Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 330
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
alexal, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си много щастлива!

Дилипили, много ми харесаха снимките. Виктор е страшен сладур, много е пораснал.
Доника, незабравима сватба,а? Звучи много интересно.

Praynig Praynig Изпращам виртуалната си подкрепа на Ася, на Омни също. Дано всичко се оправи.

Днес наистина е ден за разходки. Ние излязохме и по едно време Вики като почна да реве, и не мога да разбера защо. И така известно време. Така и не разбрах какво стана. Купих и много хубаво джинсово яке и панталонки, бежови, много им се кефя. И зимна шапка.

Аз да попитам пак за срещата в събота- от колко часа беше, ще има ли подаръци и фотограф?

# 181
Срещата е в събота, 29 септември, от 16-19ч  в Барбарони 3 в жк Гоце Делчев
Казвайте за фотограф и подаръци!
За фотограф- питах моя приятелка, която се занимава с това- 50 лв е таксата за часовете, в които ще снима
след това - за обработката на снимките и записването на диск - по 8.50лв на човек
Но записването не може да стане веднага, а на следващия ден!

# 182
  • sofia
Здравейте отново!
Алекса, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, много късмет и любов да има в живота ти и винаги да ти засвидетелстват такава обич-съпружеска и синовна.  Hug
Честит рожден ден и на Ивайла, Здравко и Мартин да са живи и здрави и винаги да бъдат усмихнати, лъчезарни и обичани, нека живота ви поднася само хубави неща!
Сесилия и Ивелина, съжалявам, че няма да имате възможност да бъдете на партито в събота, но пък живота е пред нас ще има и други купони  Simple Smile
Двв, честито християнче, нека Господ винаги да го закриля и да го понася на ръце в тежките му мигове.
Ави, едно птиченце ми каза, че Сашко е пораснал много, но не очаквах чак толкова много. Много е красив и е права Мила, навий се за още едничко. А за семейната снимка...не мога да се въздържа, има някаква магия между вас, личи ти колко си щастлива, личи колко се обичате дано времето мине бързо за вас и раздялата да е за последно   bouquet
Доника, не искам да казвам колко ти завидях за сватбата...и аз искам..
Марианка, Готови са резултатите на Габи, ниско и е желязото. От утре сме на Малтофер.
Благодаря на всички за съпричастността   bouquet Не съм вярвала, че започвайки да пиша в такъв форум мога да намеря истински приятели.
Забравих...Дилипили радвам се, че си отново сред нас, не знаех какво точно трябва да ти напиша....но знай, че много си мислих за теб.

# 183
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА alexal
Пожелавам ти безброй такива прекрасни утрини с любимите хора!

assia, чудесно е че дигнозата не е плашеща! При мен май ще се повтори вашият сценарий! Стенли беше с нисък хемоглобин преди 2месеца и пихме Малтофер. Сега на контролните изследвания, че видим какви ще са изследванията и дано не се наложи и ние да посещаваме хематолог! Praynig
Доника, супер нестандартна сватба! Много харесвам такива интересни идеи!  Peace
bazel, честити ви покупки! И ние днес бродихме цял ден по улиците!
Sesiliq, Ивче, жалко че няма да можем да се видим на живо, но дано скоро и това да стане! Аз още не съм давала риба, защото ме е страх и подобна раекция!
irinii, чудесно е че Спаси се подобрява! Но май ти си уморена..... Rolling Eyes
Desssy, зобре сте се позабавлявали!
dennis, и на нас след месец ни предстои тази ваксина! Не знам как ще го укротя моето разбойниче! Много мъжки се е държал Арен!
Цвети, да ти оправят по-бързо рс-то, че липсваш!

Днес бяхме на консултация - за протокола - 11 150 кг /+450/ и 78 см /+1/! Стенли си показа всичките номера, включително и как ходи, а после 15мин не можех да го прибера в количката! Заигра се с едно друго момченце, даже доброволно си даде играчката... Grinning!!!
От това неговото ходене започна и мен да ме боли кръста.... Tired

Спокойна вечер!

# 184
Честит рожден ден на ALEXAL!

Ася,радвам се,че нещата не са толкова сериозни Hug
Стели,стискам палци вашите изследвания да са добри! Hug
За съжаление и ние няма да дойдем на семтемврийската среща,за което искрено съжалявам  Cry,надявам се да има и други такива на които да дойдем HugИмам усещането,че познавам всички вас много отдавна и доста добре,независимо,че не сме се запознали лично и,че се включих по-късно във вашите редици.Радвам се,че ви открих и съжалявам,че не споделих с вас бремеността си,но явно така е трябвало.Честно казано не влизах тук,защото се опасявах да не се стресирам,ако чета за проблемни бременности.Моята като двуплодна беше рискова и затова,за щастие нямах никакви проблеми и за резултата вече сте добре запознати всички Mr. Green
На 29-ти съвсем спонтанно успяхме да си организираме среща на близнаците в Пловдив(ще има такава и в София),ще има подписка свързана с някой проблеми при отглеждането на близнаци.За сега тук заявили учатие са към 7-8 майки,всяка от тях с по две деца,на различни възрасти,мисля,че ще бъде доста интересно Laughing
Ами това е от мен,лека вечер на всички! Hug

# 185
Момичета здравейте,
ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ НА АЛЕКСАЛ , още веднъж и от тук! Ти заслужаваш от всичко по много да имаш Simple Smile  Hug

При нас малко по малко екстремните дни се нормализират. Аз си работя вече. Алекс излезе от злоядия си период и започна да хапва човешка храна ...Simple Smile Открих няколко изложби в галерията лично, а сега започвам най-амбициозния проект в живота си...! Пак свързан с изкуство.
Намерих си много мила и засега добра гледачка за Алекс. Освен това вече мога да го оставям да си играе в детските клубове, когато няма много деца. В Патетата най-често го оставям за по час и съм много доволна, а той още повече.
Вече усещам какво е да имам голямо момче и да се наспивам. Той спи от 8 :30 до 9-10 сутринта Peace Започвам по малко да си възвръщам и старите навици.
Цвети не ми остана време с моите изложби и работа да те потърся, но утре ще опитам да те срещна за парите.
Ася, направо изтръпнах като прочетох къде сте ходили и как си се чувствала. Много силно те пргръщам и наистина се радвам че не е нещо лошо.
Нас ни предстои манту да правим и ще бъда благодарна ако някой сподели как точно се прави сега и да ли боли много....

# 186
Алексал,4естит рожден ден!
Желая ти здраве и много 6тастие!  bouquet

# 187
Имам си ходещи крачета Hug  bouquet вече прави и по 10-тина крачки сам Mr. Green Heart Eyes

# 188
Добро утро!

Честит първи рожден ден на Божидара, Филип и Андрей! Да са живи, здрави, много усмихнати и щастливи!

Ася,   bouquet Hug Hug

ДВВ, честити ви ходещи крачета!

Сесилия, радвам се, че вървите към добра развръзка!

Йоана, съжалявам, че и вие няма да дойдете на рождения ден! Не, че ще имаме кой знае каква възможност да се наприказваме на воля с щъкащите мъничета! Следващия път се надявам да сме още повече! Весела среща на близнаците!

Прочетох списъка на Цвети и с голяма радост установих, че познавам лично огромната част от тези, които ще бъдат на партито. С още по-голямо удоволствие ще се запозная с всички останали мили септемврийки!

Ние със Сашко имаме мероприятие тази сутрин! Лек и слънчев ден на всички от нас!  Heart Eyes

# 189
Добро утро, сладурки! Grinning
Честит празник на Божидара на Avana и Филип на MariaF! Много щастие и късмет!

Хайде да споделите с мен сутрешната ми доза ароматно кафе. Hug

Включвам се набързичко, че след малко отивам в Пловдив да си подавам документите за шофьорска книжка. Grinning Децата ще  ги гледат свекърва ми и мъжа ми. Днес градинката е в стачка и ще съм с двете кипри у дома, нямам идея колко време. Grinning
teletabis, чудесно е, че си намерила добра гледачка за Алекс. Поздравления за изложбите!  bouquet
А за наспиването благородно ти завиждам. Веси се буди почти на всеки час. Confused
yoana, тази среща на пловдивските близнаци наистина звучи интересно.  Grinning После да разказваш.
steli, браво за резултатите на Стенли от консултацията. Голямо момче е той. Grinning И аз стискам палци за добри резултати от кръвните изследвания. Praynig
Аз още не съм водила Веси на кръв и урина. Трябва да го направя, че малко се поуплаших.
Доника, сватбата звучи като в приказка. Grinning Много ми хареса разказа ти.
DVV, честито ходещи крачета! Grinning Hug
Момичета, със сигурност пропускам някой, но трябва да ставам, че ще закъснея.

# 190
  • Пловдив
Добро утро на всички!

Честито на днешните рожденници Божидара и Филип!

Да растат весели и безгрижни!

mari_anka, благодаря ти за кафето! Имах нужда!
DVV , ЧЕСТИТИ ТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА!
teletabis2, чудесен нов аватар! Още много изложби да откриеш!
yoana77, съжалявам, че няма да дойдеш! Но ние пловдивчанки сме толкова неорганизирни, че  на местно ниво само една среща имаме май.. Mr. Green newsm78!

Приятен, слънчев ден!

# 191
 Laughing Добро Утро.
Споделям кафето с огромно желание ,бих споделила и ходенето до Пловдив  Mr. Green
Честит Първи Рожден Ден на Филип,Божидара и Андрей .
Йоана- супер за близнашката среща.Ще е много интерестно.Имам една дружка в Пловдив с близначета,сега са на 7 месеца.
Телетъбисмного се радвам,че Алекс е голямо момче и спинка,яде и играе.Поздравления за детегледачката.Дано оостане дълго с вас и всички сте доволни.Страхотно е,че си възвръщаш предишният облик  Wink
Сесилия  Hug
ДВВ хайде честито на ходещият Ники  Hug Този момент е един от най-вълнуващите  Heart Eyes
steli-ssd много голям твоят мъж  Flutter Моят човек не може да задържи 1 грам вече.10кг и 400гр. е .Даже ме питаха вчера дали яде  .Ваксинката не е страшна,не се тревожи..с малко забавления и няма да разбере как ще я сложат.О,това за даването на играчката много ме впечатли.
Тази седмица сме у дома и тримата.Много е хубаво.Пожелавам ви прекрасен ден.

# 192
Здравейте, момичетаааа!

За това наше кратко отсъствие пак сме пропуснали сумати емоции - рожденни дни, кръщенета, ходещи крачета, Леля Ог Mr. Green........ Честито на всички които са имали поводи за радост тези дни и бързо оздравяване на тези, които не са в кондиция!

Ние се справихме чудесно с всички празненства, малката сладурана беше щастлива, весела, доволна и много красива в празничните тоалети. Рожденият ден отпразнувахме с парти в къщи с приятелите, а после на ресторант с бабите и дядовците, където Йоанка окупира дансинга и не спря да танцува цяла вечер.  Grinning
От неделя насам е вече християнче. "Привързахме и светъл Ангел", който да я пази и закриля. Самото кръщене беше много интересно и въпреки, че трая цял час, даже не усетихме. Йоаникий пак каза много хубави работи......Каза, че макар и на пръв поглед днес да не се случило кой знае какво, в духовно отношение, това е нещо много голямо и дори сега Йоанка да не усети силата му, след време непременно ще я усети. Незнам защо, но му повярвах...
Сега ви оставям тук едно клипче, за да видите как празнувахме тези дни  Grinning

http://www.skyalbum.com/showAlbum/106855   /малко бавно зарежда/

и ви пожелавам страхотен ден!

# 193
ДВВ - Честити Ходещи крачета!!!! Много е вълнуващо нали?

Днес с мъжът ми празнуваме 2 години от нашата сватба и специално влизам да ви почерпя с моето сладко изкушение днес:

# 194
Ехоооо, привет на всички бонбончета и големи Бонбонки!
Много зле го раздавам откъм форумчето ни, но ще се видим очи в очи в събота, Цвети, още веднъж евала за организацията и желанието
Иначе сме ОК с Яни, като изключим моето бързане и губенето на време в трафика
Благодарим ви за пожеланията по случай РД, в общи линии празнувахме цели 5 дни Grinning
Поздравявам всички малки рожденици, бъдете най-обичаните, най-щастливите и здрави дечица
Яни се опитва да ходи, но още не сме орагнизирали прощъпулник, иначе и той е доста ангажиран с нашите дейности вкъщи, разбира кратки задачи и ги изпълнява, и всичко му е голяма веселба
хайде пак се гмуркам
целувам ви

Общи условия

Активация на акаунт