Есенен ветрец листата рони, мама ЮНЧО в парковете гони

• 14 062
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на Z eneva!Много здраве,щастие и любов,и да се разписва по-често  bouquet

# 211
  • на брега на Дунав
Z_Eneva честит рожден ден и от мен. Много, много щастие ти пожелавам и още повече успехи!

Леле, леле какви красавци и красавици ... порастнали разхубавени беладжий и беладжийки  Mr. Green. Много красиви и порастнали дечици сте постнали момичета, не мога да повярвам, че това са онези малко парченца дето се чудеха на кой свят са. Да ги нацелувате по дрисливите дупета от мен   love001
Анитка мила, ти на каква диета си бе душа и аз съм уж отново, та викам да обменим опит  Mr. Green. Иначе дечковците са добре. По цял ден лудеят и направо изкрейзвам понякога, ама няма начин деца са си.  Heart Eyes
Чушчице, радвам се, че най-малкото бебче е наред. Как ти понася бременноста за сега има ли разлика от баткото или ... 
Сега ще ви пожелая лека вечер, че ще се приготвяме с дечковците за сън. До утре мацки.

# 212
  • Варна
Z_Eneva, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие, любов и късмет!

При нас няма нищо ново, Криско продължава да се криви безпричинно -зъбче още няма.
КотеТо, за утре не  знам още, трябва да се чуя сутринта с майка ми кога ще идва към града.

Извинете за краткия пост, но мнооого ми се спи. Лека нощ!

# 213
  • София
Z_Eneva, честит рожден ден. Пожелавам ти много щасти, любов и късмет в живота!  bouquet  bouquet  bouquet

................
Чушчице, радвам се, че най-малкото бебче е наред. Как ти понася бременноста за сега има ли разлика от баткото или ... 
Сега ще ви пожелая лека вечер, че ще се приготвяме с дечковците за сън. До утре мацки.

Корни, имам чувството, че този път съм пъти по-зле от предишната бременност... направо имам чувството, че този заветен 4-ти месец, няма да дойде скоро... Sad

# 214
Z-Eneva, Честит рожден ден. Бъди жива и здрава и много, много 6тастлива с тези които те обичат.  ura
  Чушчице, дръж се мила и кураж newsm10. Разбирам те как се чувстваш, но гледаи да не го мислиш и времето ще мине неусетно. Желая ти успех и вярваи че бебчо расте и големее. newsm17 Joy
 Целувам ви всички, лека нощ.
  love001

# 215
  • София
...................
  Чушчице, дръж се мила и кураж newsm10. Разбирам те как се чувстваш, но гледаи да не го мислиш и времето ще мине неусетно. Желая ти успех и вярваи че бебчо расте и големее. newsm17 Joy
............
Лида, много ти благодаря, дарлниг Hug.

# 216
  • София
Z_Eneva , Честит празник и от мен- здраве, щастие и усмивки ви желая от сърце  bouquet
Чушчице, не се тревожи мила, всичко ще е наред. Hug
Бързо да оздравяват мъниците Praynig, аман от хрема, вече се побърквам с този запушен нос, добре, че температура няма, но нощта е трудна и за двете ни Confused

# 217
  • Варна
Хайде и ние в отбора на болните. Снощи както си спеше Крис и се събуди с пълен памперс. Сменям, изхвърлям стария, връщам се и пак пълен. Така няколко пъти, после 2 повръщания с пълно омазване на леглото, пижами, косата ми... От спешния кабинет ми казаха да му дам Ентерол, но и него повърна и с това се приключи одисеята и заспахме. Днес само веднъж позацапа памперса и е леко топличък. Дано се разминем само с това...

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 14:14 от Анелиз

# 218
Привет от дъждовен Русе  Sad
Чушке Hug не мисли много и ще видиш как бързо ще отлети времето и накрая ще гушкаш бебо,пък и бати Марти  Heart Eyes
Анелиз що така?Само това ли е,има ли Т,дане е от зъбче?Ох дано не сте много болни и бързо се оправите  Hug
Ние днес ходихме на преглед и док каза,че сме добре.Лудуваме,играем,имаме гоооолям инат абе какво да ви разправям вие сигурно знаете  ooooh!Сега сме на тема обуване на мамините обувки и чехли  hahahaДа са ни живи и здрави дечицата какво да се прави ще търпя и аз щуротийте на моя беладжия.
Хайде лек следобяд момичета!
А ами къде се загубиха пак много от мамите?Таталинке,Дуцка,Табби,26,Млечко,Любе и другите къде сте бе,добре ли сте?

# 219
  • Варна
Ехооо, здравейте и от дъждовна Варна!
Z_eneva, честит рожден ден! Бъди много щастлива, обичана и обичаща!

Виждам, че доста от нашите сладури са болнички. Пожелавам им бързо да оздравяват и отново да са много палави!

Днес ние с Дари ходихме да видим приятелката ми в болницата, която вчера роди един прекрасен мъж. Затова съм на много щастлива вълна. Припомних си времето когато родих и честно да си призная малко й завидях, защото ми се прииска отново да гушна новородено бебче.
Иначе Дари е добре и по цял ден сме навън и играем. Пък и тази нова площадка е голяма радост и забавление.
Имам едно въпросче - Кажете ми как заспиват бебенцата ви (нали все още са ни такива)  Wink. Защото от няколко дни преди да започна да приспивам Дари, тя си взима едно плюшено пате и така след "нянито" си го гушка в креватчето докато заспи. Ако давате играчки за заспиване само една дали е достатъчна? Ако съм го обяснила малко неразбираемо кажете.
Ники и Дими - големи сладури са тези мъже. Ани от Бургас, как така такъв красив малък мъж си няма гадже  newsm78 Ами прати го при нас - пък и е къде е бургас...на има-няма 150км. от Варна. Тъкмо ще си го наглеждаме отблизо  Mr. Green  Heart Eyes
Сонка, и аз да имах време да отделя за себе си. Ама пусто съм от тези дето са постоянно с парцала и ги дразнят прашинките и петната  Sick Нооо като гледам страхотния резулата при теб, ще се взема в ръце. Пък чистенето няма да избяга. Peace
Чушчице, скоро и този период ще премине. Гледай да си отвличаш вниманието с други неща и всичко ще е ОК. Как е Марти? Обяснихте ли му вече, че ще става батко?
Анитка, наистина да се разминете само с това. Дано да са зъбки и скоро да се видим  Hug
Котето, голям смях пада при  вас. Убеждавам се, че времето преди сън е най забавно и на децата най-много им се играе  Hug
Засега толкова - май се улях в писането  Mr. Green
Целувки по дупетата на всички малки сладурчета!!!

# 220
Здравейте!

Много лоши "болни" новини в тази темичка. Пожелавам на всички бързо оздравяване.
Да чукна на дърво Стефан е здрав, но нашите другарчета са болни. Иначе около нас нищо ново.

Ани, чудех се къде изчезна. Срещата беше чудесна, но пак ще се повтаря. Времето беше разкошно.

С Елиа и Йо се видяхме случайно, макар че й бях писала, но тя не прочела съобщението. И Млечко и Алекс бяха с тях.

Ето тава е част от бургаските кърмачета Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179936

Чакам по-добри  новини от вас  Praynig

Златка, честит рожден ден! Много здраве и любов от мен!    bouquet

# 221
Момичета,аз съм тук ...чета ви,но просто нямам сили  за писане...
Миналия понеделник,след като последно написах,че и двамата са болни и се чудя какво да ги правя...се чухме с майка ми по телефона,разбрахме се,като се пооправят да ги вземе,`щото вече наистина издавах багажа.....след което тя решила да им набере круши....но паднала от дървото и по пътя за болницата,въпреки усилията на баща ми,съседите и "Бърза помощ" издъхнала..........няма нужда да ви казвам какъв беше шока за всички ни....но още немога /а и неискам да повярвам/,че това се е случило......опитвам се да съм силна заради децата и Асен,но ми е страшно трудно.....отделен въпрос е,че ми се наложи да се занимаванм с хиляди глупави ритуали и подробности,които са в състояние да бутнат психиката и на най-силния и здрав човек....но се надявам да намерим сили и да продължим....
Иначе децата са още болни-вече са на АБ,защото гадната кашлица и хрема се влоши дотолкова ,че почнаха да се давят.......аз също съм със много тежък синузит,но като се посъвземем се надявам да ми остава време и за писане...дотогава да знаете,че си мисля за вас и ви чета.
На всички болнички желая бързо оздравяване,а на останалите-дано не им се налага да им го пожелавам Praynig

# 222
Любе, искрено ти съчувствам. Моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose  Имаш моята морална подкрепа. Бъди силна Hug Hug Hug Hug Hug

# 223
Люба, моите съболоезнования, миличка Cry . Нямам думi, с които да те утеша. За това приеми мойте силни, искрени прегръдки... Нека почива в мир душата й...

# 224
Любе приеми и моите съболезнования.Представям си шока от тази нелепа смърт  SadЩе ти изпратим нашите положителни мисли за да се справиш с всичко лошо което те е сполетяло  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт