Вярвам, че ще е така. Утре цял ден ще ви мисля и ще отида да запаля свещичка в църквата за здравето на малката ти кукличка. Имаш моята морална подкрепа. Прегръщам те силно!

! Тортите ти са вълшебни! А замисляла ли си се да почнеш бизнес с бутикови торти? Сашко и аз ще сме първите ти клиенти! Как е Неси?
. Времето беше чудесно, изгледът от стаята също. Морето се виждаше даже от спалнята. В по-голяма хотелска стая не съм била. Имаше и две бани. Ходихме на много разходки, но за съжаление и хубавите работи на този свят свършват! Тунис е идеална дестинация за кротка семейна почивка, а плажовете на Средиземно море са прекрасни. Между другото хвърлихме тримката пъпа на Сашко в Средиземно море, но не за да стане моряк или капитан, а за да стане пътешественик, да е в центъра на Земята, да е свободен и волен и винаги да има бряг. Останалото от него!

После излязохме на разходка и раздадохме от питката на децата в парка.После уморени,заспаха още в 8.30,за щастие даже и цицина не му стана на главата има само червено петно,което може ще стане синьо.Мисля,че помогна това,че му сложихме мокър вестник,който сменяхме като изсъхне и така не му изкочи цицина.

Проблема ми е следния - имам книжка от 5г ,но не съм карала след това /минала съм през 2 катастрофи и падане от мотор-не съм карала аз/. Живея на центъра и всичко ми е на 5-10 мин.растояние
Ами като искам някъде по далече чакам мъжо да свърши някой ден навреме работа и да ме хвърли до там.В автобус откакто забременях не съм се качвала и няма и да се кача с детето
Обеща ако започна да карам да ми купи моя кола ,защото семейната е комби /с всички екстри/ ама много голяма бе
Ох ,незнам -колко от вас карат кола ,дали въобще да се захващам с това 

/. Чакаме после снимки!
Снимките са наистина чудесни! Сигурна съм, че когато гушнеш сладкия Виктор ще се почувстваш много по-добре! 

... Но мисля, че има подобрение като цяло. Аз все още съм зле, а утре имам важна работа и няма да имам възможноста да се лекувам у дома. как ще издържа - не знам
А за размера на автомобила - от мен да знаеш по-голям - по-добре - особено като си с дете!

, а теб прегръщам силно. Вярвам истински, че скоро и на вашата улица ще изгрее слънце.
Браво за избора на малкия герой! И Веси така се стъписа от питата и хукна след нея, започна да се навежда да я хване и за предметите на масичката съвсем забрави.

Така ме потопи в атмосферата там, че ужасно ми се прииска да отида и аз един ден.
А случката с парашута здраво ме притесни, докато прочета развръзката. Голям късмет сте имали.
Само дето мама сега е ужасно уморена, ама какво значение има моята умора пред блесналите от щастие детски очички.
А тя така се беше развихрила...
Отваряше шкафовете на скрина и "подреждаше" дрешките си, "пренареждаше" по свой вкус обувките в коридора, играчките на кака и така докато се умори и заспа. Ама в 7.15ч. отново беше на крак. 

Изненадата се дължи на любимия,после две малки топли ръчички ме прегърнаха с най-красивата дума-ма-ма!Много съм щастлива и в перфектно настроение!
Сашко е станал голямо момче! 

Другото го знаеш,силни прегръдки на теб и Виктор!

или нещо бъркам
точно кой от трите адреса е?Препоръчани теми