На мамите специални поздрави!

Какво решаваме за утре?То че времето е скапано,такова е,ама ние няма да му се даваме!Кажете място и час,като аз съм пак за след 13-14..Но както реши мнозинството..
Разглеждам страхотните снимки на кръщелника на Цвети и вече знам,че за Мия парите за партито ще са само предлог да се запознаем

Ама и вие не сте честни - мъжлетата ни кой от кой по-готин..аз като майка не мога да избера за щерката, а представям си я нея

Мами, в борбата с кофата Мия надделя и кофата е вече прилежно скрита..няма да обяснявам колко по-неудобно ми е така ..
А за гърнето - ходим там но по мое усмотрение..Кефи се като си свърши работата, то нали пее като се намокри и тя ръкопляска доволна..Но по закона на МЪрфи откакто спряха топлата вода Мия просто ака до припадък и топлим вода като луди да мием дупенце..Спешно ще я срещна с първенците в класа да я научат да си казва

Целувки от нас и до утре надявам се!
Мия много се кефи на този сайт http://www.animaux-nature.com/coindespetits/animaux-ferme.php Ако ви попаднат подобни -споделете колко точно парички последно Цвети?без лихвите и подкупите моля