Любе, тука съм бе душата, ама сега с монитор нали знаеш работа пък има
, не че се оплаквам то трябва да я има, ама се оказва, че без монитор малко пиша и с монитор малко пиша. Все ще излезе нещо дето да възпрепятства да си се представя тъй както аз си знам
.Мама Яна ами аз Хаус си го харесвам много, ама и 'От местопрестъплението' когато мога гледам, че й те ми се нравят. Абе екшън от тоя тоя тип да има и съм включена.
Мимик и аз съм с теб миличка. Щом така е станало така е трябвало да стане, тия неща не са в наша власт, Дай Боже като имате желание скоро да вис е усмихне щастието и да си имате второ детенце, пък и както са подхвърлили някой що не и два броя наведнъж. Аз да си призная така се размечтах за близнаци
. То и без туй лекарите едва ли ще ми дадат повече от три секциота, та поне да се представя подобаващо третия път
.Котето, Пинк, Тинтири Минтири страхотни малчугани и госпожици си имате.
. Тинтири Минтири радвам се, че вече сте добре и лошите мигове с болничкия юнак са отминали. Целувки от нас
.Ани от Бургас, ха честито за лельосването. Аз нали също станах леля преди вече повече от 3 седмици, та мнооого съм съпричастна към такива неща
. Лека бременност на бъдещата мама.Дани_ип благородно ви завиждам за плуването
. Така ми се ще и на мен, и въпреки, че в Сс имаме басейн за бебета той е достъпен само за дечица със здравни проблеми. Слава Богу, че не сме в тая група, ама все пак защо не го направят за всички желаещи, а те не са малко със сигурност, защото това е освен всичко друго много здравословно за дечицата.Това ще е за сега от мен, че ми се ще да се разпиша и още нейде докато имам време . Чао сладурки

дано и тази вечер да е така........
Давам му едно лекарство за Т/кака ми ми го изпрати от Испания/като му го дам и се смъква за 5 мин.С много страх го изпратих у баща ми,че нали бяхме сватбари вчера
ама постоянно ми беше свито сърцето.Днес не е имал Т ще видя какво ще излезе.
Как изкарахте сватбата?
А пък нищо не съм пила алкохолно снощи на сватбата нали бях шофьор 

оздравее бързо Анито и да се видите в парка с всички Пловдивски сладурковци.
Благодаря ви за пожеланията