Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 325
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
честитки и от нас с Миичка за сладурите Йони,Алекс Стенли и Румен!
На мамите специални поздрави!  bouquet
Какво решаваме за утре?То че времето е скапано,такова е,ама ние няма да му се даваме!Кажете място и час,като аз съм пак за след 13-14..Но както реши мнозинството..
Разглеждам страхотните снимки на кръщелника на Цвети и вече знам,че за Мия парите за партито ще са само предлог да се запознаем Heart Eyes
Ама и вие не сте честни - мъжлетата ни кой от кой по-готин..аз като майка не мога да избера за щерката, а представям си я нея  Thinking Laughing
Мами, в борбата с кофата Мия надделя и кофата е вече прилежно скрита..няма да обяснявам колко по-неудобно ми е така ..
А за гърнето - ходим там но по мое усмотрение..Кефи се като си свърши работата, то нали пее като се намокри и тя ръкопляска доволна..Но по закона на МЪрфи откакто спряха топлата вода Мия просто ака до припадък и топлим вода като луди да мием дупенце..Спешно ще я срещна с първенците в класа да я научат да си казва  Mr. Green
Целувки от нас и до утре надявам се!
Мия много се кефи на този сайт http://www.animaux-nature.com/coindespetits/animaux-ferme.php Ако ви попаднат подобни -споделете колко точно парички последно Цвети?без лихвите и подкупите моля  Wink

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 17:11 от bonne_esperance

# 76
Здравейте на всички от нас! Simple Smile

tzvety roussimova, steli-ssd, честити християнчета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит първи рожден ден на Йоанка, Стенли, Румчо и Алекс!Бъдете все така засмени и здрави деца! smile3525
Първо искам да БЛАГОДАРЯна всички за честитките за нашия рожден ден! Искарахме чудесно. Менюто беше супер. Овчарска салата, ордъовър луканка и кашкавал и варени яйца, пилешки хапки с корнфлейкс, пилешки панирани бургери и картофки пържени, десерта е ясен - тортата. Дани се пусна да ходи, но на другия ден вече беше забравила, че се е престрашила. Много се беше превъзбудила, така се смееше на племеницата, тя защото все много я закача и я забавлява и много се обичат двете. После не искаше да си ляга. Изяде си млякото в леглото скочи и ми показва, да отиваме при гостите в другата стая. Получи много подаръци. Мъжо много ми помогна, иначе незнам как щях да се справя с всичко, за което съм му много благодарна. Heart Eyes Мина вече и рожденния ден, сега сме канени на Слави на мама Хера в петък на 21.09. Даная получи специална покана от самия него. Ама ако знаете как и граха двамата. Даная го  натиска да го цлува, гушка го, играха си с играчките и куп други неща.
Сега да ви почерпя виртуално по случай рождения ден на нашия тати днес   party023 Wine Glass beer2 Popcorn cheers cook
Ходихме на 18-ти на консултация и резултатът е 8200, 75,5 см. На другия ден правихме кръв и урина, пезултатите са добри. Хемоглобин 128.

Това е от нас мами. Утре заминаваме на гости за уикенда при бабите ми в Пещера! Чао до скоро!!! Flutter

# 77
Бон есперанс, и аз се надявам да има среща утре и да се запознаем, казвайте в кой мол и от колко часа, ние ще дойдем за малко, да приберем парите! Wink Последно 10 лв чисто, за подкупите-кой колко даде!  Joy
Пак да напомня-консумацията на кафета и сокове-всеки си доплаща на място!
Muckata, точно така, ти ме нави за обичките на Ивето, като каза , че може и на Богородица, веднага хукнахме към козметичния салон. а пък Ивето няколко дни подред все повтаряше: Мамо, много ти благодаря! И е много доволна!
Денис, дала съм капаро за партито, предпочитам да събера парите преди това, за да съм сигурна колко човека ще дойдат, ще има нещо за хапване и за нас , освен тортата, трябва да поръчам менюто 3-4 дни преди купона, значи трябва да знам точно колко ще са хората, да не се получи така, че да не дойдат много от заявилите и накрая да доплащам от мен или да събирам допълнително пари от вас, много конфузно ще се получи.
Затова , ако искате ще напиша списък кой е заявил, че ще дойде и кой е дал пари, за да не пропусна някой и да няма сърдити! Ще изчакам утре след срещата!

# 78
  • Sofia
Момичета, сега се връщаме от нашата педиатърка, после ще ви чета, но за ваксините е следното:

Пентаксима е пак на три приема, но трябва да е минала минимум една година от последния такъв - зависи кой кога я е сложил естествено.

Иначе сега си е тази ваксина на 1 година и 1 месец, за която говорихме.

# 79
  • София
Честит първи рожден ден на Йоанка, Стенли, Румен и Алекс! Да са много здрави и усмихнати  Simple Smile

Диман-Днес и аз имах инцидент.Като и обувах панталона , тя така се гърчеше, че падна на пода и си удари главата странично, та и син'о и стана.
Бон есперанс- ето едни интересни игри http://www.fisher-price.com/us/playtime/games/infantGames_A_BS.asp

Имаме нов компютър и ме притискат да ставам, че да го пускаме  Wink
Бай, бай.

# 80
Здравейте, сладурки! Grinning
Какъв дъждовен ден! Не успяхме да си подадем носовете. А аз съм се захванала с голямо есенно почистване. Сигурно цяла седмица ще я върша тази работа.
Мимка и тати заминаха за Пловдив. На психолог. Ние с Веселушка сме у дома. Не спира да обикаля стаите, но аз все съм след нея. Пада лошо, не умее да се предпазва. Изобщо не се сеща като залита, да седне по дупе, а пада директно като талпа - на глава. Confused
Биба ползва само при заспиване. И на мен ми се ще вече да я отказваме. Гърне съм купила, но ще се учим другото лято.
bazel, честито нов компютър! Със здраве да си го ползвате. Grinning
tzvety, идеята ти за списъка не е лоша. Може би е добре да го видим всички, за да не стане някакво недоразумение. Снимките ви са супер! Големи сладури са Ивето и Алекс, а ти изглеждаш страхотно! Браво, постигнала си чудесен резултат. Hug
Кузманка, честит рожден ден на съпруга ти. Да ти е жив и здрав и много да ви глези!  bouquet
muckata, Веси пада по същия начин. Confused
diman, съжалявам за инцидента днес. Представям си как си се почувствала, но важното е, че малката е добре. Hug
мамаКапи, радвай се, че така добре спи детенце. Че аз от недоспиване съм се превърнала в зомби. Laughing
Целувки на всички! Hug

# 81
Честит Рожден Ден на Йоанка и от мен!

newsm51Много целувки за Йоанка и Фибичка. smile3525

# 82
Благодаря за честитките  bouquet
Румчо черпи от своята торта Wink

# 83
Честит първи рожден ден на Йоанка, Румен и Стенли, Алекс[/size][/color]
Да растът много здрави усмихнати и красиви.
Фибичка разказа ти шеше страхотен  bouquet
Чета ви но немога да се включа много подробно,защото все още сме малко хремави и много киселки
Поздрави и целувки

# 84
Честит рожден ден на Йоанка, Стенли, Румчо и Алекс! Със Сашето им пожелаваме да растат усмихнати, весели и щастливи!

Денис, Цвети, благодаря ви за пожеланията!

Фибичка, благодаря на теб за поздрава! И мен трогна с поетичното описание на майчините ти чувства!

По една или друга причина, досега не са бъркали Сашко с момиче, но ако някой го сбърка бих отговорила "Нашето момиченце е момченце!" И аз го обличам с оранжево и с какво ли още не!

Този месец пропуснахме консултацията и не мога да бъда полезна с каквато и да е информация относно ваксините.

Хайде болничките бързо да оздравяват!

Утре сме на срещата - когато и където кажете!

Лека нощ и много целувки!

# 85
Честит Първи Рожден Ден на всички малчовци , които сме изпуснали.
Имам проблем с компютъра и използвам на мъжа ми лаптопа , затова не мога да пусна виртуални подаръчета за слънцата  Embarassed.

Фибичка и мен ме разчувства мног пожеланието ти към Йоанка , много красиво  Hug.
Цвети честито християнче , снимките са очарователни , а и Ивето е голяма сладурана.
Стели честито християнче и на теб , голямо момченце си имаш, един малък мъж с тези дрешки , а пуловера е супер.
Относно цветовете - много рядко ги обличам и двамата в синьо , предпочитам  зелено , оранжево имат и бежово.А баткото има няколко модерни розови панталона и ризки , винаги е в тон с баща си , а той лятото ходи облечен в жълто , розово и оранжево.
За ваксините - на Мони белега от БЦЖ му е много голям и се виждаше ясно още преди да навърши 2 месеца.
За бибата използва я само за заспиване , а напоследък предпочита шишето с вода , и я забравя.
Голям рев пада като го сложа на гърне , купихме му музикално слонче ,но и то не върши работа.Батко му на 1 г и 4 м беше само вечер с памперс , но сега май ще ударя на камък ooooh!

Хайде лека и спокойна нощ от нас .

А забравих да ви се похваля , вече сме с четири зъбчета , явно неразположението от миналата седмица е било от това.Един изби долу и първото му зъбче горе се показа вчера .

# 86
  • Пловдив
Добър вечер, септемврийски мами!

Днес макар и дъждовно и мрачно беше един прекрасен ден за нас!
Не знам кой се радваше повече - аз или Стенли... Wink Партито беше страхотно, на никое от децата не му се тръгваше, а рожденника плака и се търкаляше по килима, когато разбра че ще си ходим! Имаме наистина страхотни подаръци, но по важното е че са подарени с много любов и от приятели, на които много държим!
Успяхме да се сдобием и със синина днес наобяд - като истинско пораснало момченце - разбойниче! Ние също падаме, но за мое щастие повечето пъти върху ръце или на дупе!
мамаКапи, ние пък имаме обратния проблем - през деня трудно заспиваме и то за не повече от 1-2 за целия ден! Вечер е по-лесно - към 9,30-10,00, но пък в 8ч сме на крак!
Малко снимки и от нас:

Рожденника вече спи изтощен, а ние с мъжа ми пийваме и хапваме за негово здраве - уморени, но щастливи!

# 87
4естит рожден ден мили приятел4ета пожелаваме ви много здраве и 6тастливо детство  Hug
Лулова аз след като доста ми намаля кърмата и ре6их да спра да кърма само 2 3 пъти го кърмих когато 4уствах напрежение. Не съм пила лекарства и не съм имала проблеми но дори около месец след това ми те4е6е по няколко капки но само като си стисна гърдата.
Ние пием ве4ер АМ а сутрин кисело мляко което в на4алото ми отказва6е или изпива6е само полвината но отккто го смесвам с плодово млекце си изпива цялото. Разбивам 125гр. обикновенно с 60гр. плодово(малко Данонино) и допълвам до 260гр. с вода
Деннис може да се каже 4е свикнахме тук но ни липсват приятел4етата от БГ. Колкото до постъпката на Арен не е приятно но е нормално за децата а на подобни изказвания или по скоро на хората които ги правят според мен трябва да реагираме както към свекървите - игнориране. Браво на Арен и Стефи за гърнето. И аз като мама меги все се каня и о6те не съм купила но тези дни 6те гледам да я свър6а тази работа
Ето малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174344
Не мога да коментрам ваксините за6тото тук са разли4ни а и неуспях да ви из4ета  Embarassed

# 88
Честит Рожден ден на Константин на Доника и Дария на cazo! Безгрижно детство и щастливи игри!

# 89
Лулова, ние правихме манту преди около 2 м., Яна въобще няма белег, но се оказа, 4е има имунитет. А самото манту никак не боли и става много бързо, няма време за рев, на Яна никакво впе4атление не й направи. А ина4е това, 4е са избили зъби на Хари след боледуване, не зна4и 4е едното е следствие на другото. Не съм убедена, 4е антибиотикът ви е бил излишен /не знам как е бил назна4ен/.
Денис, по въпроса за това дали никненето на зъбите при4инява вси4ки описани от теб последствия мога да поспоря, но да не натоварваме темата излишно... WinkНе казвам, 4е не си права и 4е е невъзможно това, което пишеш, но винаги първо се търсят други при4ини за неразположенията. Лошото е, 4е е широко разпространено мнението, 4е зъбите никнат с Т и много майки се успокояват с това, дори не водят децата си на лекар, което пък може да доведе до ред др. неприятности и така..., за мен това е...незнание /да не кажа по-тежка дума/, но всеки гледа детето си както намери за добре. А ина4е за нашия хемоглобин док каза да наблягаме на месцето, хапваме от изброените от теб храни, но може би недостатъ4но.
Айде, мацки, лека нощ! Ако утре успея, ще гледам да ви из4ета, а не като сега по диагонал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт