и сега не мога да ви изчета, толкова много сте писали 
А толкова ми се искаше да се запознаем на живо с всички вас
Nqmam tarpenie da 4akam da vi kaja kato se varnem i zatova vleznah ot tuk vav forum4eto. Mnogo sam 6tastliva...ne mojah da povqrvam,to i e vreme ama ne o4akvah to4no sega. Takmo kazvah na edna jena 4e q e strah da se puska i tq se pusna i tragna, pri koeto onemqh i samo se usmihnah i zamryznah...
.

. Уморена, но пък щастлива. Сутринта ги водих на пазар, после на детската площадка. Веси вече върви много стабилно и не ми дава да я държа за ръчичка.
Мъж е той, как ще се разплаче. 
И аз съм разхвърлила къщата за основно почистване, ама кога ще превърша...
Разгледах снимките! Голям сладур е твоят Сашко. А пейзажите са невероятни. Много ми хареса "Слънчевата пътека".
Страхотна романтика лъха от нея и мъничко носталгия. 

. 

, ама не всеки го има
. Все пак да не забравяме , че уменията на детето се формират в основна степен от неговите родители . Малко занимавки , туй-онуй и готово . То и моята кукла не ги може тези упражнения , но аз и да си кажа честно не й ги позволявам . Основно проблема си е в мен , а не в гениалността на детето . Хубаво прави irinii , общуването с детето и социализацията му * (ако мога така да се изразя ) в семейството формира характерът и възможностите на детето и не само у дома , а и сред връсниците му след време . Изпитала съм го , вярвай ми . Та няма да е лошо да се позамислиш колко време му отделяш на това дете и после да иронизираш другите . Сега се извинявам , ако мнението ми ще те засегне , но съм сигурна , че ако преглътнеш егото си , няма да ти направя впечатление 
, нещо става с мен , това лято ми се отрази зле ....
, но ще се стегна
Чао засега , че малката се задава и пак може да остана без постинг

за клип4етата като намеря повече време,че там се точи дълго..

Няма нормална майка на света, която да се нахвърля така върху друга, неразбирайки женското щастие и майчинската гордост от новите постижения на мъничето. И трето- Спаси Е гениален! 

Всички дрехи ги слага на главата и все още не прави разлика мчжду панталон и блуза та такива неща.Според мен децата са си умни и когато се занимаваме с тях усъвършенстваме уменята им.Неможе по цял ден да го изолираш само да си играе и да искаш да прави някакви чути от нас неща.

Децата обичат да участват в нашите ежедневни дейности както могат,дори и с наша помощ.Кое се брой и кое не ,не е тема за разговор,просто защото всички знаем че децата ни не готвят,простират,прахосмукират сами.Дори да цапат,влачат дрехите по пода и разливат храна е важно че са им дали възможност да участват.И забележи ,че Ирини е написала,че Спаси обича да имитира нейните дейности,не да я отменя в тях.Убедена съм твоето дете може страшно много неща и едва ли има неща който не може като останалите.Никой не е по-гениален от другите.Препоръчани теми