Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 067
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • на брега на Дунав
A, Дидолинко почвам да завиждам на някой мами с тия закуски дето ги предлагаш сутрин с кавенцето  Mr. Green.
Любе, тука съм бе душата, ама сега с монитор нали знаеш работа пък има  ooooh!, не че се оплаквам то трябва да я има, ама се оказва, че без монитор малко пиша и с монитор малко пиша. Все ще излезе нещо дето да възпрепятства да си се представя тъй както аз си знам  Blush.
Мама Яна ами аз Хаус си го харесвам много, ама и 'От местопрестъплението' когато мога гледам, че й те ми се нравят. Абе екшън от тоя тоя тип да има и съм включена.
Мимик и аз съм с теб миличка. Щом така е станало така е трябвало да стане, тия неща не са в наша власт, Дай Боже като имате желание скоро да вис е усмихне щастието и да си имате второ детенце, пък и както са подхвърлили някой що не и два броя наведнъж. Аз да си призная така се размечтах за близнаци  Joy. То и без туй лекарите едва ли ще ми дадат повече от три секциота, та поне да се представя подобаващо третия път  Joy.
Котето, Пинк, Тинтири Минтири страхотни малчугани и госпожици си имате.    love001. Тинтири Минтири радвам се, че вече сте добре и лошите мигове с болничкия юнак са отминали. Целувки от нас  Hug.
Ани от Бургас, ха честито за лельосването. Аз нали също станах леля преди вече повече от 3 седмици, та мнооого съм съпричастна към такива неща   bouquet. Лека бременност на бъдещата мама.
Дани_ип благородно ви завиждам за плуването  Wink. Така ми се ще и на мен, и въпреки, че в Сс имаме басейн за бебета той е достъпен само за дечица със здравни проблеми. Слава Богу, че не сме в тая група, ама все пак защо не го направят за всички желаещи, а те не са малко със сигурност, защото това е освен всичко друго много здравословно за дечицата.
Това ще е за сега от мен, че ми се ще да се разпиша и още нейде докато имам време . Чао сладурки   bouquet

# 151
Да се разпиша и аз тази вечер  bouquet
Мимик едно голямо гуш от мен  Hug и на каката нашата адашка Йоанка  Hug
Тинтири добре,че всичко е минало вече,не е било лесно,но всичко се забравя.
Любе,все си мисля кога да дойда до градината,ама пак няма да е скоро.През седмицата ходя до кухнята в "Смирненски",че нашата вече 2м. не работи(правят ремонт) и като се върнем от кухнята вече е 13.00 и ядем и после тя спи.....и то става вече 17.00 като стане,а доде излезем 17.30 и вече е много късно за парка.Та ме извини пред групата..
Йоанка от снощи е в отбора на болните.Днес бяхме на лекар има зачервено гърло и хрема.Пие "Нурофен",някакви черни капки в носа и вит.С
лека вечер

# 152
Не мога да повярвам, че цяла събота никой не се е разписал. newsm78
То и времето днес беше много хубаво......ама.......

Ох ние сме още болни,даже и кашлица се обажда Sad
Сега ще си ляга вече и с татито ще и направим един масаж на цялото тяло,капки,панадол и хайде в леглото.
Снощи не ме е дигала само на няколко пъти мрънкаше,ама си заспиваше самичка  Grinning дано и тази вечер да е така........

# 153
  • Варна
Здравейте, мацки!
Честито на новозабременелите и да им е лека бременността! Hug

Послучай 30-тия ми РД
Иначе сме добре. Хрис вече започнал да бие децата в яслата, а е най-малкия в групата Laughing
Ето малко нови снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=126
Нямам време да пиша повече, но обещавам да се реванширам
  love001

# 154
Здравейте!
Честит рожден ден на Агнешка!Много здраве,щастие и обита на семейство и приятели!  bouquet
Тинтири много неприятно това с болниците ама добре че сте си вече у вас и сте се възтановили  Hug
Агнешка браво на вас бе,бързо сте свикнали май с яслата  Laughingами пък знаеш ли може някое детенце и то да го налага,затова да се отбранява Хрис.Той като гледам на снимките е един малък сладур.
Ние пък в петък през нощта имахме температура,но не успях да му я измеря на сутринта пак беше 38.5 направо луднах.А няма хрема,кашлица или нещо друго което да ме навежда на мисълта за вирус  ThinkingДавам му едно лекарство за Т/кака ми ми го изпрати от Испания/като му го дам и се смъква за 5 мин.С много страх го изпратих у баща ми,че нали бяхме сватбари вчера  Tired ама постоянно ми беше свито сърцето.Днес не е имал Т ще видя какво ще излезе.
Коте добре че само с ожулено носле сте се разминали  HugИ аз се зачудих за стария ти ник  Simple SmileКак изкарахте сватбата?
Анелиз лек път до Казанлък
Оставям ви,че ме цепи глава и нещо ми е зле  SickА пък нищо не съм пила алкохолно снощи на сватбата нали бях шофьор  #Cussing out
Лек ден!

