Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 326
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, страшно много благодаря на всички за прекрасните пожелания!!! Страхотни сте! Hug
Адрианкеее, Евче - специално мерси за вас!  bouquet
Благодаря и на Vesana, Vergin и дилИпилИ за специалното внимание към нас с малката сладурана!  BlushHug

Ние чак сега се прибираме, когато Йоанка вече няма РД Sad и всички сме адски уморени от много положителни емоции, за които ще ви разправям като се върнем. Утре заминаваме за Сливен, където ще кръщаваме сладураната в неделя. МНОООООООООООГО радостни моменти ви желая до следващата ни среща!

# 91
За никненето на зъбите и аз съм съгласна с Ви.Когата бебето има някаква температура или диария неможе да се каже дали е следствие от никнене на зъби или е просто съвпадение-това съм учила.А и напоследък попадам на статии,писани от педиатри,с правени изследвания в които се изтъква да не се поценява температурата и че това е мит-предизвикването и от зъбеникненето..На друго място пък попаднах че все пак може да има някаква лека температура,поради травмата и възпалението на венеце,но тя да е кратка и точно преди самото пробиване.Всяка темпертаура,продължаваща над 24 часа е по-скоро причинена от неспецифична вирусна инфекция.С една дума на всеки един болестен симптом е добре да се обърне внимание и да не се отдава непременно на пробива на зъбите

# 92
  • София
Добро утро и честит рожден на малките разбойници и кукли от вчера, но нямахме нет и не можах да честия подобаващо Sad
Какво става-ще има ли среща днес? Аз бях помолила, ако може да е след обяд и да не е в Южния парк, но ако сте повече за там... Sickможе и да не се класираме, въпреки че ми се идва.
Моя малкия вампир цяла нощ не е спал-иска да си играе, стана в 6.30 и сега се е наврял под бюрото и ме дращи, за да му обърна внимание....До скоро.

# 93
Добро Утро kaffeetrmker_2 .Мрачничко е  Rolling Eyes за парка .Желаещи за 14ч. в Мола на Хемус?
Ви- нямам за цел да споря  Wink .Не съм и против навременото обръщане на внимание.За това и казах ,че е хубаво лекар да каже когато има проблем ,защото съм и против взимането на антибиотик без нужда.Стискам палци  да го наваксате този хемуглбин  Peace
Вики,Стелимного хубави снимки. Heart Eyes
КазоЧестита ти рожденичка.Желая и детство изпълнено с мечти,игри и много обич.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 09:39 от dennis

# 94
Здравейте мамчета и честит рожден ден на празнуващите днес!
Абсолютно съм съгласна с Ви по въпроса за Т и зъбоникненето,аз и друг път мисля,че съм казвала,че единствената връзка е тази,че всъщност като им никнат зъбчетата имунитета на децата пада и са много податливи на вируси,от там идва общата заблуда,че Т,сополки и други неразположения са свързани с зъбоникненето. Peace
Тук много захладня,вчера не сме излизали,днес май пак ще е така,ще полудяваме заедно в къщи с малчовците Crazy Crazy
Лек ден на всички и до скоро! Hug

# 95
Честит рожден ден на Константин на мама Доника, Борис на мама Хела, Дария на мама Cazo, Кристофър на мама Траянка! Весели, игриви и щастливи да растат малките рожденици!

Загубиха се всички тези мами!

Денис - там сме на предпоследния етаж в 14 часа! Ще се радвам да се видим!

