Септември = революция и есен, за нас е месец най-чудесен!

• 14 328
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
fibi4ka изгледах клипчето. Grinning Страхотни снимки! Незнам кой е бил фотографа, но така чудесно е пресъздадена атмосферата... Поздравления! Честито християнче! Жива и здрава да ти е. Grinning А малката Йоанка е голяма сладуранка! Heart Eyes
steli, наистина сме ужасно неорганизирани пловдивската групичка. Embarassed Ще ми се да не е така и по-често да се срещаме.
Desssy честита годишнина от сватбата! Желая ви любовта никога да не гасне, да ви топли и озарява дните ви!

# 196
  • Sofia
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ДЕССИ! Любов, много усмивки и разбирателство ви желая!

П.С. Десси ми припомни, че и ние приближаваме към една голяяяма кръгла годишнина, откакто сме заедно - 10 на брой и почти толкова, откакто сме семейство Heart Eyes

# 197
Ехо,здравейте! Party
Благодаря на всички за пожеланията,направихте денят ми по-щастлив и ме накарахте да се усмихна безброй пъти!Благодаря,че ви има!  bouquet  bouquet  bouquet

Деси,честита годишнина,много любов ти пожелавам и още едно сладко бонбонче! Heart Eyes
fibi4ka,мно-о-ого хубави снимчици,честито християнче!Да ви е жива и здрава!

Chochy,ето те и теб на хоризонта,къде се губиш,хайде до събота!
Ох,трябва да ставам...после пак! Hug

# 198
Привет и от нас с Дари Hug
Напоследък успявам само да влезна да ви прочета и нещата свършват до тук Wink-Дари не може и една секунда да остане сама даже и да е до мен не ме оставя намира,много е привързана към мен и се притеснявам че след време това ще и пречи доста-незнам какво да направя по въпроса(даите съвет Wink)
Иначе сме горе долу добре-направиха ни повторното манту и сега чакаме след месец ваксина-Инфанрикс.Desssy честита годишнина от сватбата!-желая ви дълги години изпепеляваща любов Wink
Честито и на всички мъничета които са празнували тези дни Heart Eyes
fibi4ka-невероятна кукла си имаш-да ти е жива и здрава-а за празничнити дни които сте изкарали си личи от невероятно оформения материал Wink-било е СТРАХОТНО Heart Eyes
Ави-Сашко е станал голям сладур а и ти сияеш от далеч-поздравления за невероятните снимки и прекрасния разказ с които успя да ни пренесеш поне замалко в Тунис Heart Eyes
Много ми се изкаше да доидем в събота и в тази връзка изкам да попитам има ли някоя от вас да живее в кв.Левски за да се организираме и доидем заедно-маже да ви се стори смешно но още не съм престрашила да кача Дари в градски транспорт-а до детския клуб ще ни се наложи да сменим поне два-три транспорта,много ще се радвам ако успея да измисля нещо и доидем Wink
Дилипилли- Hugголям сладур си имаш!Много се радвам да те видя отново  bouquet
Мила-невероятна торта миличка-приеми моите поздравления Wink
А сега ви оставям че малката се събуди Simple Smile-Приятен остатък от деня Heart Eyes

# 199
Добър вечер!

Фибичка, честито ви християнче! Клипчето е чудесно!

Лилка, май и ние минахме през такъв период. Едва ли не плаче за мен докато е в мен.  #Crazy

Денис, ама най-благородно ви завиждам!   bouquet

Деси, честита ви годишнина от сватбата!

Чочи, радвам се да те видя отново виртуално, а ще се радвам още повече да ви видя на живо в събота!

Лека вечер и цунки от нас!

# 200
Вече си взех компютъра от сервиза, тук съм!
Ще пиша подробно довечера!

# 201
Здравейте!
Днес водих Румчо за изследване на кръв(урината следващите дни че по-трудно се взима).
Хемоглобина ни е 117
Левкоцити-11,7-според референтните стойности са малко повишени,но някой наскоро беше пуснал една таблица за детските стойности и според тях е в норма-до 17
Също тромбоцитите са ни 470(норма 450)а според пак същата таблица горната граница е 500
Как са при вас същите тези изследвания,дали може да се вярва на тази таблица newsm78То аз винаги търся под вола теле,но съм си такава.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 12:12 от Vessselka

# 202
  • Пловдив
Ето ме и мен!

Тази вечер се чувствам изморена, въпреки че днес Стенли прекара 4-5 часа с гледачката!
Днес имах странно преживяване - отидох към обяд да го видя на една детска площадка, на която бяха двамата с гледачка и той въобще не ми обърна внимание....Беше зает да гони гълъбите и да се закача с по-големите дечица! Но когато си тръгнах започна да пищи и плаче, викаше мама и сочеше с пръстче към алеята от която си тръгнах. Аз се отдалечих малко и наблюдавах отдалеч, но ми се скъса сърцето..... Cry Известно време се чудих как да постъпя - да си тръгна или да се върна. Много кофти ми стана, но реших да не се връщам....Отдалечих се още малко и позвъних на гледачката. Тя вече го беше поуспокоила малко, но го чувах как мрънка ......Лошото е, че въобще не съм сигурна ще съм постъпила правилно, но пък от друга страна той ужасно много е свикнал с мен и май няма да ни е лесно и на 2-та да прекарваме повече време един без друг!

Vessselka , аз още не съм пуснала изследванията, сигурно утре или в четвъртък! Дано да се оправите и да успеете да дойдете на срещата!
tzvety roussimova , радвам се, че вече си на линия!!! Аз нямам против това да дойде фотограф!
Desssy, честита годишнина! Все така да се обичате! Вкусно изглежда тази торта! Hug
Chochy, добре дошла отново! Стенли въобще не обича да изпълнява задачи, а да си определя сам такива....например: да извадим всички дрехи, да отворим шкафовете, да оближем пода и да хвърляме играчки.... #Crazy Mr. Green
fibi4ka, много, много идейно клипче, страхотни снимки и прекрасна моделка!
dennis, и аз бях изненадана, че Стенли си даде играчката! На мен обикновено ми ги подава и като протегна ръка бяга в друга посока и си умира от смях!

Приятна почивка!

# 203
Тортата беше наистина великолепна - не само на вид, но и на вкус!!!
Много ме зарадваха вашите поздрави!!! Целувам ви всички!

Алексал - внимавай какво пожелаваш Simple Smile. Да не увеличим отбора!!!

# 204
  • sofia
Здравейте!
Честит рожден ден на малките бонбончета!Да са живи и здрави и късмет.
Йоана, жалко, че няма да се видим, но пък срещата на близнаците звучи страхотно и си е на ваша територия  Simple Smile, весело да си изкарате и после да разкажеш.
Фибичка, Габи е фенка на Йоанка, гледах си аз клипчето а тя отзад танцува и разказа някакви неща, които естествено не разбрах, но тя беше в еуфория.
Цвети, добре завърнала се.
Веселка, споко, резултатите са му добре.
Мариянка, подаде ли документи за книжката?
Телетъбис, много се радвам за теб, дано гледачката се задържи при вас и браво за изложбите и за това, че се връщаш във форма.
Стели, правилно си постъпила. Има случаи, когато е неизбежна раздялата с бебето и тогава е по-добре да е за кратко, няма да усети и твоето напрежение, а и е важно, че си му показала, че когато си казала и се налага става както ти си казала и нито тръшкане нито рев ще помогнат.
Гледам, че повечето мъници са вече в тази фаза на привързаност към мама. Имаше на времето много хубава статия по темата, ако успея да я намеря ще препиша, но в общи линии за децата ни все още не съществува "времето" като понятие, за тях раздялата с нас е като за последно, те не знаят и не разбират, че не ги зарязваме завинаги. За това е добре да тренираме малчовците като ги оставяме за известно време, сами, първоначално да се скрием за секунди и после да се появим и постепенно се увеличава времето.
Лека вечер и много усмивки на всички.

# 205
ехооо:)

ехаа колко много празници пак

Да са живи и здрави, рожденици, християнчета, честито и на новите ни ходещи крачета, както на мами рожденички и годишни  Hug

Доника, ама много фръц таз сватба се оказа наистина, радвам се, че сте изкарали добре Simple Smile

Фибичка, страхотно е клипчето на Йоанка Simple Smile

Марианка, Двв и изобщо начинаещи мами шофьорки... няма нищо страшно, става с опит, моя съвет е като начало да се кара по познати улици, кръстовища на които ви е познат светофара, за да може от рано да се престроите правилно, та дори и да е по-натоварено...

Стели_ссд, верно голямо дете си имаш... Боян дава, но не пропуска после и да иде и да си вземе играчката, празно няма при него  Rolling Eyes Момента с раздялата и тъжните очички и протегнати ръчички е труден, нооо и този момент се преодолява. Когато децата разберат, че мама излиза, но се и прибира спират да тъгуват и плашат, че и целувки за чао дават  Laughing

Болничките бързо да оздравяват, Ирини надявам се, че със Спаси вече сте на линия  Hug! Ася, много се радвам да разбера за добрите резултати на фона на трагедийте, за които описваш... скоро всичко да е ок  Peace

Мацки хвърлям на 2 на 3 по един поглед, та не съм много изчерпателна, но вие Ша Да ме извините  Mr. Green качила съм някакви снимки, та който му се губи време с нас, моля http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=8AbN2zFo5ctWeH&notag=1

хайде лека и испанки беситос от нас  Mr. Green

# 206
Честит първи рожден ден на Мартичка! Да порасне здрава, красива, умна и все така добричка! Безброй целувки от Сашко!

Щастливке, супер снимки! Виждала съм те с две фурии, а сега и с три! И цял футболен отбор да ти предоставим, сигурна съм, че ще се справиш!

Ще пусна на Сашко изследвания след две седмици. Не съм особено компетентна да коментирам резултатите.

Стели, досега не ми се е случвало Сашко да реве като тръгвам нанякъде. Вероятно защото все остава сред най-близките и докато разбере какво се е случило... Въпреки, че аз му казвам "чао" и потеглям.

Цвети, радвам се, че си отново на линия. Партито наближава. И аз съм за фотограф последно.

Мама Меги, Лаци, къде сте-е-е-е-е?

Вън е мрачно, но нека има слънце в душите ни!  Heart Eyes

# 207
Добро утро. Няколко дни не съм влизала , но си имах доста грижи. Разхвърлила съм всичко у дома и се опитвам да направя основно почистване , а вчера цял ден бяхме по болници със свекъра ми . Като гледам как вървят нещата , може би няма да ходим на почивка. Трябва да заминем в неделя , но не знам какво ще стане до тогава . Баща му има много разсейки из тялото и от няколко дни рухва видимо. За три дни легна на легло и сега сам не може да става . Ужасно е , моли ни да не тръгваме , казва , че щял да умре до няколко дни , но на мен ми е адски криво. Хем много го съжалявам , хем ми е неприятно че иска от нас да му броим дните .Чувствам , че няма скоро да ни остави , не и утре , не и този месец , но пък все се питам какво ще е ако сгреша.Може би съпругът ми ще ми се сърди . И той много иска да отиде , но се страхува. Опитвам се да не се сърдя на свекъра ми , много го уважавам , видяла съм много хубави неща от него , помагаше ми с детето всяка сутрин и чувствам , че съм длъжна да изпълня волята му , но едно все не ми дава мира - а ако има години да живее , нима все ще си стоим тук , до него и от това ми става гневно , защото иска от мен това ...
Може би не съм права , не знам , знам само че дори съм егоист в момента , но така се настроих за почивка , имам толкова нужда от нея , а сега всичко отива по дяволите и скоро няма да отида и в Меден рудник  newsm45 . А аз съм зле , вчера цял ден бях като надекватна . Първо си забравих телефона в един китайски ресторант , момичето ме догони за да ми го даде , после купувах кифла и боза за свекъра ми и забравих бузата . Следобед отидох за кафе , платих го , взех си сметанката и накрая си забравих кафето  newsm45 newsm45 newsm45 . Вървя и не знам къде съм , мигрената ме хваща през ден-два и по два пъти дневно . Вие ми се свят , повръща ми се , и едва дишам от нерви . Това е някакво поредно изпитание и знам , че ще се справя ... просто ми се иска поне веднъж в живота си да бъда егоист и да правя каквото аз поискам , просто ей-така , без да ме е грижа за другите  smile3518

# 208
Здравейте, сладурани! Grinning
Честит 1-ви Рожден ден на Мартина на omnipresent и Михаил на Миши 06! Да растат щастливи и безгрижни деца!

Преди мъничко Веси заспа, че тази нощ пак будувахме от 03.30ч. до 5.30ч. А Мими още спи Shocked, защото и тя си побудува в този интервал. Все едно се наговарят двете, решат ли да не спят, правят го в комплект. Laughing Аз вече изпих чаша горещо кафе и се чувствам малко по-добре.
lillka, не се притеснявай, това е просто период. Четох някъде, че дечицата още не разбират, че когато мама излезе някъде, тя винаги се връща по-късно. Виждайки как мама тръгва нанякъде, изпитват страх, че тя повече няма да се върне. Може би има някаква истина в това. Така или иначе обаче този период отминава и с времето разделите няма да са толкова драматични. Simple Smile О, assia вече го е обяснила Hug. Извинете за повторението.
аssia, вчера успях да си подам документите за шофьорска книжка и сега я чакам с нетърпение. Grinning Но не съм се качвала на кола, откакто съм изкарала курсовете Embarassed, та малко ме е страх.
steli, и аз като теб имам подобни терзания, когато се налага да оставя Веси при свекърва ми. Като се разплаче, сърцето ми се свива и вечно съм в дилема : да се върна ли, да тръгна ли? Thinking Confused
tzvety, чудесно е, че вече си имаш комп у дома. Hug И аз съм за фотограф. Peace
mamaKapi до Меден рудник аз ще те разходя. Живяла съм 25г. в този комплекс. Laughing
Шегата на страна, разбирам чувствата ти, нуждата от почивка, нагласата за това... Ужасно съжалявам, че свекър ти е тежко болен. Наистина незнам какво да ти кажа... Може би наистина трябва да си останете у дома. Постъпи така, както подсказва сърцето ти. Сигурна съм, че ще вземеш правилното решение. А за това, че се чувстваш неадекватна, уморена си просто. Цяла година измина, безсънни нощи, грижи и притеснения около децата... Вярно, сладки грижи, но си казват думата. Пожелавам ти от сърце много кураж и сили! Hug
Ще се възползвам, че Веси спи, за да се подготвя за разходката. Времето днес тук е променливо - ту изгрява слънце, ту става мрачно и студено. Есен е. Grinning

# 209
Здравейте момичета.
чета ви, но не ми остава време да пиша по много...
Чакам срещата в събота. Цвети, какво се реши за подаръци и фотограф - последно? Аз съм ЗА  - каквото и да се реши!
В този ред на мисли, Веселка, нямам я тази таблица, но на базата на референтните стойности, които бях видяла от нашите изследвания всичко ми изглежда наред. Най-добре ще е специалист да ти каже, за да се успокоиш напълно. За грипните наченки - да не те тревожа, но при нас със Спаси тръгнаха нещата така - от носа. Всъщност той самия грип се изразява в една силна и изтощителна хрема+гърло и уши, а дребчовците и температура вдигат. Ако днес сте добре, значи може би е било само простуда. Дано, за даможем да се видим най-после.
Щастливке, супер е, че и от Испания мислиш за нас. Много са слънчеви - и дечицата и фотографиите. А на снимата със сесра ти на люлктие - някаква носталгия усетих - сякаш ви видях като малки как сте се люлеели задено...
Мамо Капи, определно много ти се е насъбрало. Много съжалявам за състоянието на свекър ти. Голямо изпитание е за всички,а това дали е наближила раздялата с него - само Господ знае. Затова ти трябва да послушаш ксърцето си. Не би било хубаво да останеш с нежелание и подсъзнателно да броиш дните, които сте можели да изкарате със съпруга ти в така очаквана почивка... Единственото нещо, което ми идав наум като опция е да заминеш сама. Мисля, че наистина спешно се нуждаеш от разнообразие и откъсване от средата - отиди някъде на Спа - процедури - през деня си глези тялото с масажи и разкрасяване, ума с хубави книги и красива гледка, а вечер се наспи за цялото безсънно лято!Ако толожиш почивката си мисля, че положението ще стане по-страшно за те, а пък мъжът ти нека остане до баща си за този период.
Фибичка, страхотно зареждащ е албума - чудесен спомен от слънчевото детство на Йоанка!!!
Стели, щом започнах да оставям Спаси реших, че ще се измъквам на секундата - без драматична раздяла и без да наблюдавам /слушам/ реакциите му след излизането /отдалечаването/ ми. На мен самата ми е мъчно винаги, когато се разделяме. Мисля, че бързото изчезване е за предпочитане - поне на Спаси не му се отразява толкова тежко. Представям си как се чувстваш, но те подкрепям в решението ти да не се връщаш при такива ситуаци и те насърчавам да продължиш да го оставяш! Няма начин да не свикне.  Heart Eyes
Лилка, във връзка с привързаността - и аз когато съм около Спаси той не се отлепя от мен. просто ако имаш възможност я оставяй и на мъжа ти  /или на други помощници/ да я гледат сама, без теб. Иначе знам, че ще го израстат този период и после даже ще ни е мъчно.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт