Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 269
  • 291
  •   1
Отговори
СЕПТЕМВРИ 2006
ПРАЗНУВАМЕ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
  Септемврийката с любов голяма, дарява и мъжа и малчугана - марианка
  Месецът на любовта настана, септемврийчето целува сладко мама - марианка
  Няма нищо по-голямо от септемврийското съкровище на мама - марианка

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

ВЕЧЕ ПРАЗНУВАМЕ ПЪРВИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ!!!!!!

Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV 
Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

[/color]
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

организиране на първия рожден ден на съкровищата ни:

подходящи подаръци
идеи за тематични партита

полезни сайтове

ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

внимание!внимание!Интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!
            http://www.barbaroni.com/page2.htm

# 1
Пу първа.
Честито на всички празнуващи днес: Виктор на Дилипили, Даная,Кристиан, Неда ,Симеон, Ванеса, Ян, Ралица! Да сте живи и здрави мили деца.
 При нас нищо ново. Отиваме малко на почивка и затова днес черпим в детската градина по случай рождения ден на Ванко, вас също.

# 2
Пу първа
А изпревари ме -ти ко праиш тука Mr. Green

# 3
Пу първа
А изпревари ме -ти ко праиш тука Mr. Green
hahaha

# 4
Рениииииииииии, не ни оставяй!!!!! защо, как , къде??? какъв празник без вас, и аз се посмях за олиото, още повече като си представих нашто в троен размер ... Joy.. ама вие съвсем ли веднага заминавате, няма ли поне петък да се разпишеш..

Почти съвсем  Mr. Green утре 16:30 е полета ни... отиваме да видим испанския братовчед - рижавото чудо  Mr. Green до сега не бе ясно кога ще е пътуването ни, защото нашия тати все с много работа  Cry и така в крайна сметка аз заминавам с децата, а той ще се присъдини по-късно!

Благодаря за пожеланията  Hug

сладурче, живо и здраво да ти е детенцето, сигурна съм че сте му организирали сташно парти... весело изкарване...

целувки на всички   bouquet

# 5
Ето ме и мен . Чрд на всички малки сладурковци и на всички новопокръстени.   bouquet
Щастливка , весело изкарване ти пожелавам .
Мами , искам да ви попитам кога точно се прави прощапулника . Когато проходи както трябва или когато детенце направи две-три крачки само. Тединка още не може да ходи , но прави по няколко крачки тичешком към мен . Аз на каката не й правих прощапулник  Blush и сега не съм наясно. Иначе си имаме 5 зъба , ама как само ги вадим  Joy - първо излезна долния резец , после едновременно двата гори , след тях излезе втория долен резец и сега излиза иоще един горен , но днес като се боричкахме и тя отвори една голяяяма устя и изненада !!! имаме си цял кътник и то посления , онзи , който излиза след всички други зуби , в рамките до третата годинка  newsm78  hahaha  , направо ме убива с тия зъби . Mr. Green
Искам да питам мамите , които са пътували с дечицата , как им се отразява това .Мислим да резервираме апартамент на Боровец за януари и имам време да реша да взема ли дребчо или не . Аз малко съм параноична откъм настинки и вероятни болести ...
Денис , много неприятно е това с кръста ти . Аз напоследък също го изпитвам , но разбира са не толкова болезнено . Пренатоварих се преди няколко дни и от тогава ме боли ниско към опашката , но само от едната страна . Дано се оправиш бързо . 
Сега ще бягам , защото имам майстори у дома , а и Тединка спи на дивана и ме е страх да не се изсипе от там . Днес е много кривичка.

# 6
Ехо,здравейте и от нас! Party
Нямахме интернет три дни и направо полудях  #Cussing outТия от БТК са толкова бавни,че чак днес нещата са наред Hug
Честит празник на всички,които съм пропуснала SadДа са живи и здрави дечицата ни!
Щастливка,ей как без теб купон CryПриятно прекарване и да разказваш със снимков материал!Идея-можеш да хвърлиш пъпчето на Бобо на Ноу Камп-да стане футболист Laughing
Ние сме малко болнички и вече доста дни се сополяви и кашля,затова за ваше здраве Mr. Green ще пропуснем срещичката в петък,но ей сега пиша ЛС на организаторите на партито и се срамувам в ъгъла Embarassed,че съм несериозна и още не съм изпратила паричките!
Засега е това,прочетох ви,но после ще се включа...Мишето подрежда Sick

# 7
 Пу... седма! ххее
Аз само да се запиша , че как ми се спи...
Днес водих с мен Лацо на работа, ако може така да се нарече, та направо полудя.. и мен побърка, ама явно не винаги има баби, колкото и да помагат, а туй чудо не се спира и за минута..
За петък няма да се класираме, пак ще отскочим до морето за няколко дни... ех това пътуване, искам си скучното ежедневие, да си седя и да се чудя какмо да правя... оххх днес пас се рових в сайта на Икеа, явно съм маняк, такива идеи ми дойдоха за у дома... искам да отида!!!
Цвети извинявай, че все те лъжа, ама съм толкова неорганизирана... шматка, ще се постарая за утре и ще ти звънна
Щастливка , весело изкарване и много да има да разказваш после  Hug
Айде лека , че направо заспивам

# 8
Честит рожден ден на Неси, Ян, Даная, Кристиян, Мони, Неда, Виктор, Емилиян, Ралица!

Мили дечица, бъдете здрави, щастливи, мъничко палави и повече послушни!

За най-щастливите мами на този ден:

Исках и по-рано да честитя, но следобяд нямаше форум, а през останалото време аз нямах нет, та...
Ще се включа след около час отново!

# 9
писах, писах и изчезна  #Cussing out

Доста дълго не съм се разписвала, но имам извинителни причини - 4 дневна разходка по работа в Албена, луди купони - изморихме се. Следва дълъг уйкенд на Халлкидики, започващ от четвъртък...много организационни дейности относно Детска, кухня, ясла, детегледачка, ГО, зелена карта и т.н. Няма да се класираме за Петъчната среща, ноооо за ТД на нашите Септемврийчета сме на линия.
В тая връзка, Цвети, надявам се утре да се свържа с теб и да се разбере за паричките.

Нямам да коментирам темите, обсъждани в предната тема, тъй като имам още за четене...

Доскоро  Hug

# 10
  • Пловдив
Здравейте в новата ни чудесна темичка!
Заглавието е много идейно!

omnipresent, интересна и натоварена програма! Дано си починала и забавлявала!
Щастливка , приятно прекарване! Да се върнете  зарадени с много положителни емоции и чакаме после снимки с разказче..... Hug
Денис, много вкусни рецепти...чак на мен ми си прияде! Дано се оправи бързо кръста ти! Peace
mamaKapi, и аз още не съм направила прощъпулника, но много събития ни се струпаха наведнъж! В предишната тема има обяснения надълго и на широко! Rolling Eyes
 mama_meggie , това с олиото направо ме срази!

Тази вечер имахме много неприятен инцидент със Стенли, 2-та с мъжа ми ужасно се изплашихме..Той се разплака и се засиня, не си поемаше въздух доста /поне на мен така ми се стори/ време, въпреки че го разтресох! 1-во помислих да не си е глътнал езика и в паниката му бръкнах в устата, но слава богу не беше и въпреки това пак не изплакваше.....накрая мъжа ми му удари леко шамарче и помогна!
Момичета, ако знаете как се изплаших, направо краката ми трепереха! Мъжа ми и той се шашна, а и горкичкия Стенли се стресна, защото после плачеше и хълцаше жално, жално...!!!
Сега сладкото ми мишле спи! Иначе съм в трескаво очакване на РД!

Малко снимки от кръщенето:

Спокойна нощ!

# 11
Здравейте и от нас с Крис  Hug

Първо искаме да 4еститим първия рожден ден на вси4ките ни септемврий4ета които пропуснахме желаем им да растът здрави усмихнати и послу6ни а на милите им май4ици много здрави нерви и енергия и когато ви е най трудно помислете си какви късметлийки сме и колко по тежко е на жените които не могат да имат деца  Hug

4естито на вси4ки християн4ета и проходили де4ица  Heart Eyes  bouquet Разгледахме снимките на вси4ки много сте готини и порастнали.

Денис и на мен са ми от голяма полза идеите за закуска   bouquet за6тото и ние сме на дома6на кухня
Крис съ6то прави по 3 4 кра4ки сам но о6те е доста нестабилен и аз о6те не го броя за проходил
За зъбите от доста време си пъха пръстите в устата и е малко по нервен и днес след банята като му опипах венците разбрах за6то. От доста време е с 8 зъба но сега първия кътник долу се напипва но о6те не е пробил а и другите са доста подути
Ина4е на6ето оправдание за отсъствието е 4е сестра ми и приятеля и са ни на гости от 2 седмици и в нас е малко хаос но за съжаление о6те 2 дни и си тръгват. Ходихме до един град на близо голяма красота но да ви се опла4а вдигнаха ни колата и ни одрусаха 120 евро  ooooh! но така е веднъж 6те спрем на забранено и ... Бяхме и на Аква парк, Крис цопка6е в детското басейн4е и се пуснахме заедно на водната пързалка  Laughing . Донесоха ни доста подаръци от БГ козметик за мен  Laughing малко съм мания на тази тема, за Крис много игра4ки и дрехи, детски лаптоп които отна4ало бие6е с цяла ръка но после сестра ми го нау4и да натиска с 1 пръст4е по 1 коп4е, влак4е с куб4ета които се разхвалят из цялата стая, въоб6те лиубимото на Крис е не да се заиграва(освен ако не е кабел или някое боклу4е) а да изхварля вси4ко от леглото си да изпразва 4анта или гардероба  ooooh!. Въпреки 4е му бяха за рождения ден не се сдържах и му ги дадох но днес майка ми му взе колело и него ве4е 6те полу4и 4ак на рождения си ден. Ве4е се подготвяме избирам торта каня гости подготвяме тоалета. Имахме малък проблем с покупката на дънки за6тото Крис не е пухкав и е леко висок а Португал4етата са по дундави и вси4ки модели му бяха 6ироки в кръста но хубаво 4е накрая намерихме модел който се регулира в кръста. По тука6ните стандарти ни обявяват 4е едва ли не 6те го уморя от глад Crazy Но аз не им обръ6там внимание. Крис си хапва доволно и разбира се винаги когати си посика му се дава ядене а и аз никога не съм искала дебело бебе
Целувки на вси4ки  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 00:50 от viki81

# 12
Хелоу, сладури!

Честито с малко закъснение на Виктор, Ванеса, Симеон, Даная, Ян и Кристиан!
Весели и безгрижни да растат!
Честит Рожден Ден и на порасналото момче на sladur4e*2!

Ние тази нощ сме самички със сладураната - Димитър отиде.....и аз даже не разбрах къде ..... някакъв лов, някаква вила,....абе утре кат си дойде ще каже къде е бил. Mr. Green
Щастливкей, чакаме те тогава на 13.10 с най-подробен отчет - къде си ходила и що си чинила там! Naughty Simple Smile
Ави - и теб те чакам с разкази за многобройните ви пътувания, по света и у нас. Честито ти проходило момченце!  bouquet
marys -  чудесно е, щом така леко и безпроблемно е минала фазата кърмене, нова страница отваряте вече!
Лелеее, mama_meggie, само докато я разкажеш историята с олиото и нашта циганка, да не остане по-назад, днес я свърши същата работа.... ooooh!... че да е пълна картината, пльосна и телефона на баща ми в мазалото за колорит...... Grinning
dennis - браво на голямото момче за гърнето.....толкова са сладки - не могат да говорят, но пак намират начин да изразят мнение и отношение. Пък ти бързо да влизаш в кондиция с кръста!
steli-ssd - и от какво така му стана на детенцето, горкото? Стенли, иначе виждам е много доволен от тоалета си на кръщенето  Mr. Green
alexal - скорошно оздравяване на Мишето!

Хааайде, отивам да си полегна до Йоанчето. Като го няма Димитър, с нея ще се гушкаме тази нощ!
Лека ви нощ на вас!

# 13
  • София, Дружба 2
Честит Рожден Ден на Даная на мама Кузманка, Ванеса на мама Мила84, Ян на мама Чочи, Кристиан на  мама Плами, Симеон на мама Каролина, Неда на мама кукумявка под прикритие,
 Виктор на Дилипили!

Честит рожден ден на малките сладурковци! Да са здрави и най-щастливите деца на света!

А ние с Рали благодарим за честитките, момичета! Grinning

# 14
  • София
Добро утроооо !

Много ме е яд-вчера и в малкото свободно времем форума не ми се отваряше, за да вляза да честитя специално РД на Неси и Ян, както и на другите малчугани.
Та така-снощи Хриско спа за първи път сам...На мен лично ми беше много кофти, на него...не толкова-само 4 пъти става Joy. Милото като гледаше как се изнася първо нашето легло, после гардероба ни-седи  и ни вопъл, ни стон с едни тъжни очи...сякаш разбира какво става. А може и да разбира...Вчера за първи път ядохме и от кухня-яде, само дето млякото с ориз беше като чорба, та му сложих бисквитка и така го изяде.
Честити ходещи крачета на Сашето-при нас скоро изгледи за това няма, но аз не бързам. По повод АМ-то - Хриси ми го отказва категорично. Дори се скри под масата в знак на протест и ми се сърдеше Simple Smile Обещаха ми една доза Миломил-да видим него ще го хареса ли...
Е, успокоих се-понеже ние почти нищо не правим-не казваме чао, не ходим, не показваме как прави еди какво си, та за мое успокоение-в една книжка показва къде е Зайо Байо...
Е, тате стана-чао

Общи условия

Активация на акаунт