# 96
Добро утро  Hug , беба спи и аз съм пак тук   bouquet
Успокоих се , като прочетох и за другите сънливковци . То аз не съм свикнала , понеже години наред люшках каката , заспиваше към 10-11 вечерта и в 7 ставаше . Да не говорим , че  до скоро още ме вдигаше по няколко пъти да пие вода и да пишка , понеже се страхува от тъмното . Сега откакто спи с татко си го няма този проблем . Самата Теди си спинкаше нормално , и нито аз , нито баща й сме били толкова спящи като деца  Joy . Както и да е , нека спинка , така мама има време за всичко .
Assia , бях започнала да си мисля , че съм единствената с такива съображения  Hug
mari-anka , гледах снимки от Бургас и ако това там си ти - е изглеждаш мнооооого добре , очевидно си свалила всичко излишно и как си се разхубавила  newsm09 ..Да не чувам за зомбита и върколаци  smile3534
danise направи ми впечтление стаята на Арен - на една снимка , на която спинка - толкова е просторна и подредена , без излишни мебели и притурки. Просто е страхотна . Аз обожавам свободните пространства. Поздравявам те .
Ви , аз за зъбките не мога да се изкажа компетентно , но от одисеите ми с каката знам , че не зъбите разболяват , а просто при никненето им отслабвал имунитета на детето и то ставало податливо на вируси и инфекции и прочее , поне така ми обясниха. При нея всяко зъбче излизаше непремено с температура  #Crazy Shocked , винаги вечерта беше около 38-39 и след една такава тежка вечер на сутринта имахме пробито венче и драскащо зъбче  Thinking Освен температурата , винаги ми се разболяваше поне седмица преди да избие самото зъбче и още една , след като избие и така да последния зъб  Cry Беше кошмарно най-вече за детенце .
При нас вчерашният ден беше тежък . Първо едва не се преби , защото сме с  вътрешно стълбище , което аз винаги барикадирам с купища неща , но тя успяла да се провре под паяка и между другите неща , докато аз режех лука за супата и слушам по едно време тя плаче . Реших , че се е заклещила под холната масичка ( рдовния номер  Grinning ) , но като се поогледох я намери на последното стъпало най-отгоре .Беше с главата надолу , краката й на площадката , а ръцете й бяха подпряни на долното стъпало и едва се крепеше да не падне . Не ми се мисли какво можеше да стане , а ако бях пуснала няколко минути по-рано аспиратора - едва ли щях да я чуя и да подозирам , че е преминала огражденията , а то колко би издържало на лицева опора  #Crazy
После вечерта едва заспа . С това запушено носле и кашлица - плака , въртя се и накря взех помпичката за носа , Милото , как само плака и за капак предната част на аспиратора остана в нослето и така се шашнах , че няма да мога да го извадя  Shocked , тези скапани аспиратири , може ли да ги правят толкова нефункционални . Да не ви казвам , че като се олигави в сополи и много често изхвърча и направоооо  smile3511 Накрая като го почистих й сложих капки в нослето , за да спинка спокойно и след 15 минутки подействаха и кротна.
Искам да ви питам , вие как лекувате дечицата си - давате ли им шанс сами да се преборят с хомеопатични и бабешки* методи или направо на антибиотик. Аз много се чудя , дали да не й взема днес антибиотик , макар  че за сега се държи , а и ми се струва , че кашлицата е от задавяне със сополките . Слушах й дробчето снощи , не чух хрипове , но пък дишането е учестено и по остро , не знам  newsm12 . Пак ще се чуем с педиатърката ни ...
Сега ще ставам , за да правя закуска ,приятен ден желая на всички  и много прегръдки  newsm51

# 97
Честито на малките рожденници!Незабравим първи ден-ден им пожелаваме и много вълшебства в живота!За мамите знаем,че днешния ден определено ще е незабравим Heart Eyes както е бил преди година и както ще бъде всеки път!
Мами,ние ще направим всичко възможно да се класираме за срещата, но най-вероятно ще позакъснеем..В момента пиша, а Мия ми е конфискувала закуската- баничка и мляска доволно..така де , залъгваме я с няква си там попара,а вкусното си пазим за нас .. Laughing
Хубав ден на всички!

# 98
  • Sofia
Ние сме с температура и няма да дойдем на срещата Cry

# 99
  • Пловдив
Добро утро, мами на пораснали бебчета!

Честит рожден ден на Константин на мама Доника, Борис на мама Хела, Дария на мама Cazo, Кристофър на мама Траянка!
Да бъдат много здрави, весели и засмени!
На мамите приятен и вълнуващ ден!

За зъбите, аз определено споделям мнението на yoana77 , Vessselka и Ви - за понижението на имунитета при децата!
mamaKapi , понеже Стенли е доста палав, аз вече не смея да правя нищо, което изисква повече внимание докато той вилнее из апартамента!
За хемоглобина, нашия беше нисък 108 при първото изследване на 6м, но се отдаваше на по-късното захранваме, при повторно изследване след 2м се оказа, че е още по-нисък - под 100, направиха ни и натривка и казах, че е желязодифицитна анемия - пихме желязо на капки и сега пак ще ходим да ни изследват!
viki81, Vessselka, много страхотни снимки!
За Ваксините, ние имаме белег /макар и много блед/ и няма да ни правят реимунизация.

Най-страхотният подарък за РД на Стенли беше едни син картонен лист, върху който всички гости /вкл. и рожденника/ сложиха отпечатъка на ръчичката си под специално пожелание! Много мил спомен - ще му го пазя поне до 18 РД..... Laughing Joy Hug

Лек и приятен ден!

# 100
Здравейте момичета!
Честит рожден ден на всички рожденици, които пропуснахме тези дни! Пожелаваме им много здраве и радостни емоции! Heart Eyes
Страхотни снимки на порасналите вече септемврийчета Heart Eyes
Честит рожден ден и на празнуващите днес ! Безгрижно и щастливо детство! Heart Eyes!
mamaKapi, не е добре да избързвате  с антибиотика, педиатърът ви трябва да си каже мнението, а хремите са доста упорити. Аз често се доверявам на хомеопатията.
Ви, хемоглубина на Рая е 109 смятам, че е ок, и  според педиатъра ни е добре. http://www.diagnostika-sofia.com/analytics-listing-detail.php?ck=165
Това, което ме притесни малко е урината - ед. еритроцити, ед. левк., пик. крист.  Ще повторя изследването след няколко дни.
Ави, радвам се, че се завърна отново Hug Надявам се да сте прекарали незабравима  ваканция и това да е последната ви раздяла с тати!
Денис, как е  кръста? И аз от доста време имам подобни проблеми и знам, че с повече почивка и пазене ще се оправя - ама как да стане тоя номер не ми е ясно...
При нас - новото е, че най-накрая направихме прощъпулник. То си беше мини рожден ден, много емоции, подаръци .... и ако е вярно поверието Рая ще стане лекар, ще пътува много и ще играе тенис Mr. Green Бяхме решили да вземе три предмета - първият за професия, а 2 и 3-ти за хоби и доп.занимания.
 От понеделник я записах и на детска кухня, за която чух страхотни отзиви, пък ще видим дали ще й хареса.
Аз напоследък съм супер ангаже и едвам успявам да ви попрочета, а за срещата ми е абсолютно невъзможно. Много ме е яд, че няма да се видим с любимите приятелчета, но другата седмица ще се опитам да се класирам, ако се събираме де...
Хубав ден, въпреки лошото време! Heart Eyes

# 101
Привет дами!
Първо, макар и на пателици искам да поздравя нашите прекрасни септемрийчета с рождения им ден:
Йоанка, да бъде все така любознателна, красива, здрава и позитивна като прекрасната си майка. Фибичке, нека светлината, която излъчваш с всеки следващ Йоанин РД става все по силна и всепоглъщаща!   bouquet
А кавалерите Румчо и Стенли - да бъдат здрави, палави откриватели! А когато порастнат нека са удовлетворени и успяли мъже, които знаят как да правят дамите около себе си щастливи. И най-вече, разбира се, своите единствени чудесни мами Веселка и Стели-ССд[/b]

При мен програмата е изключителна  Confused... и няма да влизам в подробности. Само ще кажа, че Спаси е болен, аз съм спала общо 1 час цялата нощ и днес ще пропуснем срещата.

В събота сме на консултация, а хемоглубинът ни е 120!!! /повече от моя/ и поне това ме радва страшно много! но има някои показатели, за които ще изчакам тълкуването на доктора ни преди да се тревожа. Вие пуснахте ли кръвна захар?

трябва да попривършвам

# 102
Добър ден на всички!

bigdance2Честит рожден ден на Константин на мама Доника, Борис на мама Хела, Дария на мама Cazo, Кристофър на мама Траянка!Бъде здрави и разумни деца!  love001
irinii , какво става с вас, от какво е болен Спаси??? Оправяйте се, не ми се слуша за болести! Малките мили дечица, сигурно изобщо не им е хубаво когато са болнички, но и това се случва...Оздравявай бързо Спаси! Praynig Иначе хемоглобина му е добър, и от моя е повече... А, за тази кръвна захар можете ли да ми обясните...Отделно ли се пуска. На нас ни взеха кръв и урина, и доки каза, че са и добри изследванията, ама изобщо не разбирам имаше ли в тях кръвна захар...

# 103
Лулова - и мойта майка каза, че до 1 година след като е спряла да кърми е капело по няколко капчици, така, че при всеки е индивидуално.

ЧРД на Йоана, Алекс и Румен, макар и с малко закъснение!!!

Стели ссд - от къде поръча торта Мики Маус - много търсих точно такава?

Стес - Честит Прощапулник!!!

Вече и ние може да се похвалим с ХОДЕЩИ КРАЧЕТА!!! Чувството и гледката са наистина неописуеми. Все още не ходи сам през целия ден, но се пуска значително често. Не смеех да се похваля, за да не би да е напразна тревога, но вече наистина се убедих, че малчо се пуска сам да ходи. Проходи на 19.09.

# 104
  • Sofia
Десси, честити ходещи крачета!   bouquet
И аз чакам с нетърпение този момент, но моята принцеса не ще...

Общи условия

Активация на акаунт