За белега - Арен го има на рамото много ясен от втория си месец.Повторна проба не сме правили.Понякога няма белег,но имунитет има,това се установява с проба.Ако се докаже ,че няма нито белег,нито създаден имунитет се повтаря ваксинацията.

Много ме е жал за малката. Кашлицата не я оставя да спи. 
Имам изненада за Алекс, но като се видим на 29-ти.

. Вече имаме 7 зъба и един , който много скоро ще избие . Детенце обаче има хрема - бистра и много течна и снощи не съм спала , цяла вечер се гушкахме , понеже нослето й е запушено и тя не може да си цока бибичката . Ще ми се да я махна , но бубата е свикнала много с нея . Вие кога мислите да махате бибероните ????
, спи до 10 , понякога 11 сутринта , а си ляга не по-късно от 22.30 .Понякога дори към 21.30 , започвам да се питам , дали всичко й е наред , дано да си е сънливка. Иначе и през деня спи и си е весела и няма признаци да боледува . 

аз винаги му духах в лицето и той после се оправяше,но д-рът ми препоръча да не го правя,защото като по-големи,когато се захласнат,очакват да им духнеш в лицето и тогава да си поемат въздух!В резултат на това,сега когато се захласне го оставям броя до 5 и той винаги наистина сам си поема въздух,откакто спрях да му духвам в личицето,не се е захласвал сигурно повече от 2-3 пъти!Иначе наистина изживяването е кошмарно и много страшно! 

казва "А-а-а" с лек напън