Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 273
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на Алекс на мама Цвети Русимова! Да порасне здрав, силен, умен, красив и винаги много щастлив за гордост на мама, тати и кака!

Ирини, страхотна тема, както винаги, а за заглавието нямам думи!   bouquet

Меги, много сладкодумна разказвачка си! Аз съм трошила веднъж бутилка с олио и доста цветно си представям ситуацията, а майка ти - еми тя е Майка! Фибичка, Йоанка пък да не остане по-назад!

Стели, много е сладък Стенли на снимките! Обожавам пуловери на ромбчета - много е елегантен! А за ужасът, който сте преживели - радвам се, че всичко е отминало бързо!

Вики, хареса ми разказа ти за Аквапарка! Язък за глобата!

Омни, ударили сте го на живот! Цунки за Марти!

Трябва да вървя. Утре вечер изпращаме Тати   newsm45 и тогава ще се чудите как да ме изгоните!

Лек ден и целувки!

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 08:29 от Ави

# 16
Честит Рожден Ден, Алекс на мама Цвети! Нека житейският ти път бъде осеян с много сбъднати мечти, любов и радост! Бъди здрав!

Цвети, много прегръдки от мен!

Честит Рожден ден и на големия палавник на sladur4e*2! Да расте здраво и щастливо момче за радост на мама и тати!

# 17
Честит рожден ден на Алекс на мама Цвети   bouquet  bouquet  bouquet

mari_anka  благодаря от нейно име ще й предам  bouquet

# 18
Ха добрутрой!
В тази революционна темичка направо сме  с преповдигнат дух! Wink
Ние да честитим на другарчетата Неси и Ян,за които сме се затъжили много и на сладурковците Даная,Криси,Мони,Неда,Вики,Емчо и Рали, с които пък нямаме търпение да се запознаем Wink
А днешният специален ден е за малкия Алекс!
На всички да пожелаем сладки бели Wink тва е от устата на Мия, не от моята  Naughty Wink
Ние днес,живот и здраве ще запишем най-сетне кухнята за следващия месец и вчера му ударихме едно търсене на бурканчета и капачки..Спомних си ония времена дето те гледаха с усмивка и така искренно ти казваха :еми нямаме! Ама да са живи и здрави другите мами с общи усилия днес бройката ще е правилната Simple Smile
Момичета, да ви се похваля- вчера моята чушка се изяви като истинска дама..Какво значи това ли?Еми изядохме най-официално първия си гланц за устни!Не ме питайте каква беше гледката!Ама пусто нямах заредена батерия за апарата..А и в квартала са спрели топлата вода..За момент асоциацията ми беше Блейд:)...
 Друга наша мода е изхвърлянето на ценни вещи в боклука..Вчера добре че усетих липсата на портмонето си..Беше умело скрито под един чифт чорапи на татко..в кофата..Мили мами, започна се..И всички ми казват,че това е само началото..незнам..
Омни,чета ти аз поста и се питам,дали пък нямаш място в ръчния багаж за нас?Ние ще слушаме!Щастливка няма да я молим,че сама с двамата малки мъже и ние с моята хубостница;)..Ще ни липсвате на партито да знаете!
Стели,изтръпнах като прочетох кво ти е било..Пу пу пу..Или както казва един ерудит -Мечо Пух  - най-хубаво когато денят започва със щастлив край!А снимките ви са чудесни!
Алексал,сега разбирам къде се загуби ти..С помощник като Мишо сигурно си по цял ден на масажи и козметици;) такава да ти е отмяна малчо и да ти "шета" Party
А малкия Сашко проходил тайно от мама и тати,а?Ави, еми не е честно да покорявате върховете без него !Пак добре че са го спряли,че като нищо е щял да ви стигне и задмине Whistling
Денис,много мерси за кулинарните съвети,че и на мен закуските ми се изчерпаха..
Вчера си купихме от Кифланд Wink ДВД с едно много любимо мое филмче - Чебурашка!Мия изгледа първите две серии на един дъх и супер се изкефих!Кръвта вода не става Simple SmileОтивам да я укротявам,защото определено е щура като за двама..Защо ли? Blush
Прекрасен ден маминки!
p.s.никой не ми даде инфо за дупченето на ушите.моля!

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 09:37 от bonne_esperance

# 19
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА ЦВЕТИ!
Пожелавам му най-безгрижното  и щастливо детство!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на голямото малко момче на sladur4e*2!

А специално за прекрасната мама Цвети:

Пожелавам ви страхотно празнуване днес! Hug

П.С. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224195.0

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 09:59 от steli-ssd

# 20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА ЦВЕТИ!

Стели ССД, миличкия Стенли. Стреснало се е нещо детенцето и се е захласнало. В такива случаи се духва силно в лицето или шамарчето. Радвам се, че всичко е наред.
И Хари получи от кръстницата си същите панталони за кръщенето, но сиви  Grinning  Разкошен сладур си имаш!
Денис, страхотна си! И аз да благодаря за рецептите за закуска, че с тази попара, кус-кус и кисело мляко с бисквите вече ми писна, а на Хари незнам...
Мила 84, бързо оздравяване на прекрасната Неси!

Момичета, тези от вас, които са отбили малчовците- кога ви спря съвсем кърмата- т.е. кога изчезна. Моето GP каза, че няма да ми дава хапчета-давали се само при силна кърма и редовно кърмене, а при моите общи 100 грама на денонощие за приспиване няма смисъл. Естественото спиране на кърмата било най-добре. От около 10-тина дни не кърмя, но от вчера имам напрежение, което сега освободих като накърмих малко Хари. Не очаквам чудеса, ясно ми е, че всеки организъм е индивидуален, но се чудя кога ориентировъчно спира кърмата и трябва ли да правя нещо по-специално?

И Хари е сополив заради зъби. Много ми е мъчно как хърка нощно време.

# 21
Благодаря на всички за пожеланията!
Почерпете се за наше здраве, макар и виртуално:

Днес е един страхотен ден за мен! Припомням си всичките преживявания по часове точно от преди година, и тогава изкарах една безсънна нощ в болки и контракции от полунощ , а Алекс се роди на 19 в 14.50ч. Тази нощ също беше безсънна. Рожденикът не е оздравял съвсем, затова днешното празненство с дечица се отлага за неделя, когато ще се съберем в къщи, след 2 седмици е рождения ден на Ивето и тогава ще бъдем в детски клуб!Алекс ме остави да спя чак след 6.30 тази сутрин, милия, толкова кашля и има секрети и едвам диша.
Сега се събуди и отивам да го храня, по-късно следобяд пак ще пиша!

# 22
 Честит Рожден Ден Алекс!Бъди здрав,усмихнат и с много приятели в игрите  Heart Eyessmile3503 Добро Утро!
Радвам се,че са ви от полза идейките за закуска  Hug
Стели ССДстрахотни снимки,а тази църквичка ми е любимата.Защо така се е захласнал Стенли?Плачеше ли преди това?Представям си какво сте преживели.Правилно сте реагирали.Сега добре ли е дребосъчето?
viki81 звучиш добре.Свикнахте ли вече с живота си там?На всякъде има различни стандарти за тегло и всякакви мерки.Щом детенце е щастливо и здраво ,няма какво да се тревожиш. Hug
bonne_esperance тази твоя истинска дама,остава да и вземете обувки с токчета  Mr. Green За пробиването на ушичките,разузнай в козметичните салони край вас.Обикновенно работят с "пистолет"вътре се зарежда медицинска обичка/към тях няма проблем с алергия,както към обикновенна златна или сребърна обица/ и директно се щраква на ушето заедно с винтчето отзад.Така е направено,че няма как да се затегне или разхлаби и може да се върти обичката в дупчицата,за да не се срастне и да боли.Болката е за секунди.Имах такава машинка,сама сам си пробивала моите уши за съжаление вече я нямам,бих ви оказала съдействие.
Вчера бяхме в Южния парк и реших да пусна Арен в едно от празните басейнчета където играят едногодишните и прохождащи дечица и се събират по много.Арен много обича децата и се забавлява.За мой ужас не и този път.Бутна едно детенце и буквално му превзе лолкъра и падна едно тичане с него ,че едва го стигнах.Когато пък едно по-голямо момченце дойде да му измъкне лолкъра от ръцете започнаха да го дърпат от двете страни и накрая Арен охапа другото дете по ръката  Shocked Една от майките каза по адрес на Арен: Ауу,това момиче е бясно като за 5 момчета. Rolling Eyes Казах,че е момче.А тя още по-шокирана ми задава въпрос: А защо е облечен в оранжево? Mr. Green Прибрахме се с писъци и рев заради този лолкър,който май е направен за проходили.
Доникаще свикне да спи сам малкият герой.Не се тревожи.Всички ще спите по-спокойно.А за показване,казването и ходенето има време.Всеки се развива по собствена си схема и последователност.Арен не имитира,не казва и показва неща на който го уча непрекъснато.Просто един ден ми показва че може нещо което си нямам и идея от къде му е дошло на ум.
ОмниДобре се справяте с натовареният от към събития месец Simple Smile
Ави Няма как да те гоним от тук.Но надявам се това да е последното отпътуване на вашият татко далеч от дома без вас.
Усмихнат Ден  Hug

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 10:45 от dennis

# 23
 Честит Рожден ден на Алекс, да расте много весел, здрав и да радва мама и тати!
Денис, и аз мислех да ти напиша, че много ме удиви за гърнето, аз се възхищавам на тези от вас , които успешно го въведоха, на мен все не ми стиска и даже още не съм купила, но добре, че сте вие да ме амбицирате и да се заема по - сериозно, че после като стане късно... ще си скубя косите!
Стели, наистина ужасна история , направо не да се разтрепериш ами незнам, ама ти не разказа какво е предизвикало това... А снимките от кръщенето са супер, ти си много красива , а и  Стенли е много елегантен
Вики 81, много интересни подаръци сте получили, а и в Аквапарка сигурно е биро супер, малко завидях за хубавото време, защото тук вече си е есен и дори да има хубави дни с топло време , вече се усеща есента.. както го е интерпретирала и Иринии в новата ни тема...
Бон есперанс, ама твойта юбавица е страшна, мадама от всякъде, кво ще я правиш като вземе да ти носи обувките незнам.. Joy а това с боклука, явно не сме сами и там, аз няколко пъти си чувам телефона да звъни откъм кофата... Sick
Ави, аз не честитих на Сашето ходещите крачета, но предпочитам да го направя на живо... много ни липсвате вече, но май няма да се видим тоя седмица ,НО другата обезателно, ще ми разказваш лично, защото сигурно на другите вече ще си разказала за вълнуващия изминал месец
Фибичка, може да ги съберем нашите бандити, мисля, че Лаци и Йоанче ще си паснат супер... особено ако ги оставим без надзор, ще е много интересно какво ще заварим  Shocked #Crazy
Е аз май ще ходя да похапна нещо, че съм в минус от нормалните ми килограми... ми така е като това малкото като ме види да ям и задължително почва ам ам ама ам и познайте какво остава за мен..
Айде после пак
П.П. Денис, много се смях за вчерашната ви "разходка"... виж, ние имаме Уокър, на Лаци вече му е поомръзнал та може другата седмица като е хубаво времето да споделим един Южен парк, ние ще носим Уокъра и ще се позабавляваме заедно, аз обещавам да не бъркам Арен с момиче още повече, че и аз обичам оранжево и жълто и не виждам нищо момичешко в това. единствено чисто момичешко е бонбоненото розово, даже бледо розовото беше модерно за момчета!!! айде.. те може да си обличат момичетата в синьо нали Naughty

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 10:47 от mama_meggie

# 24
ЧРД на малкия на Цвети! Да ти е жив и здрав!!!

Лулова - аз от 21 август започнах да отбивам Георги и чак на 15 септември почувствах, че кърмата ми вече окончателно спира и нямам напрежение в гърдите. Въпреки, че вчера едната гърда ме заболя и малко я изцедих - две три капки.

Денис - страхотни предложения за закуска! Ще пробвам!

Ирини - как приготвяш кус-куса? Пасираш ли малките топчици или Спаси така си ги яде?

# 25
dennis И аз обличам Ники повечето време само в оранжево и него са мислили за момиче ooooh! Ами писна ми синьо бе ,още от малък му купувам различни цветове дрехи /без розово Mr. Green бяха ми дали някакво розово боди и Ники винаги го уповръщаше цялото мах 5 мин след като му го бях облякла/   Даже сега съм доволна че подаръците -дрехи са в кафеникаво-оранжевата гама Peace

Desssy да кажа и аз за кускуса Ники ги яде направо.Не съм му пасирала нищо от 4м Naughty

# 26
  • Пловдив
Четох аз за това захласване по разни книги, а една услужливо пиленце  Hug и инфо в интернет ми намери...Стенли тези номера ми ги прави от бебе, но преди само когато му биеха ваксините!
Снощното произшествие се случи, защото му прекъснах игрите, за да го изкъпя и приспя, а той беше решил друго... #Cussing out Много ми е инато съкровището - когато не стане на неговото - рев до скъсване!

DVV,  dennis, аз по принцип съм фен на оранжевото и Стенли има много такива дрехи. Още не са ни мислили за момиче, заради дрехите, но преди когато имахме къдрици по 2-ти на ден обяснявах, че е момче, а не момиче!
viki81, хубави приключения имате и явно вече свиквате с живота там! Пожелавам ви само хубави преживявания!
Lulova, прочетох и аз за духването! Дано не ми се налага скоро да го пробвам!
bonne_esperance, ами явно гримирането ще ви е страст! Но това с боклука направо ме разби тотално! Дано Стенли и той не развие такива навици!
tzvety roussimova, и аз съм изпълнена със спомени днес - точно преди 1г по това време ми правиха изследвания в болницата и ми казаха, че утре ще е големия ден!!

# 27
steli-ssd  Сладурче има същия проблем с къдриците Joy

# 28
Честит Рожден Ден на Алекс!
Весело и щастливо детство му желаем, двете с Йоанчето!

Ави - вчера слушах тази песен и се сетих за вас... Hug Поздравявам те с нея и ти пожелавам в най-скоро време да се будите всяка сутрин заедно!
Доника - изобщо не се притеснявай, че Хриси не знае номера. Сигурна съм, че възприема много неща, но просто все още не ги възпроизвежда. Йоанка пък е като попивателна - каквото види и повтаря. Аз обаче както вече казах не съм фен на "Я покажи това, я кажи онова". Показвам и, но не я уча и въпреки това почти всеки ден се изненадвам, какво ново я е впечатлило, запомнила го е и го прави и тя.....и всички после ме питат "Ти ли я научи", пък аз хал хабер си нямам даже кога го е видяла. Grinning
wavey

# 29
  • София
steli-ssd  Сладурче има същия проблем с къдриците Joy
Бе то и ние го имаме, но да си гледат работата...Между другото Хриси има една много готина риза-наследство от брат ми в бледорозово и е в крак с модните тенденции Joy
А за ината-няма да пиша, че ако започна край няма да има....Реве , тръшка се, ляга на земята. Гледам да не му обръщам внимание, но оня ден ми идеше да го изхвърля през прозореца. И аз като Лулува гледам спокойно да обяснявам, но тогава просто.... #2gunfire От 2 седмици започнем ли да се обличаме или събличаме оревава света...Не мога памперса да му стигна дори.
Мацки, ако има среща в петък имам молба-дано не съм нахална де: да бъде в Борисовата градина, че до там ми е по-удобно да дойда със железния кон и ако може да е след обяд, че нали вече сме на кухня и трябва да я взимам.
За кърмата-ами от 2 месеца не кърмя, но имам все още кърма, като си стисна гърдата.Напрежение обаче не чувствам.
Някои помагат в готвенето, а моя Хриси ми помага в прането-научи се да отваря пералнята. Вчера сам си я отвори и почна да вади прането. Донесох му един леген, за да слага дрехите там, но той беше на мнение, че на земята им е мястото. А какъв рев нададе, когато не можа да я отвори докато пере....Добре, че тя се отваря 2 мин. след изпиране...Иначе е решил, че вратичката на люка е излишна и прави всякакви опити да я изкърти.
И не на последно място ЧРД на Алекс и весел празник на мам Цвети и мама Сладурче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт