Отговори
# 195
Здравейте, мами! Термина ми е за 7ми октомври. Имате ли идея кога трябва моя гинеколог да ми даде направлението за болницата? Ще миго дадат на чак на 27ми, а на мен това ми се струва много късно Sad Мисля да подкарам мъжа ми утре към Тина Киркова на жк( инъче ходя в 25та в Младост). Дали ще ме върнат без направление Rolling Eyes
Много ви благодя предварително!!!

# 196
Здравейе мами не съм писала многоо отдавна но ме приех вШшейново за задържане не бебка. От вчера съм си вкъщи и трябва де лежа. 

# 197
Bbibbi, моя термин е на 6-ти и направлението ми го дадоха още миналата седмица.

Щом ще ходиш само на консултация, едва ли ще те върнат. Направлението трябва за самото раждане.

# 198
Благодаря, Тони! Утре ще отида тогава пък ще видим Simple Smile

# 199
Момичета искам да ви попитам нещо newsm78 Вие избрали ли сте вече педиатри за децата си Embarassed
 Аз още не съм, а не ми се иска да оставям нещата за последния момент, особено това  SickИзчетох белия списък и от черния четох, но не мога да си харесам лекар в нашия район.
Живеем близо до Военна болница, някой  има ли отзиви за там Thinking

# 200
И мен това с педиатъра много сериозно ме вълнува. Кога трябва да се избере?
И въобще как ще дойде на посещение в къщи в първия ден, като аз преди това ще съм била в болницата, няма да съм обикаляла поликлиниките да избирам педиатри  newsm78 Много ми е мъглява цялата процедура...

# 201
  • Sofia
Здравейте момичета,
 newsm10 стискам палци за Рали и Коки  Praynig
Вчера беше много хубаво след лекцията, с това посещение на готината сладкарница  smile3508 и то с вас.
Утре на линия ли ще сте за лекцийката, че да ходим пак за тортички newsm03?
До утре момичета newsm51

# 202
  • София
 bbibbi добре дошла
ето още една мама от Младост. Трябваше вече да са ти дали документите за раждането, я вземи  отиди и си ги поискай, поне моята гинеколожка ми ги даде на 10-ти и даже каза че късно ми ги дава ама беше в отпуска преди това. Просто им кажи че са ти ги поискали да ги видят в тина киркова и толкова.

minana, Карина време е да си харесаш и избереш доктор, защото като ти кажат кога ще ви изписват в задълженията на доктора влиза, да дойде същата вечер да ти покаже как се къпе бебо и да ти отговори на въпроси и да ти даде съвети. Тоест ще трябва да му звънеш на педиатъра да му кажещ кога те изписват.

# 203
Здравейте сладуранки!

Аз влизам да се отчета на бързо, че съм добре и отивам да ви чета, че пак многооооооооо сте изписали. Не мога да ви смогна  Laughing . Моят бебчо реши най-накрая да слиза надолу и вече нямам такива болка в ребрата. От два-три дена имам и леки болка в бъбреците, но може да са от многото лимони, които ям. Това е засега от мен. Отивам да видя какво сте изписали.

Целувки

# 204
Значи да разбирам, че трябва да се уговоря с лекар сега, а после само да се разберем за изписването?
А вярно ли е това, че въпросното посещение се заплаща, тъй като детето няма още ЕГН? Crossing Arms

# 205
  • София
По принцип не се заплаща, но много лекари искат да се заплати, на мен ми е все едно. Просто не го правят от алчност, а не могат да се оправят с документите те самите, поне така си го обяснявам, защото по принцип много свестни педиатри са искали пари за първото посещение.

# 206
Ха , здравейте и от мен! Ама много сте изписали за един ден!  newsm10  Аз досега чета и все нов отговор и нов, та дано не забравя какво исках да кажа.

Rally и Коки ,   изпращам цялата си положителна енергия към вас  и стискам силно палци.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Оправяйте се бързо и скоро ни зарадвайте с хубави  вести!  ylinfant

Ilenkata и Bbibbi , Добре дошли при нас! Hug  Дайте повече инфо за вас  , за да ви включим на първа страничка / кое по ред раждане, какво бебешонче чакате, къде ще раждате и т.н./

Mirama , прекрасно е , че  вече сте си у дома.  Stuck Out Tongue Тати и той е много щастлив сигурно ?  Да й изям бузките на малката Калина!

