Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 060
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте и от нас!

Чушчице   - Добре дошла в отбора на бременните мами Hug Пожелавам ти лека и щастлива бременност!

Вчера ходих на лекар и ми казаха,че пак ще си имаме момченце. Simple Smile

Бъдещия батко е много палав. От както се науче да върви,не стои изобщо на едно място. Тича из целия апартамент,а в градинката не можем с бабата да го хванем #Crazy И Ники става много рано сутрин и първата работа му да си свали чувала и да се приготви за тичане Joy
В момнта му избиват два кътника и не иска много да яде. Утре ще майка ми ще го води на лекар защото няколоко дни му беше зачервено гърлото. Дано да му няма нищо Praynig
Аз вече казах на прекия ми началник,че съм бременна /още в самото начало/,а пък сега от както имам и коремче вече всички знаят.

Ето и от нас малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=21
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=22

Целувки на всички Heart Eyes

# 61
  • София
yanan, Hug Hug Hug

честито и на теб. Явно ще бъдеш горда мъжка мама. Heart Eyes

Момичета, Марти пак не е добре. Има Т, кашлица и лека (за сега) хрема. Cry Хем ми е мъчно за него, хем ме е страх да не ме зарази, защото напоследък се научи да спи при нас...

Това е от мен за сега, по - късно ще пиша пак, ако имам възможност.

# 62
Пепи, мерси за хубавата темичка Peace Малкият само какъв поглед вади smile3503

Сонка, изчисти ли Wink Честито за самостоятелния живот  newsm10 и дано юначето свикне бързо на яслата Sunglasses

Котенце, ти си герой HugАз трябва да ходя да ми правят мост и се каня от 1г вече Weary

Саси, за рекламацията - няма спор, всичко може да се върне Mr. Green

Deva-Co - какви са тия премеждия с вас ooooh!...важното е да ти кажа, че сте добре...от сега натам започват главоболията, но важното е да са здрави newsm10 Дано ви приемат в държавната ясла smile3503

Еликсирке, за иаграчките...БуболеЧо МеЧо си играе най-вече със забранените такива - иначе като види баткото да играе с животните си се присъединява  newsm53 "чете" книжки, кара една голяма кола....както и с музикалните такива, но те бързо му омръзват ConfusedНай-голям кеф му е да си оправя шкафа с чорапи, бельо...вади, вади, после нарежда и така.
А да...взима столчето на ВиксЪна качва се сяда, слиза и така по 100 пъти.Като слезе аз му се викам "Недей да се качваш" той се кефи на това и отново го прави...Скица Joy
Обича да изсипва играчки и после да ги събира отново в торбичката..

За яслата
- мислех да го дават октомври - ноември, но покрай тази пневмония ще стане пролетта newsm10 ще се гледаме в къщи зимата - няма как smile3541 БуболеЧо КлеЧо го дадох на 1г. и 3м. и много добре се чувстваше там и аз мислех, че е рано, но после въобще не съжалявах за направеното Peace За това, че ...ДерзайТЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЗимата иначе трябва да са в къщи и контактите с други деца се ограничават - а така Не Naughty

yanan - честито за другото юначе - ще си мъЖка мама като мен newsm51
Много голям сладур е станал Hug

Чушчице, пиеш ли витамини, чайчета...дано по-бързо му мине настинката и не се притесняваш Hug

Моят е пак болен - кашля, сополи, през нощта за около час - два голям рев беше Cry
Не вярвам да е от зъби, а не искам да си помислям да го повтори отново, че като знам, че така започна всичко... Tired

...гадно време ...

И нещо ведро - поне за мен де...вчера накарах МирО да подстриже дългата коса и сега вече имам ноВ мЪЖ Crazy

# 63
Дуцка,кажи как успя да го накараш?Че ми е дерт и на мен/и то при двама от мъжете вкъщи/,а и ми писна да чися косми....аман вече Crossing Arms..
Сонка-дано да се нарадвате на самостоятелността  дълго време...и да изчистиш бързо Wink
Анитка,учудващо бързо свикна баткото с градината-вече с такова желание ходи и е толкова щастлив...че чак почнах да се дразня Laughing...иначе сутрин ,като го водя аз има хър-мър...и малко сълзи и сополи,но води ли го татито всичко е ОК.
Дева,радвам се,че се появи....дано вече лошото е зад гърба ви... Praynig
Чуш-на Марти му пращам много здраве и дано не се разболявате Praynig...а и на БуболеЧо МеЧо-също Praynig
Ели,играчки и да купуваш не е гаранция,че ще се играе с тях-виж разни капаци от тенджери,празни кутийки и ред подобни домакински пособия и боклуци май са им по-интересни..а играчките са да и събира мама........
Янан,честита ви новина...макар,че сигурно сте се надявали на госпо`ица тоя път,но пък като са от един пол децата имат повече общи интереси/надявам се/ и най-вече-можеш да си ползваш останалите от баткото дрешки и принадлежности/така е,като не можем да раждаме женски,ще си намираме оправдания Embarassed/
Коте,оцеля значи Wink......дано да не го помниш вече тоя зъб.....
Лек и хубав ден от мен,че мама дойде-отивам да и обръщам значение.......

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 22:15 от Анонимен

# 64
Здравейте и от мен,в този ужасен дъждовен ден Cry
Това време много ме потиска и като си помисля,че отсега нататък се започва и ми става лошо,дано поне не вали дъжд често,че да извеждаме децата макар и при студено време,че иначе  #Crazy
Чушчице, Praynig Марти бързо да оздравява,а ти можеш да пиеш повечко фрешове и малко витамин Ц ,за да те подмине Praynig
Моята мацка нали и тя беше с хрема ,та избиха 2 зъба/вече имаме 12/ и почти отмина,но още един зъб е в процес на пробиване,та очаквам включване Sick
Любе, Hug и моя мъж беше с дълга коса като се запознахме,но тъй като той отгоре няма,а само отзад,затова му казах да се подстриже,че не ми харесва,а той взе че се обръсна 0 номер,та сега ходи така и се шегува че приличал на мутра Joy
дИДКО  bouquet  Praynig ДА ОЗДРАВЯВА МАЛКАТА буболечка,и чакам да покажеш Миро с новия фейс Wink
Сонка, честита ви свобода душко,да се радвате и обичате повече като сте сами Heart Eyes
Дева Hug
Янан, новината за братчето на Ники е страхотна,нали бебчо е правен с любов,пък каквото такова Peace
Моя зъб не ме остава много намира,постоянно ми напомня за себе си ,особено като си захапя конците,но няма да му се дам,нали съм рогато Twisted Evil
Айде много целувки по дупетата,че ми идват гости на кафе Wink

# 65
уцка,кажи как успя да го накараш?Че ми е дерт и на мен/и то при двама от мъжете вкъщи/,а и ми писна да чися косми....аман вече Crossing Arms..
Сакън, тази хубава коса!
В къщи аз съм лют привърженик на дългите коси и не давам и дума да се каже за остригване. Пък нали аз съм човекът с ножицата, каквото направя, това е Mr. Green

# 66
Здравейте и от нас с палавата Иванна  Laughing Laughing Laughing

Ние сме добре. Днес бяхме на консултация и ни биха и ваксина в крачето, но Ованна се държа геройски и не заплака  Peace Peace Peace Иначе всеки път измисля какви ли не щуротий ама какво да се прави, децааааа. Сега е седнала под масата и гали спящия ни котарак, а като го събуди се маха и се захваща да рути масата, телефоните, дистранционното и какво ли още не, а вчера докато отида до коша да си хвърля салфетката и тя беше нагерабила шоколада ми и го ръфаше здраво  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичета много ви благодаря за милите и хубави думи за Иванна.  Hug Hug Hug Всичките ни деца са супер готини и както е казала Таталинка най- важното е да са ни живи и здрави   bouquet  bouquet
Чушчице, дано марти да се оправя много бързо, целувки от нас  Praynig
янан, честито за новината, за юнака  Peace А Ники е супер и много е пораснал, личи си, че ще става батко  Party
Дидка, стискам палци бързо да се възстановява малкия юнак и да пишеш какво става със вас.

Е, това е за сега от нас, че ни се иска да си играем и няма начин да се отърва от това  Crazy Crazy Crazy
Лека и спокойна вечер  Joy

# 67
Добра вечер!
Момичета благодаря за милите думи!Дано наистина да сме по-спокойни и без много караници! Rolling EyesИнък вече съм почистила стаята дето ще се местим в нея,остава само да наредя някои нещица.Сега се прехвърлих в кухнята ама да измахам на свеки нещата/дето тя не си ги иска/и да наредя мойте чашки,чинийки и темп подобни.
Янан честита ти новинка,да е всичко добре и да си гушнеш второто момченце пък то другото лъжа работа.Пък знаиш ли може и да са объркали.А батко Ники е един синеок красавец  Heart Eyes
Чушке пий някакви витамини дано се оправи бързо Марти  Hug
Дуци Hug бързо и вие да се оправяте.
Лека вечер от мен момичета!

# 68
Охооо имаме си още едно бременно мамче... Янан, честито и на теб мила  smile3525. Лека и безпроблемна бременност и един здрав и палав юнак ти пожелавам. Браво момичета... много ме накефихте  Hug.

# 69
  • Пловдив
Охооо имаме си още едно бременно мамче... Янан, честито и на теб мила  smile3525. Лека и безпроблемна бременност и един здрав и палав юнак ти пожелавам. Браво момичета... много ме накефихте  Hug.
Ели, и още 2 има : Едната е mimik, а другата I r r a. Бяха писали  в предната тема  Wink

# 70
МАЛЕЙЙЙЙЙ newsm78, какво става тук.....много preggo. ДА няма някой вирус тука пуснат по  форума за  EFP Joy smile3534. Аз да взема се стягам и да нападам таткото.
Честито на всичките мами и леко да изкарат 9-те месеца.  bouquet
На всички болнички да оздравяват по-бързичко Hug
Аз изчезвам , че малкото торнадо ме усети и нададе smile3514

# 71
Добро утро, момичета!
Тук е слънчево, но много студено Sad. Въпреки това след малко ще изведа торнадото навън, че малко да се измори.
Момичета, я кажете с какво закусват вашите деца? Зная, че тук не е точното място за този въпрос, но нали децата ни са на една възраст, та затова питам. Моя палавник нищо не иска. Той все още активно суче и друга храна почти не яде. Не иска кус-кус, не иска попара, днес опитах със сандвич, каши....закуска от бутер тесто...ох, изчерпах идеите. Вие как се справяте и хапват ли си добре децата?
Ставам, че ме дърпоти и хапе като ме види да стоя на компютъра smile3511
Хубав ден на всички!  bouquet

# 72
  • София
Здравейте и от мен.

Благодаря за съветите, милички.  bouquet

Влизам да пусна няколко от обещаните снимки от морето Wink

http://www.bgphoto.net/photos/28514/o633258140787968750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/28514/o633258140852812500.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/28514/o633258141234531250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/28514/o633258142194375000.jpg

D3s, Марти също е много капризен и не яде почти нищо. Аз също вече останах без идеи за неговото изхранване... Confused

# 73
  • Варна
Здравейте!
Аз от неядене не мога да се оплача, дори напротив. Мислех, че му е намалял апетита, но явно е било само покрай боледуването. Пак си е същия Амчо, както го наричат вече приятелите ни. За закуска понякога давам освен изброените и бисквити с кисело или адаптирано мляко. Става много хубаво, чак на мен ми се прияжда. Другото което се сещам е кисел, мляко с грис, веднъж дори му дадох вафла "Чайка"

# 74
Здравейте!
Чушке много порастнал Марти,ама май нещо не му е угодно в басейна? Grinning
Анелиз що така с променен ник  newsm78
Аз пък от обяд съм сама  smile3521 е с парцалите за чистене де, малкия го затирихме на село при свекитата,а мъжо е на училище.Чааак утре ще ми го донесат за рд на който сме поканени на една госпожичка.
D3s и моя е капризен на закуска,а от няколко дена и към всяко хранене  ooooh!Сега като става рано не му давам мляко ,а направо закуска-кус-кус,каша,бисквитки с кис.мляко,кроасанчета,филийка с пастет или лютеничка/които много харесва/ нарязани на малки парченца-войничета им викам аз.
Това е засега отивам да продължавам да домакинствам  Tired
Лек следобяд

Общи условия

Активация на акаунт