Отговори
# 150
Добре дошла на Мирама, друго си е да си вече вкъщи.
Калина е истинско ангелче, я каква е бузанка вече.

# 151
  • някъде там
Рали,стискаме силно палци,дано всичко мине безпроблемно и скоро да гушкаш здравото и красиво братче на Мартин newsm51 newsm51 newsm51
Мирама,добре дошла при нас,чакаме да разказваш как е сладката Калина. Wink

# 152
Вярка, на мен ми пускат изследвания всеки месец - ПКК и Урина. Касата ги плаща, на мен ми вземат такса 2 лв в лабораторията за манипулациите само. Последното изследване беше в 37-ма седмица и повече няма да има.

Всеки триместър ме изследваха и за антитела, но не откриха нищо.

За анален секрет съм чувала, че вземат, но на моя доктор не ми назначи. Няма и да го питам. Stop

# 153
Ето ме и мене, тука съм си, само дето съм умряла за сън, а преди малко станах  Shocked К'во става вече незнам  #Crazy Тука за последните 3 дни съм будна сигурно по 5-6 часа на ден  Joy
Рали, немога да повярвам тази патка как тъпо се е държала с тебе, баси олигофренката братче, никакъв такт нямат някои хора!!!!!  #2gunfire  Стискам палци за ТИна Киркова, дано си в готина стая със свестни мацки, и да не ти липсва нищо. Пък там лекарите си знаят работата Simple Smile Всичко ще е наред, ще видиш, и това ще отмине  Hug Hug Hug
Поли, какво стана, звънна ли на док??
Джена, просто супер си се сетила за заглавията и всичките са готини   bouquet Имаш талант, я ми напиши един текст за песен на комерсиална тематика  Mr. Green
Мирама, друго си е в къщи,а ? Simple Smile
Ушо мерси за материала, много полезно ми се видя !    bouquet
Карина, аз пък сънувах тебе, че си родила много красиво бебе - момче, и сте някъде сред природата, птички пеят и е топло, а ти го завиваш с косата си, която беше разкошна - лъскава, дълга до под кръста и черна.  Изглеждаше си съвсем все едно не си била бременна  Hug  После прочетох, че се чудиш кога си щяла да си за пред хора - е , ако се съди по съня ми - до 2-3 седмици след като родиш  Wink

Я аз да питам тази тапа дето трябва да изтече какво количество е?
Че вчера нещо слузесто и бледо розово засекох на няколко пъти, ама общо се събира около 1 лъжичка може би  newsm78 Освен ако не е изтекло и още без да разбера, Освен това от предишния ден пък имах ръждиво зацапване още от прегледа за разкритие, ама незнам сега това в следствие на прегледа ли е, или тапата си пада  newsm78

# 154
Ей ме на и мене,добро утро на всички.Аз съм будна от 4 сутринта ,защото имах страхотни болки в кръста ,почнаха ме от снощи рано,ама бяха утихнали та сутринта пак.Сега са утихнали да видим по късно до къде  ще ме доведат,че с баткото така почнах .Ама тогава бях вече без тапа като ме метнаха.Ако ще раждам да е днес,че утре и вдругиден мъжо ще е зает следобедите.
Рали вярно високо туй кръвно,стискам и аз палци да мине всичко бързо и лесно.
Ама туй простотията на човека край няма бе,таз позната да я хванеш и да изметеш с нея улиците.
Аз не мога да разбера,как хората не се съобразяват ,че си бременна и да си сепстяват мнения или лоши преживявания .Много ме е яд,жената дето идва да ми чисти ,вчера почна да ми разправя случаи как отвличали бременни жени ,за да им продават бебетата на семейства които не могат да имат и как на една и паднало бебето от  шока,и т.н.Скастрих я,викам,не ме интерисува и не на място го казваш.А и аз и бях сърдита ,детето ми така падна заради нея,от клюки да ми говори не беше изплакнала добре пода и детето мина и се подхлъзна,а аз как се изплаших,имах чувството ,че  ще родя после,беба така се разшава и едни контракции.Сега детето го боли кръста заради нея.Само дето не я цапнах с нещо. #Cussing outАман от клюкарки и несъобразителни хора.
Поли,ако течението това кафеникавото дето казваш е и слузесто най вероятно е тапата.За усиленото ваг.течение е нормално към края на бременноста се увеличава.Но най добре както винаги е да се обадиш на лекаря си и да се консултираш .
Анет,сигурно си много  щастлива вече.Майка ти сигурно пристигна нали?И аз чакам моята вдругиден,нямам търпение вече.Не съм я виждала от повече от 1 година.
Иленката,добре дошла и леко довършване на бременноста с нас и леко раждане.
Отивам малко да пооправя къщата,че продължава тоз кръст да ме боли,та ако се наложи да бягам в клиниката да е оправено поне.По късно пак ще намина ако съм тука де.Стискайте палци .Пазете се. Hug