Поли
, и на мен ми звучи на тапа , ама знам ли? newsm78  Дръж мила още малко , поне в деветия да влезнеш , че нали сме с един и същи термин и аз все за това се моля.  Praynig
Аз от няколко дена съм с доста чести контракции и пиа Магнерот 3х2. Досега май няма резултат , та ще видим какво ще стане накрая . По тази причина утре няма да идвам на лекцията  smile3518 , ама иначе много се уморявам и болиииииииииии. Днес съм станала от леглото в 14.00 часа и веднага започна да ми се стяга корема.  Weary Затова повече ще почивам вече , че с това трамбоване по улиците ще взема да  родя в накой магазин. Е, лекичко днес за половин час отидох до едно магазинче  Heart Eyes и се обзаведохме с космонавче и гащиризонче за изписването! Меги , беличко на цвят! newsm53

Niqella , докладвай утре след прегледа . Понамирисва ми на бебенце при теб!  stork-boy

Да не забравя да похваля Ushco smile3501 Невероятно интересно си го написала , ще го преписвам след малко!
Моя мъж  уж слушаше внимателно на лекцията  и му викам в къщи "айде , казвай , че нищо не чухме , че много бъбриви мами имаше  newsm62 " , а той " Ами всичко е ясно . Не е трудно , ще видиш! " Това беше разказа. 
Ще съм ти благодарна ако и утре пуснеш интерпретацията на лекцийката във форума!  Peace

Ох, още 6 отговора нови! Продължавам да чета!

# 207
А вие по препоръки ли си избирате педиатрите, аз се чудя как да постъпя Sick Нямам отзиви за никого Embarassed

# 208
Знаех си , че ще забравя нещо!

Mimi123, аз също живея близо до р-т Ниагара. Това означава , че  в района сме вече аз , ти , Minama и Niqella. Трябва да се запознаем скоро , за да бутаме  1stroller заедно.

Minama, аз също не съм избрала педиатър още , но мисля другата седмица / ако не съм родила още  Praynig / да обиколя  5-6 и накрая ще избера по шесто чувство. Препоръчаха ми една д-ка в частен кабинет до ПИБанка  на бул. България , която работи със ЗК. И нея ще посетя и ще ти кажа после дали ми вдъхва доверие . Тя ще ти е наблизо. Ако на теб ти препоръчат някой в района , свиркай!  callme

Ивонка, много хубави неща в La Redoute , но и аз като Надето нещо съм скарана с френския. Ако може и аз бих се включила в твоята поръчка.  Laughing

# 209
Здравейте отново
Леле колко много сте изписали само за един ден
Simple Smile
Браво:)
А аз както го давах мързеливо сутринта като ми дойде един power и като почнах   food002 wash hang newsm75 1dishes и сега съм много доволна Simple Smile Имах едно малко килимче дето исках свеки да го пере ама ............ та викам чакай да пробвам в пералнята smile3508  бурнах го във старата пералня да пробвам Simple Smile а като го видях как излезе щах да припадна от бежаво станало розаво Simple Smile  ама викам няма да се ядосвам я свеки да си го беше изпрала  smile3533 мен дае сега повече ми харесва Simple Smile ама си представям физиономията и като го види  newsm47
Рали стискам ти палци мила всичко да завърши благополучно Praynig дано ти свалят това кръвно..........уф аз с това кръвно вече не знам какво да правя. Уф е нормално ама малко да се притесня и скача до небето, а като пия хапче пада повече..........
А и моя лекар нали още го няма и се чудя какво да правя .......... дали да си запазя друг резервен екип? Добре ти доволна ли си от Лазарова?
Мирама ДОБРЕ ДОШЛА Simple Smile КАлина е истинска принцеса като гледам снимките винаги ми идва да я гушна представям си ти как си сигурно не можеш да се отлепиш от нея Hug

Общи условия

Активация на акаунт