва да ме понаболява междукрачието...и при мен с епочви това "ПУКАНЕ" на костите Thinking нещо май са ми слаби мускулите на корема..усещам едно такова придърпване като съм права...оооо дано да  устискам до 19 ти октомври Mr. Green чес тоз термин 2 октомви ми взеха акъла Sick
 айде за ся туй от мен..и аз кат ДЖЕНЧЕТО  само с еозъртам да видя някое бебе, че се е родило ама цъъъъъ Mr. Green

# 73
Дубрютру и от мен Hug

Наспах се едно хубаво, закусих още по хубаво и сега цял ден ще седя  Laughing Снощи се стреснахме, защото започнах да имам болки доста на често и корема ми доста твърд. Даже през нощта беше твърд, та се събуждах, но...НЯМА ДА Е ДНЕЕЕЕС  Mr. Green Пак му говорихме вчера на Картофчо да изчака, мисля, че засега ни слушка Simple Smile

hrisigyurova, и аз съм сама по цял ден, спокойно Simple Smile Но ме успокоиха, че толкова бързо не ставало раждането, та имало време таткото да те закара лично  Wink Ох, а за кученцето...дано да успеете да го отучите. Малко време остава, да не омекнете. Ние с нашия сладун Маринчо Heart Eyes (котарака ни) от поне 1-2 месеца се каним да го даваме при едни приятели за в началото ама все от жал не щем, щото адски много си го обичаме, пък и като идва време да го даваме животното и все му става нещо, та по лекари го водим...
А името Мирослав е хубаво. Щом ви харесва така го кръстете Simple Smile

Jenna, май спрях да се притеснявам Simple Smile Ще му вземем само 1 боди, че за изписването да му е тамън. Пък останалите ще ги пробвам направо на бебо. Ох, горкото  Joy

galentinass, за мускулите на корема и аз съм така от 7ми месец насам. Просто като изляза и сядам да си почивам на всеки 5-10мин и това е единственото решение  Peace

mishonka95, нямат етикети, явно за да не дразнят бебето. Тези, които имат...един и същ номер на 2 фирми са с различна големина. Абе шантава работа. Единственото, което ми харесва от цялата работа е, че ще мога да си ги избера поне аз, а не майка ми е свеки!  #Cussing out

В този ред на мисли...чакам с нетърпение да видя какво ще прати свеки, но от сега гълтам Дупегити и се зареждам с търпение. Мале, дано мъж ми не види кво пиша, че...ше ме разведе  Sad Joy Joy Joy

ААААААААА, сега ще снимам малко дрешки, че ми се е паднало преди да ги изпера  Mr. Green

# 74
ДЖИДЖА бодито от вратлето до дупето-34 см,а за ританките дължината на крачето-19 см.мерих от комплекта за изписване така че мисля че това е най- малкото.  Hands Thumbsup
 Аз днес бях на тонове,още не съм родила,въпреки че доки още миналата седмица каза че ще родя всеки момент.Водите са ми намалели,плацентата е зряла ама беборана не иска да излиза.А и аз се моля да изчака за везни Praynig

Общи условия

Активация на акаунт