# 155
Здравейте и от нас   bouquet  bouquet  bouquet за сега все още сме 2 в 1  newsm03
Rally и ние ти стискаме палци мила, дано всичко мине нормално и безпроблемно и да си гушнеш красив и здрав бебок  smile3525 newsm10

Nigella  за тапата съм чела,че като количество е около 1-2 лъжички

Viarkata на мен на 6-ти септември ми взеха преди прегледа вагинален и анален секрет, а миналата седмица кръвни изследвания и урина
Mirama добре дошла   bouquet най-после сте си удома с малката принцеска Калина, да ти е жива и здрава, голяма сладурана е   love001
Mishonka95 ако и ти се зпътиш днес към клиниката да раждаш, стискам палци и на теб  thumbsup всичко да мине бързо и безпроблемно   love001

# 156
Здравейте и от мен. И аз да се разпиша. Нещо и мен ме е хванала депресията и някаква непреминаваща тревожност, необяснима smile3514. Предпочитам главно да спя и да не мисля за нищо. Това и правя. Малко остава, докато всичко се промени тотално... Иначе, имам си безболезнени контракции, бебето си се разтяга и си прави там разни упражнения newsm68 в корема ми. Иначе нямам никакви симптоми, а то и не трябва да имам, защото първо, че е решено вече, че ще раждам секцио другата седмица и второ, както вече съм ви писала, бебето расте мъничко и сега ям като култорист - месо, яйца, кашкавал, че и протеин на всичкото отгоре. Не стига това, ами от месец и нещо не съм качила никакви килограми, докато преди се радвах, че не качвам много, сега вече взех да се притеснявам. Въпреки, че като гледам , корема ми расте... Абе глупости, хайде чао! Стискам палци на Рали newsm10. Действително , високото кръвно не е шега работа. А тя вече е в достатъчно голяма седмица за раждане.

# 157
Хей тулумбички,здравейте!Чета ви колко много сте изписали за един ден.И като гледам почваме да падаме като круши.Знам че не остана  време,обаче като чета за Рали,хем ми става мъчно,хем радостно.Мъчно ми е че скоро форума ще се изпразни и радостно,че ще гушнем нашите бебочета.

# 158
Здравейте от мен отново,аз успях да дремна пак два часа,че на мен ми е паднало кръвното за разлика от други вас.
Rally,и аз ти стискам палци всичко да е наред и кръвното да ти влезе в релси Praynig.И мене ме викат през две седмици на ЖК,а като чета повече от вас ходят всяка седмица,правят ви изследвания всеки път и се чудя не трябва ли навсякъде да е еднакво
 Thinking
Аз все още нямам никакви симптоми за раждане,но сигурно ми е рано спрямо вас,освен че отвреме на време имам подготвителни контракции,които били нормални.Но ми прави впечатление че почти всички ще раждате секцио и се питам дали така искате или е по показание-просто ми е интересно?

# 159
Мирама добре дошли с Калина при нас! Hug
Много е порастнала душицата! Е сега ще си се гушкате редовно с нея!
Рали стискам палци всичко ще е ОК! Само ти и бебо да сте добре!
ilenkata добре дошла при нас! Hug

# 160
Здравейте и от мен!
Стискам палци на rally Praynig, май е по-добре да те наблюдават в болницата, отколкото да се тормозиш и да срещаш идиоти по улиците. #2gunfire
Добре дошла в къщи на Калина, много ми е сладичка. Heart Eyes Mirama, сега сигурно си най-щастливата мама със златцето в къщи newsm68
На мен днес ми дадоха документите и ме посъветваха да си ги нося навсякъде, да не би да взема да се разраждам, сигурна съм обаче, че ще съм от последните октомврийки. smile3521
Трябва да ходя обаче още веднъж да ми пуснат още една кръв на 1.10, само че сега се чудя няма ли да ме гледат до раждането, все пак има цял месец.  SickНа вас като ви дадат документите, къде се преглеждате до термина smile3506

# 161
На мен също ми дадоха миналия път документите,но ще продължават да ме викат на консултация в поликлиниката докато не родя.Затова би трябвало и теб Minana да продължат да те следят в ЖК.Освен това непосредствено ме викат и в б-цата Токуда,за да ме наблюдават

# 162
  • София
Аз цял ден нямам интернет и бях много ядосана... Crossing Arms Не е честно как на бременна жена, която е изнервена ще вземат да спрат нет-ааа......

Поли - я, отиди по-добре да те погледнат....това с кафеникаво зацапване хич не е хубаво.... newsm78

Рали - мислех да напиша някой неща за онази луда, която ти е наговорила тези глупости  #Cussing out , но изглежда няма да можеш да ги прочетеш. Поне ти изпращаме много положителна енергия и стискаме палци всичко с теб и бебо да е наред!  Praynig Hug

Тонито - по принцип се процедира така при Rh-  - излседват се антителата по време на бременността. Ако случайно са положителни се бие ваксина. Ако има някаква манипулация по време на бременността, при която има възможност да се сместят кръвта на майката и бебето като амниоцентеза например - пак се бие ваксина. В противен случай, ако всичко е наред след раждане се изследва кръвната група на бебето и, ако то е с RH+ тогава е наложително да се бие ваксина на майката! Но това зависи единсвено и само от резус факторът на детето, а не от пола или нещо друго!  ooooh! Ако не се бие ваксина не, че е невъзможно да имаш други деца, но при следваща бременност може да се получат сериозни проблеми.

Mirama - Много се радвам за вас! Друго си е вече в къщи, нали?  Wink Бързо приспособяване на двете ви пожелавам!  newsm51

# 163
Здравейте и от нас момичета  Hug Hug Hug

Ех Ралии....много притеснително това с кръвното...В крайна сметка добре, че Щерева се прибра та поне ще си спокойна, когато и тя е край теб /ако се наложи де  Praynig/ Във всички случаи много, ама много ще ти стискам палци  Hug!!!

Аз днес също ходих в Тина Киркова за мерене на тоновете и на ехограф - всичко е в норма, бебко е добре, казаха 3 200 - 3 300 /мамин манекен  Hug/, моят страх и паника за предстоящото събитие също си расте в норма  hahaha Joy и така....

Момичета аз утре съм на линия за лекцията на 9 месеца - ще бъде интересна. Предполагам и групичата от вторник също  Hug,  а надявам се, че и покрилите се във вторник мами ще разбулят мистерията около себе си и ще се присъединят към най-шумните и весели бъдещи мами  Peace Hug

Е отчетох ви се, сега отивам да сготвя набързо на нашият татко и да повдигна малко лапички, щото много се подуват вече... ooooh! ooooh!

Джена браво за заглавията супер са, браво и за това, че така геройски се държиш, като ти чета постовете и ми идват сили направо, ще ми се да се чувствам като теб  Hug

Мирама честито за изписването!!! Да сте живи и здрави и много да се слушкате от тук нататък  Hug Hug

# 164
Rally, успех и всичко да се развие най-добре за вас с бебето! Peace Но предполагам, че ще си родиш и тогава ще те изпишат.

Мирама, ха добре сте си дошли Simple Smile Най-накрая на малката Калина ще се нарадва и татко й и ще си тримата Simple Smile

ilenkata, добре дошла, тъкмо за най-напрегнатите и важни моменти  Peace

Аз да разказвам какво стана при док. Повече няма да се видим с нея, тъй каза newsm78. Даде ми най-накрая направлението, а обменната карта хубаво, че я носих, та да ми допопълни сума ти и неща, които не беше попълнила миналия път. Поне откъм документи сме окомплектовани Simple Smile
Иначе не съм качила нито 1кг newsm44, и с това кг от цялата бременност си остават 7  Mr. Green но пък обиколката на корема ми е с 5см по голяма за 2 седмици  #Crazy . Оказва се, че бебо никога не се е бил смъквал (въобразявала съм си), защото магнезия пречи на това "упражнение". Та затова докрай ще ми е дискомфортно. Та излизамот прегледа и си мисля, че твърде бързо мина...и след половин час се сещам, че док не е гледала пулса на бебо... ooooh!

Доки ме изплаши. Видя ме, че съм хремава и ми каза: "Трябва да се оправяш, че никой няма да ти направи секциото като си с хрема"  smile3518 А мъж ми и той се разболява нещо...Възможно ли е това?!

Иначе си имам контракции колкото щеш - неболезнени, и по няколко болезнени. Тая вечер се събуждах от болки, но беше за кратко.

Ох, много ми се гледат хубави драми-май по Холмарк почва някъв  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт