Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 592
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
assia, влизам за да ти вдъхна кураж. Стискам палци и се моля всичко да се оправи.  Praynig Вярвам, че ще е така. Утре цял ден ще ви мисля и ще отида да запаля свещичка в църквата за здравето на малката ти кукличка. Имаш моята морална подкрепа. Прегръщам те силно!

# 151
хей мацкиии....

Честито на сладките ни рожденици   bouquet

Ася, получаваш здраво палцестискане и от мен, сигурна съм, че всичко ще е ок  Hug

А този Ог... хи-хи-хи нека си провокира на воля бре мацки, кво му се връзвате... ми гениални са ни децата, нека да го е яд  Mr. Green

Тук програмата ни е на фул, когато остане време ще кача и малко снимки... и в тази връзка поразгледах снимките ви... всичките много готини, а Сашко духал свещи върху сладолед ли бре Ави?  Mr. Green Мила, страхотна торта

уфффф най-дребното така ме е нападнало, а съм с тримата сама  ooooh!

хайде лека вечер, и не му се ядосвайте на онзи Дзвер!!!

# 152
Ася, с вас сме! Надявам се притесненията ви да са напразни!   Praynig

Мила, Hug! Тортите ти са вълшебни! А замисляла ли си се да почнеш бизнес с бутикови торти? Сашко и аз ще сме първите ти клиенти! Как е Неси?

Йоана77, с нетърпение чакаме разказ за прощъпулника на малкия герой. Уплахата е била по-силна от удара и някак така се случва, че все пред очите ни става.

Момичета, радвам се, че ви харесаха снимките от Тунис. Аз за себе си трудно бих могла да го определя като почивка. В самолета Сашко се държа добре с малки изключения. На кацане в Тунис му дръпна един неистов 5 минутен плач, който отдавам на болка от зъби и болка в ушенцата от рязкото спускане надолу. (Щастливка, ти си майка героиня!)Храната в хотела бе вкусна и обилна - предвидливо отидохме на полупансион. В ресторанта Сашко не искаше да седи в хубото детско столче и все се катереше по мен.  Може би на този факт дължа, че качих само едно кило. Иначе щяхте да ме търкаляте  Joy. Времето беше чудесно, изгледът от стаята също. Морето се виждаше даже от спалнята. В по-голяма хотелска стая не съм била. Имаше и две бани.  Ходихме на много разходки, но за съжаление и хубавите работи на този свят свършват! Тунис е идеална дестинация за кротка семейна почивка, а плажовете на Средиземно море са прекрасни. Между другото хвърлихме тримката пъпа на Сашко в Средиземно море, но не за да стане моряк или капитан, а за да стане пътешественик, да е в центъра на Земята, да е свободен и волен и винаги да има бряг. Останалото от него!

В глава "Инциденти" на септемврийчетата вече имаме богат арсенал, за съжаление. Надявам се да са все дребни и да ни подминават големите и по-страшните. В Тунис един следобед се разхождахме по прекрасния плаж, приближавайки един от тези парашути дето се управляват от сърфист във водата. Беше ветровито. Гледах го аз сърфиста и ми се струваше, че парашутът ще падне върху някого, но не допуснах, че три минути по-късно това ще бъдем ние. И както си вървим по брега изведнъж на метър пред нас видях парашут (онзи от размазаната снимка), който приближаваше със страшна скорост. Успях да се извъртя и ме удари в гръб, но не успя да ме повали. Сашко беше в ръцете на татко си, обърнах се, но не ги видях. Само изпищях "детето ми!" Веско забелязал също парашута в последния момент и се извъртял така, че да закрие Сашко, но и двамата се озоваха на пясъка. Сашко се уплаши и се разплака. Целите бяхме в пясък. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако Сашко бе все още на врата на татко си. Можеше и да му се скърши вратлето. Но както казва майка ми "Господ ги пази децата!"

На рождения си ден Сашко също се събуди сред купища балони и отидохме с открито влакче до Хамамет. И да, Щастливке, Сашко духна свещичка и върху сладолед! Просто не предлагаха сладоледена торта в заведението, а бяхме решили да ядем сладолед. После толкова свещички е духнал Сашко върху разни торти и продължава, та не му се губи на детето. Най-хубавото от всичко беше, че бяхме тримата заедно в този специален за нас ден!

Леле, прекалих с писането, но нали, пусто, разказ чакахте, а сега ми дойде вдъхновението! Лека нощ и целувки от нас!     bouquet

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 22:10 от Ави

# 153
Eто ме пак с обещания разказ.Първо искам да кажа,че стискам палци на Ася и съм сигурна,че всичко ще е наред! Hug
Ради беше много смешен,защото нещо се стресна от питата и като я търкулнах по чаршафа и той застана в края и не иска да тръгва по него.Най-накрая се престраши и тръгна,първо хвана една ножица,даже я опита- за нея бяхме нарочили много неща-и за хирург и за моделиер и за коафьор,после я хвърли и хвана една малка полицейска количка  и вече не я пусна,абе каквото иска да става,само да е жив и здрав PraynigПосле излязохме на разходка и раздадохме от питката на децата в парка.После уморени,заспаха още в 8.30,за щастие даже и цицина не му стана на главата има само червено петно,което може ще стане синьо.Мисля,че помогна това,че му сложихме мокър вестник,който сменяхме като изсъхне и така не му изкочи цицина.
Ави,вие също сте имали кофти инцидент,за щастие и при вас всичко се е разминало с уплаха.
Диляна,малкия е голям сладур Hug
Марианка,тези инциденти с падания са наизбежни,дано само са по-леки,а и още са малки децата ни да се предпазват самички,поне с ръчички да се подпират като падат,а те още не се сещат да го правят.
Как са болничките деца,оздравяват ли вече?Стискам палци да са по-добре.
Охх,днес деня наистина ми се стори много дълъг,ще се поровя още малко из нета и отивам да лягам.На всички спокойна нощ!!!

Каня се да тръгвам,ама нещо ме е страх

Ето ме с ножица в ръка

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 22:36 от yoana77

# 154
 Hug  bouquet Hug

Имам въпрос  Rolling Eyes колко от вас шофират с бебо в колата newsm78 Проблема ми е следния - имам книжка от 5г ,но не съм карала след това /минала съм през  2 катастрофи и падане от мотор-не съм карала аз/. Живея на центъра и всичко ми е на 5-10 мин.растояние Rolling Eyes Обаче от два дни се замислям дали да не преодолея страха и да почна да карам ooooh! Ами като искам някъде по далече чакам мъжо да свърши някой ден навреме работа и да ме хвърли до там.В автобус откакто забременях не съм се качвала и няма и да се кача с детето Naughty Обеща ако започна да карам да ми купи моя кола ,защото семейната е комби /с всички екстри/ ама много голяма бе ooooh! Ох ,незнам -колко от вас карат кола ,дали въобще да се захващам с това Thinking

Ася стискам палци Peace

# 155
  • Пловдив
Добър вечер и от нас!

DVV, все едно за мен говориш... Mr. Green Аз имам книжка от 10г и не съм карала от 8г., сега с бебо още повече се притеснявам въпреки че понякога се дразня, че това ми ограничава независимостта! Аз също имам разни неприятни асоциации и все още не съм се престрашила! В автобуси и аз не обичам да се возя!
yoana77, за съжаление май няма как да предпазим нашите съкровища от неприятни инциденти! Ние сме със синя буза от четвъртък и Стенли изглежда доста стряскащо! Интересни предмети си е избрал Ради - да ти е жив и здрав! А за зъбите наистина сте първенци - безспорни! Wink
Ави , радвам се, че сте успели да се насладите на така дългоочакваната среща и РД на Сашко 3-та! Важното е, че инцидента на плажа е бил без по-сериозни последствия!
Щастливка , весело прекарване и на вас /май е наистина весело с 3 хали Joy/. Чакаме после снимки!
дилИпилИ, звучиш по-добре! Страхотно е, че поне малко всеки от нас е допринесъл за това! Hug Снимките са наистина чудесни! Сигурна съм, че когато гушнеш сладкия Виктор ще се почувстваш много по-добре! Peace
assia, благодаря за статията! Имаш и моята подкрепа за това изпитание! Дано всичко да е наред! Peace
Мила 84, тортата е разкошна, а сигурна съм и много вкусна! Майсторка си ти! Винаги съм смятала, че готвенето е изкуство!
На всички болнички мъници бързо, бързо оздравяване!

Лека ви нощ! Hug

# 156
Здравейте момичета. Колко много сте изписали!!!
Първо искам да  кажа на Ася, че няма да спра да мисля за вас докато не "съобщиш" добри новини. Силно се моля и ви прегръщам с милата ми Габи!
Ави, разказът бе много цветен. Благодаря. Този инцидент с парашута е направо като от филм. Добре, че наистина Господ пази децата.
дилипили, страшно се радвам да те видя отново сред нас. прегръщам те, а момчето ти е вече истиски мъж!
Йоана, да е жив и здрав Ради. пък времето ще покаже как да тълкувате избора му от прощъпулника.
Мила84, ти си стана майстор-сладкар и това е! прелестна изглежда тортата ти!
мамо Капи, сигурна съм, че състоянието ти е напълно временно и се дължи на претоварено лято. Трябва да починеш малко, да си обърнеш внимание,да се поглезиш. Ако нещо те тревожи перкомерно - посети лекар. за косата - препоръчвам ти ампули против косопад на Лореал Профешънъл.

Сигурно пропускам някои важни теми, но ще наваксам утре.

Ние все още сме болни. Днес на Спаси му се появи и конюнктивит на окото, та вече му слагам капки и медикаменти в носа, ушите, очите, дупето и устата  Sad... Но мисля, че има подобрение като цяло. Аз все още съм зле, а утре имам важна работа и няма да имам възможноста да се лекувам  у дома. как ще издържа  - не знам  Rolling Eyes
ЛЕКА НОЩ, ДАМИ! Дано седмицата е изпълнена с добри новини! :hug:
ДВВ, аз шофирам от доста години. Цялата бременност шофирах и откакто съм родила Спаси го возя всеки ден до най-различни точки. Върш астрашно много неща и независимостта откъм транспорт е проста безценна. Освен отова съм убедена, че твоят малък състезател ще свикне бързо и ще му харесва много. Аз те подкрепям с 2 ръце - започни да шофираш - първо бавно и по по-свободни трасета докато ти дойде самочувствие. Успех и да се похвалиш скоро с ново МПС! Hug А за размера на автомобила - от мен да знаеш по-голям - по-добре - особено като си с дете!
За тъпоумните намеси на разни индивиди из женските форуми - смятам наистина, че е най-добре да не обръщаме внимание - очевидно става въпрос за доста объркан откъм пол човек /и ника и форумите, които посещава навеждат на такива размисли/, с доста свободно време и солидно количество комплекси.

# 157
Хелоу!
Ася стискам палци всичко да е НАРЕД! Praynig Praynig
Всички болни "зайченца" да оздравяват
Мила,страшна торта,вие няма нужда да поръчвате за празници-ти си истински майстор!
Денис-полезна статия!Само дето за памперса и гърнето аз ще послушам все пак психолозите с мението да не се приучва към гърнето преди 2 год.
Аз не шофирам,така и не се престраших а с времето май ставам още по-стахлива Rolling EyesМай ще се возим само както върви,но кой знае,може да се изненадам сама себе си някой ден Laughing
Мама Капи,да не е някоя позакъсняла следродилна депресия,прекомерен стрес,умора..?Аз често изпадам в подобни състояния-плачливост,раздразнение,тревожни очаквания,черни мисли.Добрата почивка,хубавите емоции ,както и помощта на психотерапевт оправя нещата!За ноктите и косата-една анемия може да причини тези неща Peace

Ставам
  bouquet

# 158
# 159
Добро утро, красавици!

Омни, и оттук имаш нашата морална подкрепа. Силно се молим за брат ти!

Сега прочетох статията. Благодарности на Ася и Денис!

Дилипили, снимките са чудесни! Вики просто сияе! Да ви е жив и здрав порасналият малък мъж!

ДВВ, аз карах през цялото време докато бях бременна и не спрях след като се роди Сашко. Нали сме само двамата - иначе съм затворник. На твое място бих карала по малко в неделя сутрин когато няма движение докато постепенно добия увереност и свикна с колата. Успех на теб и останалите като теб!

Поздравления на Ради за избора! Ще имаме нужда от хирурзи също, защото Сашко нямало, цитирам татко му, "да става лекар, а камо ли хирург".

Ирини, бавно, но сигурно вървите към оздравяване! Надяваме се, че Вики, Али и другите болни дечица са вече по-добре!

И днес имаме рожденици - Ивайла, Здравко и Мартин! Да са живи и здрави и да пораснат весели и игриви!

Весела и успешна седмица на всички! С нетърпение очакваме съботата!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 09:11 от Ави

# 160
Честит рожден ден на Ивайла,Здравко и Мартин!Да са живи и здрави,весели,щасливи,много усмихнати,палави и игриви!

# 161
Добро утро, сладурани! Grinning
Честит празник на Мартин на carrigan и близнаците Здравко и Ивайла на Djina! Да растат здрави и щастливи!

Омни, ужасно съжалявам за случилото се с брат ти. Моля се горещо за него Praynig, а теб прегръщам силно. Вярвам истински, че скоро и на вашата улица ще изгрее слънце.
дилИпилИ, снощи разгледах снимките. Виктор е много сладко малко момче. Grinning
DVV, от твоят отбор съм. Даже по-зле. Изкарах шофьорските курсове преди 3,5г., взех изпита от първият път. После трябваше да отида на БЧК, за който все не намирах време и го изкарах съвсем наскоро. Embarassed През тази седмица ще ходя да си подавам документите за книжка. Не съм се качвала на кола от както завърших курса. Срам и позор. А ми е толкова необходима. Водим Мими 3 пъти в седмицата на психолог, което ще рече, че през ден сме в Пловдив. И непрекъснато ангажираме мъжа ми, а той е ужасно зает. Сега обаче дава зор аз да се заема с тази работа.
yoana, много хубави снимчици от прощъпулника. Grinning Браво за избора на малкия герой! И Веси така се стъписа от питата и хукна след нея, започна да се навежда да я хване и за предметите на масичката съвсем забрави. Crazy hahaha
irinii, стискам палци Спаси да оздравее бързичко. И ние у дома сме още болни . И трите.  Confused А детската градинка от утре е в стачка и ще видя зор с двете мадами у дома.
Ави, разказът ти за Тунис е страхотен!  Grinning Така ме потопи в атмосферата там, че ужасно ми се прииска да отида и аз един ден. Grinning А случката с парашута здраво ме притесни, докато прочета развръзката. Голям късмет сте имали.
Щастливка, ти си върхът! И друг път съм ти казвала, че си една истинска щастливка. Grinning
Тази нощ в 04ч. моята Веселушка реши, че се е наспала и до 06ч. му дръпнахме двете голяма игра. Grinning Само дето мама сега е ужасно уморена, ама какво значение има моята умора пред блесналите от щастие детски очички. Heart Eyes А тя така се беше развихрила... ooooh! Отваряше шкафовете на скрина и "подреждаше" дрешките си, "пренареждаше" по свой вкус обувките в коридора, играчките на кака и така докато се умори и заспа. Ама в 7.15ч. отново беше на крак. Crazy
Стига толкова, че вече плаче за внимание. Отивам да се гушкаме. Grinning

# 162
  • Пловдив
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на carrigan и Здравко и Ивайла на Djina!

Много здраве и късмет им желая!

Омни, с теб сме! Бъди силна!

# 163
Момичета,нека ви почерпя днес,имам рожден ден!  party023  cook newsm38  bigdance2 beer3 smile3510

Днес денят ми започна чудесно,събудих се от огромен букет и палачинки с кафе в леглото Heart EyesИзненадата се дължи на любимия,после две малки топли ръчички ме прегърнаха с най-красивата дума-ма-ма!Много съм щастлива и в перфектно настроение!

Ние вече почти оздравяхме,но доста се измъчи детенцето,ходи все по уверено и говори много,танцува на песни,които му харесват и пее на негов си език!Почти всеки ден не спира да ме радва с нещо ново!
Ави,чудесен разказ и снимки Heart EyesСашко е станал голямо момче! Peace
DVV,аз също имам книжка и карах постоянно,докато не се роди малкия,след това не знам защо,започна много да ме е страх да го возя сама с колата,това естествено много ме ограничава Embarassedтрябва да се взема в ръце,но след бремеността забелязвам,че съм станала много по-страхлива,емоционална и доста често се разстройвам от много дребни неща Wink
Ася,дано всичко е наред,чакам добри новини,целувки за малката Габи! Hug
irinii,бързо оздравяване на теб и Спаси,наистина е много кофти,когато са болничики! Sad
Щастливка,пращай снимки насам,приятно прекарване с дечурлигата! Peace
дилИпилИ,радвам се,че отново си тук,повече от всички HugДругото го знаеш,силни прегръдки на теб и Виктор! Hug Hug Hug
yoana77,ами дано стане хирург,щом това си е "хванало" детето Mr. GreenВажното е да е здрав! Peace

Момичета,имам един въпрос,в кой детски клуб "Барбарони" ще бъдем,на сайтът има три адреса,казахте този зад Била май newsm78 или нещо бъркам newsm78точно кой от трите адреса е?

# 164
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на carrigan и Здравко и Ивайла на Djina!

Май наистина трябва да се взема в ръце и да почна да шофирам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт