Отговори
# 180
Момичета поздрави от Рали! Тя е приета в Тина Киркова защото е с много високо кръвно и не добри тонове на бебчо! За сега ще гледат да свалят кръвното и като я закрепят и всичко е на ред или ще предизвикат или ще режат - ама според ситуацията! Да стискаме палци за дребчо да е добре и тя да се справи!Каза че благодари на всички за вниманието и че не може да изпрати на всички СМС но мисли за нас и ни поздравява!
Айде от нас всичката позитивна енергия - ние го можем!

# 181
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

за РАЛИ и за КОКИ

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 182
 стискаме палци аз и бебо всичко с Рали да е наред,а същто така и с Коки.
   Браво че Мирама най сетне си е във вкъщи и ще може да се радва на малката и сладка Калина.Ох като я гледам тази сладурана ми се иска скоро и аз да си гушна моето момченце.

# 183
Мале, колко много сме се насъбрали. Така и трябва Simple Smile

Гале, благодаря за рецептичката, ще я пробвам, само се надявам от лимоновия сок да не последва друг ефект  Crazy Mr. Green

# 184
ДЖИДЖА  не се притеснявайй...няма обратен ефект......лиомона за 1 то...меда с горещата вода за другото резултата е че оздравявашшш Mr. Green

# 185
Стискам палци на Ралиииииииииииии  Hug - хайде кръвното долу  #2gunfire, и бебчето - навън (дано не я режат, че тя не искаше  Praynig)

По повод нейната история (за онази с момичетата), и на мене се случи нещо подобно... бях в Тексас на командировка и влизам да си купя кексче от едно кафе, като една мила дама ме заговаря (те са много дружелюбни по южните щати, все си намират приказка за щяло и нещяло) - гледа ме и вика "Какво чакаш", аз отговарям "Момче", тя разтвори широко очи  Shocked и пак пита с възклицателно окончание: "Т'ва първото ти ли е????", викам "Да", и тя: "Auuuu, you're starting with a MONSTER!!!" (буквален превод: "Започваш с ЧУДОВИЩЕ")  #Shocked  

Сегам, и аз не съм в комунистически възторг от пола на бебчо, ама чак пък Чудовище!!!  newsm62

Поли, бегом на доктор  smile3513 . Аз като чуя кръв и течение в едно изречение (аз съвсем го ударих на поезия май  Mr. Green) гледам да се подсигуря с отговори.

Иленката  welcome
Гледам са ти отговорили за пъпната връв. Но това с преносването от 16 дни ми се види много учудващо - само едно момиче знам дето я оставиха да преноси 3 седмици, но тя беше в Холандия, а те там са малко "природно - ориентирани"  Thinking

Наде бе, какви са тези самоотлъчки дето си ги правиш, пиши, пиши, мацка, че ми е убаво кат' те слушам  Mr. Green

Меги, емиии  newsm78, спираш да ядеш... (заради киселините) почваш диета още от сега. Аз като родя съм решила да махам всичките сладкарски изделия дето ги поглъщам сега, че не знам... напрау не знам... какви дрехи да зимам за БГто след като родя, като НИЩО, ама НИЩО не ми става.  doh
Абе, купихте ли я тази лелеяна червена количка????

Мими, не се притеснявай, че бебо не расте - моят даже "отслабна" в рамките на една седмица и след още една качи 600гр  #Crazy (бабината ти трънкина.... просто са го мерили неточно, сигурна съм, че и при тебе е същото  Hug )
(ако си спомняш и плацентата ми се "подмлади", изобщоооо )

Ивонка,  Mr. Green,  верно предродилна треска - 30 пъти проверявам дневно да видя кой родил (НИКОЙ) и кой не (ВСИЧКИ), но е време вече някой да се разписва АААМАХА...

Мирама и Калина - Добре дошли в къщи!!! Наслаждавайте се в тези прекрасни първи моменти заедно   bouquet

някой питаше за секцио и защо сме избрали - Мисля, че имаме мами с много различни причини - някои са "по-желание", други за "седалищно бебе", трети - "голямо бебе", четвърти - "диоптри"....
Аз едно време твърдо това исках, но сега знам, че ако нещо не мине както трябва ( Praynig) пак ще имам възможност за секцио, но поне така мога да пробвам нормално. След секциото е по-трудно да раждаш второ дете нормално, та ако ще пробвам секцио, ще е с второто.

Отчетох се с присъствие, след 3 часа съм на доктор, но пак ще шпионствам де, може да получим някоя бебешка вест от Рали - тя е доста близо до термин...  

# 186
Здравейте отново на всички. )))
Мерси за топлото посрещане. ))) Вече сме си в къщи и малко ми попремина еуфорията. Досега оправях чанти, багажи и подреждах. ))) А и Калина си порева известно време, но то е нормално. Като хапна и се успокои. Сега спи, но след малко пак става време за ядене. )))
Тези дни ще влизаме в час и ще видим как ще е. ))) Тази вече за сефте ще се къпем сами, ще е интересно. ))))

А и да ви се скарам вече. ))) Какво е това, стана края на месеца и още никоя мама не е родила. )))))

# 187
Абе я да ви питам аз, искам да си сложа една картинка аватарче, ама незнам как да си сложа, че не е от нета ами от моя комп  newsm78

A, намерих го и в нета  Embarassed

# 188
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0  джиджааааааа

днес само спамяя Mr. Green затварям си клавиатурката вече Blush

# 189
  • София
Джиджа трябва да се намира в нета картинката
да е с определени размери
т.е да става за аватар и по същия начин си я слагаш както си си сложила първия аватар.

АААА Галето ме е изпреварила

Джиджа   Joy  Joy  Joy  Joy
розов биберон с пишкааааааааа  и цициииииии - от къде го извади   Joy  Joy

# 190
Благодаря ви, Гале и Меги  Hug Взех, че я намерих в нета...кво ше кажете, а?  newsm53

# 191
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
И аз се присъединявам към изпращането на позитивна енергия към Рали и Коки

Наде, мерси за информацията  Hug

На мен пък ми излезе херпес  Sad  точно там откъдето беб трябва да излезе, сещате се  Embarassed  Винаги като се притесня нещо и така става, и сега ми е много криво, защото хич не исках секцио  newsm45

Както и да е. Утре в 8 часа съм в Тина Киркова за среща с анестезиолог и изследванията, и да видим кога ще е датата. Би трябвало да е на 25 /10 дни преди термин/ , ама незнам дали ще устискам дотогава, утре доки ще каже.
 уф! много ме е яд  и ме е страх! чао засега, после пак може да намина

# 192
  • София
Nigellka - стискаме палци и на теб!  Praynig Гадна работа с тоя херпес, ама не е честно...какви са тези неща дето ни погнаха нас октомврийките.  Confused Утре ще чакаме да се похвалиш с дата. Пък и на теб изпращаме много позивтивна енергия и стиснати палци... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 193
Абе момичета аз още сутринта звъннах на доки и тя ми каза, че било нормално да не съм се притеснявала... Попитах я дали не е по добре да ида, да ме види и тя каза, че нямало смисъл... И останахме с уговорката утре да се чуем! Ама понеже не ми изглежда много читава работата, та затва реших да ви питам. Thinking Бе ша видим накрая какво ще излезе  Naughty
МИРАМКА добре си ни дошла мила с малката шушка.   bouquet
РАЛИ слънчице много положителна енергия ти пращам и много се надявам всичко да е наред с теб и бебо. А от такива злоби , дето не се съобразяват какво говорят Господ да ни пази...  #Cussing out  Изумена съм колко простотия и злонамереност ни заобикаля  #2gunfire
Коки що така не я сваля тая температура бе  newsm78 Е да му се не види, дано тя и бебчо бързо се оправят  Praynig

# 194
 Забравих да споделя - вече две нощи от постоянните непоносими киселини ме спасява обикновената сода за хляб. Любимия отдавна ми казва да взема малко, ама аз си мислех, че при такива свръх киселини каквато имам аз, нищо не би ми помогнало и дълго време не пробвах изобщо. Онази нощ, в безсилието си ,  склоних - една лъжичка сода в чаша вода, разбърках и пих ветри глътки... После киселините намаляха и заспах. Снощи дори спряха, та такива работи. 44
 Хайде, споделих опит и аз , отивам да готвя. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт