Слънце пече, дъжд вали юлчето от нищо не се бои

• 11 147
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Тиция, чайчето е от Салвия (градински чай) и го пия 3-4 пъти на ден като усетя пълнене на гърдите...Ами заедно с компресите зеле и даже ментова тинктура нещата за около половин ден изведнъж се промениха...Както ми се препълваха и хоп...омекнаха Crazy Като цяло обаче 4 дни си мислех, че няма да намалее тази "мандра", но всичко си даде ефект Peace

# 46
Добро утро!
Напоследък не пиша, но няма какво. Ходим по разходки да използваме хубавото време за последно. Диването щурее и така. Днес какво сътвори просто не е истина. След като седя на гърнето 20 мин. стана и се изака на килима и го разнесе където свари. #Crazy

Мислим в неделя да отидем към нашите за седмица, две да поразнообразим.

Чао и бързо оздравяване на болните бебчета Heart Eyes

# 47
Ема пак е болна вече 2-ра седмица си е със сополите, водих я на 3-ма лекари и всеки казваше, че нищо й няма-било от зъби и от яслата....И за капак така както нищо й нямаше в понеделник док. ми каза че има отит на дясното ухо......полудях, нищо й няма ,а сега е с отит  Sad Капвам капки в ушите, носа и гърлото, но като гледам сополите не спират, и продължава да кашля, днес пак сме на преглед, дано даде нещо по- ефикасно и да мине на малката ми душичка. Последните 2 месеца имам чувството, че пие повече сиропи и хапчета отколкото яде...  Tired
Ели, спомням си, че Юл зимата имаше отит, кажи какво й капва и от тогава имала ли е проблеми, много ме е страх за напред да не я удря само в ушите.
тъкмо си виках ,че попова и синео4ка са ни забравили ,но съм грешила Hug
попова един съвет от мен (не ,че го искаш) направи посявка на носов и гърлен секрет ,щом е толкова продължителна хремата. Валери беше един месец със зъбен бронхит ,накрая имаше стафилококи в нослето и гърлото оправи се с хомеопатия и един разтвор ,който хирурзите го ползват за дезинфекция на ръцете преди операция,но за хремата се прави разтвор от него и се капе по-една капка. Ако искаш питай вашата педиатърка. много бързо му мина и само със сироп за кашлица с екстракт от мащерка "Хустагил". Нормално е когато е с упорита хрема да има отит освен капките "Отипакс" аз лично друго не съм капала.
хайде пак чао от мен (голям заплес съм закъсняваммммм  Crazy)

# 48
Привет и от мен! Hug
Попова-аз също капах Отипакс на Венци миналата зима. Бързо ни се размина възпалението.
Ще пиша следобяд, че времето го дават да е дъждовно няколко дни и ще се възползвам да излезем за последно на разходка. Чао за сега.

# 49
  • Габрово
Днес какво сътвори просто не е истина. След като седя на гърнето 20 мин. стана и се изака на килима и го разнесе където свари. #Crazy
Аз така два пъти прах кошара, Теди на гърне не мога да го сгъна да седне  ooooh!, но си маха памперса и си ака на воля човека, тъпче, маже Sick и мама пере. Дани така за първи път на море, като му махнахме памперса на плажа и като хукна, тича човека и ръси в движение, а баща му тича след нега с лопатка за пясък и вестник и събира Joy.

# 50
  • Варна
Ей мацки,здравейте.Май ни забравихте.Но ние не сме. Peace
Почти през целия август ни нямаше.Бяхме на едно чудно място на 60 км. от София.Хич не ми се прибираше.После ще покажа и снимки.
Попова,помисли ли добре за работата.Аз си мисля ,че и по-късно да я дадеш пак ще има период на привикване на организма.И тогава пак ще боледува .
Изглежда има и някакъв вирус,защото в яслата на дъщеря ми има доста кашлящи.И дъщеря ми две седмици беше със сополи,но не успях да я опазя и сега така буха, изписаха ни  Sumetrolim -нещо като Бисептола.Няма хрипове.
Сега като са двамата в къщи е голяма лудница и едвам ми остава време да чета ,пък какво остава да пиша.Много разхвърлят,ужас Twisted EvilАма и аз ,като си падам малко плюшкин няма как да е друго яче.
Jorji,ама и Друнди как се намъчи милия ,а и вие покрай него.Дано по-бързо го израсте,каквото и да се окаже.
Хайде,за сега лек ден.Отиваме за манджата.

# 51
  • somewhere over the rainbow
Даяна пък вече 1 седмица става между 6,30 и 7,30 ч. Crossing Arms Ама буквално става. Тя е вече права преди да си е отворила очите и почва да плямпа - мама, тати, баба, ало, дада, айде...целия репертоар. А на мен ми се спиии Rolling Eyes После заспива рано - към 11 и вечер в 8 пак е готова да спи за през нощта. Ама днес я удържахме до 12,30, дано поспи повече, че довечера по-късно да легне.

Попова, да, помисли си за работата Thinking И ако все пак твърдо си решила да си останеш в къщи, значи отново ще се включваш често Party Hug А Емка дано вече не боледува Praynig

А за храната от хладилника - моите родители направо ги втриса като дам сладолед на децата си като са с червено гърло и като ги разсъблека почти голи като са с температура.
Аз все още не мога да намеря много логично обяснение за връзката между болното гърло и сладоледа или газираното newsm78 Не че съм търсила много де Blush

# 52
Здравейте..... ммм много ми е гадно. Хванах от на Криси вируса, одари ме в синузита и сега се чувствам като парцал.  Confused

Криси е значително по добре. Почти няма вече сополки и си е пак същия дивак,само малко по мрънкаш,но и това ще мине.

Джорджи остановяването, а и най-вече признаването от лекарите в Бг на лактозната недостатъчност е меко казано мисия невъзможна. Да не то отчайвам, но до ден днешен не съм срещнала специалист който да не ме изрита от кабинета като каза, че Криси има лактозна. Понасям доста упреци и крясъци, че съм си го измисляла. За Бг лекарите такава диагноза почти несъществува.  Shocked Само лекарката която го откри по случайност ме подкрепя, аз и затова след като видях, че Криси се чувства добре от АЛ110 спрях да ходя по лекари.
При нас буквално с първия прием на АЛ110 се почушстша подобрението.

Успех миличка, не е чак толкова страшно.
Първоначално КРиси беше само на ориз и броколи. После започна да увеличава зеленчуците, преди 3 месеца започна да яде и плодове и преди около месец прояде и киселото мляко. Сега ни остана само прясното и сме готови.  Wink
Не му давай на този етап плодове те имат фруктоза, което е вторичен проблемпри лактозната. Постепенно със озряването на ензима лактаза ще започнете да приемате всичко.
Лактозната недостатъчност е просто несъзрял ензим лактаза, който се намира в червата. Поради незрелостта не може да произвежда лактоза, която е необходима за разграждането на лактоза, фруктоза и глюкоза. Затова поетата храна съдържаща тези вещества загнива в червата и при нас предизвиква колики, при други колики с диария, при други като вас само диария. Казват, че проявила се веднага след раждането се израства до годинка, година и половина, а ако е по късно най-късно до 3.  Почти няма хора който да я запозват за цял живот.  Но най-важното е да не се натоварва ензима. Диета,подпомагане с необходими медикаменти (Лактаида, за който ти писах е всъщност този ензим) и нещата бъзро влизат в ритъм.  Hug Надявам се да съм била полезна. Винаги можея да питаш за каквоо и да е по този въпрос, ако знам ще помагам. силна прегръдка и за двама ви.

# 53
  • Варна
Мама Дани,голямо Благодаря за разясненията Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet
Довечера ще я сразя оная докторица Mr. Green

Лала,аз мнението на Бърди го искам,просто да видя лекарите в чужбина какво мислят.и да  сравня мнението му с това на тукашните лекари. Бърди Например казва че гречката е алергезиращ продукт Shocked.аз все съм си мислила/и продължавам да мисля/че е абсолютно подходяща за деца като нас.а и не само Peace
Смятам да отида и при една доцентка тук от Варна,и накрая май при Хаджиева хомеопатката Thinking

# 54
Цитат на Бо:Ренито много си смела да даваш от хладилника.
Бо не съм смела,то си е в реда на нещата.Както някои по-горе беше споменал децата трябва да свикват.Иначе гърлото става слабо място.аз например от малка та до скоро/до преди да тръгна на хомеопат/ много боледувах от гнойни ангини.Майка ми ми е разгазирвала кОлата и не ми е давала студено. Та в тази връзка сега давам  плодови пюрета,мляко и сокове от хладилника.аз просто там ги държа.

Попова  Hug това вашето е май от хремата,та ви удря и в ушичките.Имам една приятека,детенцето беше до скоро така.Всеки път като му излезе сопол и го заболяваше ухото.Изписваха им едни капки АБ.И така всеки път.Записа го на кл.хомеопатка и тя каза да капе подлучено олио в ухото.И така си решиха проблема.Но как ще я лекуваш Емка ти си реши.  Wink

Ние имаме напредък с ходенето на гърне.Но ходим на голямото. Hands Clap Взех му една седалка на Бебе комфорт и е там кордисан.Поне не може да слиза. smile3550

Joy

# 55
  • Варна
Мама Дани,Лактозна недостатъчност и Лактозен дефицит,едно и също ли е newsm78
Ние имаме второто ,и Гастрото ни каза горе долу това което и ти Confused

Рени
,и аз мисля такава седалка да взема,че покрай тези дрискания съвсем забрави за какво иде реч ooooh!

# 56
Едно и също е. Hug

# 57
Взех му една седалка на Бебе комфорт и е там кордисан.Поне не може да слиза. smile3550
Joy
Joy Joy Joy
Представих си я гледката, просто Joy
Рени, я го снимай изкипрен на седалката да го(я) видим!

Жоржи, от Бърди нямам кой знае какви впечатления, но за ваксините, първа ръка инфо, май винаги взимам от него и после задълбавам.Не ме е подвеждал до сега Peace
Дано доцентката постави по-оптимистична диагноза Flowers Four Leaf Clover

За сладоледа и зачервеното гърло, братовчедка ми(анестезиолог  е) казва, че това е решението.Когато има възпаление се слага студено- важи в пълна сила и за гърлото.

# 58
Рени като го написах това имах предвид, че се възхищавам на такива хора като теб.  Peace

Никой ли не знае нещо относно кръвоизливът в окото на какво се дължи Sad

# 59
Аз все още не мога да намеря много логично обяснение за връзката между болното гърло и сладоледа или газираното newsm78 Не че съм търсила много де Blush

ами връзката е че от топлото бактериите се разпространяват и размножават с пълна сила  Wink

Асе ще го снимам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт