Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 590
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
alexal, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива, вечно влюбена и много обичана!

Весел празник ти желая от сърце! Hug

# 166
alexal, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди много щастлива и обичана!
Партито ще е в барбарони 3, доколкото си спомням  newsm78

Честит рожден ден на малките сладури на Джина и на Мартин на carrigan! Да растат умни и красиви!
ДВВ - и аз имам книжка от много време, но вече нямаме кола и не съм карала отдавна. Пък и да си призная дори и да имахме, сигурно щеше да ме е страх. Не съм много добър шофьор, а пък като гледам и другите шофьори на пътя, не знам...  hahaha

дилИпилИ, Виктор е много сладък!  Hug Hug Hug

Омни и аз се моля брат ти да се оправи!  newsm17 Ужасна случка...

Ася моля се и за малката принцеса, дано притесненията ти са напразни!    Hug

Ави снимките ви са чудесни, имате много добър фотограф!  Peace

Всички болни дечица да оздравяват бързичко, че наближава партито!!!   bouquet

# 167
  • Munich
Alexal, какъв чудесен ден за теб! Честит рожден ден, миличка! Нека безкрайно много дни започват с това чувство, с което си се събудила днес!

Честит рожден ден на Ивайла, Здравко и Мартин! Щастливо детство, сладки дечица!

~~~~~~~~~

Ася и Омни, ще се моля за вас от сърце.

# 168
Alexal, Честит Рожден ден! Бъди най - вече здрава и всеки ден се събуждай толкова щастлива   bouquet
Честит рожден ден на Ивайла, Здравко и Мартин!
Ася, Омни имате и моята морална подкрепа  Hug
ДВВ, аз същ имам книжка от доста време (8 години) - във Варна шофирах без проблеми, но в София си ме беше страх, докато не ми купиха кола - и сега преодолявам страха си и ходя където си искам без да се съобразявам може ли някой да ме закара - така че действай смело. при мен проблемът е само, че Стефи много плаче, когато се вози сама отзад, та общо взето гледаме да сме  с компания в колата. Предай поздрави на Сладурче  Hug
ДилиПили, Ави, страхотни снимки  Hug
Отива да чета, докато зверчето спи. До после.

# 169
  • София
Привет мацкиииии Simple Smile Тук съм вече newsm44
Омни....както казва свекърва ми-имам чувството, че някой ви е направил магия-струпват ви се нещастие след нещастие...Дано всичко с брат ти да се нареди добре и да случи на доктори.
Ася, късмет и на вас с Габи.
ави, страхотни снимки и страхотно изкарана почивка Simple Smile
ДВВ, аз имам книжка от 1 година, но Хриси сам не съм го возила-винаги е имало някой с нас...Не знам кога ще се престраша на по-сериозно шофиране-е, в момента съм и без кола де.
Щастливка, успех с тройката беладжии и събери малко испанско слънце и за нас Wink
Дилилипили, пожелавам ти това да е последния рожден ден, който празнувате разделени с Виктор.
Та през уикенда бях на една много невероятна сватба за мен-на най-добрата ми приятелка от училище. Сватбата беше в един хотелски комплекс в Старосел. По-точно винарна. Под самия комплекс имаше изградена гробница, където дефакто се изпълни сватбената церемония. Всичко беше страшно красиво-с весталки, които танцуват около младоженците на фона на древна музика...Пренася те все едно си на тракийска сватба...Нямаше : ти...вземаш ли ...за свой-своя... А просто един приятел на младоженците прочете една притча, в която се говореше за любовта и семейството. И най-интересното-в средата на могилата се намираше камък от време оно, който изпълнява желания Simple SmileЕ, познайте-в края на церемонията се изредихме всички гости...
Понеже младоженецът е от Смолян-беше поканил Валя Балканска, заедно с гайдаря и и акордионист, които като засвириха аз се разтреперах...Това беше изненада за всички гости. Свириха и пяха от сърце, защото са много добри приятели. Но най-голямата изненада беше, когато в хотела пристигна да пренощува Ивана-е, не успя да нощува. Помолиха я да изпее една песен, та като се почна...Изпяха Заспали чувства в дует с Валя Балканска....Въпреки, че аз лично не я харесвам едно не мога да отрека-има глас...Вчера разгледахме и тракийските могили и обратно в София Sad
Тъй като аз не съм дала парички на Цвети, някой може ли да ми каже как да се свържа с нея, за да поправим грешката Simple Smile
И не на последно място-ЧРД на Алексал и Ивайла, Здравко и Мартин Simple Smile

# 170
Alexal,прекрасно събуждане  Hug по прекрасен повод.Нека такива да са дните ти  Heart Eyes в барбарони 3 е купона  Peace
Честит Рожден Ден и на Ивайла, Здравко и Мартин!  bouquet  Heart Eyes Много усмивки на искрящите ви личица.
Омни и Ася с вас сме  Praynig
дилИпилИ радвам се ,че си тук.Много е пораснал Вико  Heart Eyes
Марианкакакви са тези среднощни игри  Mr. Green Вчера съм се смяла с глас,защото попаднах , мисля в една твоя история.В парка мъжа ми реши да качва Арен на една от количките с акумолатор.И докато се усетя да кажа,че не е добра идея и ........тичането е голямо  Joy
ДВВ ако питаш мен е хубаво да събереш смелост,защото това ще ти даде свобода.Но и аз съм от тези който имат книжка от незнам колко на брой години 8-9 карах колата на баща ми,после на гаджето...след това останах без кола и с времето и тези новини имам големи страхове. ooooh! но и голяма нужда от кола и възможноста да се предвижвам свободно.
Авиразказа си струваше чакането  Hug А това с парашута хем е като на филм и е комично,хем си е било екшън.
Веселкастатията само я копирах.Преписана е от списание от Ася.Всеки може да има несъгласия с нея или полезна информяция.На мен ми хареса да я прочета. Peace
Иринистискам ти палци днес да се справиш с ангажиментите и неразположенията.Преди да се оправят нещата се объркват до краен предел,значи ви е време да се оправяте със Спаси.
Доникатази сватба и ритуал ми звучат приказно.Ако има снимки дай да видим.Много интерестно.
Днес бяхме на консултация.Сложиха на Арен ваксината в ръчичката.Той не разбра както винаги какво се случва,ангажиран с разни играчки в кабинета.Във видимо добро настроение е.Педиатърката ми прочете какви евентуално реакции може да очаквам като Т и обрив,но каза че до сега не и се е случвало в нейната практика дечицата да са дали реакция.На мерки и теглилки няма разлика от предният път.Поневе сега дечицата започвали да растът на етапи не на всеки месец,ще се виждаме за консултация на 3 месеца.Пентаксима ще се слага първата инжекция на 1год.10 месеца
Времето днес е вълшебно,ще се възползваме от това.Целувки и слънчев ден  Hug

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 14:18 от dennis

# 171
Здравейте майчета и бебета!

Моята мишчица спи и сега е момента да се включа, макар и за малко.

Честит рожден ден на Марти на мама carrigan и Ивайла и Здравко на мама Джина

Alexal ЧРД и на теб, бъди много обичана от двамата си мъже.
Дилипили, радвам се да те видя отново сред нас, снимките на Вико са супер  Hug Heart Eyes

Dennis благодаря за информацията за ваксините.

Доника много интересна сватба, впечатлих се.

Omnipresent сигурна съм, че нещата при теб ще се оправят, имаш виртуалната ми подкрепа.

Сега влизам да видя къде беше барбарони 3, и аз нямам търпение да се запозная на живо с майчетата от форума.

Целувки от мен и Иглика.

# 172
  • sofia
Здравейте!
Момичета благодаря за подкрепата.   bouquet
Проблема тръгна от преди 5 месеца, на рутинните изследвания се оказа, че има завишени тромбоцити в кръвта, според нашата лекарка нямаше място за притеснение, смяташе, че е заради спад в имунитета заради шарката, дето я кара на два месеца. Да обаче онзи ден на вторите рутинни изследвания на годинка, пак са завишени въпросните тромбоцити. Много се притесних, когато лекарката реши да ни прати на хематолог. И така тази сутрин застанахме на най-неприятното място в цяла София-клиниката по детска онкохематология, момичета, жална гледка е колко много дечица има там, някои доста мънички...лекарите и сестрите там, обаче...възпитани, мили и отзивчиви. Изпратиха ни на изследване за серумно желязо, заради съмнения за железен дефицит, поне не е най-страшното...моля се на Господ никога никой да не му се налага да прекрачва прага на онова крило от ИСУЛ... Praynig Praynig Praynig
Връщам се да прочета сега какво сте писали, само видях, постинга на Омни в другата тема, стискам палци и се моля с всички сили за брат ти....

# 173
ЧРД на Мартин, Здравко и Ивайла!!! Да са живи и здрави!!!

Мила 84 - страхотна тортичка!!!
ДВВ - Честито Християнче!!!
Кузманка - честито проходило човече!!!
Йоана 77 - Честит прощъпулник!!! (Как се справяш с две дечица, само ти си знаеш! Браво!)
Омни - имаш подкрепата ни!!!

За петък, събота и неделя бяхме в провинцията, а малчо какъв номер ни врътна единия ден - вечерта заспа в колата за около час и после си играхме до 4.00ч сутринта - не иска да заспи това бебче бе. Та успяхме да покажем нашето най-ново умение - да ходим сами. Ето и снимка, която документира този факт, тя е малко танцувална, но много сладка:

А тук играе с братовчедка си, която е на 1.5г:

А ето го и най-малкия пчелар в къщата:

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 14:33 от Desssy

# 174
Ася, цяла сутрин мисля за вас и чакам добри новини. Радвам се, че не е най-страшното. Сигурна съм, че ще преодолеете проблема и всичко това ще остане лош спомен.  Hug
От вчера и Рая е болничка и отлагаме ваксината, предписаха й и малтофер заради ниския хмг.

# 175
Скъпи Мартин, Здравко и Ивайла, ЧРД!!! Бъдете много много здрави, усмихнати и обградени с любов дечица!
АлексаЛ, на теб пожелавам много много вълшебни утрини с палачинки, нежно "мамо" и любов във въздуха! Бъди здрава и щастлива!
Иначе Спаси е малко по-добре - поне наистина няма температура, но нощта отново бе сумнамбулска. Благодаря ви много за подкрепата и пожеланията за бързо възстановяване.  bouquet Към всички болни аз отправям същия призив!
Доника, сватбата наистина звучи прекрасно. Виж как страхотно ви е заредила и вас!Ето затова аз винаги се старая партитата, които организирам да оставят хубав спомен и да заредят с някаква емоция гостите. Приветствам всичко, което се прави с ентусиазъм и сърце  bowuu
Бебе Дунди, надявам се, че като поотрасне малко Стефи ще свикне и сама да се вози. Въпрос на време е. Спаси като беше по-мъничък /за първи път го сложих в стол за кола на около 3-4 чесеца/се пробва да проплаква, но аз изрично казах, че държа никой да несе вози отзад!!! и така той свикна!
Денис, радвам се, че тигърът е понесъл мъжки ваксината - дано и прес следващите 48 часа не даде реакция  Simple Smile
Омни, наистина ужасно много ви се събра. С теб съм !  Praynig

# 176
Алексал, честит рожден ден! Какво прекрасно събуждане! Да се чувстваш все така щастлива!

Ася, дано наистина се окаже нещо преходно и временно!

Доника, на приказна сватба сте били!... Сашко ме прекъсна...

Ирини, радвам се, че сте по-добре днес! Стес, бързо да оздравявате!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 15:05 от Ави

# 177
Здравейте моми4ета  Simple Smile
Пьрво 4естит рожден ден на Мартин, Здравко и Ивайла и на вси4ки де4ица които съм пропуснала да поздравя!
Малко по малко проблемите при мен взеха да се ре6ават,има светлина в тунела!
Ние сме на гости на родителите ми в Мездра.Те са заедно,ба6та ми е на терапия!Трудно ни бе6е седмици на ред,но се справихме вси4ки заедно! Simple Smile
Мити е с обрив от храната от децката кухня  , не е болка за умиране,тея готва4и са за убиване,така внимавам с храната която яде ,ама станалото станало!Има о6те 2 де4ица като Мити с обрив.В 4етвьртьк дадох риба сьс зелен4уци и стана белята.
Димитър4е е голям веселяк,усмихва се на вси4ки,дете - слънце е!Обръ6та вси4ко с главата надолу,страх го е все о6те да върви сам!Има 2 зъб4ета от долу Laughing много е сме6ен,избиха в деня на пристигането ни в България.
Вико на Дилипили,готви се за големи игри  Grinning
Сре6тата на 29.09 6те я пропуснем!
Доника,ако не се видим 6те дам игра4ката за Хриси на Ани и Стаси!
При нас е натоварена програма,правя си зъбите,ходя на ендокринолог и съм много доволна от него,рожденни дни на роднини,6те ви из4ета подробно и 6те се вклю4а по темите по кьсно!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 18:58 от Sesiliq

# 178
Ася, Омнипрезент, стискам палци всичко да се подреди добре!
Компютъра ми е в сервиз, пиша от приятелка, докато тя забавлява децата, затова ще съм кратка
Ето списък на тези , които са заявили, че ще дойдат и платили:
1.Лулова                                     12.Assia
2. Ирини                                      13. Bebe Dundi
3.Мила 84                                   14. приятелка на Бебе Дунди 
4.Стес                                         15. Весана 
5.Е.t                                             16. Алфира
6.Steli-ssd                                     17 Бон Есперанс
7.Diman                                       18. Алексал
8.Venush                                      19.Ави
9.La Estrella                                   20. Марианка
10.Bazel                                         21.Снежка-Смешка
11.Denise
                                 22. Chochi

Чакам потвърждение и пари  :

Телетабис
Доника
Мама Меги
Цвети Берова
Деси
Омнипрезент
Лилина
Асита
Веселка ?

Ще гледам по-късно или утре пак да вляза да си прочета съобщенията

Ако съм пропуснала някой или объркала нещо, бързо свиркайте!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 16:52 от tzvety roussimova

# 179
assia, четох и препрочитах постингът ти. Отдъхнах си, така се бях притеснила. Много се радвам, че не е това, от което най-много се страхуваше. Излязоха ли резултатите? Железен дефицит ли е?

Общи условия

Активация на акаунт