С моята щерка сме навън дори и в студа, затова почти нямам време да се включа, та съвсем набързо:
Desssy честито ти проходило момченце! Да ти е живо и здраво и да прави само малки белички!
И аз очаквам с нетърпение момента на прохождането. Имам чувството, че това ще бъде най-щастиливият ми миг, дори по-вълнуващ от РД, защото това е първата стъпка към независимост на моето момиче. Тя засега не се пуска и е много внимателна и предпазлива - Vesana прекрасно те разбирам в тази връзка. Но пък от друга страна ми се струва, че по-късното прохождане има своите предимства. Така се научават на стабилност, на по-леко падане, въобще съзряват за ходенето, което не било лесна работа (просто никой от нас не помни с какви трудности се е сблъскал навремето

Та така...., аз вече ще се пръсна от напрежение в очакване на мига, в който Игли-бигли ще се пусне. Някак ще израстне пред очите ми. И stes, да, прощъпулника си е празник, поне толкова важен колкото РД, нали ходенето превръща бебето ни в малко дете?

За ваксините - мацки гледах календара, защото видях, че мненията тук са разни-разнообразни. До края на втората година има две реимунизации за полиомиелит и една ДТК. Вие пишете за пентаксим, но той включва всичко - полио иДТК, та не знам с него как ще стане по календара ваксинирането. Струва ми се, че твърде много ще му дойде на детето ДТК два пъти. Все пак схемата в календара не е случайна. Следващите ДТК са чак на 6-7 години все пак.
Аз лично като правя рубеолната ваксина ще си поговоря с моето педи, защото ние слагахме пентаксим(за което вече малко съжалявам) и сега как ще процедираме не знам

Dennis, разчитам на теб да разпиташ и да ни осветлиш като сложите ваксината във вторник.
Целувки и доскоро, задачи имам много.