Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
Какви са разликите между грип и синузит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам грип или синузит?
Симптомите на грипа и синузита могат да бъдат сходни, но имат различни причини. Грипът обикновено причинява висока температура, мускулни болки и умора, докато синузитът може да причини болка около очите, затруднено дишане през носа и главоболие. Ако имате някакви въпроси относно симптомите, важно е да се консултирате с лекар.
-
Какви документи са необходими за раждането и деня на раждането?
За раждането може да се изисква различни документи, включително кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B), както и лични документи. Важно е да се консултират с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи. Изискванията за документи за деня на раждането могат да варират в зависимост от болницата. Обикновено се изисква кардиограма, резултати от изследвания (като кръвна група, СПИН, сифил и хепатит B) и лични документи. Важно е да се консултирате с болницата, където планирате да родите, за да получите точна информация за необходимите документи.
-
Какви са разликите между грип и синузит?
-
Има ли някой от вас, който живее в района на Хиподрума и може да препоръча добър педиатър?
-
В коя част на корема се намира вашето бебе - от лявата или дясната страна?
Тука за последните 3 дни съм будна сигурно по 5-6 часа на ден 
Стискам палци за ТИна Киркова, дано си в готина стая със свестни мацки, и да не ти липсва нищо. Пък там лекарите си знаят работата
Всичко ще е наред, ще видиш, и това ще отмине
Имаш талант, я ми напиши един текст за песен на комерсиална тематика
Освен ако не е изтекло и още без да разбера, Освен това от предишния ден пък имах ръждиво зацапване още от прегледа за разкритие, ама незнам сега това в следствие на прегледа ли е, или тапата си пада
Аман от клюкарки и несъобразителни хора.

. Предпочитам главно да спя и да не мисля за нищо. Това и правя. Малко остава, докато всичко се промени тотално... Иначе, имам си безболезнени контракции, бебето си се разтяга и си прави там разни упражнения
в корема ми. Иначе нямам никакви симптоми, а то и не трябва да имам, защото първо, че е решено вече, че ще раждам секцио другата седмица и второ, както вече съм ви писала, бебето расте мъничко и сега ям като култорист - месо, яйца, кашкавал, че и протеин на всичкото отгоре. Не стига това, ами от месец и нещо не съм качила никакви килограми, докато преди се радвах, че не качвам много, сега вече взех да се притеснявам. Въпреки, че като гледам , корема ми расте... Абе глупости, хайде чао! Стискам палци на Рали
.И мене ме викат през две седмици на ЖК,а като чета повече от вас ходят всяка седмица,правят ви изследвания всеки път и се чудя не трябва ли навсякъде да е еднакво 
Mirama, сега сигурно си най-щастливата мама със златцето в къщи 
На вас като ви дадат документите, къде се преглеждате до термина
Не е честно как на бременна жена, която е изнервена ще вземат да спрат нет-ааа......
Ако не се бие ваксина не, че е невъзможно да имаш други деца, но при следваща бременност може да се получат сериозни проблеми.
, и с това кг от цялата бременност си остават 7
А мъж ми и той се разболява нещо...Възможно ли е това?!