# 155
Здравейте и от мен!
Ние си изкарахме страхотно на сватбата,времето беше страхотно,дори много топло,а празненството беше на едно невероятно красиво място ,близо до Варна,казва се комплекс Барите.Жалко само ,че нещо със снимките ми се е получило,изглежда съм снимала срещу слънцето и не се вижда нищо,та имам само две с мъжо,но като ни изпратят другите на диска ще ви покажа колко е красиво Peace
http://images21.snimka.bg/004121183-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004121185.jpg

ДЕцата са слушали баба си,докато нас ни нямаше а вечерта така се бяха затъжили за нас,че се гушкахме всички дълго време.Незнам какво ще е ,ако се разделим за повече от един ден Sad
Зори, Praynig оздравее бързо Анито и да се видите в парка с всички Пловдивски сладурковци.
Сонка, Praynig Дидко да няма вече Т  и да оздравява,а за пиенето на сватбата,и аз бях на сухо че също бях шофьор,то не че иначе много пия де,но това не ми пречи да изиграя около 20 хора и още толкова други танци,та затова днес съм с мускулна треска, Embarassed,явно не подържам форма.
Агнешка,Честит Рожден ден  bouquetБъди жива и здрава и много обичана  bouquetХрис,много пораснал Hug

# 156
# 157
Агнешка-честит ти рожден ден-да си много здрава,щастлива и много обичана и обичаща!

Радвам,се че при вас адаптацията с яслата е на добро ниво-щом ги почнахте батковците.....да не го мислим Хрис Wink,явно си е оправно детето/а все такъв сладур ли е да питам...демек искаме снимки от р.д.-то...ако може Embarassed/
Коте Peace,много сте свежи...и мястото наистина изглежда много приятно...аз да се похваля вчера също се възползвах от услугите на майка ми за гледането на децата,но се наложи да ходим до София-по служба/и нямаше време,затова не съм се обаждала на никой/-Ивчо е спал,ял е ..не е ревал...но днес като си го взехме и определено ми е сърдит.....не иска да се гушка,гледа ме накриво......ходи все в обратната посока-дано като се наспи да си ми е същия гушанко,че направо ми е крив света и се чуствам виновна...но досега нали не сме се делили........
Зори-като се оправите и има начин-аз съм насреща...дано и другите мами се включат.....Пиши как е Йоанка? Оправи ли се?

Аз отивам да гладя,че купа е голям/а  ида използвам докато Иво спи ,а татито и батето са на кино/,живот и здраве после ще се опитам пак да пиша......а се надявам да има и какво да чета Wink

# 158
  • на брега на Дунав
Агнешка, честит празник и от мен. Пожелавам ти да си винаги усмихната, винаги обичана и щастлива!

Бре, той тоя вашия мъж много готин станал. Ама да ви кажа наистина много големи ми изглеждат дечицата ви. Аз имам чувството, че на Сами муцунката му е все още е една такава бебешка  Grinning.
Коте, страхотни сте на снимките  Peace
Ох, до сега дрямах с дребния и още не мога да се събудя май  Mr. Green. Незнам какво да пиша и май ще взема да се разсъня и после да се доразпиша. Реших докато останалата част от фемилито е на вън аз да пиша на спокойствие ама не се оказа добра идея май  Laughing

# 159
Честит рожден ден, Агнешка! Желая ти много любов и късмет във всичко!
Момичетааа, вече се дипломирах. Имам 6 на защитата  Party Благодаря ви за пожеланията  Hug
Коте, много сте хубави. Ох, как искам и аз на сватба, ама пусто, никой не ще да се жени от познатите бе. Защо ли? Mr. Green
Отивам да ви чета и пак идвам Heart Eyes

# 160
Агнешка, честит рожеден ден, честит юбилей! Желая много здраве и късмет! Бъди много щастлива с любимите си хора!

Тинтири, нека повече не се повтаря този ужас. Прегръдки за юнака Вики

Има наистина такива болници. Често в малките провинциални градчета болниците са добре уредени, реновирани, оборудвани...Чувала съм че русенки и силистренки масово раждат в болницата в Тутракан, защото има много по-добри условия. За Бургаската няма да кажа нищо. Чудя се само колко ли милиарди се усвояват на черно, а няма няклко хиляди долари за още 1 кувьоз.

От петък не кърмя Стефи. Така и така бях решила да го отбивам или най-много до 1.5 г. да кърмя. Последния месец положението стана неудържимо, след като по цяла нощ се буди не да суче, а да ме ползва за биберон. Стига се до 10-15 пъти. Дори и през деня не спи спокойно, ако не съм му "под ръка". Три нощи спи при свекърва ми, като тази е била наистина спокойна. Интересното е, че след като ме видя на сутринта, след първата ни разделна нощ, откакто е роден, въобще не реагира. Първият ден понапръщях, като се изцеждах съвсем малко, колкото да освободя напрежението. Като искам да отбележа, че съм кърмила почти изсцяло само на дясната гърда и лактацията на лявата, почти е изчезнала във времето. Втория ден бе по спокойно, а тази нощ ( третата), въобще не усещам да е имало лактация или поне е била минимална. ето сега усещам леко напрежение, но пак ще се изсцедя съвсем малко.
Обяда ще правим в парка, за да може на връщане да заспива в количката, щото ако го гушна и ще изплуват спомените му от заспиването на гърда.  Mr. Green
Прави ми впечатление, че му се промени цвета и миризмата на "ате" ( в превод- аки или аке). Той така му вика  Laughing. Но е нормално, може би.

# 161
Агнешка, честит рожден ден! Пожелавам ти много любов, щастие, здраве и много радостни събития! Heart Eyes

Първо да се извиня за това, че не писахме толкова дълго Embarassed ... но това не значи не ни липсвахте и че не сме Ви чели Crossing Arms

Здравейте и от Нас, т.е. в момента седя сама и скучая, защото малкото врабче Ева е първи ден на Детска ясла. Със свити сърца (ние с татко й), я заведохме ... пък тя шушумигата си влезе сама и не плака Simple Smile Помолихме лелята само да не я носи защото не обича, а да я хваща за ръка.

Сега в 13:00h, ходихме с мъжа ми да си я вземем, те ни върнаха и казаха че е заспала сама и да дойдем следобед.
Знаехме, че е много контактна ама чак пък толкова Rolling Eyes  Laughing
Тази детска ясла се оказа, повече трагедия за нас родителите  Mr. Green
Сутринта се чувствах лоша майка и предателка, сега вече си мисля че съм направила правилната стъпка (така си успокоявам съвестта Peace). Поговорих с учителките и сестрите в ДЯ и много ми харесаха, бяха много мили. Стискам палци, утре пак да е така "безболезнено" с адаптирането Praynig Praynig Praynig

Стискам палци на другите юнчета, на които това им предстои да се адаптират бързо. Hug

P.S. Вие кога планирате да тръгвате на ясла? ... питам защото бях много учудена, че Ева е най-малката в групата. newsm78

Сонка оправяте се бързо с тази температура. Peace
КоТето много сте готини на сватбарските снимки Sunglasses
Тинтири-Минтири надивам се всичко лошо да е зад гърба ви, и да няма вече такива тъжни снимки от разни болници. Hug

# 162
Браво на Ева, Боши! Нейната общителност и адаптивност може само да те радва.
Сега масово тръгнаха деца на мои познати на ясли и градини и ситуацията почти на всякаде е критична, имам  предвид, че поне 10 дни са нужни за адаптация, да не говорим колко сълзи се проливат и от двете страни понякога. Аз харесвам общителни деца и не мисля, че рано даваш Ева на ясла. Тя сама показва, че е готова. Аз подадох документите за 01.04.2008, тогава Стефан ще е на 1 г. и 10 м.

Коте, чудесни сте, а мястото на сватбата е приказно. Къде се намира?

# 163
Привет, дружки!
Има пак хубави снимчици ...
Тинтири - много е сладък малкия , нищо че е в болницата , малко ми дожеля като го видях с това нещо в ръчичката - но той е голям мъж ,добре че поне там е имало отношение и хубава обстановка...И да сте здрави !

Ехе имало и сватбари - мястото е красиво, и сватбата хубава...такива поводи харесвам!

Целувки и успех на малките " ученици "! Хрис и Ева са вече в яслата. От написаното от мама г-жа Ева направо се е справила перфектно с първия си ден на ясла...Мама Боши да не се притеснява и измъчва, сигурна съм ,че сте взели правилното решение!   bouquet

Ань- значи реши и приключи с кърменето, аз още нямам куража да го направя! Но и моето време наближава ми се струва...вече не е както преди ... хубаво е,че си го оставила на спи при свекито,че да не те търси , дано всичко с отбиването мине ОК! Аз само от това напрежение в гърдите се притеснявам, но ще търся помощ ако нещо не е както трябва. Айде да се уговорим сега с Елия и Млечко за среща, докато времето е по-хубаво..., какво ще кажеш?

# 164
  • на брега на Дунав
Пинкче, честито миличка за дипломирането. Много успехи в живота с придобитите знания в унито, които да ти донесат само хубави неща   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт